- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.201
bulcuk benımde cok fazla calısıyo dort ay fılan kullanmadım ılacı ıyı cıkmıstı sonuclar dr danısmadan kendım ıcmedım sımdı hamıle kalınca basladım tekrar cunku cok yukselmıstı degerler vede bebege de zararı varmıs bır aydır kullanıyom tekrar haftaya test yapılacak bakalım ne kadar fark etmıs bende nodul cıkmadı sadece degerler yuksek cıktı once fazla kılo alamıyodum ılac kullandıktan sonra bırazcık aldım onunda etkısı oluyomus ıns bebebısıme bı zarar vermez degılse hem ben cok uzulurum hemde esım benı hıc affetmez sanırım
evet ama test yaptım negatif
anladım ama ben derimki sen bide kanda baktır diyene bak diceksin şimdi hayırlısı olsun canım cumartesi gidicem canım ozman belli olucak neymiş adeti engelleyen ya kızlar bişi dicem ben bu ay soğan suyu yaptım acaba ondanmı böyle geçikme oldu amin canım bende senden hayırlı haberler bekliyorum
bende iyiiym canım sağol zeynep nasıl annesi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım kanda çıkar eğer gebelik varsa,idrarda çıkmaz,çünkü çok hassa değiller cnm idrar kitleri,adet tarihin yarın ise tutmuşsa kanda çıkar güzelim,bunda geç döllenme olur mu bilmiyorum,aşılama hakkında çok bilgim yok ama,idrarda çıkmayacağı kesin,biz hastanedeyken adetinin üzerinden 1 hafta geçmediyse idrarla bakmıyorduk hiç,boşuna para vermeyin diyorduk hastalara,istersen bekle,istersen kanda baktır ama sakın umutsuzluğa kapılma cnmŞeniz
ooo douyrmam mı güzelim,7:30 da babmızla beraber kahvaltı yapıyoruz her zaman,gelemiyoruz hiç açlığakaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun cnm bebeğin
neşecim ben idrar testlerine hep diyorum güvenmiyorum diyee onalra kalsaydı ben şu an doğurmuştum çoktann umutlanın diye demiyorum ama kan testi kesin sonuç içiniz rahatlar
ben de hamıslerdenım nesemese aranıza katılalı yenı oldu sayılır ama senınle hıc karsılasmadık galıba ben genelde bu saatlerde uyuyodum bugun randevu almak ıcın erken kalktım o yuzden karsılastık galıba sende bebek beklıyenlerden mıssın lıstede gordum ıns allah gonlune gore verır
Soğan gibi ekstra şeyler adetin düzenini değiştirebiliyor canım.
Canım bak şimdi gaza gelir gider test yaptırırım. Kan testi için aç yada tok olmak su içmiş olmak falan fark ediyor mu? Hiç üşenmez giderim. O negatif sonucu görsem de belirsizlikten iyidir dimi? Ne olur akıl verin bana..
1 kişi daha desin gidicem:)) alkisalkisalkis
amin hepimize inşallah canım. bize çok dua et hamişsen.
sen hala burdamısın nese hadi çabuk test yaptırmaya o zaman ben kendim kaşındım adetimi düzene sokana kadar anam ağladı şimdi yine ben bozdum netcem şimdi yaaaaaa bide içmicem bişi ay şimdi doktorda basar kalayı bana ama bana müstehak
kumsalım seninm avatarın çok şekermiş
he bu arda idrar testlerine çok güvenmiyorum tatlım yanıltabilyor bazen beni kan testi bile yanıltmıştı kan testi yaptığım ertsi günü bebiş olmuş meğersem boşuna biray kendimi üzmüştüm hamile değilim diye kaydirigubbakcemile3
oleyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy burcu söylesene bi parçada bana göndersinbenim patron muhteşem değerli simitini bölüştürdü yinee yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii çeyrek simitin çeyreği hihoyyyt
kız kumsal ne içtin de adetini sapıttrıdın kii :uhm:
Tamam kızlar gidiyorum, Ceren iyi az sonra gelecek inşallah. O da git test yaptır dedi, 1 kişi daha dediği için gidiyorum. Hatta çitlenbiği de git demiş 2 kişi olmuş:)) şimdi çok dua edin bana..
Tamam kızlar gidiyorum, Ceren iyi az sonra gelecek inşallah. O da git test yaptır dedi, 1 kişi daha dediği için gidiyorum. Hatta çitlenbiği de git demiş 2 kişi olmuş:)) şimdi çok dua edin bana..
kızlar günaydın herkese nasılsınız bakalım
neşem kan testi için hiç önemli değil cnm,aç yada tok olmak,su içmek,bunlar sonucu etkileyen şeyler değil güzelim,bence de sonuç negatif de olsa en azından şüpheden kurtulacaksın güzelim,istersen dr.unu falan ara çıkar mı sonuç diye,sana bişey demedi mi cnm şu gün kan tahlil yaptıralım diye,söylemesi gerekirdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?