- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.661
bende burdayım yiğenime kontör yolluyordum
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah kuzu inşallah
vakti saati gelince bebeğinde gelir göbişine canım panik yapma strese sokma kendini bu hayatı eşinede kendinede zehir etme sakın oldumu kuzu. :teselli:
evet canım bir biz kaldık çalışanların muhtemelen işleri çok diğerleride site bir ara yine gitti ya o yüzden giremiyor olabilirler.
gördünmü bak jasmin burda olanlar tek tek dökülmeye başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
resimleri ekledim canım
oldu kuzum bende yemek yapıcam daha adamceğiz eve gelcek yemek yok kaydirigubbakcemile3 ay hangi hain saldırıyo bu siteye yaaaa bi tanecik teselli yerim var onuda almaya çalışıolarrrrrklava: valla buraya alışan için büyük eksiklik cidden
evet cicim çağrımıza hemencik cevap aldıkk kaydirigubbakcemile3
kızlar ben şimdiden iyi akşamlar diyeyim de belki birazdan deme sansım olmaz...hepinize iyi akşamlar ..kendinize iyi bakın..
kızlaaaaarrrrrrrrrr bende ufak ufak toparlanıyor vede kaçıyorum canlarım kendinize iyi bakın anacım yarın bu günkü gibi güzel mutlu ve umutlu bir gün olur inşallah kuzucuklar. Bakarsınız yarında beyazın doğum haberi ile güne başlarız bellimi olur :):):)
Neyse canlarım ben kaçtım hepinize iyi akşamlar vedeeeeeeee iyi geceeeeeeleeeeeerrrrrrr güzellleeeeer
iyi akşamlar mavişim allaha emanet olkızlar ben şimdiden iyi akşamlar diyeyim de belki birazdan deme sansım olmaz...hepinize iyi akşamlar ..kendinize iyi bakın..
kızlaaaaarrrrrrrrrr bende ufak ufak toparlanıyor vede kaçıyorum canlarım kendinize iyi bakın anacım yarın bu günkü gibi güzel mutlu ve umutlu bir gün olur inşallah kuzucuklar. Bakarsınız yarında beyazın doğum haberi ile güne başlarız bellimi olur :):):)
Neyse canlarım ben kaçtım hepinize iyi akşamlar vedeeeeeeee iyi geceeeeeeleeeeeerrrrrrr güzellleeeeer
merhaba kızlar ıkı gundur hastanelerde oldugumdan gıremedım dun kontrole gıttım sonuclar ıyı vıtamın ve kan hapı verdı dr bebısımde ıymıs bı sorun yokmus
bugunde annem ıcın gıttık rahımde parca varmıs onu aldılar valla kızlar hastaneler hıc cekılmıyor allah eksık de etmesın zor duruma dusup onlarında elıne dusurmesın yarın yıne gelmeye calısırım
sızler nasılsınız haberler nasıl topık bayagı ılerlemıs galıba ara ara gecmısı okumam lazım neler yapmıssınız ben yokken yıne gorusmek uzre herkese ıyı aksamlar
merhaba kızlar ıkı gundur hastanelerde oldugumdan gıremedım dun kontrole gıttım sonuclar ıyı vıtamın ve kan hapı verdı dr bebısımde ıymıs bı sorun yokmus
bugunde annem ıcın gıttık rahımde parca varmıs onu aldılar valla kızlar hastaneler hıc cekılmıyor allah eksık de etmesın zor duruma dusup onlarında elıne dusurmesın yarın yıne gelmeye calısırım
sızler nasılsınız haberler nasıl topık bayagı ılerlemıs galıba ara ara gecmısı okumam lazım neler yapmıssınız ben yokken yıne gorusmek uzre herkese ıyı aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?