- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.041
beyazcım günaydın canım iyyiim çok şükür sen nasılsın maşallah kızımız ne kadar büyümüş büyük günede çok az kalmış allah bi avazada kolaylıkla kutarsın inşallah
jasmin günaydın canım nasılsın
burcum günaydın canım nasılsın bitanem
nesecim günaydın canım nasılsın inşallah güzel hebrler veririsin bize
Canım o koca şişko çizgi beni de bekliyor( bugünden itibaren kan testinde ve çarşambadan itibaren idrarda belli olacak inşallah benimkisi de ama aynı senin yaşadıklarını yaşamaktan korkuma erteliyorum. Doktor değiştir istersen ama fazla birşey farketmiyor sonuçta kullanılabilecek ilaçlar aynı, nasip demeten başka çare yok. Sen yumurtluyorsan, eşinin sonuçları iyi ise yapacak pek de bişey yok. Bugünlerde birbirimize destek olalım lütfen ben de çok korkuyorum...2 yılı geçti hala birşey yok.. (
günaydın kızlar hepinize hayırlı ve çok güzel bir gün diliyorum.
şimdi gelelim asıl meseleye cuma akşamı test yapalım dedim daha erken dedi yarın yaparız bende erken olmadığını söylüyünce hala yarın direttidiği için direttiği için benim sinirler tavan yaptı
neyse cumayı atlattık cumarteside yarın yaparız diyince ben iyice gerildim patladım tabiii cumarteside öyle geçti ve büyük gün pazar eşim test aldı veeeeeeeeeeeeeee sonuç kazık gibi bir tek çizgi hiç bişi yapamadım öylece kalakaldım testi burakıp uzun uzun düşündüm ve doktorum değiştirmeye karar verdim .cumartesi günü yepyeni bir başlangıç yapıyorum kızlar ve bu arada hala adet oldum sanırım korktuğum başıma geldi.
sen sakın böyle düşünme hayırlısıyla çok güzel haberler alıcaz senden allahın izniyleCanım o koca şişko çizgi beni de bekliyor( bugünden itibaren kan testinde ve çarşambadan itibaren idrarda belli olacak inşallah benimkisi de ama aynı senin yaşadıklarını yaşamaktan korkuma erteliyorum. Doktor değiştir istersen ama fazla birşey farketmiyor sonuçta kullanılabilecek ilaçlar aynı, nasip demeten başka çare yok. Sen yumurtluyorsan, eşinin sonuçları iyi ise yapacak pek de bişey yok. Bugünlerde birbirimize destek olalım lütfen ben de çok korkuyorum...2 yılı geçti hala birşey yok.. (
ben asla umudumu yitirmiyorum canım er yada geç rabbim banada nasip edicek inşallah umarım sende çok beklemeden kavuşurusun yavrunacanım ya üzülme hayırlısı böyleymiş demek umudunu hiç yitirme canım inşallah zamanı geldiğinde olucak inşallah...
iyiyim balım sağolsağol cnm iyiyim,evet az kaldı heyecan basıyor beni,kızımı düşündükçe,sende iyimisin cnm,sitede sorun var,2 satte gitmiyor yazılar sinir oldum yaw
arifem günaydın şekerim,nasıslın cnm?
canım keşke eşine demeseydin kendi kendine yapsaydın testini gerginlik olmuş
son cümleni anlamadım canım adet oldunmu olmadınmı :uhm:
Günaydıııııııınnnnnnnnn güzelllleeeeeeeeerrrrrrrr
en güzel günlerrrrr sizin olsun inşallaaaahhh umarım sorunsuz sıkıntısız güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz canlarım nasılsınız????
beyazım deryam kızzz bişicik kalmamış kuzu... Biz şimdi doktora göremi sana göremi geri sayıcaz hangi rakamı baz alıcaz yavru?
Arifem balımmmm hayırlısı diye dua etmiştik hep canım demek hayırlısı bu imiş ne yapalım. Elden gelen birşey yok malesef.... doktorunu neden değiştirmeye karar verdin ben o kısmı anlayamadım pek....
Burcuuuu kızzzz naberrrr nasseenn? Oğlun nasıl??
Jasmiinnn günaydın bacım nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar?
sen sakın böyle düşünme hayırlısıyla çok güzel haberler alıcaz senden allahın izniyle
dokturmu değiştiricem çünkü bu zamana kadar bana hiç bi şekilde test yapmadı dün akşam çok araştırdım bir sürü hormon tetsleri yapılıyomuş bana hiç birisi uygulanmadı guatır hastalığımı bile ben buldum eğer o testleri yapsaydı bunu görebilirdi adet düzensizliğim bitmeden direk yumurtlama tedavisine geçti bizde afalladık tabi bi bildiğivardır dedik ama bende de salaklaık var çok geçte olsa jeton şimdi düşüyor aslında doktorum çok iyi bi insan ve ona gitmeden önce çok araştırdım herkes çok iyi şeyler söyledi şunu anladımki doğum ve gebelik takibi konusunda gerçekten uzman ama bana pek yararlı olmadı
ben asla umudumu yitirmiyorum canım er yada geç rabbim banada nasip edicek inşallah umarım sende çok beklemeden kavuşurusun yavruna
iyiyim balım sağol
evet ama ben birlikte yapalım istedim galiba kendime bi destek aradım oda haklı aslında biraz daha bekleyip net sonuç elde etmek isyiyor zavallım oda benlen berber üzülüyo zaten yalnış yazmışım canımhala adet olmadım
Günaydıııııııınnnnnnnnn güzelllleeeeeeeeerrrrrrrr
en güzel günlerrrrr sizin olsun inşallaaaahhh umarım sorunsuz sıkıntısız güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz canlarım nasılsınız????
beyazım deryam kızzz bişicik kalmamış kuzu... Biz şimdi doktora göremi sana göremi geri sayıcaz hangi rakamı baz alıcaz yavru?
Arifem balımmmm hayırlısı diye dua etmiştik hep canım demek hayırlısı bu imiş ne yapalım. Elden gelen birşey yok malesef.... doktorunu neden değiştirmeye karar verdin ben o kısmı anlayamadım pek....
Burcuuuu kızzzz naberrrr nasseenn? Oğlun nasıl??
Jasmiinnn günaydın bacım nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar?
Neşem canım benim stres yapmamaya çalış nolur birtanem dualarımız sizlerle biliyorsun hayatım. İnşallah herşey çok güzel olacak buna inan...
sen sakın böyle düşünme hayırlısıyla çok güzel haberler alıcaz senden allahın izniyle
dokturmu değiştiricem çünkü bu zamana kadar bana hiç bi şekilde test yapmadı dün akşam çok araştırdım bir sürü hormon tetsleri yapılıyomuş bana hiç birisi uygulanmadı guatır hastalığımı bile ben buldum eğer o testleri yapsaydı bunu görebilirdi adet düzensizliğim bitmeden direk yumurtlama tedavisine geçti bizde afalladık tabi bi bildiğivardır dedik ama bende de salaklaık var çok geçte olsa jeton şimdi düşüyor aslında doktorum çok iyi bi insan ve ona gitmeden önce çok araştırdım herkes çok iyi şeyler söyledi şunu anladımki doğum ve gebelik takibi konusunda gerçekten uzman ama bana pek yararlı olmadı
ben asla umudumu yitirmiyorum canım er yada geç rabbim banada nasip edicek inşallah umarım sende çok beklemeden kavuşurusun yavruna
iyiyim balım sağol
evet ama ben birlikte yapalım istedim galiba kendime bi destek aradım oda haklı aslında biraz daha bekleyip net sonuç elde etmek isyiyor zavallım oda benlen berber üzülüyo zaten yalnış yazmışım canımhala adet olmadım
son 15 gün ama dr.uma göre son 11 günnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
iyiyim balım sağol
canım sakın üzülme hakkında hayırlısı demiştik,bir sonraki ay inşgünaydın kızlar hepinize hayırlı ve çok güzel bir gün diliyorum.
şimdi gelelim asıl meseleye eşime cuma akşamı test yapalım dedim daha erken dedi yarın yaparız bende erken olmadığını söylüyünce eşim hala yarın diye direttiği için benim sinirler tavan yaptı neyse cumayı atlattık cumarteside yarın yaparız diyince ben iyice gerildim patladım tabiii cumarteside öyle geçti ve büyük gün pazar eşim test aldı veeeeeeeeeeeeeee sonuç kazık gibi bir tek çizgi hiç bişi yapamadım öylece kalakaldım testi burakıp uzun uzun düşündüm ve doktorum değiştirmeye karar verdim .cumartesi günü yepyeni bir başlangıç yapıyorum kızlar ve bu arada hala adet olmadım sanırım korktuğum başıma geldi.
sağol cnm benima.s.beyazcım günaydın canım iyyiim çok şükür sen nasılsın maşallah kızımız ne kadar büyümüş büyük günede çok az kalmış allah bi avazada kolaylıkla kutarsın inşallah
jasmin günaydın canım nasılsın
burcum günaydın canım nasılsın bitanem
nesecim günaydın canım nasılsın inşallah güzel hebrler veririsin bize
canım olmazsa da üzülmek yok,sen git bir test yaptır bakalım cnm,bekliyoruzCanım o koca şişko çizgi beni de bekliyor( bugünden itibaren kan testinde ve çarşambadan itibaren idrarda belli olacak inşallah benimkisi de ama aynı senin yaşadıklarını yaşamaktan korkuma erteliyorum. Doktor değiştir istersen ama fazla birşey farketmiyor sonuçta kullanılabilecek ilaçlar aynı, nasip demeten başka çare yok. Sen yumurtluyorsan, eşinin sonuçları iyi ise yapacak pek de bişey yok. Bugünlerde birbirimize destek olalım lütfen ben de çok korkuyorum...2 yılı geçti hala birşey yok.. (
inşallah öyledir canım cumartesiye kadar beklicem ogün doktora gidicem zaten bakalım neler olucakcanım hala adet olmaman garip belki vardır hamilelik ve belki çıkmamıştır testte geç döllenme felan diyolar ya belki o olmuştur sende bir hafta daha gelmezse bence tekrarla testi:uhm:
canım benim çok haklısın bende çok istedim kan testi cerencimde kan testi yaptırmamı söyledi hep ama hafta sonu böyle karışık geçince üstüne gidemedim cumartesiye kadar olmazsa doktora gittiğimde yaptırırız canım tabiki tedavi oluyorum hem bebk isteyip böyle bi hastalığı göz ardı edemem dimihemde geçen hazirandan beri tedavi devam ediyor nerdeyse 1 sene olucakgünaydın tatlımmm iyyiz biz oğluşmla ben artık büyümeye başladık sanırım hamile pantolonu giyebiliyorum artık hihoyyyt siz nasılsınız ana kızz bakem
canımcım ya ben idrar testlerinden ağzımın payını aldığım için hiçmi hiç inanmıyorum neden kan testi yaptırmadın ben hamile değilken kaç defa çift çizgi gördüm hamileykende tek çizgi görmek çok normal o testlerde birde guatr var demişsin tedavisini görüyomusun bendede tiroid vardı önce tedavi oldum sonra bebek geldi
Rabbim hayırlısıyla bebişini koklamak nasip etsin canım..Çok heyecan yaptım ben bile bak şimdi. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım..
Canım başka dr araştır git konuş, aklına ne yatarsa onu yap. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Canım kanda gebelik testini özel laboratuvarlar kaça yapıyor biliyor musun?
Kızlar bize dua eden hatrımızı soran herkese tek tek teşekkür ediyorum..
inşallah öyledir canım cumartesiye kadar beklicem ogün doktora gidicem zaten bakalım neler olucak
canım benim çok haklısın bende çok istedim kan testi cerencimde kan testi yaptırmamı söyledi hep ama hafta sonu böyle karışık geçince üstüne gidemedim cumartesiye kadar olmazsa doktora gittiğimde yaptırırız canım tabiki tedavi oluyorum hem bebk isteyip böyle bi hastalığı göz ardı edemem dimihemde geçen hazirandan beri tedavi devam ediyor nerdeyse 1 sene olucak
sağol canım şimdilik benden ofsayt inşallah senden güzel haberler alırız 30 a falan yapıyolar galiba
canımcım bir hafta nasıl beklicen kız kan testi için meraktan çatlarız bizz
bu arada guatrda etkili bu konuda bilgin vardır ben çok çektim bu yüzden büsürü doktora gittim en sonunda hiç bi ilacı kulanmıcam dedim ilaçlar bi çıakrtıyo bi düşürüyodu değerlerimi dengeleyemedim hapı bıraktım düzeldi kendiliğinden bu doğum doktorumda kontrol ediyo sık sık işallah seninkide düzelir en kısa zamanda :1hug:
günaydın gülçiinn iyiyim sen napıyonn çalışmalar iyi gidiyo aksatmadan çalışıyoz bakalım hayırlısı artıkın kaydirigubbakcemile3 yalnız sitede sorun var deli oldum bi saat zor açıom sayfalarııı
günaydın tatlımmm iyyiz biz oğluşmla ben artık büyümeye başladık sanırım hamile pantolonu giyebiliyorum artık hihoyyyt siz nasılsınız ana kızz bakem
cerencim canım benim nasılsın bana kızmadın dimi çok üzgünüm gerçekten
miniğimiz nasıl nasıl annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?