Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydın birtaneeeem... nasılsın Neşem? senin bu koşuşturmacalar ne zaman bitecek ya? sen ne zaman tatile gireceksin?

Canım iyiyim bu ay gayet rahatım çok şükür iyi gelecek bu dinlenme bize. Ah canım ah benim koltuğumun altındaki karpuzlar 3ü 5i de aştı. Hayırlısıyla bu sıkı döemi bir atlatabilsem nasipse inşallah temmuzun ortasından sonra tatile giriyoruz biz. Sen nasılsın? Bebişin nasıl? Menzilgülünün mutlu haberini aldın dimi?

günaydın nesecim nasılsın canım sen öğretmen değilmisin ne ödevi bu ya anlamadım ben
bende çok merak ediyorum nasıl geçeceğini inşallah iyi şeylerle karşılaşırım mutlaka haber vericem canım
günaydın ablacım nasılsın sanada hayırlı cumalar inşallah ablacım bakalım yarın neler olucak
çok şükür iyiyiz kumsalım allah hepimizin dualarını kabul eder inş.Randevum yatın değilmi inş. güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:

aman iyi olun canım gerisi mühim değil aminnnnn cümlemizin inşallah evet pembem yarın gidicem doktora inşallah bitanem inşallah

Günaydınnnnnnnnnnnnnn güzellleeeerrrrrrrrrr haftanın son iş gününden hepinize kocaman merhabaaaaaaaaa gününüz aydın neşeniz bol cumanız mübarek olsun inşallaaahhhh...

rukiye hoşgeldin kuzu hadi gözün aydın tatlım bak herşey yolunda imiş ne güzel.
Anneciğinede çok geçmiş olsun tatlım....

cereeen bizi bırakıp gidemedin değil mi

Canım benim sen bunları yazarken ben evimde yemek hazırlıyordum kaydirigubbakcemile3

Tamam şeker hemen hallederiz listeyi sen merak etme yalnız doktor sana muhtemel doğum tarihini söylemedimi balım? Neyse onuda biz tahmin etçez artık kaydirigubbakcemile3
Takvim için de son adet tarihin önemli canım onu söylersen bana eğer hemen hallederiz takvim olayınıda

aaa öylemi ne güzel ben mekkeden gelen hacı hurması için okumuştum bunu ve gerçekten acaip büyük faydası varmış 2 torba hurmayı saklıyorum 1 hazirandan sonra yemeye başlıcam doğum kolay olsun diye inşallah kaydirigubbakcemile3

herkese günaydınnnn,nasılsınız?hala doğurmadım ceren burdayım şekerkaydirigubbakcemile3

günaydın balımmmm
Doğurma zaten kuzum yaa aklımız sende hep günü saati vakti ne zaman ise o zaman gelsin zeynebimiz fazlada kalmasın ama söyle ona emi kaydirigubbakcemile3

Günaydınnnnnnnnn

Günaydın inci nasılsın güzelim?

kumsalım arifem günaydın birtanem nasılsın? Heyecan varmı kız yarın doktora gidicen bu gün son delikafadulden
ben cerene hep diyorum gülüm bir sinyal çak şu kankalarınada gelsinler artık bak olan sana olacak sen yalnız kalacaksın annem diyorum kaydirigubbakcemile3

Günaydın neşem canım nasılsın tatlım? Yinemi dersler yaaa oooffff.... Neyse allah kolaylık versin eğer arada bunalırsan gel takıl bize kafan dağılır balım....

Günaydın ablam seni erkenden burda görmek ne kadar güzel :1hug:
evde ultrasonun ne işi var abla
oldu olacak arka odaya teçhizatı koy küçük çapta bir doğumhane hazırla sen doktora değil doktor sana gelsin oldumu kaydirigubbakcemile3

bulcuk nerde sengözlerimebaksanab bu saate kalmazdı hiç

Canım muhtemelen cimri patronu yine iş vermiştir ona gıcık

ben de iyiyim canımcım sağol, kalkıp kahvaltı yapmam lazım ama acıkmayı bekliyorum cokacimcoook

ben bunu okumamış olayım anladın sen onu klava:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:6 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ceren günaydın ben çok iyiyim malum cuma son gün alkisalkisalkis minik ceren nasıl

Günaydın dadluuummmm
Evet ya bu haftayıda bitirdik valla son iş gününe kadar geldik hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
biz iyiyiz çok şükür teyzesi minik cerende iyi maşallah sanırım hala uyuyor pek bir hareket yok sabah bir ara kıpırdanır gibi oldu ama gözünü açamıyorki uykucu :1closedeyes: mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3

tattaaaaaaaaaaaaaamm ben geldim kızlarrrrr alkisalkisalkishihoyyyt
sabah işlerimi toparladım veee aranızaa geldimmm
hepinizee günaydııın vee hayırlı cumalarrrrrra.s.

tattaaaaaaaaaaaaaamm ben geldim kızlarrrrr alkisalkisalkishihoyyyt
sabah işlerimi toparladım veee aranızaa geldimmm
hepinizee günaydııın vee hayırlı cumalarrrrrra.s.

günaydın güzelim hoş geldin nasılsın?
cimri patronun gelmedimi daha kuzu? kaydirigubbakcemile3

günaydın cerencim nasılsın canımın içi sanada hayırlı cumalar
iyiyim çok şükür canım heycanmı oda ne olmazmı gülüm daha bugünden elim ayağıma dolanıyor yarın nasıl olurum kim bilir inşallah hayırı haberlerle mutlu çıkarım o odadan
ay yavrum benim ceren söylediğine göre zamanını bekliyo galiba bizimkisi

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:6 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın güzelim hoş geldin nasılsın?
cimri patronun gelmedimi daha kuzu? kaydirigubbakcemile3
günaydınn canımm ankartaya gitmiş benim muhteşem patronum
ama simiti getiren babası geldi eli boş geldi nası üzüldüm nası üzüldümmalkisalkisalkis

günaydın bulcuk Şeniz
günaydın pembikk nasılsın

valla biz çok heycanlıyız arife senin için gün saydık kız resmen neyse az kaldı yarına akdarda bekleriz hayırlı haberlerle gelirsin işallah

kızlar kahvaltımı yapıp geldim ama sizler bir şey yazmamışsınız bu arada?

Temmuz ortası mı? Allah yardımcın olsun canım, işin çok zor ama sen üstasinden gelirsin :) ben iyiyim hayatım, bebiş de iyi herhalde, bana sıkıntı vermiyor çok fazla :) çok uslu teyzesi :ecrin_bebek: menzilgülünün haberine hem çok şaşırdım hem de çok sevindim, darısı hepimizin başına inşallah :)
Afiyet olsun canım yarasın inş. acıkmayımı bekliyorsun merak etme ilerde hiç beklemezsin ben serviste başlıyorum atıştırmaya kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sabah erken kalktığımda hemen acıkıyorum ama geç uyandığım zaman acıkmam zaman alıyor

hehehe kızacağını biliyordum ama napiim neler oluyor içeride merak ediyroum, fena mı olurdu bir denecik ultrasonumuz olsaydı kaydirigubbakcemile3

tamam tamam kızma kahvaltımı yaptım ve geldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…