Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla sana imreniyorum arifecim ama örnek alabilirmiyim bilmiyorum bakalım şu bi hafta daha geçsin o zaman görücem örnek almışımmı seni sırnaşık şeysırnaşık şey evet ya gülçin söle cerene benim bebişide çağırsın kaydirigubbakcemile3

sağol jasmincim allah razı olsun
evet bu sefer gerçekten çok bekledim nasıl dayandım bilmiyorum bende evde bitane daha test var eşim alırken iki tane almış ama hiç içimden yapmak gelmiyor elim gitmiyo yani bundan önceki aylarda bende kolaksiyon yapıyodum

canım sen geçen gün idrar testimi yapmıştın kanmı unuttum

ıki Gezgin Melek, geceyi geçirmek için oldukça varlıklı bir

ailenin evinin kapısını çalmışlar. Aile, pek kaba bir

üslupla,meleklere yatacak yer olarak koca malikanenin

konuk odalarından birini vermek yerine,

soğuk bodrumundaki küçük bir köşeyi göstermiş.

Melekler buz gibi odanın soğuk ve sert zemininde kendilerine

yatacak bir yer hazırlamaya çalışırken, Yaşlı Melek duvarda bir delik

görmüş ve kalkıp deliği onarmaya girişmiş.

Genç Melek, Yaşlı Meleğe bu hareketinin

nedenini sorunca, Yaşlı Melek hafifçe gülümsemiş:

Herşey, her zaman, göründüğü gibi değildir...

Sabah malikaneden ayrılan melekler, gece bastırınca bir kez

daha kalacak yer bulmak umuduyla, bu defa çok fakir bir çiftçi

ailesinin kapısını çalmışlar.

Son derece misafirperver olan fakir karı koca, sofralarında ne

var ne yoksa meleklerle paylaştıktan sonra, onlara rahatça uyumaları

için kendi yataklarını vererek yanlarından ayrılmışlar.

Sabah güneş doğduğunda,melekler zavallı karı kocayı gözyaşları

içinde bulmuşlar: Yegane geçim kaynakları olan tek inek de

tarlalarının ortasında cansız yatmaktaymış.

Genç Melek bu sefer iyice öfkelenerek Yaşlı Meleğe isyan etmiş:

Bunun olmasına nasıl izin verebildin ?! O varlıklı kaba adamın

herşeyi vardı ama sen kalktın ona yine de yardım ettin. Bu iyi yürekli

fakir ailenin ise o tek inekten başka hiçbir şeyleri yoktu;buna rağmen onu
bile paylaşmaya gönüllü oldular. Ama sen o ineği de yitirmelerine
izin verdin!?

Bunun üzerine Yaşlı Melek, Genç Meleğe dönerek şu cevabı vermiş:

Herşey, her zaman, göründüğü gibi değildir.

O zengin malikanenin bodrumunda kaldıgımız gece, duvardaki
deliğin dibinde külçe külçe altın saklı olduğunu farkettim. Malikanenin

sahibi bu kadar açgözlü olduğu için ve kendisine verilmiş şans sayesinde
edindiği zenginliğin bir parçasını bile paylaşmaya yanaşmadığı için, ben de o
deliği öyle bir kapatıp mühürledim ki artık arayıp bulsa da açamaz.

Ve devam etmiş:

Sonra, dün gece biz çiftçi ailesinin yatağında uyurken,

Ölüm Meleğinin o çiftçinin karısını almaya geldiğini gördüm.

Ben de onun yerine Ölüm Meleğine ineği verdim.

Yaşlı Melek, gülümseyerek bir kez daha eklemiş:

Herşey, her zaman, göründüğü gibi değildir.

Bazen, işler istediğimiz gibi sonuçlanmadığında, aslında bizim de

başımıza gelen tam da budur işte. Eğer inanıyorsanız, yapmanız

gereken şey sadece, her sonucun her zaman sizin lehinize olduğuna

güvenmektir.

Bunun böyle olduğunu, ancak belirli bir zaman sonra öğrenebilecek

olsanız bile

Bazı insanlar, Hayatımıza girerler Ve çabucak çıkarlar..

Bazıları ise, Dostumuz olur Ve bir süre orada kalırlar..

Yüreklerimizde O güzel ayak izlerini bırakarak..

Ve bu, ıyi bir dost kazandığımız için,

Bir daha asla Eskisi gibi olmayacağız demektir!

Dün, tarih oldu.

Yarın, bir gizemdir.

Bugün ise bir armağan.

Bu yüzden ıngilizcede present, hem şu an hem de armağan

anlamına gelir!

Bence bu çok özel bir şey ..... her anı doyasıya yaşayın ve

tadını çıkarmaya bakın ... Hayat, bir kostümlü prova değildir!

kızlar ya ben kızıma hiç çorap almamışım bunu babası farketmiş sürekli söleyip duruyor meleğime hiç çorap almamışın yalın ayak emrah gibimi kalacak benim prensesim diye

kızlar ya ben kızıma hiç çorap almamışım bunu babası farketmiş sürekli söleyip duruyor meleğime hiç çorap almamışın yalın ayak emrah gibimi kalacak benim prensesim diye

ay canım benim alırsınız nurcum o kolay ne güzel babası baya ilgileniyolar ilaydayla

ne sınavııı kiii
cnmmm
yok ne alınganlığıı cnmmm canınız sağolsunnnn

bak canım önce sana neden sınav yaptığımızı niçin böyle bir tavır içerisinde olduğumuzu kısaca anlatayım. Biz uzun süredir aylardır bu topikte online olarak takılıyoruz hatta takılıyoruz demek az kalır topiğin başlığına aldanma sakın burda sırf bebek ve hamilelik değil konular öyle samimi ve içten arkadaşlar oldukki en ufak sorunlarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz hatta nerdeyse bebekler ikinci planda bile diyebilirim kaydirigubbakcemile3
biz burda aile gibiyiz ve her yeni gelen aramıza katılan arkadaşlarında bizlere eşlik etmesini istiyoruz. Bazıları geliyor listeyi görüyor benide ekleyin şu kadarlık hamişim diyor sonra pııııırrrr uçup gidiyor ne gelen var ne giden biz bu listede farkındaysan haftalarımızıda yazıyoruzki doğumu yaklaşanları bilelim kim kaçıncı haftada onu takip eden kişi hangisi ne gibi sorunlar yaşıyorlar bilgi alışverişi amaçlı yani canım. Fakat dediğim gibi bazıları gelip ekle deyip kaçıyor ekliyoruz ama bir daha uğramıyorlar işin kötüsü başka topiklerde yazışıyorlar sürekli ama buraya uğramıyorlar buda bize haksızlık oluyor bu yüzden deyim yerinde ise sınava tabii tutuyoruz gelenleri. (Sınav tabii bahane önemli olan geyikle birlikte gelenleri tanımak ve topiğe alıştırmak) eğer diyorsanki bende her gün size takılıcam sevdim burayı diye sorular gelsiiiinnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar koşun koşun ceren yine sınav yapıyor:roflol::roflol:

deme kız öyle korkup kaçacak sonra klava:

kızlar ya biraz önce bebişimin eşyalarına baktım çanta almıştık onu açtım içinde alt değiştirme bezi falan çıktı allahım hayırlısıyla gelsinler inş

canım benimmm güle güle kullanın inşallah kuzum :teselli:

deli karı mazoşist hee :roflol: :roflol: :roflol:
yaww çokmu zor sorular beeee CADIARZU

efendim canım biri banamı seslendi -tatlicadiarzu-

kız sende varya az değilsin hee hem merak ediyon hemde etmiyom diye bize hava atıyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hem sen o bebişin gelmediğini ne biliyon kuzu :uhm:

ay canım benim alırsınız nurcum o kolay ne güzel babası baya ilgileniyolar ilaydayla

hemde nasıl canım allaha şükür eşim benimlede kızıylada çok ilgili o yönden çok ama çok şanslıyım her akşam girip odasına eksiklerin bakar bana masaj yapar allahım onu benden hiç ayırmasın inş

valla kuzu ben cerene hep diyorum hadi sende dua et annem bebek bekleyenlerin göbişlerine bebiş gitsin diye diyorum. Hatta bir kaç örneği var bunun duaları kabul olmuş heralde çitlenbiğin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen bence haftaya acaba hamilemiyim diye söylenmeye başlarsın :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

ilahi nur alırsınız kuzu dert etme o kadar hem zatii yazın doğucak bizim bebişler bırak cıbıl cıbıl kalsınlar nolcekki

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
dilini ısır bir yerlerini kaşı yavrum nazar değmesin maşşallah allah bozmasın bir ömür boyu böyle sürsün inşallaaaaaaaaahhhhhhhh :Saruboceq:
rabbim eşlerimizi bizlere çocuklarımıza bizleride onlara bağışlasın inşallaaaaaaahhhhhh

gelde eşime anlat onu bi görsen canım bazen bunu konuşurken ilayda çok vuruyor başlıyor babacım ağlama sen ben sana çorap fabrikası alırım diye başlıyor bende gülmekten karnıma ağrılar giriyor:roflol::roflol::roflol:

amin canım amin inş

iyi akşamlar çiğdemcim jendine çok dikkat et vay be bu kadar ilgilimi bu sağlık ocakları
merhaba canım valla bu sabah gittim tetenoz aşımı yaptırdım kilo tansiyon herbirşeye baktı uzun uzun konuştuk çok ilgi vardı ama bu kişiden kişiyede değişiyor bu kadın gerçekten severek yapıyor mesleğini belli sabah erken gittim diğer doktorlar ebeler yoktu nadire ebe ordaydı kocaman güleryzüle karşıladı içimi rahatlattı aşımıda yaptılar işe mutlu mutlu geldim bizim burdaki baya ilgili yani baya şanslıyım bu konuda maşallah

ne mutlu ne güzel bir haber umarım bebekte menzilgülüde iyidir erken doğması pek iyi değil tabi ama inşallah yakında turp gibi olur sağol canım bu mutlu haberi paylaştığın için
senin içinde hayırlısı olsun canım çok öptüm

hatice merhaba canım allah kabul etsin dualarınızı mekanı cennet olsun dedenin bizler iyiyiz benimde kızım olacak tatlım zeynep koyduk adını herşey yolunda şükür çok öpüyorum seni bebeişine kendine iyi bak

canım ya geçmiş olsun dikkat et kendine bebişin eminim çok güzel olucaktır allah sağlıkla versin öpüyorum

kızlar ben test çözüyorum ilayda içerde delleniyor çocuk çıldırdı artık ders çalışmak istemiyor
çıldırır tabi canım ya ne sıkıcıdır o testler ne sınavı tatlım bu ?

canım hoşbuldum valla anlaştık içim rahatladı kadından memnun kalırsam bırakırım annemde belli bir süre gelecek kayınvalidem zaten burda sık sık kontrol eder içim rahat şimdilik doğuncada zırt pırt erkenden çıkarım ben ayarlarım birşeyler patron esnek olucak işlerde az bizim eskiş yoğunluk yok baya imkan olanak olucak inşallah bakalım sen nasılsın canım ceren perenses nasıl annesi tekmeliyormu gene minik cadımız

valla öyle oldu mavişim ya şans benden yana güldü bende bu kadar kolay yoluna girer sanmıyordum kesin çıkıcaktım ama son anda rüzgar benden yana esti darısı başına canım paraya çok ihtiyaç olmasada kadının çalışması para kazanması güzel bir olay tabi kimseye hesap vermeden harcayabiliyoruz vs...

kızlar koşun koşun ceren yine sınav yapıyor:roflol::roflol:
eski günler geldi aklıma :icecream:

ayarladım canım sağol iyiyim balım sen nasılsın neler yapıyosun canım

çok güzelmiş yazı sağol canım paylaştığın için çok beğendima.s.

:roflol::roflol: ilahi nur alırsın minik ayaklarına çoraplarını mini minnnacık olur onun ayacıkları annesi pespembe olur topukları yerim onu ben:CüvCüv:

hmmm anladımmm
vaktim olduğu müddetcee
grdiğim topiklere bağlıyımdırrr
pırrr uçmam yaniii
no proplemmm gelsin sorularrr cevaplarızzz
ama şuan çıkmak zorundayımmmm
byyy

idrar bitanem :)))))
ohooo arifecim ben teşhisi koydum gözün aydın bebişin geliyo kız hakkat peygamber sabrı var sende yaaa nasıl dayanıyon kan testi yaptırmadan hemde adetin gelmiyo yani ben olsam koşa koşa ayaklarım popoma çarpa çarpa hastaneye giderdim herhal kırmızılar gelmesesırnaşık şey
ay koptum:roflol: küçük emrah :roflol: ah canım ya ne güzel bişi bende çarşıya felan gittiğimde böle bebiş eşyaları görünce çok özeniyorum kimbilir onları almak bebişe hazırlamak ne güzel bişidir
zorki hala gelmedi sorular baksana hala hazırlayamadınn delüüü kaydirigubbakcemile3

ayy inşallahhh olur yaaa inşallah meleğin benim içinde dua ederrr :)

aman nurcum poponu kaşı allah nazarlardan kem gözlerden saklasın allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…