Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım benim inş güzel haberlerle gelirsin bugün,tam bir bebiş görmüşssündür şimdi ne kadar güzel,insan çok heyecanlanıyor valla,ben hep ağzım kulaklarımda çıkıyorum dr.danŞeniz
kızlar bakın bir doğum hikayesi hemde kadın-doğum uzmanından....

http://www.gebelik.org/dosyalar/oneofus/tulin.html
evet cnm güzel bir hikayeymiş
slm arkadaşlar ben geldim cadı kızım kucağımda tek elle pc basındayım
dün mevlütümüz vardı hayırlısıyla oda geçti.hala uykusuz bi şekilde büyümeye devam ediyoruz
hayırlı olsun cnm mevlütünüz,artık kollarında yarenin,uykusuzda olsa gzüeldir,az kladı bende çok sabırsızlanıyorum.
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kendinize dikkat edin çok öpüyorum sizi
cnm avatarın benim de çok hoşuma gitti,bayıldım doğrusuhihoyyyt

oo seninde az kalmış cnm ya,Allah kurtarsın inş,sanırım sağlık durumun iyi,inan çok seviniyorum,kendine ve yusf'umuza iyi baka.s.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. (8Mayıs) (Aşılama sonucumu ve dualarınızı bekliyorum)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:9 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın kızlarrr işallah sorunsuz bir gün olurr a.s.

entelliyecim kızz topikde kız çok seçer bizim veletler yabancıya gitmesin kızlarımız kaydirigubbakcemile3 oğluşum iyi çok şükürr bu akşam 3lü test sonuçlarımızda öğrenince daha iyi olucaz ikimizdee sende iyisin tosununla işallahh

he valla topik baya merak uyandırıcı bu dönem herkesin sonuçlar var noldu nolcak zeynep geldimi yoksa diye merak ediyoruz hergün delikafadulden

En iyisini yapmışsın canım.

Güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

slm arkadaşlar ben geldim cadı kızım kucağımda tek elle pc basındayım
dün mevlütümüz vardı hayırlısıyla oda geçti.hala uykusuz bi şekilde büyümeye devam ediyoruz

Allah kabul etsin canım...

Canım teşekkür ediyorum ilginize. Bugün epey karışıkım. Hayırlısı bakalım..

Canım saoalsın. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin hepinizin hamileliğini canım..

neşem hoşgeldin cnm,nasılsın?karar verdin mi ne yapacaksın bugün?biz senden meraklıyız valla:jeyyar:

Günaydın canım. Sabah idrar testi yaptım gene o şişko tek çizgi. Hiç iz bile yok. Az bir ümit olsaydı gidip kan testi yaptıracaktım ama bu ay da umut kalmadı. Şimdi acaba önümüzdeki ay 2. aşılamaya mı geçicem direk tüp bebeğe mi başlasak karar veremiyorum. Eşim de kesinlikle tüp istemiyor. 2. aşılamaya bile sıcak bakmıyor. Doğal istiyor. 22 ayım korunmasız geçti. 1 yıldır da tedavi görüyorum ve yumurtalarım ilaçlarla üçer beşer gidiyor. Rezervimiz kısıtlı. Eşimin aşılama öncesi değerlerini de öncekilerle karşılaştırdık epey kötüleşmiş. Hem sayı hem hareketlilik bakımından. Onca vitamin ve keçibonuzu işe yaramamış. Herşey kötüye gidiyor. Çok karışıkım bugün. Bu sene de anneler gününü anne olarak kutlayamayacağım(
Kendi derdime düştüm sen nasılsın canım?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:9 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}

2. Menzilgülü...............................36. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}

3. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

4. Nur_84....................................31. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

5.İerror........................................28 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

7.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

8. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))

9.Katar38038...............................18. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

10.Bulcuk....................................17. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

11.Pembeinci..............................16. Haftamızdayız (13 Ekim)

12.Gcan......................................17. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

13.Ciğdem...................................15 . Haftamızdayız (26 Ekim)

14.Benssenb...............................14. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

15.Mavideniz...............................11 Haftamızdayız (15 kasım )

16.Rüzgar Deniz..........................10.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

17.Ra_ra......................................9. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar gunaydın merhabalar nasılsınız kac gundur sıteye gıremıyorum ne var ne yok haberler nasıl once benım ınternette sorun vardı sonra bı turlu sıteye gırmedım

neşecim çok karamsar bakıyosun herşeye yaşayan bilir acısını üzüntüsünü bize kouşmak kolayy
doktorun tavsiylerine uy ama kafanızı bu bebek konusunda biraz daha rahat bırakın mübarekler sırf stres altında oldukları için bile gelmiyolarr

ablam nasılsın kandada yaptırıcam ama cumartesi doktora gidince ozamana kadar olmazsam tabiii
çok sağol ablacım güzel dileklerin için sanada geçmiş olsun tansiyonun düşmüş dikkat et kendine
amiiiiinnnnnnnnn inşallah herkes kavuşur yavrusuna hayırlısıyla bizde seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuz:asigim:

menzilgülü nasılsın canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol seninde çok az kalmış doğuma 2 haziran allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarımız seninle kendine çok dikkat et

entelliyecim nasılsın canım çok sağol bitanem seni çok iyi anlıyorum çok teşekkür ederim evet hala gelmedi cumartesiye kadar gelmezse yaptırıcam kan testi

jasmiiinnnnnnnnnn sen günmü sayıyosun yoksa

teşekkür ederim beyazcım sağol cicim

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnn

günaydın bitanem nasılsın zeynebimiz nasıl
günaydın şekerim nasılsın canım oğluşun nasıl inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın canım
nesecim hemen karamsarlığa kapılma normalde ne zaman tets yaptırman gerekiyor senin biraz erken olmadımı tetst için bana sanki öyle geliyor bikaç gün sonra kanda baktır canım allah yardımcın olsun canım dilerim doğalyolla kavuşurusun bebişine hem ne var bak bak bende kutlayamıcam anneler gününü seneye inşallah bebişlerimiz kucağımızda kutlarız allahın izniyle
kızlar gunaydın merhabalar nasılsınız kac gundur sıteye gıremıyorum ne var ne yok haberler nasıl once benım ınternette sorun vardı sonra bı turlu sıteye gırmedım
günaydın canım nasılsın
Kumsalım kaç gün gecikti adetin?

bugün 8.gün neşem ((((

he valla topik baya merak uyandırıcı bu dönem herkesin sonuçlar var noldu nolcak zeynep geldimi yoksa diye merak ediyoruz hergün delikafadulden
kaydirigubbakcemile3ilahi burcu ,öyle çok sancım yok cnm,ara ara oluyor ama bir sonraki haftayı bekler sanırım bebişim.oo ne güzel bugün sonuçlarını öğreneceksin demek,inş iyi çıkar cnmŞeniz
iyim neşem çok şükür,cnm kendini boşyere üzüyorsun,senin adetin geçmedi ki cnm ya,idrarda çıkar mı hiç,testlerin ne kadar hassa olduğunu bilmiyorsun ki,benim ilk gebeliğimde kanda değerini bildiğim halde,adetim 10 gün geçtiği halde bile idrarda çıkmamıştı.

günaydın cnm hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…