- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.081
evet canım galiba normale döndü sabahtan beri mahvolduk yalnız
kumsalcım idrar yapmasaydın keşke neyse şartlar öyle gerektirmiş sanırım henüz regl olmadın bekle bakalım gelmezse yarın bir kan testi yaptır...ee site normale döndü ama henüz gelen yok galiba..merhaba dedim ama görmediniz ?saldırı olmuş siteye o yüzden hata veriyordu site...
nurcum fenalaşmışsın noldu hayırdır iyimisin şimdi
kızlarrrr hadi gözümüz aydın site normale dönmüş
hayatımda bir şey eksikti bu gün hep ya siteye giremeyince ne kadar alışmışım meğer :):):)
bende bende hihoyyythihoyyyt
nur ne oldu cnm ya merak ettik,şimdi iyi misin bari?
neşecim hamişliğin başında sancı olması çok dıoğal sakın endişelenme,kan testi yaptıracak mısın güzelim?
neşe kız çok düşük tansiyonun nedne öyle oldu ilaçlardan falanmı
pembeee presesin adı ne olcakkk
canım hayırlısı olsun işallah moralini hiç bozma hiç bişey içinCanım ben çok kararsızım ve korkuyorum. O malum sonucu gene görücem diye. Çarşambaya kadar bekleyip idrar testi yapmak istiyorum ama sabredebileceğimden şüpheliyim. Kan testi için sevk için koşuşturacak dermanım yok. Para ile yaptırmama da eşim razı gelmiyor aslında param da var onun için ama. Bilmiyorum canım 4'te dersim var. Artık bugün öyle yada böyle bitti, yarın ne yapacağım bilmiyorum( 22 ayın sonunda gene aynı sonuç çıkacak biliyorum, kocaman şişko tek çizgi (
Beyazcım senin yerine olsam telaştan sapıtırdı herhalde, görmemişin bir aşılaması olmuş..:))...
Progestan kullanıyorum canım başdönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapıyor bende. Doktorum da adet gecikmesini bekleyeceğiz dediği için gidemiyorum da. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor??Bebiş nasıl?
yok ya ne zormuş bu isim öceden kararlaştırdığımz bişey yok bulamıyoruz şimdiÖyle düşündüğüm bir isim yok artık araştırıyoruzsen oğluşuna isim buldunmu canım
nurcum fenalaşmışsın noldu hayırdır iyimisin şimdi
nur geçmiş olsun canım fenalşmışsın nasılsın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?