Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım doktor kontrolunde iç sen dozunu ayarlasın tiroid ilaçları bebeğe zarar vermez merak etme ama yinede doktorun içyada içme diye önersin sana

Soğan gibi ekstra şeyler adetin düzenini değiştirebiliyor canım.

Canım bak şimdi gaza gelir gider test yaptırırım. Kan testi için aç yada tok olmak su içmiş olmak falan fark ediyor mu? Hiç üşenmez giderim. O negatif sonucu görsem de belirsizlikten iyidir dimi? Ne olur akıl verin bana..

neşecim ben idrar testlerine hep diyorum güvenmiyorum diyee onalra kalsaydı ben şu an doğurmuştum çoktann umutlanın diye demiyorum ama kan testi kesin sonuç içiniz rahatlar

1 kişi daha desin gidicem:)) alkisalkisalkis

amin hepimize inşallah canım. bize çok dua et hamişsen.

sen hala burdamısın nese hadi çabuk test yaptırmaya o zaman ben kendim kaşındım adetimi düzene sokana kadar anam ağladı şimdi yine ben bozdum netcem şimdi yaaaaaa bide içmicem bişi ay şimdi doktorda basar kalayı bana ama bana müstehak

kumsalım seninm avatarın çok şekermiş
he bu arda idrar testlerine çok güvenmiyorum tatlım yanıltabilyor bazen beni kan testi bile yanıltmıştı kan testi yaptığım ertsi günü bebiş olmuş meğersem boşuna biray kendimi üzmüştüm hamile değilim diye kaydirigubbakcemile3

benim patron muhteşem değerli simitini bölüştürdü yinee yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii çeyrek simitin çeyreği hihoyyyt

kız kumsal ne içtin de adetini sapıttrıdın kii :uhm:

nesemese gunu ne kadar gecıktı senın dr gıtmekte fayda gorenler cogunlukta olduguna gore bence sende gıt gercı ben adetımı ongun gecmesını bekledım ıdrar test yaptım pozıtıf cıktı sonra kadın hastalıkalrına gıttım adetım gecıktı dıye ultrasonla baktılar 6 haftalık hamıleymısım ama yıne de sen dr gıt kanda baktır yanılanlar cogunlukta

neşem kan testi için hiç önemli değil cnm,aç yada tok olmak,su içmek,bunlar sonucu etkileyen şeyler değil güzelim,bence de sonuç negatif de olsa en azından şüpheden kurtulacaksın güzelim,istersen dr.unu falan ara çıkar mı sonuç diye,sana bişey demedi mi cnm şu gün kan tahlil yaptıralım diye,söylemesi gerekirdi cnm

sağol şekerim teşekkür ederim
anam milletin adetine 3 gün varkenn günü geçmeden test yapıyor pozitif
benimkinin üstünden 5 geçti negatif ne kadar ilginç ay bu işler çok karmaşık
yada benim işim öyle ay ne güzel olmuş senin için harika bi süpriz keşke
benimde öyle olsa

Tamam kızlar gidiyorum, Ceren iyi az sonra gelecek inşallah. O da git test yaptır dedi, 1 kişi daha dediği için gidiyorum. Hatta çitlenbiği de git demiş 2 kişi olmuş:)) şimdi çok dua edin bana..

Tamam kızlar gidiyorum, Ceren iyi az sonra gelecek inşallah. O da git test yaptır dedi, 1 kişi daha dediği için gidiyorum. Hatta çitlenbiği de git demiş 2 kişi olmuş:)) şimdi çok dua edin bana..

hadi bakalım cnm hakkında hayırlısı olsun,hastanenin telefonu nu da al,sonucu tel.ile öğrenirsin,eşine de söyleme güzelim yaptırıcam diye,hadi dualarımızla bekliyoruz cnm hayırlı ahberlerini

canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin dularımız seninle :Saruboceq:

Canım dr sordum adetin gecikince gel dedi, test falan demedi. Kızlar hepinizi çok seviyorum. Bana desteğiniz olmasa ne durumda olurdum kimbilir. Allah hepinizi beni mutlu ettiğiniz gibi mutlu etsin.Hadi gidip şu belirsizliğe bir son verelim:))alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…