- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.181
nesecim hemen karamsarlığa kapılma normalde ne zaman tets yaptırman gerekiyor senin biraz erken olmadımı tetst için bana sanki öyle geliyor bikaç gün sonra kanda baktır canım allah yardımcın olsun canım dilerim doğalyolla kavuşurusun bebişine hem ne var bak bak bende kutlayamıcam anneler gününü seneye inşallah bebişlerimiz kucağımızda kutlarız allahın izniyle
bugün 8.gün neşem((((
günaydın cnm,iiyiz çok şükür,sen naıslsın güzelim.günaydın canlarım hepinize neşeli huzurlu hayırlı bir gün diliyorum nasılsınız
günaydın canım iyyiz hepimiz çok şükür sen nasılsın
iyim neşem çok şükür,cnm kendini boşyere üzüyorsun,senin adetin geçmedi ki cnm ya,idrarda çıkar mı hiç,testlerin ne kadar hassa olduğunu bilmiyorsun ki,benim ilk gebeliğimde kanda değerini bildiğim halde,adetim 10 gün geçtiği halde bile idrarda çıkmamıştı.
günaydın kız pemboş,bu ne şeker şey senin gibiŞeniz
evet ama test yaptım negatifhee dolanıyor böylee :roflol:
Kumsalım 8 günmü geçti hadi hayırlısı olsun güzel habere doğru gidiyoruz inş.
anladım ama ben derimki sen bide kanda baktır diyene bak diceksin şimdi hayırlısı olsun canım cumartesi gidicem canım ozman belli olucak neymiş adeti engelleyen ya kızlar bişi dicem ben bu ay soğan suyu yaptım acaba ondanmı böyle geçikme oldu amin canım bende senden hayırlı haberler bekliyorumCanım benim yarın adet günüm. Erken değil. Aşılamam 22 Nisanda oldu. Sen de çok gecikmeden doktora git bence birşey var mı yok mu çıksın. Yoksa da biran evvel adetini getirecek ilaçlara başlarsın. Haberlerini bekliyorum canım..
bende iyiiym canım sağol zeynep nasıl annesigünaydın cnm,iiyiz çok şükür,sen naıslsın güzelim.
günaydın kız pemboş,bu ne şeker şey senin gibiŞeniz
kızlar hamileyim .....4 haftalık....
canım kanda çıkar eğer gebelik varsa,idrarda çıkmaz,çünkü çok hassa değiller cnm idrar kitleri,adet tarihin yarın ise tutmuşsa kanda çıkar güzelim,bunda geç döllenme olur mu bilmiyorum,aşılama hakkında çok bilgim yok ama,idrarda çıkmayacağı kesin,biz hastanedeyken adetinin üzerinden 1 hafta geçmediyse idrarla bakmıyorduk hiç,boşuna para vermeyin diyorduk hastalara,istersen bekle,istersen kanda baktır ama sakın umutsuzluğa kapılma cnmŞenizCanım kanda mı baktır diyorsun? Bugün aşılamanın 13. günü. Çıkmaz mı idrarda? Yarın muhtemel adet tarihimdi normalde. Bak şimdi umutlanırım...
ooo douyrmam mı güzelim,7:30 da babmızla beraber kahvaltı yapıyoruz her zaman,gelemiyoruz hiç açlığakaydirigubbakcemile3Şeniz Şeniz günaydın canım nasılsın zeynebimiz nasıl karnını doyurdunmu zeynebin
saol canım bende ıyıyım yarın doktora gıdıcem bugun randevu aldım o yuzden erken kalktım bıde bakayım sıte duzelmısmı dedım sonun canım bısey sorcam gecmısı okuyodum senın de troıd sorunun varmıs bende de var senın cok mu calısıyodu az mı bıde hala ılac kullanıyomusun ben devam edıyorum hala
Şeniz Şeniz günaydın canım nasılsın zeynebimiz nasıl karnını doyurdunmu zeynebin
kumsal pembe bulcuk saolun kızlar ben ıyıyım sızler nasılsınız yarın dr gıdıcem kontrol ıcın ılk gıdısım olucak bakalım ıns guzel cıkar hersey
saol canım bende ıyıyım yarın doktora gıdıcem bugun randevu aldım o yuzden erken kalktım bıde bakayım sıte duzelmısmı dedım sonun canım bısey sorcam gecmısı okuyodum senın de troıd sorunun varmıs bende de var senın cok mu calısıyodu az mı bıde hala ılac kullanıyomusun ben devam edıyorum hala
allah hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın canım
Canım kanda mı baktır diyorsun? Bugün aşılamanın 13. günü. Çıkmaz mı idrarda? Yarın muhtemel adet tarihimdi normalde. Bak şimdi umutlanırım...
kumsal henuz gelmemıs kırmızılar ıns senınde guzel haberını alırız test te on gunden sonra bellı olurmus galıba ama yınede bekle henuz adet olmazsan dr gıt kesın sonuc alırsın bence esımın bı arkadasının esı de hamıleymıs test yapıyomus cıkmıyomus dr gıtmıs pozıtıf eve gelınce bı rkac degısık tette denemıs negatıf cıkmıs yanı test te guvenme ve canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?