Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım benim yarın adet günüm. Erken değil. Aşılamam 22 Nisanda oldu. Sen de çok gecikmeden doktora git bence birşey var mı yok mu çıksın. Yoksa da biran evvel adetini getirecek ilaçlara başlarsın. Haberlerini bekliyorum canım..

günaydın canım iyyiz hepimiz çok şükür sen nasılsın

saol canım bende ıyıyım yarın doktora gıdıcem bugun randevu aldım o yuzden erken kalktım bıde bakayım sıte duzelmısmı dedım sonun canım bısey sorcam gecmısı okuyodum senın de troıd sorunun varmıs bende de var senın cok mu calısıyodu az mı bıde hala ılac kullanıyomusun ben devam edıyorum hala

Canım kanda mı baktır diyorsun? Bugün aşılamanın 13. günü. Çıkmaz mı idrarda? Yarın muhtemel adet tarihimdi normalde. Bak şimdi umutlanırım...

kumsal pembe bulcuk saolun kızlar ben ıyıyım sızler nasılsınız yarın dr gıdıcem kontrol ıcın ılk gıdısım olucak bakalım ıns guzel cıkar hersey

hee dolanıyor böylee :roflol:
Kumsalım 8 günmü geçti hadi hayırlısı olsun güzel habere doğru gidiyoruz inş.
evet ama test yaptım negatif
anladım ama ben derimki sen bide kanda baktır diyene bak diceksin şimdi hayırlısı olsun canım cumartesi gidicem canım ozman belli olucak neymiş adeti engelleyen ya kızlar bişi dicem ben bu ay soğan suyu yaptım acaba ondanmı böyle geçikme oldu amin canım bende senden hayırlı haberler bekliyorum
günaydın cnm,iiyiz çok şükür,sen naıslsın güzelim.

günaydın kız pemboş,bu ne şeker şey senin gibiŞeniz
bende iyiiym canım sağol zeynep nasıl annesi
kızlar hamileyim .....4 haftalık....

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım kanda mı baktır diyorsun? Bugün aşılamanın 13. günü. Çıkmaz mı idrarda? Yarın muhtemel adet tarihimdi normalde. Bak şimdi umutlanırım...
canım kanda çıkar eğer gebelik varsa,idrarda çıkmaz,çünkü çok hassa değiller cnm idrar kitleri,adet tarihin yarın ise tutmuşsa kanda çıkar güzelim,bunda geç döllenme olur mu bilmiyorum,aşılama hakkında çok bilgim yok ama,idrarda çıkmayacağı kesin,biz hastanedeyken adetinin üzerinden 1 hafta geçmediyse idrarla bakmıyorduk hiç,boşuna para vermeyin diyorduk hastalara,istersen bekle,istersen kanda baktır ama sakın umutsuzluğa kapılma cnmŞeniz
Şeniz Şeniz günaydın canım nasılsın zeynebimiz nasıl karnını doyurdunmu zeynebin
ooo douyrmam mı güzelim,7:30 da babmızla beraber kahvaltı yapıyoruz her zaman,gelemiyoruz hiç açlığakaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun cnm bebeğin

kumsal henuz gelmemıs kırmızılar ıns senınde guzel haberını alırız test te on gunden sonra bellı olurmus galıba ama yınede bekle henuz adet olmazsan dr gıt kesın sonuc alırsın bence esımın bı arkadasının esı de hamıleymıs test yapıyomus cıkmıyomus dr gıtmıs pozıtıf eve gelınce bı rkac degısık tette denemıs negatıf cıkmıs yanı test te guvenme ve canını sıkma

Tebrikler canım. Allah tamamına erdirsin. İdrarda mı baktın, kanda mı? Adetin geçmiş miydi?

Canım aramıza yeni mi katıldın? Hoşgeldin. Canım sende hamiş olmaya mı çalışıyorsun, hamiş misin?

Şeniz Şeniz günaydın canım nasılsın zeynebimiz nasıl karnını doyurdunmu zeynebin

Pembeinci kız senin bıdık ne zaman büyüdü maşallah. Ne olur bana da dua edin..

canım bende noduller vardı onun için hap kulandım hapda kan değerlerimi çok yükseltti sonra azalttım hapı bu sefer t3-t4-tsh dengesizleşti biri yüksek biri düşük
en sonunda bıraktım hapıı nodullerim zararsızdı hap kulanıp daha çok mahfettim bünyemi sonrada hamile kaldım doğum doktoruma sordum oda baktı değerlim normale gelmiş çok düzgündü şimdi tiroidle ilgli hiç tedavi görmüyorum

neşecim ben idrar testlerine hep diyorum güvenmiyorum diyee onalra kalsaydı ben şu an doğurmuştum çoktann umutlanın diye demiyorum ama kan testi kesin sonuç içiniz rahatlar

inşallah canım gelmez hayırlı haberler alırım sonunda cumartesi gidicem doktora bakalım napcaz

ben de hamıslerdenım nesemese aranıza katılalı yenı oldu sayılır ama senınle hıc karsılasmadık galıba ben genelde bu saatlerde uyuyodum bugun randevu almak ıcın erken kalktım o yuzden karsılastık galıba sende bebek beklıyenlerden mıssın lıstede gordum ıns allah gonlune gore verır

bulcuk benımde cok fazla calısıyo dort ay fılan kullanmadım ılacı ıyı cıkmıstı sonuclar dr danısmadan kendım ıcmedım sımdı hamıle kalınca basladım tekrar cunku cok yukselmıstı degerler vede bebege de zararı varmıs bır aydır kullanıyom tekrar haftaya test yapılacak bakalım ne kadar fark etmıs bende nodul cıkmadı sadece degerler yuksek cıktı once fazla kılo alamıyodum ılac kullandıktan sonra bırazcık aldım onunda etkısı oluyomus ıns bebebısıme bı zarar vermez degılse hem ben cok uzulurum hemde esım benı hıc affetmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…