Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım ya onlar şimdiden baba-kız bir olmuşlar canım baksana işimiz var bunlarla valla
aman eksiği çorabı olsun yavrum onuda ben gönderirim nolcek

canım benimmmm Şeniz
hadi bakalım inşallah herşey istediğin gibi gelişir Rabbim gönlüne göre versin canım herşeyi.
cerende iyi teyzesi nasıl olsun ellerinden öper maşallah her zamanki gibi kıpır kıpır arada dinleniyo güç topluyo sonra birdaha hopppaaa

hmmm anladımmm
vaktim olduğu müddetcee
grdiğim topiklere bağlıyımdırrr
pırrr uçmam yaniii
no proplemmm gelsin sorularrr cevaplarızzz
ama şuan çıkmak zorundayımmmm
byyy

anladım canım o halde aramıza hoş geldin diyelim şimdiden
sınavlarıda sen bir dahaki gelişinde yaparız artık malum online olman gerek kaydirigubbakcemile3

zorki hala gelmedi sorular baksana hala hazırlayamadınn delüüü kaydirigubbakcemile3

ayy inşallahhh olur yaaa inşallah meleğin benim içinde dua ederrr :)

çatlak karı ben sen gibi boş oturmuyorum elimde işlerim var hem zaten gacıda gitti işi varmış kendi kendimemi soru sorucam delüüüüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah kuzum melek onlar duaları kabul olur :Saruboceq:

sırnaşık şeysırnaşık şey eee bi höytledin kaçırdın kadını herkis benmi sana dayansın :roflol::roflol:

napıyım cerencim kim merak etmezki bi yanım acaba bebişmi derken diğer yanım sende bu düzensizlik varken biraz zor diyor hayırlısı olsun haırlı zamanda gelsin bebişim
nebiliyim hiç bebek varmış gibi hissetmiyorum hiçbi belirtimde yok zaten

nurcum allah nazarlardan saklasın bir ömür boyu mutluluğunu daim etsin inşallah rabbim kem gözlerden korusun rabbim çorap fabrikası heee valla bayıldım daha şimdidenbaşlamış baba kız ilişkileri bunlar bir olup papucunu dama atmasınlarkaydirigubbakcemile3

çiğdemcim gerçekten çok şanslısın bende iyiyim çok dünya işi koşturup duruyoruz işte yazıyı beyendiğine sevindim bişi değil canım

kız jasmin alem kızsın heee
bilmiyom bende nasıl dayanıyorum bebişe yormuyorum ondandır herhal inşallah koyduğun teşhis doğrudur

valla arifecim kesin atılacak buna eminim benim zilli babasının sesini duyduğu zaman yerinde durmuyor yandım yani senin anlayacağın

canım ya orası belli olmaz benim yengem senede bi kere adet olan biriydi hiç tedavisiz korunmasız evliliğinin yedinci ayında felan hamile kaldı yani birazda Allahın işi bu canım yaa hepimizin hakkında hayırlısı olsun

gülçinim çantan hazır mı canım

yok balım aslında çantaya konacaklar hazır ama çantada değiller kaydirigubbakcemile3
3 haftadır yapayım şu çantayı hazır dursun diyorum eşim bekle beraber hazırlayalım diyor merak ediyor oda ama üç haftadırda bir türlü fırsat bulamıyoruz nedense çanta hazırlamaya bakalım bu haftasonu kısmetse kaydirigubbakcemile3
sen ne yaptın başladınmı hazırlıklara ufak ufak

sırnaşık şeysırnaşık şey eee bi höytledin kaçırdın kadını herkis benmi sana dayansın :roflol::roflol:

deliiiiii ne biçim konuşuyon sen öyle sen beni daha tanımamışsın anlaşılan koydurma ellerimi belime gelirem oraya yırtarım o ağzını paaçççoozzz klava:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

canım yaa düşünme öyle biliyorsun bende öyleydim o düşüncelerle gitmiştim doktora ama ne ile karşılaştım inşallah sende benim yaşadığım şoku yaşarsın :1shok: delikafadulden :dance: :dance:

valla arifecim kesin atılacak buna eminim benim zilli babasının sesini duyduğu zaman yerinde durmuyor yandım yani senin anlayacağın

a.s :roflol: :roflol: :roflol:

dayanamadım size bir bakayım dedim,yemeği de ocağa koydum az daha dinlenicem,balkonlar toz olmuş onları sildim ,kasıklarım ve belim fena ağrıyor,benim kız jhaftayı beklemeyecek galiba

SENEDE BİR KEREMİ :1shok: :1shok: :1shok:

ben yine iyiymişim desene
ben 3 ayda bir adet olurken evlendim bir ay sonra gebiş oldum
yengen senede bir kere adet olurken
evlendi 7 ay sonra gebiş oldu demek
sağlamasını yaparsak eğerrr CADIARZU CADIARZU CADIARZU
hemen hemen aynı zamana denk gelmiş oluyor gebelikler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok canım ya ben odamızı bekliyorum şimdi koyacak yerim yok eşyalarınıda aldığım küçük beşiğin içine doldurdum yıayıp ütüleyip tertemiz yerleştireyim diyorum eşimi her gün sıkıştırıyorm adamı arada ne zaman getireceğini öğren diye oda ayıp olur daha 1 hafta bile olmadı diyor herhalde kendim arayacağım adamı odayı görsen herşey ortada

dayanamadım size bir bakayım dedim,yemeği de ocağa koydum az daha dinlenicem,balkonlar toz olmuş onları sildim ,kasıklarım ve belim fena ağrıyor,benim kız jhaftayı beklemeyecek galiba

ooyy canım aman diyim dikkat et kendine kuzum iş yapma bırak tozu felan gülüm bak yoruyorsun kendini eğer banyoda küvet var ise ılık su ile doldur ve içine gir yarım saar kadar dur yada taburede felan oturup ılık bir duş al iyi gelir kasık ağrılarına bir dene gülüm.

kızım sen aklını mı kaçırdın bırak toz olsunlar kendini yorma artık

ah balımmm alınırmışta hemen :teselli: şaka yaptım cicim o kaçsada gelip seni tanıdıkça ne kadar tatlı bir insan olduğunu görüp kaçtığına pişman olucaktır eminim kaydirigubbakcemile3

evet canım öyle kız demek bunun bir anı var o anı bulup değerlendirmeli sırnaşık şeysırnaşık şey

canım ya benimde öyleydi bilirim birde minik minik eşyalar çok uğraştırıyor ben yarsını yıkadım ütüledim kaldırdım kalan yarsıı hala yıkanıcak ütülenecek etiketleri üzerinde beni bekliyor öylece valla çok oyaza iş ve yorucu haberin olsun sen şimdiden yıkayıp ütülemeye başla anca yaparsın yavaş yavaş çünkü birde dershanen var ev işi derken zaman geçiyor ağırlaşıyor insan artık kendi eşyalarımızın ütüsünü zor yapar oldum ben düşün yani. olmadı kendi yatak odanda şifonyerde felan bir yer ayır gülüm şimdilik temizleyip oraya koy. Çünkü mobilyalar geldiği gibi kullanamayacaksın ilk geldikleri zaman silceksin yerleştireceksin en az o eşyaların olduğu odayı 10-15 gün havalandırman gerekiyor mobilya boya kokuyor çünkü önce o kokuyu gidereceksin odadan sonra eşyaları yeleştirebilirsin. Aklında bulunsun.

her gece canım her gece hatta sabahın köründe adam gözünü açmadan ohhooo benmi öğretçem bunu sana :asigim: :asigim:

babasınıda tanırmış canımbenim allahım ne büyüksün ya bencede yandın
neeeeeeeeee senede 1 keremi amanın ben senede bir olsam deliririm heralde çok şükür allahım öyle canım allahın işine sual olmaz aminnnnnnnnnn canım cümlemizin inşallah

haklısın canım normal ütülerim var bu günlerde onları bitireyimde bebişin eşyalarını yıkayıp ütüleyeyim temizlikçiyide haziranın ilk haftası alacam doğuma yakın olsun

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:7 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................12 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................10. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3.. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009{YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet canım ılık duş iyi gelir,birazdan eşim gelecek,onu bekleyeyim de öyle gireyim,çabuk çıkmam ben şimdi banyodanhihoyyythihoyyyt
kızım sen aklını mı kaçırdın bırak toz olsunlar kendini yorma artık

canım ya yapmadan olmuyor balkon kapılarını açınca toz olduğu gibi içerde birde dışarıda rüzgar var,hadi dedim sileyim geçen yağmurda batmışlar,neyse bu sondu sanırım daha silmem.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…