- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.121
ceren huu nassen kuzu bugün hiç slm sabah atmadın yazmadında.bugün yogunmuşsun hadi kolay gele..
cnm valla çalışıyor olsaydım halen gönder bakayım derdim kuzum,ne kadar güzel olurdu,ama hamile kaldığımdan beri çalışmıyorum cnmCanım ya saoalsın bu belirsizlik, sonucun negatif çıkmasında da kötü galiba. Eğer bir aksilik çıkmazsa buluğum ilk fırsatta yaptırıcam inşallah tabi adetim gelmezse. Karnım feci sancıyor. Hayırlısı bakalım. Ya hastanede çalışınca kendi kendine bakmışsındır, laboratuvarda çalışıyordun galiba dimi? Oh ne güzel benimkine de bakıversene kısss..Adetine 1 hafta kala çıkmış mıydı? Süper. Benim adetime yarın 1 gün kalmış olacak. Çarşamba bekliyorum adeti..
Tuzlu ayran iç canım. Benim de genelde düşük tuzlu leblebi taşırım genelde yanımda. Büyük geçmiş olsun canım.
Canım kendine dikkat et bugün testlerin olacakmış, Allah rastgetirsin. Benim umudum da hem var hem yok. Hayırlısı bakalım..
beyaz 11 günün kalmış canım amanın az kalmış kızının kokusunu duymana :1hug:
kumsalım testin negatif çıkmış canım hemen bozma moralini belki kanda pozitif çıkar :Saruboceq:
cvp yazan arkadaşlarıma çok tşk ediyorum...nur geçmiş olsun tansiyonunu ölçürdünmü..?
kızlar ben başımı kaldıramıyorum
cerencim sagol valla kazaların dışında birşey yok şimdilik...bulantı tekrar olmadı olmaması dilegiyle zaten...hadi bakalım uamrım sende işlerini bir an önce bitirisinde katılırsın aramıza gerçi burada yogunluk yok ama..
kızlar ben çıkıyorum azcık dinlenicem sonra da yemek yaparım
yarın grüşürüz kendinize iyi bakınŞeniz
yat dinlen o zaman kuzum ya oturmak için inat etme yorma kendini
aman diyim dilini ısır bulantılar geçti demek ara ara yine yoklar sonra tamamen kaybolur bana öyle olmuştu. Valla benim işler yoğun be gülüm bir türlü denk gelip konuşamadık ama neyse sağlık olsun şu aybaşı yoğunluğu bir geçsin topik eski havasına döner inşallah....
tamam canım çık sen yap yemeklerini sonrada dinlen enerji topla buralarda harcama enerjini kaydirigubbakcemile3
Arifeeee avatarın ne güzel kızz çok hoşuma gitti alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar ben gidiyorum doktora .dua edin bana inşallah güzel gider ense kalınlıgına falan bakılacak kan da veriliyor sanırım oda yarına kalır muhtemelen ayy heyecanlandım bazı arkadaşlar ikilide görmüşler cinsiyeti ve elleri kaolları çok bariz bir şekilde belli diye ben hala ufacık birşey görecem diye düşünüyordum...iyi akşamlar..
kızlar ben gidiyorum doktora .dua edin bana inşallah güzel gider ense kalınlıgına falan bakılacak kan da veriliyor sanırım oda yarına kalır muhtemelen ayy heyecanlandım bazı arkadaşlar ikilide görmüşler cinsiyeti ve elleri kaolları çok bariz bir şekilde belli diye ben hala ufacık birşey görecem diye düşünüyordum...iyi akşamlar..
sağol canım bende çok beyendim napıyosun kolayladınmı işlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?