Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:7 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

4.ıerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MıRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (ıkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

16.Ra_ra......................................10. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:

oldu kuzum bende yemek yapıcam daha adamceğiz eve gelcek yemek yok kaydirigubbakcemile3 ay hangi hain saldırıyo bu siteye yaaaa bi tanecik teselli yerim var onuda almaya çalışıolarrrrrklava: valla buraya alışan için büyük eksiklik cidden

resimleri ekledim canım

tamam cnaım bir bakem hele neleri varmış ilayda hanımın

kesinlikle hayatım ya acaip bağımlılık yapan bir yer burası. Aslında yer değilde kişiler desem daha doğru olcek. Hadi git sende yemeğini yap adamı aç bırakma yakatda doyuruyonda masada da doyması gerek kaydirigubbakcemile3

evet cicim çağrımıza hemencik cevap aldıkk kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ben şimdiden iyi akşamlar diyeyim de belki birazdan deme sansım olmaz...hepinize iyi akşamlar ..kendinize iyi bakın..

canım sanada iyi akşamlar kuzu yarın grş. inşallah kendine iyi bak :a015:

kızlaaaaarrrrrrrrrr bende ufak ufak toparlanıyor vede kaçıyorum canlarım kendinize iyi bakın anacım yarın bu günkü gibi güzel mutlu ve umutlu bir gün olur inşallah kuzucuklar. Bakarsınız yarında beyazın doğum haberi ile güne başlarız bellimi olur :):):)

Neyse canlarım ben kaçtım hepinize iyi akşamlar vedeeeeeeee iyi geceeeeeeleeeeeerrrrrrr güzellleeeeer

iyi akşamlar canım

kızlar ben şimdiden iyi akşamlar diyeyim de belki birazdan deme sansım olmaz...hepinize iyi akşamlar ..kendinize iyi bakın..
iyi akşamlar mavişim allaha emanet ol

iyi akşamalr canım benim yarın görüşürz allaha emanet ol

merhaba kızlar ıkı gundur hastanelerde oldugumdan gıremedım dun kontrole gıttım sonuclar ıyı vıtamın ve kan hapı verdı dr bebısımde ıymıs bı sorun yokmus
bugunde annem ıcın gıttık rahımde parca varmıs onu aldılar valla kızlar hastaneler hıc cekılmıyor allah eksık de etmesın zor duruma dusup onlarında elıne dusurmesın yarın yıne gelmeye calısırım
sızler nasılsınız haberler nasıl topık bayagı ılerlemıs galıba ara ara gecmısı okumam lazım neler yapmıssınız ben yokken yıne gorusmek uzre herkese ıyı aksamlar

canım bebişin ve senin adına çok sevindim... annenede çok geçmiş olsun canım

merhaba canım hoşgeldin nasılsın maşallah bebişin iyiymiş çok sevinidim
çok geçmiş olsun annenede canım allah şifa versin öyle canım ne düşürsün nede eksik etsin zor işler hastane işleri tamam canım sen oku sonra görüşürz kendine dikkat et
iyi akşamlar

saolun kızlar cıkanlara ıyı aksamlar
ceren burdamısın lısteleyı duzeltebılırız vede bı takvım yapabılırız turkce oluyo ıyı olur benım ıcın ıngılızcem yok sayılırda dun dr bebısımı 11+6 gunluk dedı bugun herhalde 12 haftalık olmus oluyo bes hafta sonrada uclu test ıcın gıdıcem bakalım ne cıkacak bu testı nasıl yapıyolar bana bıraz bılgı verebılırmısınız sızler yaptırmıssınızdır mutlaka cunku benden onde olanlar cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…