Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kumsal saol canım ıyı aksamlar sen ne yaptın kırmızılar geldımı veya test fılan yaptırdın mı gecmıse tam bakamadım da merak ettım

valla ablacım dahada artacak bu aralar sınav yaklaştı inş kızımında şansıyla bu yıl başaracaz
inşallah olacak hayatım, merak etme :) bu arada bizim okulda da sınava girmek için hazırlanan arkadaşlar var... hakkınızda hayırlısı olsun tatlım :)
he valla... İlayda okula zaten okuma yazmayı sökmüş ve testleri otomatik çözerek başlayacak zaten bu gidişle kaydirigubbakcemile3

eveeeeeeet yarın inşallah bir aksilik olmazsa bütün gün sizinleyim alkisalkisalkis
valla canım çocuk eline kalemi alıp çıkıp bütün testleri çözecek :roflol::roflol::roflol:
aynen öyle olacak kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar cumartesi 15:40 ta randevum var bilgilerinize
canııııım bize muhakkak haber ver :)
süpeeeeeeeerrrrrrrrr... her şerde bir hayır vardır diye boşuna söylenmiyor işte :)
oooo Allah bozmasın güzelim, Allah daim ettirsin mutluluğunuzu ömür boyu canım :)
amin canım :)
dayanamadım size bir bakayım dedim,yemeği de ocağa koydum az daha dinlenicem,balkonlar toz olmuş onları sildim ,kasıklarım ve belim fena ağrıyor,benim kız jhaftayı beklemeyecek galiba
sen kesin temizlik yaparken doğuracaksın bu kızı.... yat dinlen be güzelim, tozu silersin 5 dakika sonra yine toz olur.... aaaaaaa klava: klava: klava:
aaa işte bu olmadı, ne robotu? olur mu hiç öyle şey... bu işi bebek için görev gibi yaparsan hayatta olmaz bu iş... tadını çıkar gülüm, keyfine bak...
çok sevindim senin için canım, gözün aydın :) annene de geçmiş olsun canım :) görüşürüz hayatım

iyiyim ablacım yemek yaptık kızımla babmızı bekliyoruz ama 9da gelecekmiş:çok üzgünüm:
hadi bakalım canım, e çalışıyor tatlım adamcağız napsın :)
merhaba kızlarhiç bir topikte kimse yokmu?
merhaba canım, valla mesai bitti kızlar gitti canım :) sabahtan akşam 6.00 ya kadar yoğun olur burası :)

iyiyim birtanem, bebiş de iyi herhalde, bana çok fazla bir rahatsızlık vermiyor :) iyi geçiyor şimdilik... 3 hafta geçsin diye bekliyorum heyecanla :) doktora gideceğiz ve bebişimi göreceğim :)

allahtan rahat geçiyor hamileliğin ablacım bide çalışıyorsun çok zor olurdu... dr günü çok uzun geliyor bi türlü geçmek bilmiyor günler

allahtan rahat geçiyor hamileliğin ablacım bide çalışıyorsun çok zor olurdu... dr günü çok uzun geliyor bi türlü geçmek bilmiyor günler

valla evet tam zamanında başlamışım ben de çalışmaya... neyse Allahtan beni zorlamıyor, bir de okulda da artık bütün idare ve öğretmenler öğrendiği için ne gerekirse yapmaya çalışıyorlar... azgın sınıflar çünkü girdiğim sınıflar, resmen Filiz hocayı üzen karşısında disiplini bulur tavrındalar... eh bu da iyi oldu onlara valla :)

oooof offff valla çok zor böyle beklemek... keşke 15 gün sonra gel deseydi diyorum ama herşeyi normal bulduğu için bir ay sonra çağırdı deyip kendimi rahatlatıyorum ama zaman geçmiyor işte.... kaldı geriye 3 hafta, çeke çeke getireceğim valla :)

siz çorap işini çözdünüz mü bakiim? kaydirigubbakcemile3
yok abla daha çözemedikkaydirigubbakcemile3

ben drla pazarlık yapıyordum 15 güğn mü diye ama o inatla ayda bir diyordu şimdi 15 güne indirdi şimdide haftalık pazarlığı yapıyorum

yok abla daha çözemedikkaydirigubbakcemile3

ben drla pazarlık yapıyordum 15 güğn mü diye ama o inatla ayda bir diyordu şimdi 15 güne indirdi şimdide haftalık pazarlığı yapıyorum
hadi bakalım, sorun çok büyük bir an önce halletmeniz lazım :roflol: :roflol: :roflol:

alemsin yaaa... harikaaa ben de pazarlık yapayım bakiim gidince, bizimki yutacak mı bakalım :roflol:

hadi bakalım, sorun çok büyük bir an önce halletmeniz lazım :roflol: :roflol: :roflol:

alemsin yaaa... harikaaa ben de pazarlık yapayım bakiim gidince, bizimki yutacak mı bakalım :roflol:

inş yutar abla benimki çok cin tahlil sonuçlarını bile telde söylüyor

çok sevindim senin için canım, gözün aydın :) annene de geçmiş olsun canım :) görüşürüz hayatım[/QUOTE]

cok tesekkur ederım ablacım saol sen nasılsın bebısın nasıl cınsıyetını mı ogrenıcen uc hafta sonra allah hayırlı evlet versın abla :Saruboceq:

çok sevindim senin için canım, gözün aydın :) annene de geçmiş olsun canım :) görüşürüz hayatım

cok tesekkur ederım ablacım saol sen nasılsın bebısın nasıl cınsıyetını mı ogrenıcen uc hafta sonra allah hayırlı evlet versın abla :Saruboceq:[/QUOTE]

iyiyim canım sağol :) valla cinsiyetini söyler mi bilmiyorum inşallah söyler canım :) Amin canım Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…