Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar merhaba ne var ne yok menzil gülünden haber varmı bebek nasıl kendi nasıl merak ettim. Dün dışarıda işim vardı uzun sürünce geri dönemedim bu sıralar stajer yetiştirdiğim için biraz yoğun oluyorum onun yanındada pek rahat giremiyorum malum işi öğrensin öncede neyse ya dün bir terzihanede bebek beşikleri gördüm hemen içeri girdim uyku seti mevlüt takımı falan yapıyorlarmış siparişe göre bayıldım kız bebği için bir mevlüt elbisesi yapmışlar minicik dantelli işlemeli gelinlik gibi ama daha sade bayıldım gözlerim yerinden çıkacaktı 75 tl dediler çokmu bilmiyorum galiba biraz fazla ama alıcam daha doğrusu bende yaptırıcam çok güzeldi çok ben oda kapısı süsü,mevlüt şekeri,şeker sepeti bunları nerden araştırabilirim şekerleri belki evde kendim yaparım güzel site adresi bilen varmı kızlar yada önerileriniz falan

slm kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun...ancak yazabildim sizede...ya bu kpss 2 yıllık ve liseler için olan başvurusu bugün sonmuydu yada ne zman biri bana bunu açıklayabilirmi haberim yoktu bu sene olmayacagını söylemişlerdi ..

cnm hoşgeldin naıslsın?
4 yıllıklar için şimdiymiş bende yeni öğrendim,son günüymüş bugün,eylül-ekim gibi de 2yıllık ve liseler için yapılacakmış

ben bieaz daha yatayım olmaz hala geçmezse ağrı kesici içicem artık,çatlıyor başım resmen,zeynep hanımda rahat vermiyor 2 gündür pek bi hareketli durmadan tpikliyo,ben yatınca sakinleşir belki biraz:ecrin_bebek:

nur bize kandırık atıyor kızımın çorabı yok diye ama kendi eklediği resimleri kendisi unutuyor erken bunama var zzaaaarrr kaydirigubbakcemile3

ısırma bee kızın poposunu acııırrr ağlar kıyamam bende seni ısırırım sonra cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

ben karnımı boyadım bilene ortadan aşağı doğru bir çizgi iyice koyulaştı rengi yoıl ayrımı gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız deli içine sokmıcan sen eşin halletçek o işi sen büyütüp çıkarıcan kaydirigubbakcemile3

canım tabiki hassas konular bunlar haklısın o yüzden aslında çokta üstüne gelmek istemiyorum neyse dualarımız seninle herşeyin hayırlısı inşallah. :Saruboceq:

çiğdem naber kız kaçak bir gittin tatile annenlerin yanına o gün bu gündür bir kopukluk var sende uzlaşamıyoruz cici. Neyse arada geliyorsun haber ediyorsun ya oda yeter.
bakıyorumda şimdiden cicilere bakılmaya başlanmış cinsiyet netleşince insan duramıyor dimi bencede almaya başla zaten sadece bakma eksik o kadar çokki ve zaman çok çabuk geçiyor sonlara bırakmamaya çalış canım içine sine sine yap herşeyini.
Şeker süs mevzusuna gelince bununla ilgili özelden bilgi veririm sana tatlım. yerimseniben

mavi deniz hoş geldin naber kuzu? Nasıl oldun? seninde cuman mübarek olsun balım.

ayy cnaım yaa çok iyi biliyorum o durumu malesef kendi sıkıntın bir yandan bebeğin hareketleri bir yandan ne otururken rahat var ne yatarken. Neyse sen yatmaya çalış bakalım biraz belki iyi gelir bakarsın zeynep hanım sakinleşir. Hiç birşey yapma bu gün kendini iyi hissedene kadar yat dinlen kuzum :teselli:

sağol ablacım,inş bir yere atanma şansımız olur bu seferŞeniz
inşallah birtanem, gerçekten bu atanmalar çok büyük bir sorun maalesef
hadi yat dinlen canımcım, kendini daha iyi hissettiğin zaman gel yine :)

patronda yokmuş nasılsa kıvrıl bir köşede uyu sende :1closedeyes:

kıyamaaaam sana... kız hazır patron yok şekerleme yapacağın bir köşe falan yok mu?

patron yok babası var karısı varr bende patron boll-tatlicadiarzu-

slm canım stjer yetiştiriyosun hadi iş olayını da halletmişsin bende hallettitm o konuyu doğumdan sonra işe devam ama farklı konumda yerime biri alınıcak bende sadece muhasebe yapıcam 4+3 ay izin bebeğim 7 aylıkken işe başlıcam kısmetseeehihoyyyt

slm canım seninde cuman mübarek olsun

maşallah tam 8 kişi var topiktekaydirigubbakcemile2
dilini ısır kızzzlaelaelaelaelae

yat canım yat kız durmuyo çıkmak istiyo belliki dinlen sen bi güzell

hoşgeldin maviş nasılsın seninde cuman mübarek olsun

beyazcım sagol ama 2 yıllıklar için başvuru ne zman bugün sonmu onu ögrenmek istiyordum...cerencim bugün iyi sayılırım şükür..sen nasılsın neler yaptınız ..filizi ablacım bakıyorum da slm vermiyosun küsmüyüz..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ceren kopardım beni ay çok güldüm allahta seni güldürün inşallah

hoşgeldin tatlım, nasılsın bugün?

di mi ama? yok hamilelikten kaynaklanan bir unutkanlık bu bence kaydirigubbakcemile3

ayyy ısırırım ısırırım, Cereninkini de ısırırım... ne şeker olurlar kimbilir

sana süpürgeli cadı resmi çizelim biz kaydirigubbakcemile3

merhaba canım nasılsın sanada hayırlı cumalar

geçmiş olsun hormonlaradn oluyormuş beyazcım ya az kaldı sık dişini zeynep hanım gelsin hepsini unuturusn inşallah çok öpüyorum iyi uykular tatlı rüyalar

ya canım zırt pırt hastalıktan söz etmiyeyim diye yazmadım koltuk altımda beze gibi birşey vardı ağrıda yaptı dün doktora gittim allahtan önemsiz kıl dönmesiymiş ciddi bir şey yokmuş inan hep girmek istiyorum dediğin gibi annemlerden döndüm döneli grip,iş duurmlarımdaki değişiklik bırakmayı düşünürken birden kalmaya karar vermem bakıcı olayı,üstüne koltukaltı ,stajer derken eskisi gibi yazamıyorum ne olur anlayın yoksa hep yazmak istiyorum aklım burda şekerler konusunda bekliyorum uygun olduğunda konuşalım balımma.s.

bulcuk canım çok sevindim senin adına 7 ay süper gerçekten ikimizde rahata erdik desene allah yardım ediyor gerçekten bir kapı açıyor buna inanıyorum evde kalmak beni çok sıkarmı diye korkularım vardı allahtan bende devam edicem seninde durumun çok iyi olmuş allah şansımızı açık tutsun canım öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…