Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

her gece canım her gece hatta sabahın köründe adam gözünü açmadan ohhooo benmi öğretçem bunu sana :asigim: :asigim:
sapukkkkk kaydirigubbakcemile3 kız insanda derman kalmaz haaaaa kaydirigubbakcemile3

evet canım senede bir kere oluyo hala daha öyle ve iki çocuğu var yani ikiside tedavisiz oldu işte allahın işi cidden benim gayet düzenli bir gün şaşmaz adetim ama bak ilk ayda kalmadım yani kaydirigubbakcemile3 kısmet nasip

beyaz ne yapıyorsun sen yaa bırak balkonu falan aman ..bende dün koçişe diyorum evi birşey götürüyor diye oda kızdı bana zaten iyi degilsin azıcık kendini toparlayınca işemi dalacan diye.haklı adamcagız rahatsız olunca o benden beter oluyor zaten bir de kendimi yorup of oram of buram dersemm..bu hafta ufaktan evi süpürüp silecez yıkanacak çamaşır ütülenecekler var şimdidlik görünenleri kaldıralım ortalıktan sonrada hava azda düzelsin yagmurlar bitsin hemen kadın çagıracam temizlik için malum camlar var..

nurcum sen cerenin dedigi gibi odanda bir yer aç diz ..mobilya gelsede içinin temizligidi kokusu için 10 gün havalandırman gerekecek mobilyanın kokusuna göre...hiç degilse kıyafetler hazır temiz olsun..mobilyayıda çok geçe koyma..

inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dayanamadım size bir bakayım dedim,yemeği de ocağa koydum az daha dinlenicem,balkonlar toz olmuş onları sildim ,kasıklarım ve belim fena ağrıyor,benim kız jhaftayı beklemeyecek galiba
kız beyaz şimdi gelcem yanına heeeeeee ne balkonu ne tozu bacım sen hala bunlar danmı bahsediyosun yatıp dinlensene sen ya

:roflol::roflol::roflol::roflol:

haklısın canım normal ütülerim var bu günlerde onları bitireyimde bebişin eşyalarını yıkayıp ütüleyeyim temizlikçiyide haziranın ilk haftası alacam doğuma yakın olsun

gülüm benim eğer fırsatın varsa daha önce bir kere al temizlikçiyi mesela ilaydanın odası ne zaman gelicek o eşyalar geldiği sıra denk getir bir kere al seni ve evi tanısın ne yapacağını bilsin sen kadını tanı sonuçta ilk defa gelecek evine. En azından şimdi kadının peşinden dolaşabilirsin son ana yakın dolaşamazsın çok rahat edemezsin bir kere alda büyük temizlik ilk gelişi olmasın. hem bakarsın belki sen beğenmezsin kadını.yaptığı iş hoşuna gitmez. Bak benim öyle oldu kadını doğuma yakın alıcaktım hazırdı ama iyiki daha önce almışım çünkü işini beğenmedim şimdi başka kadın var tavsiye ediyorlar onu denicem anladınmı son ana sıkıştırma bu işi bence gülüm.
ütü işinide evet yavaş yavaş yap çıksın aradan büyük bir iş aslında -tatlicadiarzu-

evet canım ılık duş iyi gelir,birazdan eşim gelecek,onu bekleyeyim de öyle gireyim,çabuk çıkmam ben şimdi banyodanhihoyyythihoyyyt

peki canım sen bilirsin ama ihmal etme ayrıca doğumuda kolaylaştırıyor kasıklar yumuşuyor biliyorsun ılık duş birebir.

hadi ben kaçtım hatunlar,tekrar uğrayamazsam sabah görürşüz,öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile2

canım sende kendine ve zeynebimize iyi bak gülüm yat dinlen artık yarın grş. inşallah kuzu a.s.

sapukkkkk kaydirigubbakcemile3 kız insanda derman kalmaz haaaaa kaydirigubbakcemile3

ne sapıklığı bee ohooo sen daha benim +18 hallerimi görmedin buna sapıklıkmı deyyon kaydirigubbakcemile3
insanda hal kalmaz olurmu sende ne kaaa cahilsin yaaa
sex insanı zinde tutar akıllım enerji toplar insan mutlu umutlu hayat dolu olur aaahhhh aahh neydi o günlerrr :asigim: :asigim:

sende işi felan bırak kuzu zaten kendine hayrın yok bırak evi ne götürürse götürsün ne olacak görücüyemi çıkıcan en fazla 2-3 hafta daha sonra kendine geleceksin zatiii yaparsın yavaş yavaş....

hadi ben kaçtım hatunlar,tekrar uğrayamazsam sabah görürşüz,öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile2
görüşürüz canım yorma kendini çok öptümmm

allahın hikmeti işte güzelim inşallah sende bu ay hayırlı haberlerini veririsin bize allahın izniyle :Saruboceq:

ceren eşimde öyle diyor valla..neyseki bizimkininde elinden geliyor işte yardımı çok oldu bana elim ayagım kulagım gözüm oldu valla..annem geldiginde gördü bana kızım kendini bırakma herşeyi eşine yükleme bak bıkar sonra diye söylenip duruyordu..bende içimden diyorum ahh sen bir görsen ben aona neler çektirdim bu neki diye..

ayyy çatlak seni yaaa :roflol::roflol: enerji topu seni biz yaşlandık artık bizde kalmadı hal :roflol::roflol: şaka bi yana bu bebişi düşünmeye başladığımızdan beri onun zevkini felan unuttum valla yaaa böyle robot gibi görevmiş gibi oluyo :içelim:
görüşürüz canım yorma kendini çok öptümmm

allahın hikmeti işte güzelim inşallah sende bu ay hayırlı haberlerini veririsin bize allahın izniyle :Saruboceq:

doğru canım mayıs bize uğur getirsinnnnn :asigim:

canım bende öyle düşünmüştüm bu ay maddi olarak biraz kısıntıya gitmemiz gerekecek o yüzden diğer aya bıraktım ilaydanın odası babası temizleyecek bi tek camı veyeri silinecek onuda eşim ben yaparım diyince tamam dedim

canım yaaa Allah onlardan razı olsun valla eksikliklerini göstermesin rabbim çok zor iyiki onlar var bende her fırsatta aklıma geldiğinde dua ederim eşime. Onun desteği olmasaydı ben bu dokuz ayı nasıl geçirirdim bilemiyorum valla.
Kız anneler korkuyor damatlar kızlarını kapı önüne koyacaklar diye ama bilmiyorlarki ne cadıyız biz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızzzz sakınnnn bak işte en büyük hata bu kafanda bebek düşüncesi ile eşinle birlikte olursan stres altında olursun sal gitsin düşünme o anın tadını çıkar keyfini yaşa bebişi unut bak o zaman nasıl geliyor :ecrin_bebek:

ya haklısın canım çok istiyorum düşünmemek ama insanın elinde olmuyo illaki aklıma geliyo o an yok kalkmıyım yok dönmeyim diye düşünüyosun illaki ay zaten bilseydim böle olcağını en baştan korunmazdım haaa o zaman bu kadar istemiyo olurdum ve bu kadar düşünmezdim cidden

canım yaa sen bilirsin güzelim. durumu yaşayan sensin balım.

nasıl olmuyor gülüm ya onu anlamıyorum. Bende ilk ay hasta olduğumda ulan çocuğum olmıcak hakkatten heralde demeye başlamıştım ilk ay hemde düşün ama sonra amaaannn bu düşünceyle kocamın koynuna girip zevkini almak yaşamak yaşatmak varken ne diye zehir edeyim hayatı dedim veeee saldım çayıra mevlam kayıra yerimdende kalktım hoplayıp zıpladımda neler neler. anla artık kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: doğru canım haklısın aman zaten bu aydada olmazsa bi dahaa ayneeen dediğin gibi yapıcammmmmm yani canımız ne zaman isterse o zaman ilişki böle görev gibi günaşırı bilmem ne yok anacım bize göre değilmiş bu :roflol::roflol: kız bak nasıl gaza getiriyon insanı çatlak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm senmiiiiiiiiiiiiiii takmıcan kafana hıh tuzlayımda kokma hayatta inanmam deli yaaa bir kere girdi ya aklına artık unutmazsın ama unutursanda kendin için yaşarsanda ilişkiyi süppperrr olur ve hiç beklemediğin anda bebeişinin haberini alırsın inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh :Saruboceq:

sabırsızlığım o kadar belli oluyomu yaa bak insan sarrafıda çıktın nasılda tanımışın nasıl biri olduğumu kaydirigubbakcemile3 ağzından bal damlıyor yawruummm inşallahhhh senin minik cerene bi arkadaş getiririz Şeniz

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah kuzu inşallah
vakti saati gelince bebeğinde gelir göbişine canım panik yapma strese sokma kendini bu hayatı eşinede kendinede zehir etme sakın oldumu kuzu. :teselli:

kız ceren bi ikimiz kaldık galiba topikte baksana başka kimse yazmıyo bi aylak biziz herhal kaydirigubbakcemile3

evet canım bir biz kaldık çalışanların muhtemelen işleri çok diğerleride site bir ara yine gitti ya o yüzden giremiyor olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…