Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tattaaaaaaaaaaaaaamm ben geldim kızlarrrrr alkisalkisalkishihoyyyt
sabah işlerimi toparladım veee aranızaa geldimmm
hepinizee günaydııın vee hayırlı cumalarrrrrra.s.
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin sana da hayırlı cumalar tatlım :)
iiiiiiiiinnşşşşşşşşaaaaaallllllllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhhh

aaaaaa senağlama şimdi aç kalmışsındır seeeen senağlama kıyamam ben sana... yok mu dünden falan kalan simit??? kaydirigubbakcemile3

İyiyim birtanem çok şükür mide yanmam var işte biraz ceren hanım bütün organlarımı yukarı doğru ittirdi kendisine yer açmak için bu yüzden benim midenin yeri değişince yanıp kavrulmaya başladı kaydirigubbakcemile3 bunun dışında iyiyim çok şükür bira yaramazlık yok.
Canım yaa bak geçen hafta mesajıma cevap yazmadın ama yarında eğer senden haber alamaz isem direk ararım haberin olsun ona göre temkinli ol kuzu klava:

günaydınn canımm ankaraya gitmiş benim muhteşem patronum
ama simiti getiren babası geldi eli boş geldi nası üzüldüm nası üzüldümmalkisalkisalkis

oooo iyisin yani bu gün patron ankaraa olduğuna göre sen rahatsındır kuzu tabii karısı ve babası ordadır ama dimi
canım benim ben sana açık büfe kahvaltı ısmarlayayım yavrum üzülme sen :teselli:

afiyet olsun şeker yarasın yediklerin sana değil ama bebişe
evde ultrason fena olmazdı tabii ama çevrende ne kadar hamile varsa senin evden çıkmazdı hatta hamile olmayanlar bile kaydirigubbakcemile3

canım benim çok sağol az kaldı yarın akşam iyi veya kötü mutlaka yazarım size inşallah hayırlı haberler alırım

afiyet olsun ablacım yarasın bebişinede sanada aminnnnnnnnnn

evet canım sana katılıyorum, kesin öyle olurdu kaydirigubbakcemile3

a.s a.s a.s

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlarrr günaydın nasılsınız bakalım

Günaydın nur hoş geldin biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzu?

kızlar bunları tyzemiz almış

ay ay ay yesinler onun cicilerini yaaa maşallah çok tatlııııı

kız bu donlar ne güzel böyle kaydirigubbakcemile3

sıkışıyo annesi ne yapsın cerencik az kaldı seninde sonra hepsi geçecek allah iyilik sağlık versin canım haklısın cerencim ogün yaptığım saygısızlığın farkındayım ama bulunduğum durumdan dolayı olmadı ama bu sefer aynı şey olmıcak bitanem doktordan çıkar çıkmaz arıcam seni sözzz

bizde iyiyiz canım bugün 7 saat dersimiz var bakalım napacaz teyzesi almış kız onları külotlarımızın arkası dantelli

sıkışıyo annesi ne yapsın cerencik az kaldı seninde sonra hepsi geçecek allah iyilik sağlık versin canım haklısın cerencim ogün yaptığım saygısızlığın farkındayım ama bulunduğum durumdan dolayı olmadı ama bu sefer aynı şey olmıcak bitanem doktordan çıkar çıkmaz arıcam seni sözzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…