- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.141
kızlar ya ben hala başımı kaldırmadan yatıyorum
kızlar ya ben hala başımı kaldırmadan yatıyorum
senin yorulmanı istemiyodur annesi çocuk işte nasılda anlıyo herşeyi:))))canım benim eh işte yoğunluğun yarısı gitti kalan yarısınıda yarın hallederim zaar
ceren hanım rahat vermiyorki tepikleyip duruyor sürekli bende ara vermek zorunda kalıyorum yoksa yarına sarkmazdı ama işte çocuklar laftan anlamıyor kaydirigubbakcemile3
kötü düşünme güzelim stres yapma herşey çok güzel bak sende göreceksin şeker.....
Yarın güzel haberlerle bekliyoruz seni canım
canıım bi doktora git istersenkızlar ya ben hala başımı kaldırmadan yatıyorum
iyi akşamlar canım görüşürüzkızlarr ben çıkıyorum hazırlanayım
hepinize iyi akşamlarrr çok öptüm canlarımm
slm arkadaşlar ben geldim cadı kızım kucağımda tek elle pc basındayım
dün mevlütümüz vardı hayırlısıyla oda geçti.hala uykusuz bi şekilde büyümeye devam ediyoruz
kızlarr ben çıkıyorum hazırlanayım
slm arkadaşlar ben geldim cadı kızım kucağımda tek elle pc basındayım
dün mevlütümüz vardı hayırlısıyla oda geçti.hala uykusuz bi şekilde büyümeye devam ediyoruz
sende benim hep aklımdasın canım 2 haziran demek inşallah bir aksilik olmayacak dua edelim sezeryanında güzelliği bu işte bebişine ne zaman kavuşacağını biliyor insan hepimizin hakkında hayırlısı canım kendine iii bakSelam kizlaarr...
Nesemesecim heyecanla bekliyorum sonucunu canim, hakkinda hayirlisi olur insallah...
Mavi denizcim gecmis olsun, insan hakikaten korkuyor boyle kazalarda...
Filiz ablacim anladigim kadariyla iyi gidiyor hersey, bende cok seviniyorum senin adina..
Arifecim seninde sonucunu heyecanla bekliyorum canim, seninde hakkinda hayirlisi olsun..
Karabiberim maasallah, bebeginede sanada.. Darisi bizlerin basina..
Ceren, Burcu, Nur, Entelliye ve diger adi aklima gelmeyen tum arkadaslarim hepinizi opuyorum..
Bende gun sayiyorum, doktorumuz 2 Haziran dedi sezeryan icin, insallah daha once gelmez diye dua ediyorum bende, sizde dualarinizi eksik etmeyin nolur...
güzelim benim, böyle şeyler duydukça rahatlıyorum... sanırım diğer yaşadıklarım psikolojimi altüst ettiği için en ufak şeyde paniğe kapılıyorum. Ne güzel ailenle bir aradasın, keyfini çıkar canım :) inşallah hepimiz için herşey iyi olacak :) sen daha iyi misin? toparlanabildin mi iyice? bir an önce rahat döneme girmen dileğiyle canımcım :)
entelliyecim ben de meraktan çatlayacağım ama 2 gündür kk'da bir problem vardı, girilmiyordu, dün ve bugün kaç kere girdim Allah bilir, ancak şimdi başardım girebilmeyi... yeni iş yerin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım :)
hadi bakalııııııım normal doğum yani :) ne güzel, doktorunun da her an yanında olacağını bilmek rahatlatıcı... hayırlısı olsun birtanem :) heyecanla haberlerini bekliyoruz tatlım :)
neeeeeeeee???? :1shok: 11 gün mü???? :1shok: vışşşşş delikafadulden delikafadulden delikafadulden hiçbir şey kalmamış gülüm... Zeynep kendiliğinden de gelmek isteyebilir her an... dualarımız seninle birtanem, Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)
pembecimm gözün aydınn canımcımm çok sevindim
oğluma bi prenses daha geliyorrr hihoyyyt
burcu kız forumdaki bütün kılzarı kendi oğluşuna bakma benim oğluşum nolcak komşu forumlardan mı kız bakayım istemem elalemin akıllsı olacağına bizim forumun delisi olsun öle derlersırnaşık şey
bu mesajı yazana kadar canım çıktı yaa
site çok kötü
canım çok geçmiş olsun benimde hamilelikten öncede sonrada tansiyonum hiç yükselmedi hep çok düşük ama vüzcudum alışıkın bir rahatsızlık vermiyor canımcanım bende anlamadım ne oldu tansiyonum normalde de düşüktür zaten
canım sormadım ama nasılsın oğluşumuz testler herşey iyimi bende 25 inde gitcem minik kuşum 1 kiloyu geçmiştir heralde bakalım gittiğimde kaç gr gelcek kuzumkızlarr ben çıkıyorum hazırlanayım
kızlarrr banada müsaade yoğunluktan dolayı fazla dahil olamadım aranıza yarınıda atlatalım hayırlısı ile şen şakrak muhabbetlere devam ederiz kendinize iyi bakın canlarım hepinize iyi akşamlar iyi geceleeeerrrrrrr
yoğunluk szin iş yerinde de var demek cerencim bizdede öle soluksuz çalışıyorum 15 dk.öğle yemeği yiyorum ama artık yemeklerimi yanımda götürüyorum çünkğ sürekli fast food yada kebap yiyememki oğluma yazık cerencim nasıl haklı kız hayatım seni istermisin kendi hanene tecavüz sırnaşık şey bizdede bi sorun yok ama eşim korkuyor karnım dokuz aylık gibi olduğu için ama napım benimde tipim böle yaw yani bizde ne zamandır kardeş şehir olduk eniştenizle kızlarfisfisfis maaalesef
canım hala adet gelmedi sanırım test te negatif çıkmış ama cerenede olmuş ya hani test negatif çıktığı halde hamileymiş olbiliyor bazen böle şeyler yinede ben sevmiyorum boşa umut vermeyi ama buda ufakta olsa bir ihtimal hakkında hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallahhayırlı haberlerle gel mavicim iyi akşamlar
merhaba kızlar, ben geldim sizler gittiniz :çok üzgünüm: napalım? hafta sonu gerçekten kk'ya girilmiyordu, insan kendini eksik hissediyor ya, çok kötü... Neyse düzelmesine sevindim :)
Arifem, güzelim, hayırlısı olsun tatlım, bence de kanda baktır idrardan önce, çünkü hamilelik olsa bile bazen çıkmayabiliyor. Böyle beklemektense bence bir an önce yaptır kan tahlilini de sen de rahatla, bu çok büyük bir gerginlik ve baskı yaratıyor insan üstünde... İyi sabırlısın valla :) hakkında herşeyin hayırlısı tatlım :) inşallah tüm isteyenler alacak kucaklarına bebişlerini :)
Neşecim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hayatım, umutsuzluk yok, belirti de arama lütfen çünkü adet öncesi sıkıntılarla birebir aynı. O yüzden anlamak çok zor canım. Hakkında hayırlısı diyorum tatlım... haaa bu arada ya niye kocana soruyorsun ki kan testini Allah Allah, git yaptırıver, bize herşeyi soruyorlar mı beyefendiler, bak çok sinirlendim şimdi çünkü benim kocam da bazen kendi kafasına göre hareket eder, sonra ben bir şey yapacağım zaman car car car konuşur, ben de "hadi len, git işine" deyiveririm susar oturur... lütfen kocalarınızın eline bu kadar vermeyin ipleri :) git yaptır sen testini güzelim :) hadi bekliyoruz haberini merakla :)
Cerencim günün çok yoğun geçmiş tatlım gülüm, hadi bakalım Çarşambaya az kaldı :) valla sen para dağıtırken çok dua alıyorsundur kaydirigubbakcemile3 çok yorma tatlım kendini :) Cerenimiz iyi değil mi? öpücüklerimi yolluyorum Ceren'e ve sana a.s.
Burcucum inşallah çok güzel çıkacak sonuçlar merak etme tatlım :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
Mavişim lütfen dikkat et, Allah korumuş valla, çok geçmiş olsun... Bulantılarının geçmesine de sevindim, gözün açılmıştır biraz... İnsanın gözü bir şey görmüyor değil mi kötüyken? Hadi bakalım ikili testi de yaptrıyorsun :) inşallah çok güzel çıkacak sonuçlar :) Bundan sonra lütfen biraz daha dikkatli ol :1hug:
Karabiberim Allah kabul etsin, darısı bizlerin başına inşallah :) Nasıl alıştın mı anneliğe? ilk günlerin acemiliği kalmamıştır artık... Geceleri uykusuz geçiyor anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun. Yaren'imizi kokla bizim için canım :)
Nurcum geçmiş olsun tatlım, tansiyonun düşmüş... Bugün benim de tansiyonum düştü, bayağı bir kötü oldum, kafamda hala bir sersemlik var. Şimdi iyisin değil mi? Çok öpüyorum canımcım
İncicim kızın oluyormuş :sm_cool: ne güzeeeel, öğrendin sonunda cinsiyetini :) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin hayatım.
Jasmincim, çalışmalara devam mı? hadi bakalım kolay gelsin :)
Kızlar hepinizi çok çok öpüyorum :) kendinize dikkat edin ve kazalardan sakının lütfen kendinizi :) Bu arada hatırını sormayı unuttuğum arkadaşlarım varsa beni affedin, çünkü en 10 defa yerimden kalktım, bir yandan kapı, bir yandan telefon derken yazmak istediklerimi tam olarak toparlayamadım, lütfen kusuruma bakmayın... Hepinizi de çooooooooooook seviyorum ve de çoooooooooooooooook öpüyorum kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?