Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla canım çocuk eline kalemi alıp çıkıp bütün testleri çözecek :roflol::roflol::roflol:

cerencim çok geçmiş olsun çok şükür herşey yolundaymış sevindim kız hemşire bile anlamış şenşakrak olduğunu heee

jasmincim hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor çalışmalr bakıyım
bende öyle yapıyom beyazcım inşallah güzel şeylerle karşılaşırım
hoşgeldin jasmin :)

kızlar ben yemeğe gidiyorum :)
afiyet olsun ablacım yarasın bebişimize
ayy evet çok az kalmış yaaa hayırlısıyla kurtulursun inşallah ne kadar güel bi şey :) bebişine kavuşucaksın Allah hepimize nasip etsin canım
aminnnnnnnnnnn inşallah
canım hoşgeldin nasılsın 56 sımı oldu ne çabuk allah kabul etsin mekanı cennet olsun güzelim inşallah canım inşallah güzel haberler alırım üzülmüyorum canım biliyorum bebişim geleceği zamanı bekliyor moralim iyi çok şükür herşey normal yani çok sağol teşekkür ederim artık hamile kıyafetleri alınmaya başlamış baya büyüdünüz yani ne güzel çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin kendine dikkat et üşütme sakın tam iyileşmemişsin zaten artmasın yine çok öpüyorum seni duaların için çok ama çok teşekkür ederim
inşallah doğum gününde en güzel hediyeyi müjdelemek nasip olur canım allah gönlüne göre versin dualarım seninle ama sters yapma tamammı
maviş hoşgeldin nasılın canım yine kötü olmuşsun az kaldı canım atlatıcaksın inşallah inşallah test sonuçların çok güzel çıkar ve güzel haberler veririsin bize maşallah yavrum benim büyümüşte yerinde durmuyo allah nazarlardan saklasın
ben biraz yatıp dinlenicem zaten öğlen saati sizde mamalarınızı yiyin birazdan bizde yeriz kızımla,sonra görürşürz.
tamam canım görüşürz dinlen sen
kızlar ben test çözüyorum ilayda içerde delleniyor çocuk çıldırdı artık ders çalışmak istemiyor
şimdidien bıktırdın çocuğu nur çıkınca yeter diye isyan edicek
kızlar ben derse gidiyorum birazdan, yarın booooooool bol konuşuruz inşallah :) hepinizi çooook öpüyorum canlarım, şimdilik hoşçakalın :)

iyi dersler ablacım görüşmek üzere

:roflol::roflol: bilmiorum valla

hoşbulduk kumsalcım sağol canım amiiinn inşallahhh sendede yokmuş hala kırmızılarr galiba hayırlı haberler varrr inşallahhhh :Saruboceq: tekrar test yaptırıcakmısın

hoşbulduk kumsalcım sağol canım amiiinn inşallahhh sendede yokmuş hala kırmızılarr galiba hayırlı haberler varrr inşallahhhh :Saruboceq: tekrar test yaptırıcakmısın

evet cicim yok hala inşallah öyle olur yada keşke hayır balım tekrar test yaptırmıcam cumartesi doktora gidicem oaman belli olur akmı karamı allah yardımcın olsun

kızlarrrr mutlu haberi aldım menzil gülü doğum yapmış ancak girebildim topiğe stajer vardı doğum iznimde yerime bakacak onu yetiştiriyorum işi bırakma durumum yok artık bir çok şey rayına oturdu tanıdık çok güvenilir bi bakıcı bulduk sabah sekizakşam altı gelecek haftada beş gün patronlarad enine boyuna konuştuk baya kolaylık gösterdi işi bırakma dedi maaşım düzenim iyi düşündüm taşındım mantıklı geldi genede doğumdan sonra karar verme hakkım var kapılar açık yani 5 ayda doğum sonrası iznim olacak daha ne olsun dimi kızlar neyse ben geçmişi okucam çok merak ettim birazdan gelirim gene öperimmm

haticecim nasılsın ben biraz geriden takip ettigim için topigi ancak yazıyorum biraz lkarışık işyerinde durumlar online görünebilirim ama açık bakıp yazamıyorum ...demek 52 oldu dedenin allah mekanını cennet etsin...cvp yazan arkadaşlara tşkler sagolun..

benide ekleyin kızlarrr listenizeee 34+6 yyım
doğumum 4-5 haziran
ve kızım olcakkk
isme daha karar veremedikkkkk :)

cerencim çok geçmiş olsun çok şükür herşey yolundaymış sevindim kız hemşire bile anlamış şenşakrak olduğunu heee

evet canım sanırım anladı oda ne kadar cadı olduğumu kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: bilmiorum valla

görcez bakalım ama yapma test felan bak arifeyi örnek al kendine :dilcikar:

bu arada kızlar cumartesi 15:40 ta randevum var bilgilerinize

oooo hadi gözümüz aydın sabırla merakla dualarla bekliyoruz hayır haberlerini güzelim :Saruboceq:

çiğdem hoş geldin balım nasılsın? Demek iş konusunda patronlarla uzlaştınız çok sevindim tabii doğumdan önce konuşmak kolay doğduktan sonra bırakabilecekmiyiz acaba bebişleri hakkımızda herşeyin hayırlısı.

çigdemcim hadi yine iyisin dört ayak üstüne düştün bu kolaylıkla bende çalışırım valla ama beni iyice bezdirdiler valla şimdi bile işi bırakıp gidesim var ama doguma kadar bari sık dişini diyorum...malum o zmöana kadar yine paraya ihtiyacım olacak..

benide ekleyin kızlarrr listenizeee 34+6 yyım
doğumum 4-5 haziran
ve kızım olcakkk
isme daha karar veremedikkkkk :)

papatya hoş geldin güzelim seni diğer topikten tanıyorum fakat bizim bazı kurallarımız var her geleni benide ekle diyeni listeye eklemiyoruz canım alınganlık falan yapma sakın topiğin kuralları gereği gelenleri sınava tabii tutuyor ve duruma göre listeye ekliyor yada çıkarıyoruz bilgin olsun a.s.

kızlar ya biraz önce bebişimin eşyalarına baktım çanta almıştık onu açtım içinde alt değiştirme bezi falan çıktı allahım hayırlısıyla gelsinler inş

evet cicim yok hala inşallah öyle olur yada keşke hayır balım tekrar test yaptırmıcam cumartesi doktora gidicem oaman belli olur akmı karamı allah yardımcın olsun
inşallah canım yaaa dualarımız seninle hayırlısı olsun inşallah

valla arifede peygamber sabrı var güzelim bende o derece yokkk kaydirigubbakcemile3 kız ama test yapması bilem zevkli haaa kaydirigubbakcemile3 o heyecan bile güzel mazoşistmi ne oldum yaaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: Allah yinemi sınavvv iyiki o günleri atlattım :roflol::roflol:

çiğdemcim nasılsın canım işlerini ayarladın demek hayırlısı olsun canım benim
tatlı cadııııııııı
evet jasmin beni örnek al biraz :1closedeyesbiraz daha beklersem orta yerimden çatlıcam ama)hihoyyyt
sağol cerencim allah razı olsun ya sen cerene söylesene bide bizim bebişi dürtsün biraz rahatı bozulurda gelmeye karar veriri belki:çok üzgünüm:
canım inş hayırlı haberle öneceksin bizi haberdar et mutlaka

sağol canım inşallah nurcum bu sefer iki elim kanda olsa mutlaka yazıcam bidaha habersiz bırakmam siziyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…