- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.061
canım hayırlısı neyse o olsun dualarımız seninleebende bilmiyorum burcum bakıcaz artık buhafta eşim hep mesaide eğer boş bi akşam olursa kan tahlili yaptırırız inşallah eğer guatır hapını bırakırsam bebk sahibi olamam çümkü direk bütün fonksiyonlarım değişiyor bende durumlar biraz karışık
evet valla acayip rahat bişey yokmuş gibi stümde bide ben bi beden büyük aldım hihoyyytgünaydın canımcım bende iyiyim çok şükür yeni bir haftaya başladık işte ne yapalım çalışmaya devam sende ne var ne yok çalışmalar son gaz devam demek çok güzel :dance:
valla evet ya sitede sorun var çözseler iyi olucak
oooo alah iyilik versin büyüyün tabii annesi zaman geçiyor artık
hamile pantolonlarını giyince çok rahat edeceksin inan sanki üzerinde yokmuş gibi onları icat edenden allah razı olsun
bizde iyiyiz teyzesi ana kız büyüyoruz senin demen gibi kocaman olduk valla birde tabii gün sayıyoruz artık 50 dende düştük delikafadulden
canım benim birtanem neden kızayım sana gülüm mesaja cevap gelmeyince bir sorun olduğunu fark ettim olur ya aile içi bir probleme sebep olurum diyede bir daha yazmadım ne olur ne olmaz diye. Üzme sen kendini tatlım herşey bizler için hem bak daha adet olmamışsın inşallahta olmazsın bakalım. olursanda canımız sağolsun deyip yeni umutlara açılacağız.....
inşallahçok güzel sonuçlar alırsın canımgüzel haberlerle gel inşallah3lü testim sonuçları çıkmış yarın akşam doktora göstercezzz delikafadulden
işallah temiz çıkar:Saruboceq:
sen varya bitanesin çok sağol canım bakalım cumartesiye kadar beklicem sonra doktoragünaydın canımcım bende iyiyim çok şükür yeni bir haftaya başladık işte ne yapalım çalışmaya devam sende ne var ne yok çalışmalar son gaz devam demek çok güzel :dance:
valla evet ya sitede sorun var çözseler iyi olucak
oooo alah iyilik versin büyüyün tabii annesi zaman geçiyor artık
hamile pantolonlarını giyince çok rahat edeceksin inan sanki üzerinde yokmuş gibi onları icat edenden allah razı olsun
bizde iyiyiz teyzesi ana kız büyüyoruz senin demen gibi kocaman olduk valla birde tabii gün sayıyoruz artık 50 dende düştük delikafadulden
canım benim birtanem neden kızayım sana gülüm mesaja cevap gelmeyince bir sorun olduğunu fark ettim olur ya aile içi bir probleme sebep olurum diyede bir daha yazmadım ne olur ne olmaz diye. Üzme sen kendini tatlım herşey bizler için hem bak daha adet olmamışsın inşallahta olmazsın bakalım. olursanda canımız sağolsun deyip yeni umutlara açılacağız.....
canım çok sevindim hayırlı olsun kızın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsingünaydın kızlar sitede sorun var giremiyorum deli oldum.
Hastasonu bebişimi gördüm parmağını emip keyif yapıyordu çok uğraştı cinsiyetini göstermemek için ama sonunda öğrendik kızımız geliyormuş hihoyyyt
kızlar merhabalar bu kk beni dellendirdi yaaa
dr.u baz alalım şekerim şimdilik,benden daha iyi biliyordurkaydirigubbakcemile3Günaydıııııııınnnnnnnnn güzelllleeeeeeeeerrrrrrrr
en güzel günlerrrrr sizin olsun inşallaaaahhh umarım sorunsuz sıkıntısız güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz canlarım nasılsınız????
beyazım deryam kızzz bişicik kalmamış kuzu... Biz şimdi doktora göremi sana göremi geri sayıcaz hangi rakamı baz alıcaz yavru?
Arifem balımmmm hayırlısı diye dua etmiştik hep canım demek hayırlısı bu imiş ne yapalım. Elden gelen birşey yok malesef.... doktorunu neden değiştirmeye karar verdin ben o kısmı anlayamadım pek....
Burcuuuu kızzzz naberrrr nasseenn? Oğlun nasıl??
Jasmiinnn günaydın bacım nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar?
Neşem canım benim stres yapmamaya çalış nolur birtanem dualarımız sizlerle biliyorsun hayatım. İnşallah herşey çok güzel olacak buna inan...
sağol cnm benim,darısı sizlerin başına inşa.s.Rabbim hayırlısıyla bebişini koklamak nasip etsin canım..Çok heyecan yaptım ben bile bak şimdi. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım..
Canım başka dr araştır git konuş, aklına ne yatarsa onu yap. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Canım kanda gebelik testini özel laboratuvarlar kaça yapıyor biliyor musun?
Kızlar bize dua eden hatrımızı soran herkese tek tek teşekkür ediyorum..
cnm inş iyi çıkmıştır sonuçların bizleri bilgilendirisin güzelimŞeniz3lü testim sonuçları çıkmış yarın akşam doktora göstercezzz delikafadulden
işallah temiz çıkar:Saruboceq:
üzülmüyorum bitanem bidaki aya inşallah cumartesiye kadar beklicem adet olmazsam doktora gittiğimde kan testi yaptırıcam allah hayırlısı versinneşecim tahlil sonucunu merakla bekliyoruz cnm hadi bakalım hayırlısı
mavişim evet cnm az kaldı sen nasılsın biraz daha iyimisin bari bugün?
pemboş tebrik ederim cnm bir kız daha geliyor topiğe oh ne güzel
kumsalım cnm benim,sakın üzülme idrar testlerine güven olmuyor ki cnm ya,bakalım hala adet olmazsan kan testi yaptır ona göre de dr.a git bakalım ne diyecek
sabah herkese uzun uzun yazmıştım ama sayfa hata verdi sürekli
hatırlayamıyorum bazılarını kusura bakmayın
canım geçmiş olsun hayırdır nre oldu nurcum şimdi nasılsınkızlar eşim evdeyken duşa girmiştim biraz fenalaştım ya
arifecim nasılsın canım sen nerde oturuyorsun canım
heh kızlar site normal sanırım artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?