Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm arkadaşlar ben geldim cadı kızım kucağımda tek elle pc basındayım
dün mevlütümüz vardı hayırlısıyla oda geçti.hala uykusuz bi şekilde büyümeye devam ediyoruz

dün mevlütümüz vardı hayırlısıyla oda geçti.hala uykusuz bi şekilde büyümeye devam ediyoruz

senin yorulmanı istemiyodur annesi çocuk işte nasılda anlıyo herşeyi:))))
kızlar ya ben hala başımı kaldırmadan yatıyorum
canıım bi doktora git istersen
kızlarr ben çıkıyorum hazırlanayım
hepinize iyi akşamlarrr çok öptüm canlarımm
iyi akşamlar canım görüşürüz

hoşgeldin nasılsın allah kabul etsin inşallah

canımm iyi akşamlar sana kendine iyi bak yarın grş. inşallaahhh

karabiberim hoş geldin kuzum nasılsın? Yaren hanım nasıl iyidir inşallah
mevlütüde okuttunuz demek hadi gözün aydın canım oda çıkmış aradan Allah kabul etsin diğer mürvetlerinide göstersin inşallah kuzucuğumuzun. Darısı başımızaaaaa

kızlarrr banada müsaade yoğunluktan dolayı fazla dahil olamadım aranıza yarınıda atlatalım hayırlısı ile şen şakrak muhabbetlere devam ederiz kendinize iyi bakın canlarım hepinize iyi akşamlar iyi geceleeeerrrrrrr

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:10 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................35. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

iyi akşamlar cerencim yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar

merhaba kızlar, ben geldim sizler gittiniz :çok üzgünüm: napalım? hafta sonu gerçekten kk'ya girilmiyordu, insan kendini eksik hissediyor ya, çok kötü... Neyse düzelmesine sevindim :)

Arifem, güzelim, hayırlısı olsun tatlım, bence de kanda baktır idrardan önce, çünkü hamilelik olsa bile bazen çıkmayabiliyor. Böyle beklemektense bence bir an önce yaptır kan tahlilini de sen de rahatla, bu çok büyük bir gerginlik ve baskı yaratıyor insan üstünde... İyi sabırlısın valla :) hakkında herşeyin hayırlısı tatlım :) inşallah tüm isteyenler alacak kucaklarına bebişlerini :)

Neşecim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hayatım, umutsuzluk yok, belirti de arama lütfen çünkü adet öncesi sıkıntılarla birebir aynı. O yüzden anlamak çok zor canım. Hakkında hayırlısı diyorum tatlım... haaa bu arada ya niye kocana soruyorsun ki kan testini Allah Allah, git yaptırıver, bize herşeyi soruyorlar mı beyefendiler, bak çok sinirlendim şimdi çünkü benim kocam da bazen kendi kafasına göre hareket eder, sonra ben bir şey yapacağım zaman car car car konuşur, ben de "hadi len, git işine" deyiveririm susar oturur... lütfen kocalarınızın eline bu kadar vermeyin ipleri :) git yaptır sen testini güzelim :) hadi bekliyoruz haberini merakla :)

Cerencim günün çok yoğun geçmiş tatlım gülüm, hadi bakalım Çarşambaya az kaldı :) valla sen para dağıtırken çok dua alıyorsundur kaydirigubbakcemile3 çok yorma tatlım kendini :) Cerenimiz iyi değil mi? öpücüklerimi yolluyorum Ceren'e ve sana a.s.

Burcucum inşallah çok güzel çıkacak sonuçlar merak etme tatlım :) güzel haberlerini bekliyoruz :)

Mavişim lütfen dikkat et, Allah korumuş valla, çok geçmiş olsun... Bulantılarının geçmesine de sevindim, gözün açılmıştır biraz... İnsanın gözü bir şey görmüyor değil mi kötüyken? Hadi bakalım ikili testi de yaptrıyorsun :) inşallah çok güzel çıkacak sonuçlar :) Bundan sonra lütfen biraz daha dikkatli ol :1hug:

Karabiberim Allah kabul etsin, darısı bizlerin başına inşallah :) Nasıl alıştın mı anneliğe? ilk günlerin acemiliği kalmamıştır artık... Geceleri uykusuz geçiyor anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun. Yaren'imizi kokla bizim için canım :)

Nurcum geçmiş olsun tatlım, tansiyonun düşmüş... Bugün benim de tansiyonum düştü, bayağı bir kötü oldum, kafamda hala bir sersemlik var. Şimdi iyisin değil mi? Çok öpüyorum canımcım

İncicim kızın oluyormuş :sm_cool: ne güzeeeel, öğrendin sonunda cinsiyetini :) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin hayatım.

Jasmincim, çalışmalara devam mı? hadi bakalım kolay gelsin :)

Kızlar hepinizi çok çok öpüyorum :) kendinize dikkat edin ve kazalardan sakının lütfen kendinizi :) Bu arada hatırını sormayı unuttuğum arkadaşlarım varsa beni affedin, çünkü en 10 defa yerimden kalktım, bir yandan kapı, bir yandan telefon derken yazmak istediklerimi tam olarak toparlayamadım, lütfen kusuruma bakmayın... Hepinizi de çooooooooooook seviyorum ve de çoooooooooooooooook öpüyorum kızlar :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................38. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

{MİRAÇ}

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Selam kizlaarr...

Nesemesecim heyecanla bekliyorum sonucunu canim, hakkinda hayirlisi olur insallah...

Mavi denizcim gecmis olsun, insan hakikaten korkuyor boyle kazalarda...

Filiz ablacim anladigim kadariyla iyi gidiyor hersey, bende cok seviniyorum senin adina..

Arifecim seninde sonucunu heyecanla bekliyorum canim, seninde hakkinda hayirlisi olsun..

Karabiberim maasallah, bebeginede sanada.. Darisi bizlerin basina..

Ceren, Burcu, Nur, Entelliye ve diger adi aklima gelmeyen tum arkadaslarim hepinizi opuyorum..

Bende gun sayiyorum, doktorumuz 2 Haziran dedi sezeryan icin, insallah daha once gelmez diye dua ediyorum bende, sizde dualarinizi eksik etmeyin nolur...

sende benim hep aklımdasın canım 2 haziran demek inşallah bir aksilik olmayacak dua edelim sezeryanında güzelliği bu işte bebişine ne zaman kavuşacağını biliyor insan hepimizin hakkında hayırlısı canım kendine iii bak

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

5.ıerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 28. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

{MıRAÇ}

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (ıkizler geliyor :))

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}

sırnaşık şey
saol canım kk da sürekli sorun var imkan olduğu ölçüde girebiliyorum ama yazdıklarım olmuodo bazen şimdi düzelmiş sanırım sen nasılsın bebişimiz nasıl herşey iyidir umarım

canım bende anlamadım ne oldu tansiyonum normalde de düşüktür zaten
canım çok geçmiş olsun benimde hamilelikten öncede sonrada tansiyonum hiç yükselmedi hep çok düşük ama vüzcudum alışıkın bir rahatsızlık vermiyor canım
kendine dikkat et fena hissetmeye devam edersen bence doktoruna görün ihmal etme
canım sormadım ama nasılsın oğluşumuz testler herşey iyimi bende 25 inde gitcem minik kuşum 1 kiloyu geçmiştir heralde bakalım gittiğimde kaç gr gelcek kuzum

hayırlı haberlerle gel mavicim iyi akşamlar
canım hala adet gelmedi sanırım test te negatif çıkmış ama cerenede olmuş ya hani test negatif çıktığı halde hamileymiş olbiliyor bazen böle şeyler yinede ben sevmiyorum boşa umut vermeyi ama buda ufakta olsa bir ihtimal hakkında hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

sağol ablacım evet çalışmalara devamm inşallah 16 gün sonra hayırlı haberi alırızz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…