- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.541
ne olsun güzelim işte aynen devam,az kaldı son günlerimizi yaşıyoruz kızımla hamileleiğin yakında zeynebim gelecek anne olucammhihoyyythihoyyythihoyyythoşbulduk canımmm hihoyyyt nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
hoşgeldin jasmin :)
kızlar ben yemeğe gidiyorum :)
hoşbulduk nurcum iyiyim sağol sen nasılsın
ablacım tansiyonum normal çıktı ebe bacaklarıma baktı ödem şişlik varmı diye hiç bir şey yok maşallah kilomu felan sordu herşey çok şükür yolunda ve normal Allahıma şükürler olsunki.
Birde ruh halimi sordu ebe kaygıların endişelerin sinirlilik halin gerginliklerin varmı diye ben aksini söyleyince ebenin çok hoşuna gitti. Keşke ebe sizin gibi olsa ne kadar güzel ya hayat dolusunuz dedi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
acaba son günlerde de böyle hayat dolu olabilecekmiyim acaba delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun ablaaammm bebişe yarasın inşallaaahhh
aşk olsun nur yokluğumu hiç fark etmedinmi :dilcikar:
gittim geldim işte gülo 20 dk. felan yoktum arabayla gidince mesafede yakın olunca e birde sağlık ocağında sıra felan beklemedim ben direk ebeyi buldum o yüzden uzun sürmedi yani kaydirigubbakcemile3
ne olsun güzelim işte aynen devam,az kaldı son günlerimizi yaşıyoruz kızımla hamileleiğin yakında zeynebim gelecek anne olucammhihoyyythihoyyythihoyyyt
afiyet olsun ablacım.
kızz jasmin sizin çalışmalar ne alemde kuzu?
kız benimde bilgisayar kafayı yedi nete bağlanmadı demek o ara gitmişin
ayy evet çok az kalmış yaaa hayırlısıyla kurtulursun inşallah ne kadar güel bi şey :) bebişine kavuşucaksın Allah hepimize nasip etsin canım
sağol cnm,amin darısı başınıza inşayy evet çok az kalmış yaaa hayırlısıyla kurtulursun inşallah ne kadar güel bi şey :) bebişine kavuşucaksın Allah hepimize nasip etsin canım
teşekkürler güzelim,sen naıslın?göbiş büyüklüğü kişiye göre değişiyor güzelim endilşe etme yani,hatta bebeğe göre bile değişiyormuşHerkese merhaba.
Arayı uzattım biraz. dedemin 52 si vardı. Konyaya gittik. 1 hafta ordaydım. Sonra da iş güç derken anca girebildim. Nasılsınız bakalım.
Menzilgülü doğum yapmış. Çok şaşırdım valla. İkisinin de sıhhatli olmasına sevindim. Ama ne kadar tedirgin olmuştur kızcağız kimbilir.
Beyaz sana da çok az kalmış canım. Allahım hayırlı sorunsuz bir doğum nasip etsin. Sen çok fazla sıkıntı çekmeden tamamladın çok şükür.
Ceren ve Nur sonra da sıra sizde. Ayy ne kadar az kalmış. Daha dün gibi hamilelik haberleriniz.
Filiz abla sen nasılsın 11 haftalık olmuş bebişimiz. Maaşallah. Bir sıkıntın yok değil mi?
Kumsal, canım inşaallah beklediğimiz haberi duyarız senden. Ama olmasa da üzülmek yok olur mu? Moralin nasıl? Sakın canını sıkma. Daha çok gençsin, hiç telaşlanma canım.
Nesemese, sıkıntılı bekleyiş bitmiş. Bu da iyi canım. İnan çok dua ediyorum sana. Burda hergün aklıma gelenler Kumsal, sen ve bir de diğer topiklerden Badem diye bir arkadaş var o. bebişlerini kaybetmişti. Her gün aklıma gelir hikayesi. Üçünüzün mutlu haberlerini alınca bayram yapacağım valla.
Bulcuk oğluşun olacakmış. Sen benden bir hafta geridesin ama net söylemiş doktorun. Benimki kesin birşey dememişti 16. haftada. Ama ben bile gördüm ultrasonda. Temkinli davranıyor herhalde. Oğluşumuza isim bulmadın herhalde daha. Allahım hayırlı evlat etsin.
Mavi Denizde ne haber. Sıkıntılı geçiyordu biraz gebeliği.
Entelliye, İrreor, Çiğdem, Jasminn ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar. Geçmişi çok iyi okuyamadığım için pek birşey yazamıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz de 20 haftalık olduk. Hamile kıyafeleri aldım dün. Tulumumu giyidim bugün de. Artık hamiş olduğum çok bariz belli oluyor. Hatta sanki 6-7 aylık gibi göbüşüm var. Çok büyük olması bir soruna işaret değidir inşaallah. Cumartesi doktor kontrolümüz var soracağım artık. İdrar yolu iltihabı vardı biliyorsunuz. 5 gün ilaç kullandım. Tam temizlenmemiş ama bayağa azalmış. Bol su içi dedi doktorum. İlaç kullanmama gerek yokmuş tekrar.
Bugün buralarda olacağım kızlar. Görüşmek üzere.
kızlar burcu dan haberiniz var mı sağlıkları iyi mi yusuf talhamız nasılmış ya valla meraktan catlıycamm
allahım sağlıklarına tez zamanda kavustursun normal mi olmuş dogumu cünkü 2 hazirandı galiba dogumu değilmi
Hoşbulduk Nur sen nasılsın?
sağol cnm,amin darısı başınıza inş
teşekkürler güzelim,sen naıslın?göbiş büyüklüğü kişiye göre değişiyor güzelim endilşe etme yani,hatta bebeğe göre bile değişiyormuş
aneem bende çok şişmemişti,erkek kardeşimde çok büyük karnı varmış,4-5 aylıkken 7-8 aylık sanıyorlarmış
bende ise şimdi durum tam tersi herkes 6-7 aylık sanıyorkaydirigubbakcemile3
burcu ve yusufumuz çok iyi maşallah,sezeryan olmuş bildiğimiz kadarıyla,kuvözdeymiş yusufumuz.
ayyy sinir oldum yazmıştım hepsi silindi.....nasılsınız kızlar menzil gülü dogum yapmış..ne güzel bebişine kavuştu...ben de durumlr karışık ultrason ölçümleri yaptırmıştım ertesi gün rahatsızlandım kusma baş agrısı yine derken biraz geçikmiştim hastaneye sonrada doktorumu bulamadım eve gelip yatmıştım doktorla konuşup dün için beni çagırdı tekrar ölçüm yapalım sonra özelde hemen kan verirsin diye.. nitekim öyle yaptım sonuçları 3 gün sonra alacam..bebiş çok hareketli imiş hiç durmuyor ben çok fazla bakamadım halim perişandı dün kayınvalidemle gitmiştim oda net görmüş hiç yerinde durmuyor diye..doktorum çok güzel bir bebek olacak dedi..56 ml miş şuan..neyse yemege ineyim sonra yine dönerim...
Ceren ve Nur sonra da sıra sizde. Ayy ne kadar az kalmış. Daha dün gibi hamilelik haberleriniz.
Biz de 20 haftalık olduk. Hamile kıyafeleri aldım dün. Tulumumu giyidim bugün de. Artık hamiş olduğum çok bariz belli oluyor. Hatta sanki 6-7 aylık gibi göbüşüm var. Çok büyük olması bir soruna işaret değidir inşaallah. Cumartesi doktor kontrolümüz var soracağım artık. İdrar yolu iltihabı vardı biliyorsunuz. 5 gün ilaç kullandım. Tam temizlenmemiş ama bayağa azalmış. Bol su içi dedi doktorum. İlaç kullanmama gerek yokmuş tekrar.
Bugün buralarda olacağım kızlar. Görüşmek üzere.
selam cerencim naber bizim çalışmalar tam gaz devam sırnaşık şey hesaplayıcılara göre bugün yumurtlama günüm ama ben iki gün önce yumurtladım galiba çünkü akıntım felan vardı o gün tamda tarif edilen gibi bide çok kötü kasık ağrım vardı böle yani ama yinede bi kaç gün daha günaşırı devam ederiz herhalde nolur nolmaz geriside zaten Allaha kaldı ama bu ay geçen ayki kadar umutlu değilim nedense ama bi yandanda çok ta heycanlanıyorum bide eğer hamile kalırsam bunu öğreneceğim günler tamda eşimi doğumgününe denk geliyo yani hayal kuruyorum doğumgününde ona böyle bi hediye vermek çok güzel olurdu :) inşallah ya nolur dua edin benim için
kızlar burcu dan haberiniz var mı sağlıkları iyi mi yusuf talhamız nasılmış ya valla meraktan catlıycamm
allahım sağlıklarına tez zamanda kavustursun normal mi olmuş dogumu cünkü 2 hazirandı galiba dogumu değilmi
evet cnm karnımda hiç olmadı,biraz kalçalarda oldu ne yapalım artıkyerimsenibenSağol canım. İçimi rahatlattın valla. Ne güzel çok çatlağın da olmamıştır bu yüzden.
ayyy sinir oldum yazmıştım hepsi silindi.....nasılsınız kızlar menzil gülü dogum yapmış..ne güzel bebişine kavuştu...ben de durumlr karışık ultrason ölçümleri yaptırmıştım ertesi gün rahatsızlandım kusma baş agrısı yine derken biraz geçikmiştim hastaneye sonrada doktorumu bulamadım eve gelip yatmıştım doktorla konuşup dün için beni çagırdı tekrar ölçüm yapalım sonra özelde hemen kan verirsin diye.. nitekim öyle yaptım sonuçları 3 gün sonra alacam..bebiş çok hareketli imiş hiç durmuyor ben çok fazla bakamadım halim perişandı dün kayınvalidemle gitmiştim oda net görmüş hiç yerinde durmuyor diye..doktorum çok güzel bir bebek olacak dedi..56 ml miş şuan..neyse yemege ineyim sonra yine dönerim...
Hatice hoş geldin güzelim nasılsın. Demek dedenin 52.side geldi Allah nur içinde yatırsın dualarınız kabul olsun inşallah kuzum...
Bizlerde iyiyiz işte nasıl olalım bildiğin gibi geriye doğru gün sayıyoruz menzil gülü büyük sürpriz yaptı bize sağolsun allah sağlık sıhhat versin ikisinede
Sen nasılsın cicim yolu yarılamışsın ne güzel ya.
Bence göbeğinin büyük olması sorun değil canım dert etme bunları lütfen. Bazı görme özürlüler benim hamile olduğumu bile fark etmiyorlar biliyormusun nasıl bir göz var ise kaydirigubbakcemile3
oh oh iyi maşşallah hakkında hayırlısı birtanem şartlandırma çok kendini olurmu allah ne zaman uygun görürse o zaman yollar zaten. Sen üzme kendini. :teselli:
canım hoş geldin sizin topiğe ben haber vermiştim bu sabah merak etmeyin diye bizede başka arkadaş haber getirdi çok detaylı bilgimiz yok sadece ikisininde iyi olduğunu biliyoruz çok şükür o kadar. Dualarımız onlarla.
ben biraz yatıp dinlenicem zaten öğlen saati sizde mamalarınızı yiyin birazdan bizde yeriz kızımla,sonra görürşürz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?