Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren huu nassen kuzu bugün hiç slm sabah atmadın yazmadında.bugün yogunmuşsun hadi kolay gele..

canımmm yoğunum bu gün aslında herkese tek tek yazdım ben ama malum saldırının gazabına uğradım çok uğraştım yollamaya yazdıklarımı olmadı bende sinir oldum kapattım sayfayı. İşlerde yoğun olunca işe verdim kendimi...
Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik? bulantılar azaldımı*?
Ev kazalarınada dikkat et canım lütfen......

cnm valla çalışıyor olsaydım halen gönder bakayım derdim kuzum,ne kadar güzel olurdu,ama hamile kaldığımdan beri çalışmıyorum cnm
beyaz 11 günün kalmış canım amanın az kalmış kızının kokusunu duymana :1hug:
kumsalım testin negatif çıkmış canım hemen bozma moralini belki kanda pozitif çıkar :Saruboceq:

az kaldı cnm çok azhihoyyyt

nur sen biraz yat cnm ayaklarını da kaldır havaya biraz öyle yat kendine gelirsin

cerencim sagol valla kazaların dışında birşey yok şimdilik...bulantı tekrar olmadı olmaması dilegiyle zaten...hadi bakalım uamrım sende işlerini bir an önce bitirisinde katılırsın aramıza gerçi burada yogunluk yok ama..

mavişim geçmiş olsun cnm ya,ikili tets için dr.a gittinde söyle cnm bunu dr.una
haberi olsun mutlaka
daha dikkatli ol cnm ya,

mavi çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et

nur geçmiş olsun yat dinlen daha iyi olursun belki

güle güle beyazcım kolay gelsin

kızlar ben başımı kaldıramıyorum

yat dinlen o zaman kuzum ya oturmak için inat etme yorma kendini

aman diyim dilini ısır bulantılar geçti demek ara ara yine yoklar sonra tamamen kaybolur bana öyle olmuştu. Valla benim işler yoğun be gülüm bir türlü denk gelip konuşamadık ama neyse sağlık olsun şu aybaşı yoğunluğu bir geçsin topik eski havasına döner inşallah....

kızlar ben çıkıyorum azcık dinlenicem sonra da yemek yaparım
yarın grüşürüz kendinize iyi bakınŞeniz

tamam canım çık sen yap yemeklerini sonrada dinlen enerji topla buralarda harcama enerjini kaydirigubbakcemile3

Arifeeee avatarın ne güzel kızz çok hoşuma gitti alkisalkisalkis alkisalkisalkis

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:10 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sağol canım bende çok beyendim napıyosun kolayladınmı işlerini

kızlar ben gidiyorum doktora .dua edin bana inşallah güzel gider ense kalınlıgına falan bakılacak kan da veriliyor sanırım oda yarına kalır muhtemelen ayy heyecanlandım bazı arkadaşlar ikilide görmüşler cinsiyeti ve elleri kaolları çok bariz bir şekilde belli diye ben hala ufacık birşey görecem diye düşünüyordum...iyi akşamlar..

canım hayırlı haberlerle gel işallah
ben ikilide el kol bacak görmedim hala fasulye gibiydi öyle görürsen panikleme emi normal yanii kaydirigubbakcemile3

hayırlı haberlerle gel mavicim iyi akşamlar

sağol canım bende çok beyendim napıyosun kolayladınmı işlerini

canım benim eh işte yoğunluğun yarısı gitti kalan yarısınıda yarın hallederim zaar
ceren hanım rahat vermiyorki tepikleyip duruyor sürekli bende ara vermek zorunda kalıyorum yoksa yarına sarkmazdı ama işte çocuklar laftan anlamıyor kaydirigubbakcemile3

kötü düşünme güzelim stres yapma herşey çok güzel bak sende göreceksin şeker.....
Yarın güzel haberlerle bekliyoruz seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…