- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.101
bende bende hihoyyythihoyyyt
nur ne oldu cnm ya merak ettik,şimdi iyi misin bari?
neşecim hamişliğin başında sancı olması çok dıoğal sakın endişelenme,kan testi yaptıracak mısın güzelim?
Canım ben çok kararsızım ve korkuyorum. O malum sonucu gene görücem diye. Çarşambaya kadar bekleyip idrar testi yapmak istiyorum ama sabredebileceğimden şüpheliyim. Kan testi için sevk için koşuşturacak dermanım yok. Para ile yaptırmama da eşim razı gelmiyor aslında param da var onun için ama. Bilmiyorum canım 4'te dersim var. Artık bugün öyle yada böyle bitti, yarın ne yapacağım bilmiyorum( 22 ayın sonunda gene aynı sonuç çıkacak biliyorum, kocaman şişko tek çizgi (
Beyazcım senin yerine olsam telaştan sapıtırdı herhalde, görmemişin bir aşılaması olmuş..:))...
Progestan kullanıyorum canım başdönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapıyor bende. Doktorum da adet gecikmesini bekleyeceğiz dediği için gidemiyorum da. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor??Bebiş nasıl?
Nurum tansiyonun mu değişti yoksa? Ben 8-3 tansiyonla geziyorum son günlerde haparın sayesinde yerimden kımıldayamıyorum bile, aman dikkat et canım, yatabiliyorsan yat dinlen...Geçmiş olsun bitanem...
Canım ben çok kararsızım ve korkuyorum. O malum sonucu gene görücem diye. Çarşambaya kadar bekleyip idrar testi yapmak istiyorum ama sabredebileceğimden şüpheliyim. Kan testi için sevk için koşuşturacak dermanım yok. Para ile yaptırmama da eşim razı gelmiyor aslında param da var onun için ama. Bilmiyorum canım 4'te dersim var. Artık bugün öyle yada böyle bitti, yarın ne yapacağım bilmiyorum( 22 ayın sonunda gene aynı sonuç çıkacak biliyorum, kocaman şişko tek çizgi (
Beyazcım senin yerine olsam telaştan sapıtırdı herhalde, görmemişin bir aşılaması olmuş..:))...
Progestan kullanıyorum canım başdönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapıyor bende. Doktorum da adet gecikmesini bekleyeceğiz dediği için gidemiyorum da. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor??Bebiş nasıl?
cnm benim idrarda çıkmaz,adet günün gececek de anca öyle oooooooooo
çatlarız o zamana kadar,vall ben senin yerinde olsam neşem,eşimede söylemem gider yaptırırım özelde testi,paran da varmış,sonra da tel.ile öğrenirim sonucu ,kız çatlarım ben yoksa zaten bu gebeliğimi de adetime 1 hafta kala öğrenmiştim malum hastanede çalışıncaalkisalkisalkis
hani seni zorlamış gibi olmayayım,sen en iyisini bilirsin cnm,inş güzel haberler veririsin en kısa zamanda cnm benim
canım bende anlamadım ne oldu tansiyonum normalde de düşüktür zaten
neşecim öncelikle progestan evet baş dönmesi yapr malum uzun süre ve aralıklarlada olsa kullandım ama ben sabahları içmek yerine akşamları 2 tane alıyordum tabii ki doktoruma danışarak yok sa baş dönmesi göz kararması kaçınılmaz oluyor helede dışarıdaysan..
cnm ben ara ara kasık agrısı adet oalcakmışım gibi sancılanırdım ki gebeliktede oldu ara ara...bende hiç dikkat etmemiştim hatta hem müitliydim hemde bir yanım deli gibi gebe olmadıgıma karar vermişti o yüzden kendime dikkat etmeden işe yaptım egildim kalktım uzandım ettim..malum bende regl günlerimde lekelenme oldu önce çok açık pembe sonra kahverengi derken bildigimiz daha kırmızımsı leke gelmişti kahverengi lekelerden sonra pembeyi tekrar görünce ümidim kırılmıştı...doktoruma haber verince muayeneye çagırdı sonra kan tetsine göndermişti son rasını biliyorsun..yani ben kahverengi lekeyide pembe lekeyide gördüm sancıda olur gibi oldu...her şey ama herşeyi normal karşılamalısın bu bekleyişte...
bugün ceren yok işleri çok yoğunmuş arada bir ceeeeee deyip kaçıyor
burcu sagol tatlım iyim şükür bugün doktora gidecem ikili için bakalım inşallah bebişim iyidir...kızlar ya c.tesi evde naısl oldu bilmiyorum ama ayagım kaydı popomun üstüne düştüm daha dogrusu arkaya dogru dengemi kaybettim ablam tutmaya çalıştı ama ben düşerken etrafta bir yeri tutacam derken kollarımıda çarptım arkamda yerde elektrik süpürgesi vardı onun üstüne düştüm orurdum kalktım bir yandan düşerken bagırıyorum bir yandan kahkaha atıyorum ama sonra bacagım sırtım derken belime agrı girdi valla ödüm patladı inan o gün kanama olacak diye bende eşimde bekledi...çok şükür birşey olmadı ama bayagı agrıdı belimde..
neşe buradayım sana yazıyordum..
inşallahhhh canım inşallahhhhbeyaz 11 günün kalmış canım amanın az kalmış kızının kokusunu duymana :1hug:
kumsalım testin negatif çıkmış canım hemen bozma moralini belki kanda pozitif çıkar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?