- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.721
günaydın pembeciğim, nasılsın tatlım?
iyiyim canım ablam sen nasılsın
Günaydın birtaneeeem... nasılsın Neşem? senin bu koşuşturmacalar ne zaman bitecek ya? sen ne zaman tatile gireceksin?
ben de iyiyim canımcım sağol, kalkıp kahvaltı yapmam lazım ama acıkmayı bekliyorum cokacimcoook
günaydın nesecim nasılsın canım sen öğretmen değilmisin ne ödevi bu ya anlamadım benGünaydın Kumsal, sana da hayırlı cumalar. Az sonra derse gidicem kızlar ödevimi yetiştiremedim gene her zamanki gibi. Bakalım senin yarın nasıl geçecek dr randevun? Haber vermeyi ihmal etme sakın, meraktan çatlarız:))
günaydın ablacım nasılsın sanada hayırlı cumalar inşallah ablacım bakalım yarın neler olucakGünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız bakiim? hepinize hayırlı, mutlu, sağlıklı ve güzel müjdelerle dolu bir gün olmasını diliyorum... Hayırlı Cumalar kızlar :)
ohhh be sayfalar ilerlemeden gelip yazmak ne güzelmiş...
evet canım çok haklısın, sanırım hepimizin ortak sıkıntısı bu, dr. hergün gel dese hiç üşenmeyeceğiz ve gideceğiz... onun için eve bir ultrason aleti şart işte, diyorum da Ceren kızıyor bana kaydirigubbakcemile3
günaydın birtanem... alemsin valla :roflol: :roflol: :roflol:
inşallah çok güzel haberler bekliyoruz canım senden :)
çok şükür iyiyiz kumsalım allah hepimizin dualarını kabul eder inş.Randevum yatın değilmi inş. güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:
merhaba kızlar ıkı gundur hastanelerde oldugumdan gıremedım dun kontrole gıttım sonuclar ıyı vıtamın ve kan hapı verdı dr bebısımde ıymıs bı sorun yokmus
bugunde annem ıcın gıttık rahımde parca varmıs onu aldılar valla kızlar hastaneler hıc cekılmıyor allah eksık de etmesın zor duruma dusup onlarında elıne dusurmesın yarın yıne gelmeye calısırım
sızler nasılsınız haberler nasıl topık bayagı ılerlemıs galıba ara ara gecmısı okumam lazım neler yapmıssınız ben yokken yıne gorusmek uzre herkese ıyı aksamlar
cereeen bizi bırakıp gidemedin değil mi
saolun kızlar cıkanlara ıyı aksamlar
ceren burdamısın lısteleyı duzeltebılırız vede bı takvım yapabılırız turkce oluyo ıyı olur benım ıcın ıngılızcem yok sayılırda dun dr bebısımı 11+6 gunluk dedı bugun herhalde 12 haftalık olmus oluyo bes hafta sonrada uclu test ıcın gıdıcem bakalım ne cıkacak bu testı nasıl yapıyolar bana bıraz bılgı verebılırmısınız sızler yaptırmıssınızdır mutlaka cunku benden onde olanlar cok var
kızlar az evvel bende bir hastanenin gebelikle ilgili broşürleri felan var onları inceliyodum bişi okudum hemen sizlerle paylaşmak istedim ahududu yaprağıyla yapılan çayı içmek doğumu kolaylaştırıyomuş ben hamiş diilim ama sizler belki denersinizzz nacizane bir bilgi benden gamyoncuiremsu
herkese günaydınnnn,nasılsınız?hala doğurmadım ceren burdayım şekerkaydirigubbakcemile3
sağol canım benim inşallah hayırlı haberdir gelmediysede söz üzülmem hem biz küçük cerenle anlaştık benim bebişi biraz dürtüp rahatını bozucak gelsin diye kaydirigubbakcemile3 devam tabi ben buyola baş koydum allahtan bişi olmadığı sürece devamm
Günaydın Kumsal, sana da hayırlı cumalar. Az sonra derse gidicem kızlar ödevimi yetiştiremedim gene her zamanki gibi. Bakalım senin yarın nasıl geçecek dr randevun? Haber vermeyi ihmal etme sakın, meraktan çatlarız:))
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız bakiim? hepinize hayırlı, mutlu, sağlıklı ve güzel müjdelerle dolu bir gün olmasını diliyorum... Hayırlı Cumalar kızlar :)
ohhh be sayfalar ilerlemeden gelip yazmak ne güzelmiş...
evet canım çok haklısın, sanırım hepimizin ortak sıkıntısı bu, dr. hergün gel dese hiç üşenmeyeceğiz ve gideceğiz... onun için eve bir ultrason aleti şart işte, diyorum da Ceren kızıyor bana kaydirigubbakcemile3
bulcuk nerde sengözlerimebaksanab bu saate kalmazdı hiç
ben de iyiyim canımcım sağol, kalkıp kahvaltı yapmam lazım ama acıkmayı bekliyorum cokacimcoook
ceren günaydın ben çok iyiyim malum cuma son gün alkisalkisalkis minik ceren nasıl
tattaaaaaaaaaaaaaamm ben geldim kızlarrrrr alkisalkisalkishihoyyyt
sabah işlerimi toparladım veee aranızaa geldimmm
hepinizee günaydııın vee hayırlı cumalarrrrrra.s.
tattaaaaaaaaaaaaaamm ben geldim kızlarrrrr alkisalkisalkishihoyyyt
sabah işlerimi toparladım veee aranızaa geldimmm
hepinizee günaydııın vee hayırlı cumalarrrrrra.s.
günaydınn canımm ankartaya gitmiş benim muhteşem patronumgünaydın güzelim hoş geldin nasılsın?
cimri patronun gelmedimi daha kuzu? kaydirigubbakcemile3
günaydın pembikk nasılsıngünaydın bulcuk Şeniz
günaydın cerencim nasılsın canımın içi sanada hayırlı cumalar
iyiyim çok şükür canım heycanmı oda ne olmazmı gülüm daha bugünden elim ayağıma dolanıyor yarın nasıl olurum kim bilir inşallah hayırı haberlerle mutlu çıkarım o odadan
ay yavrum benim ceren söylediğine göre zamanını bekliyo galiba bizimkisi
Temmuz ortası mı? Allah yardımcın olsun canım, işin çok zor ama sen üstasinden gelirsin :) ben iyiyim hayatım, bebiş de iyi herhalde, bana sıkıntı vermiyor çok fazla :) çok uslu teyzesi :ecrin_bebek: menzilgülünün haberine hem çok şaşırdım hem de çok sevindim, darısı hepimizin başına inşallah :)Canım iyiyim bu ay gayet rahatım çok şükür iyi gelecek bu dinlenme bize. Ah canım ah benim koltuğumun altındaki karpuzlar 3ü 5i de aştı. Hayırlısıyla bu sıkı döemi bir atlatabilsem nasipse inşallah temmuzun ortasından sonra tatile giriyoruz biz. Sen nasılsın? Bebişin nasıl? Menzilgülünün mutlu haberini aldın dimi?
kaydirigubbakcemile3 sabah erken kalktığımda hemen acıkıyorum ama geç uyandığım zaman acıkmam zaman alıyorAfiyet olsun canım yarasın inş. acıkmayımı bekliyorsun merak etme ilerde hiç beklemezsin ben serviste başlıyorum atıştırmaya kaydirigubbakcemile3
Günaydınnnnnnnnnnnnnn güzellleeeerrrrrrrrrr haftanın son iş gününden hepinize kocaman merhabaaaaaaaaa gününüz aydın neşeniz bol cumanız mübarek olsun inşallaaahhhh...
Günaydın ablam seni erkenden burda görmek ne kadar güzel :1hug:
evde ultrasonun ne işi var abla
oldu olacak arka odaya teçhizatı koy küçük çapta bir doğumhane hazırla sen doktora değil doktor sana gelsin oldumu kaydirigubbakcemile3
ben bunu okumamış olayım anladın sen onuklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?