Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Maviiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş nerdesinnnnnnnnnn? Tecrübelerine ihtiyacım var..Kızlar içinizde aşılama olan var mıydı mavişten başka?

kumsalcım idrar yapmasaydın keşke neyse şartlar öyle gerektirmiş sanırım henüz regl olmadın bekle bakalım gelmezse yarın bir kan testi yaptır...ee site normale döndü ama henüz gelen yok galiba..merhaba dedim ama görmediniz ?saldırı olmuş siteye o yüzden hata veriyordu site...

Canım fena halde adet sancım tuttu senin de adete yakın olmuş muydu? Bir de sen kan testini kaçıncı günde yaptırmıştın? Ay iyice panik oldum(

kızlarrrr hadi gözümüz aydın site normale dönmüş
hayatımda bir şey eksikti bu gün hep ya siteye giremeyince ne kadar alışmışım meğer :):):)

canım benim bende aynı fikirdeydim ama dediğin gibi şartlar işte (((((
gelmezse yaptırıcam mavişim

Nurum tansiyonun mu değişti yoksa? Ben 8-3 tansiyonla geziyorum son günlerde haparın sayesinde yerimden kımıldayamıyorum bile, aman dikkat et canım, yatabiliyorsan yat dinlen...Geçmiş olsun bitanem...

Nurum tansiyonun mu değişti yoksa? Ben 8-3 tansiyonla geziyorum son günlerde haparın sayesinde yerimden kımıldayamıyorum bile, aman dikkat et canım, yatabiliyorsan yat dinlen...Geçmiş olsun bitanem...

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:10 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlarrrr hadi gözümüz aydın site normale dönmüş
hayatımda bir şey eksikti bu gün hep ya siteye giremeyince ne kadar alışmışım meğer :):):)

bende bende hihoyyythihoyyyt

nur ne oldu cnm ya merak ettik,şimdi iyi misin bari?

neşecim hamişliğin başında sancı olması çok dıoğal sakın endişelenme,kan testi yaptıracak mısın güzelim?

bende bende hihoyyythihoyyyt

nur ne oldu cnm ya merak ettik,şimdi iyi misin bari?

neşecim hamişliğin başında sancı olması çok dıoğal sakın endişelenme,kan testi yaptıracak mısın güzelim?

Canım ben çok kararsızım ve korkuyorum. O malum sonucu gene görücem diye. Çarşambaya kadar bekleyip idrar testi yapmak istiyorum ama sabredebileceğimden şüpheliyim. Kan testi için sevk için koşuşturacak dermanım yok. Para ile yaptırmama da eşim razı gelmiyor aslında param da var onun için ama. Bilmiyorum canım 4'te dersim var. Artık bugün öyle yada böyle bitti, yarın ne yapacağım bilmiyorum( 22 ayın sonunda gene aynı sonuç çıkacak biliyorum, kocaman şişko tek çizgi(
Beyazcım senin yerine olsam telaştan sapıtırdı herhalde, görmemişin bir aşılaması olmuş..:))...

neşe kız çok düşük tansiyonun nedne öyle oldu ilaçlardan falanmı

Progestan kullanıyorum canım başdönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapıyor bende. Doktorum da adet gecikmesini bekleyeceğiz dediği için gidemiyorum da. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor??Bebiş nasıl?

canım hayırlısı olsun işallah moralini hiç bozma hiç bişey için
biz iyyiz çok şükür büyyoruzz

Öyle düşündüğüm bir isim yok artık araştırıyoruz sen oğluşuna isim buldunmu canım
yok ya ne zormuş bu isim öceden kararlaştırdığımz bişey yok bulamıyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…