R
ra_ra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.701
kızlar az evvel bende bir hastanenin gebelikle ilgili broşürleri felan var onları inceliyodum bişi okudum hemen sizlerle paylaşmak istedim ahududu yaprağıyla yapılan çayı içmek doğumu kolaylaştırıyomuş ben hamiş diilim ama sizler belki denersinizzz nacizane bir bilgi benden gamyoncuiremsu
yok canımgelmediler daha bidahada test yapmadım yarın doktora gidicem o zaman belli olucak sağolkumsal saol canım ıyı aksamlar sen ne yaptın kırmızılar geldımı veya test fılan yaptırdın mı gecmıse tam bakamadım da merak ettım
mutlaka haber vericem ablam bu sefer aynı şeyi yapmam :)))inşallah olacak hayatım, merak etme :) bu arada bizim okulda da sınava girmek için hazırlanan arkadaşlar var... hakkınızda hayırlısı olsun tatlım :)
he valla... İlayda okula zaten okuma yazmayı sökmüş ve testleri otomatik çözerek başlayacak zaten bu gidişle kaydirigubbakcemile3
eveeeeeeet yarın inşallah bir aksilik olmazsa bütün gün sizinleyim alkisalkisalkis
aynen öyle olacak kaydirigubbakcemile3
canııııım bize muhakkak haber ver :)
süpeeeeeeeerrrrrrrrr... her şerde bir hayır vardır diye boşuna söylenmiyor işte :)
oooo Allah bozmasın güzelim, Allah daim ettirsin mutluluğunuzu ömür boyu canım :)
amin canım :)
sen kesin temizlik yaparken doğuracaksın bu kızı.... yat dinlen be güzelim, tozu silersin 5 dakika sonra yine toz olur.... aaaaaaaklava: klava: klava:
aaa işte bu olmadı, ne robotu? olur mu hiç öyle şey... bu işi bebek için görev gibi yaparsan hayatta olmaz bu iş... tadını çıkar gülüm, keyfine bak...
çok sevindim senin için canım, gözün aydın :) annene de geçmiş olsun canım :) görüşürüz hayatım
kızlar ben geçmişi falan okuyana kadar kimse kalmamış neyse aklıma geldiğince cvp yazalım bakalım
en önemli haberimiz en yeni annemiz menzil gülü allah analı babalı büyütsün inşallah erken olmuş ama sağlıklarınız yerinde okuduğuma göre en önemlisi bu çooook sevindimmm bu arada beyazı da solladın hıı sıra bozuldu :))) kendine ve bebişine çok iyi bak tatlım umarım kısa süürede bize haber verebilirsin kendinden yusufumuzdan
burcu pembiş tahliller güzel çıkmış çok sevindim darısı hayırlısı ile kucağımıza almaya inşallah
çiğdem ceren bende dün gittim sağlık ocağına benimle ilgilenen hemşirede o kadar talıki anlatamam herkes sağlık ocağındakilerin ne kadar suratsız olduğunu konuşuyor ama benimki de sizinkiler gibi süper işi gücü bırakıp benimle ilgilenio bebeğin kalp atışları tansiyon tahliller kilo aşı ne varsa yaniii
hatice cnm 52 side oldu demek zaman ne çabuk geçiyor allah mekanını cennet etsin bu arada bebişin hareketlerini bariz olarak bende bayağı geç hissettim takma kafana her bebek aynı olmuyor gerçi bende biraz fazla kiloda varya belki yağlardan algılayamamış olabilirim
mavi şimdi nasılsın cnm biraz sıkıntılı geçiyor senin hamişlik ama onu hayırlısıyla kucağına alacağın zamanı düşün hepsi vız gelir
filiz yaaa aynı bende senin gibi nur gibi gün sayıyorum doktora randevum geçince iş yerinde gelip hemen takvime bir sonrakini not alıyorum şu ana kadar çok şükür önemli bir sorun olmadığı için benim doktorda hep ayda bir hatta biraz daha uzun zmanlarda çağırdı mayısın 23 mesela daha çok var ya zaman hiçgeçmiyor özlüyorum oğlumu iyimi değilmi merak ediyorum ama dimi gerçi şükredelim bi sorun yokta çağırmıyolar die dimi
arifem c.tesi senle beraber hepimizde iple çekiyoruz sanırım hayırlı haberler inşallah ama bebiş henüz gelmediysede söz ver üzülmek yok denemeye devam ediyorum napalım
neşecim aynı şeyler senin içinde geçerli canım allahtan gelen herşeyde bir hayır var adetin geçince bütün raporlarınla beraber tekrar doktorunla görüş gözden kaçan falan bir şey olmasın tam olarak bir sorun belirledimi doktorun en öenmlisi moralini asla bozma bebişler gelecek inşallah
evet canım çok haklısın, sanırım hepimizin ortak sıkıntısı bu, dr. hergün gel dese hiç üşenmeyeceğiz ve gideceğiz... onun için eve bir ultrason aleti şart işte, diyorum da Ceren kızıyor bana kaydirigubbakcemile3kızlar ben geçmişi falan okuyana kadar kimse kalmamış neyse aklıma geldiğince cvp yazalım bakalım
en önemli haberimiz en yeni annemiz menzil gülü allah analı babalı büyütsün inşallah erken olmuş ama sağlıklarınız yerinde okuduğuma göre en önemlisi bu çooook sevindimmm bu arada beyazı da solladın hıı sıra bozuldu :))) kendine ve bebişine çok iyi bak tatlım umarım kısa süürede bize haber verebilirsin kendinden yusufumuzdan
burcu pembiş tahliller güzel çıkmış çok sevindim darısı hayırlısı ile kucağımıza almaya inşallah
çiğdem ceren bende dün gittim sağlık ocağına benimle ilgilenen hemşirede o kadar talıki anlatamam herkes sağlık ocağındakilerin ne kadar suratsız olduğunu konuşuyor ama benimki de sizinkiler gibi süper işi gücü bırakıp benimle ilgilenio bebeğin kalp atışları tansiyon tahliller kilo aşı ne varsa yaniii
hatice cnm 52 side oldu demek zaman ne çabuk geçiyor allah mekanını cennet etsin bu arada bebişin hareketlerini bariz olarak bende bayağı geç hissettim takma kafana her bebek aynı olmuyor gerçi bende biraz fazla kiloda varya belki yağlardan algılayamamış olabilirim
mavi şimdi nasılsın cnm biraz sıkıntılı geçiyor senin hamişlik ama onu hayırlısıyla kucağına alacağın zamanı düşün hepsi vız gelir
filiz yaaa aynı bende senin gibi nur gibi gün sayıyorum doktora randevum geçince iş yerinde gelip hemen takvime bir sonrakini not alıyorum şu ana kadar çok şükür önemli bir sorun olmadığı için benim doktorda hep ayda bir hatta biraz daha uzun zmanlarda çağırdı mayısın 23 mesela daha çok var ya zaman hiçgeçmiyor özlüyorum oğlumu iyimi değilmi merak ediyorum ama dimi gerçi şükredelim bi sorun yokta çağırmıyolar die dimi
arifem c.tesi senle beraber hepimizde iple çekiyoruz sanırım hayırlı haberler inşallah ama bebiş henüz gelmediysede söz ver üzülmek yok denemeye devam ediyorum napalım
neşecim aynı şeyler senin içinde geçerli canım allahtan gelen herşeyde bir hayır var adetin geçince bütün raporlarınla beraber tekrar doktorunla görüş gözden kaçan falan bir şey olmasın tam olarak bir sorun belirledimi doktorun en öenmlisi moralini asla bozma bebişler gelecek inşallah
günaydın birtanem... alemsin valla :roflol: :roflol: :roflol:herkese günaydınnnn,nasılsınız?hala doğurmadım ceren burdayım şekerkaydirigubbakcemile3
inşallah çok güzel haberler bekliyoruz canım senden :)yok canımgelmediler daha bidahada test yapmadım yarın doktora gidicem o zaman belli olucak sağol
mutlaka haber vericem ablam bu sefer aynı şeyi yapmam :)))
sağol canım benim inşallah hayırlı haberdir gelmediysede söz üzülmem hem biz küçük cerenle anlaştık benim bebişi biraz dürtüp rahatını bozucak gelsin diye kaydirigubbakcemile3 devam tabi ben buyola baş koydum allahtan bişi olmadığı sürece devamm
pembe inci günaydın canım nasılsın bebişin nasıl seninde cuman mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Günaydın Kumsal, sana da hayırlı cumalar. Az sonra derse gidicem kızlar ödevimi yetiştiremedim gene her zamanki gibi. Bakalım senin yarın nasıl geçecek dr randevun? Haber vermeyi ihmal etme sakın, meraktan çatlarız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?