Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cnm benim idrarda çıkmaz,adet günün gececek de anca öyle oooooooooo
çatlarız o zamana kadar,vall ben senin yerinde olsam neşem,eşimede söylemem gider yaptırırım özelde testi,paran da varmış,sonra da tel.ile öğrenirim sonucu ,kız çatlarım ben yoksa zaten bu gebeliğimi de adetime 1 hafta kala öğrenmiştim malum hastanede çalışıncaalkisalkisalkis
hani seni zorlamış gibi olmayayım,sen en iyisini bilirsin cnm,inş güzel haberler veririsin en kısa zamanda cnm benim

Nurum tansiyonun mu değişti yoksa? Ben 8-3 tansiyonla geziyorum son günlerde haparın sayesinde yerimden kımıldayamıyorum bile, aman dikkat et canım, yatabiliyorsan yat dinlen...Geçmiş olsun bitanem...

canım bende anlamadım ne oldu tansiyonum normalde de düşüktür zaten

neşecim öncelikle progestan evet baş dönmesi yapr malum uzun süre ve aralıklarlada olsa kullandım ama ben sabahları içmek yerine akşamları 2 tane alıyordum tabii ki doktoruma danışarak yok sa baş dönmesi göz kararması kaçınılmaz oluyor helede dışarıdaysan..

cnm ben ara ara kasık agrısı adet oalcakmışım gibi sancılanırdım ki gebeliktede oldu ara ara...bende hiç dikkat etmemiştim hatta hem müitliydim hemde bir yanım deli gibi gebe olmadıgıma karar vermişti o yüzden kendime dikkat etmeden işe yaptım egildim kalktım uzandım ettim..malum bende regl günlerimde lekelenme oldu önce çok açık pembe sonra kahverengi derken bildigimiz daha kırmızımsı leke gelmişti kahverengi lekelerden sonra pembeyi tekrar görünce ümidim kırılmıştı...doktoruma haber verince muayeneye çagırdı sonra kan tetsine göndermişti son rasını biliyorsun..yani ben kahverengi lekeyide pembe lekeyide gördüm sancıda olur gibi oldu...her şey ama herşeyi normal karşılamalısın bu bekleyişte...

burcu sagol tatlım iyim şükür bugün doktora gidecem ikili için bakalım inşallah bebişim iyidir...kızlar ya c.tesi evde naısl oldu bilmiyorum ama ayagım kaydı popomun üstüne düştüm daha dogrusu arkaya dogru dengemi kaybettim ablam tutmaya çalıştı ama ben düşerken etrafta bir yeri tutacam derken kollarımıda çarptım arkamda yerde elektrik süpürgesi vardı onun üstüne düştüm orurdum kalktım bir yandan düşerken bagırıyorum bir yandan kahkaha atıyorum ama sonra bacagım sırtım derken belime agrı girdi valla ödüm patladı inan o gün kanama olacak diye bende eşimde bekledi...çok şükür birşey olmadı ama bayagı agrıdı belimde..

neşe buradayım sana yazıyordum..

cnm benim idrarda çıkmaz,adet günün gececek de anca öyle oooooooooo
çatlarız o zamana kadar,vall ben senin yerinde olsam neşem,eşimede söylemem gider yaptırırım özelde testi,paran da varmış,sonra da tel.ile öğrenirim sonucu ,kız çatlarım ben yoksa zaten bu gebeliğimi de adetime 1 hafta kala öğrenmiştim malum hastanede çalışıncaalkisalkisalkis
hani seni zorlamış gibi olmayayım,sen en iyisini bilirsin cnm,inş güzel haberler veririsin en kısa zamanda cnm benim

Canım ya saoalsın bu belirsizlik, sonucun negatif çıkmasında da kötü galiba. Eğer bir aksilik çıkmazsa buluğum ilk fırsatta yaptırıcam inşallah tabi adetim gelmezse. Karnım feci sancıyor. Hayırlısı bakalım. Ya hastanede çalışınca kendi kendine bakmışsındır, laboratuvarda çalışıyordun galiba dimi? Oh ne güzel benimkine de bakıversene kısss..Adetine 1 hafta kala çıkmış mıydı? Süper. Benim adetime yarın 1 gün kalmış olacak. Çarşamba bekliyorum adeti..

canım bende anlamadım ne oldu tansiyonum normalde de düşüktür zaten

Tuzlu ayran iç canım. Benim de genelde düşük tuzlu leblebi taşırım genelde yanımda. Büyük geçmiş olsun canım.

Canım kendine dikkat et bugün testlerin olacakmış, Allah rastgetirsin. Benim umudum da hem var hem yok. Hayırlısı bakalım..

bugün ceren yok işleri çok yoğunmuş arada bir ceeeeee deyip kaçıyor

Canım benim evet hayatım işlerim yoğun bu gün ve yarın öyle olucak malum ay başı rapor işleri var birde maaşlar işim çok yane ama çarşamba rahat olurum büyük ihtimalle ekstra birşey çıkmazsa tabiii ara ara kontrol ediyorum sizi takipteyim yane yazmasamda okuyorum yavruuuu hihoyyyt hihoyyyt

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:10 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aa canım geçmiş oslun Allah korumuş aman dikkat et valla atıığımız her adıma bakmamız lazım hesap kitap yapar gibi düşüncez ondan sonra hareket etcezz bundan sonraa kaydirigubbakcemile3

beyaz 11 günün kalmış canım amanın az kalmış kızının kokusunu duymana :1hug:
kumsalım testin negatif çıkmış canım hemen bozma moralini belki kanda pozitif çıkar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…