Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Allah razı olsun canım. Çok sağol. Cerenimiz hareketli mi yine. Valla çok az kaldı inşaallah. Nasıl anlamazlar. Resimlerinde gayet belliydi. Hazırlıklarını falan da bitirmiştin sen ne güzel. ben daha hiçbirşey almadım. Cumartesiden sonra başlayacağım inşaallah. Bir de hala hareketlerini hissedemiyorum. Bazen karın gurultusu gibi birşey oluyor ama. Sabırsızlanıyorum ben de. Bu arada tam bir dondurma canavarı oldum. Senin neler çekiyor canın en çok?

afiyet olsun ablacım...
kız ceren hangi ara gidip geldin sen
sağol birtanem :)
hoşbuldum ablacımmmm hihoyyyt afiyet bal şeker olsun bebişine löp löp et olsun kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiin canım, sağol :)
oooo süper, ne güzel... merak etme sen hep deli dolu olacaksın eminim ben :)

amiiiiin canım sağol :)
ne olsun güzelim işte aynen devam,az kaldı son günlerimizi yaşıyoruz kızımla hamileleiğin yakında zeynebim gelecek anne olucammhihoyyythihoyyythihoyyyt

afiyet olsun ablacım.
teşekkürler tatlımcım :)
Canım, 52'si oldu mu ya? Ne çabuk geçiyor günler... Ateş düştüğü yeri yakıyor işte... Nur içinde yatsın canım, Allah kabul etsin dualarınızı... Ben iyiyim canım, çok şükür fazla sıkıntım yok, arada bir tansiyonum düşüyor, bazen de başım tutuyor hafiften... eh bu kadarcıkta olsun artık :) Ohh ne güzel hamile kıyafetlerini giymeye başladın artık ha? Ben de bir an önce almak istiyorum bir şeyler ama daha çok erken işte :) Kendine dikkat et canımcım :)
hadi bakalım inşallah olur, kendini çok kaptırma ama, tamam mı?
sonuçları bize de bildir tamam mı güzelim? ohhh maşallah benim miniğime
Afiyet olsun canımcım :)
hayır tatlım, o testleri yumurtlama döneminde kullanıyorsun sana yumurtladığın günü gösteriyor, yani yumurtladıktan sonra kullanman işe yaramaz hayatım :)

yok yok sen kaşınıyorsun sen eve bir eczane aç istersen gebelik üzerine ne varsa al koy
kuzum yapma bu kadar üstünde durma yaaa klava:

sağol ablacım inşallah,hımm yani alıp yapsam yumurtlamış olduğumu anlayamıcam ölemi ben onu merak ediorum zaten iki gün önce yumurtladımmı die sırnaşık şey

sağol ablacım inşallah,hımm yani alıp yapsam yumurtlamış olduğumu anlayamıcam ölemi ben onu merak ediorum zaten iki gün önce yumurtladımmı die sırnaşık şey

yok gülüm onu anlayamazsın şimdi... siz yine sektirmeden gün aşırı devam edin çalışmalara, gerisini de Allaha bırak :)

yok yok sen kaşınıyorsun sen eve bir eczane aç istersen gebelik üzerine ne varsa al koy
kuzum yapma bu kadar üstünde durma yaaa klava:

valla ya keşke kocam eczacı olsaymış bari beleşe alırdım testleri boşa gitmezdi sırnaşık şeysırnaşık şey şaka bi yana tamam canım zaten bu ay erken testte yapmıcam geçen ayki gibi, günümün geçmesini beklicem o sabrı görüyorum şu an kendimde sırnaşık şey

bakalım, göreciğiz kaydirigubbakcemile3

kızlar ben test çözüyorum ilayda içerde delleniyor çocuk çıldırdı artık ders çalışmak istemiyor

kız koca boşardı o zaman adam iflas ederdi senin yüzü:roflol::roflol:nden

kızlar ben derse gidiyorum birazdan, yarın booooooool bol konuşuruz inşallah :) hepinizi çooook öpüyorum canlarım, şimdilik hoşçakalın :)

Allah cümlemizden razı olsun bitanem. Evet ceren hareketli olmaz olurmu ama bu ara maşallahı var kuzumun heralde iyice sıkıştı içerde geceleri uyuyor pek nadir hareket ediyor anca ben hareket edince kaydirigubbakcemile3 ama bazen bir kuduryorki sorma hele yemeklerden sonra karnı doyuyor ya kendine geliyor garibim
evet canım yaa bariz belli hamileliğim ama kör işte yalnız ben dün akşam cesaretimi topladım ve baskülün üstüne çıktım birde ne göreyiiiiiiimmmmmmmm 71 kilo olmuşum çok sevindim yaa toplamda 12 kilo almışım ben 15 felan diye bekliyordum valla gerçi önümde daha 45 gün var ama inşallah fazla almam. Sen ne durumdasın tatlım kilo aldınmı hiç? Bu arada benim canım hiç bir şey istemiyor gülüm aşerme felan yok bende bizim kız tok gözlü olcek heralde kaydirigubbakcemile3

oooo süper, ne güzel... merak etme sen hep deli dolu olacaksın eminim ben :)
hadi bakalım inşallah olur, kendini çok kaptırma ama, tamam mı?

inşallah hep dediğin gibi olurum abla umarım ruh halim hiç değişmez alkisalkisalkis

valla sopalık bu kız :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şuan görüyorsun ama sabrı o günler geldiğinde bence sen yine dayanamazsın :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ben test çözüyorum ilayda içerde delleniyor çocuk çıldırdı artık ders çalışmak istemiyor

e haklı çocuk sen onu biraz parka götürsene gözü gönlü açılsın
bu haftalarda bebeklerde sese ışığa ve kokuya karşı duyarlılık başlıyormuş haberin olsun canım.

kız koca boşardı o zaman adam iflas ederdi senin yüzü:roflol::roflol:nden

bencede :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yeteeeeeeer diyor yavrucak :roflol: :roflol: :roflol:

e haklı ama dimi abla çocuk şimdiden hayattan bezdi daha hayata gelmeden kaydirigubbakcemile3

kızlar ben derse gidiyorum birazdan, yarın booooooool bol konuşuruz inşallah :) hepinizi çooook öpüyorum canlarım, şimdilik hoşçakalın :)

iyi dersler ablacım yarın inşallah bol bol grş. kendine ve bebeğimize iyi bak :a015:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:7 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................12 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................10. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3.. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009{YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…