- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.761
günaydın canımcııııııııııııım :)
oy oy oy bunlar çooooooooooooook tatlı şeyler yaaaa.... güle güle giysin annesi :) ama çorap yooooooook delikafadulden
sıkışıyo annesi ne yapsın cerencik az kaldı seninde sonra hepsi geçecek allah iyilik sağlık versin canım haklısın cerencim ogün yaptığım saygısızlığın farkındayım ama bulunduğum durumdan dolayı olmadı ama bu sefer aynı şey olmıcak bitanem doktordan çıkar çıkmaz arıcam seni sözzz
bizde iyiyiz canım bugün 7 saat dersimiz var bakalım napacaz teyzesi almış kız onları külotlarımızın arkası dantelli
kızlar niye durgunsunuzklava: bakiim bugün?
vay beeee... karpuz hoşuma gitti, sanki gerçek karpuz tutuyormuş gibi kaydirigubbakcemile3
kpss başvuruları bugün sonmuş,abla senin haberin var mı bu 4 yıllıklar için yapılan sınav mı?a grubu kadrolar falan yazıyor kafam karıştı?kafamçokkarıştıyoksa sonra tekrar mı bir sınav yapılacakCADIARZU
ay nerde hemen gidelim kızaaaaaaaaaaaa ceren para dağıtıyormuş koşundelikafaduldendelikafadulden
canım dershaneyi aradım şimdi 4 yıllık mezunları başvurabiliyormuş.. sadece öğretmenler değil yani
kıyamam ya... çok kötüdür offffffff... geçmiş olsun birtanemslm tekrar geldim,bir ara btün mesajlara cevap yazmıştım,sayfa açılmadı,snir oldum kapattım kk'yı.çok yazmamışsınız o zamandan beri aferin size,başım çatlıyor,2-3 gündür hep baş ağrısıyla uyanıyorum ama geçiyordu bugün yok,azcık yattım yine yok,bakalım artık.
sana da yapalım mı? tam zamanı kaydirigubbakcemile3ablam bende en çok onu beğendim,süper fikir valla.:roflol::roflol::roflol:
kpss başvuruları bugün sonmuş,abla senin haberin var mı bu 4 yıllıklar için yapılan sınav mı?a grubu kadrolar falan yazıyor kafam karıştı?kafamçokkarıştıyoksa sonra tekrar mı bir sınav yapılacakCADIARZU
vay beeee... karpuz hoşuma gitti, sanki gerçek karpuz tutuyormuş gibi kaydirigubbakcemile3
slm tekrar geldim,bir ara btün mesajlara cevap yazmıştım,sayfa açılmadı,snir oldum kapattım kk'yı.çok yazmamışsınız o zamandan beri aferin size,başım çatlıyor,2-3 gündür hep baş ağrısıyla uyanıyorum ama geçiyordu bugün yok,azcık yattım yine yok,bakalım artık.
aaaaaaaaaaaa ceren para dağıtıyormuş koşundelikafaduldendelikafadulden
ay nerde hemen gidelim kız
sağol cnm,şimdi bizim için başka sınav yapılmayacak değill mi?
ayy nası uykum varrr cuma yorgunluğu sanırsam mirmirmirmir
haziranda bitmesi iyi olacak tabii ama 7 saat ders çekilir mi ya?evet ablacım konu yetiştirmek için ek ders yapacaklar aslında iiyi olacak hazirana bitirecekler
sağol canım teyzemiz ne görürse alıyor bişeye dayanamıyor
aaaaaa doğru valla... kız nur bak albümünde var çorap resmi kaydirigubbakcemile3ablaaa sen nurun albümüne iyi bak arada bir çorap resmi var patikle birlikte ama nur heralde unuttu o çorabı kaydirigubbakcemile3
ayyy nuurr allah yardımcın olsun 7 saat ders hiç çekilmez amanın delikafadulden
ayyy daha minicikken seksi olcek desene şirin seksi kaydirigubbakcemile3 dantelli don kaydirigubbakcemile3
ablacım malum cuma ben para dağıtıyorum kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
ikinci bölümede bak bence abla ordakiler daha bi şirin sanki kaydirigubbakcemile3
yok canım yapılmayacak eylüldede lise ve 2 yıllıklar için olacak
günaydın nurcum nasılsın canımkızlarrr günaydın nasılsınız bakalım
çk güzelmiş güle güle kullanın canımm
yerim ben onun fırfırlı donlarını bayılıyorum eteklerinin altından gözüküyolar ya alıp içime sokasım geliyo
canım kendini kötü hissettirecek bişi yok ortada aslında ben bu konularda biraz hassasım ondan yani böyle oluncada kendimi kötü hissettim haklısınız canım burda herşeyimizi paylaşıyoruz merak etmek en doğal hakkınız pazartesiye kalmaz balım merak etmeeeeablaaa sen nurun albümüne iyi bak arada bir çorap resmi var patikle birlikte ama nur heralde unuttu o çorabı kaydirigubbakcemile3
canım benim saygısızlık olarak değerlendirme lütfen kötü hissederim yoksa. Ben seni zor durumda bırakmak istemem asla. Ama biliyorsun bizde merak ediyoruz gerçekten ne oldu diye haksızmıyız. Neyse sen iyi olda ben pazartesiye kadarda beklemeye razıyım haberlerini hihoyyyt hihoyyyt
ayyy nuurr allah yardımcın olsun 7 saat ders hiç çekilmez amanın delikafadulden
ayyy daha minicikken seksi olcek desene şirin seksi kaydirigubbakcemile3 dantelli don kaydirigubbakcemile3
ablacım malum cuma ben para dağıtıyorum kaydirigubbakcemile3
slm tekrar geldim,bir ara btün mesajlara cevap yazmıştım,sayfa açılmadı,snir oldum kapattım kk'yı.çok yazmamışsınız o zamandan beri aferin size,başım çatlıyor,2-3 gündür hep baş ağrısıyla uyanıyorum ama geçiyordu bugün yok,azcık yattım yine yok,bakalım artık.
ayy nası uykum varrr cuma yorgunluğu sanırsam mirmirmirmir
çok sağol cnm,kardeşim parayı yatıracak şimdi,bende netten başvuru yapayım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?