E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.781
hayırlı olsun canım
çok sağol cnm,kardeşim parayı yatıracak şimdi,bende netten başvuru yapayım.a.s.
hayırlısı olsun tatlım :)
slm kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun...ancak yazabildim sizede...ya bu kpss 2 yıllık ve liseler için olan başvurusu bugün sonmuydu yada ne zman biri bana bunu açıklayabilirmi haberim yoktu bu sene olmayacagını söylemişlerdi ..
aaaaaa doğru valla... kız nur bak albümünde var çorap resmi kaydirigubbakcemile3
çok seksi Gülçin teyzesi çoooook kaydirigubbakcemile3 tam ısırmalık o popo kaydirigubbakcemile3
evet sanki, yunuslu kaplumbağalı olan biraz hoş geldi... eee senin karnını ne zaman boyuyoruz?
yerim ben onun fırfırlı donlarını bayılıyorum eteklerinin altından gözüküyolar ya alıp içime sokasım geliyo
canım kendini kötü hissettirecek bişi yok ortada aslında ben bu konularda biraz hassasım ondan yani böyle oluncada kendimi kötü hissettim haklısınız canım burda herşeyimizi paylaşıyoruz merak etmek en doğal hakkınız pazartesiye kalmaz balım merak etmeeee
kızlar merhaba ne var ne yok menzil gülünden haber varmı bebek nasıl kendi nasıl merak ettim. Dün dışarıda işim vardı uzun sürünce geri dönemedim bu sıralar stajer yetiştirdiğim için biraz yoğun oluyorum onun yanındada pek rahat giremiyorum malum işi öğrensin öncede neyse ya dün bir terzihanede bebek beşikleri gördüm hemen içeri girdim uyku seti mevlüt takımı falan yapıyorlarmış siparişe göre bayıldım kız bebği için bir mevlüt elbisesi yapmışlar minicik dantelli işlemeli gelinlik gibi ama daha sade bayıldım gözlerim yerinden çıkacaktı 75 tl dediler çokmu bilmiyorum galiba biraz fazla ama alıcam daha doğrusu bende yaptırıcam çok güzeldi çok ben oda kapısı süsü,mevlüt şekeri,şeker sepeti bunları nerden araştırabilirim şekerleri belki evde kendim yaparım güzel site adresi bilen varmı kızlar yada önerileriniz falan
slm kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun...ancak yazabildim sizede...ya bu kpss 2 yıllık ve liseler için olan başvurusu bugün sonmuydu yada ne zman biri bana bunu açıklayabilirmi haberim yoktu bu sene olmayacagını söylemişlerdi ..
ben bieaz daha yatayım olmaz hala geçmezse ağrı kesici içicem artık,çatlıyor başım resmen,zeynep hanımda rahat vermiyor 2 gündür pek bi hareketli durmadan tpikliyo,ben yatınca sakinleşir belki biraz:ecrin_bebek:
inşallah birtanem, gerçekten bu atanmalar çok büyük bir sorun maalesefsağol ablacım,inş bir yere atanma şansımız olur bu seferŞeniz
hadi yat dinlen canımcım, kendini daha iyi hissettiğin zaman gel yine :)ben bieaz daha yatayım olmaz hala geçmezse ağrı kesici içicem artık,çatlıyor başım resmen,zeynep hanımda rahat vermiyor 2 gündür pek bi hareketli durmadan tpikliyo,ben yatınca sakinleşir belki biraz:ecrin_bebek:
patronda yokmuş nasılsa kıvrıl bir köşede uyu sende :1closedeyes:
kıyamaaaam sana... kız hazır patron yok şekerleme yapacağın bir köşe falan yok mu?
kızlar merhaba ne var ne yok menzil gülünden haber varmı bebek nasıl kendi nasıl merak ettim. Dün dışarıda işim vardı uzun sürünce geri dönemedim bu sıralar stajer yetiştirdiğim için biraz yoğun oluyorum onun yanındada pek rahat giremiyorum malum işi öğrensin öncede neyse ya dün bir terzihanede bebek beşikleri gördüm hemen içeri girdim uyku seti mevlüt takımı falan yapıyorlarmış siparişe göre bayıldım kız bebği için bir mevlüt elbisesi yapmışlar minicik dantelli işlemeli gelinlik gibi ama daha sade bayıldım gözlerim yerinden çıkacaktı 75 tl dediler çokmu bilmiyorum galiba biraz fazla ama alıcam daha doğrusu bende yaptırıcam çok güzeldi çok ben oda kapısı süsü,mevlüt şekeri,şeker sepeti bunları nerden araştırabilirim şekerleri belki evde kendim yaparım güzel site adresi bilen varmı kızlar yada önerileriniz falan
dilini ısır kızzzlaelaelaelaelaemaşallah tam 8 kişi var topiktekaydirigubbakcemile2
yat canım yat kız durmuyo çıkmak istiyo belliki dinlen sen bi güzellben bieaz daha yatayım olmaz hala geçmezse ağrı kesici içicem artık,çatlıyor başım resmen,zeynep hanımda rahat vermiyor 2 gündür pek bi hareketli durmadan tpikliyo,ben yatınca sakinleşir belki biraz:ecrin_bebek:
nur bize kandırık atıyor kızımın çorabı yok diye ama kendi eklediği resimleri kendisi unutuyor erken bunama var zzaaaarrr kaydirigubbakcemile3
ısırma bee kızın poposunu acııırrr ağlar kıyamam bende seni ısırırım sonra cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
ben karnımı boyadım bilene ortadan aşağı doğru bir çizgi iyice koyulaştı rengi yoıl ayrımı gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız deli içine sokmıcan sen eşin halletçek o işi sen büyütüp çıkarıcan kaydirigubbakcemile3
canım tabiki hassas konular bunlar haklısın o yüzden aslında çokta üstüne gelmek istemiyorum neyse dualarımız seninle herşeyin hayırlısı inşallah. :Saruboceq:
çiğdem naber kız kaçak bir gittin tatile annenlerin yanına o gün bu gündür bir kopukluk var sende uzlaşamıyoruz cici. Neyse arada geliyorsun haber ediyorsun ya oda yeter.
bakıyorumda şimdiden cicilere bakılmaya başlanmış cinsiyet netleşince insan duramıyor dimi bencede almaya başla zaten sadece bakma eksik o kadar çokki ve zaman çok çabuk geçiyor sonlara bırakmamaya çalış canım içine sine sine yap herşeyini.
Şeker süs mevzusuna gelince bununla ilgili özelden bilgi veririm sana tatlım. yerimseniben
mavi deniz hoş geldin naber kuzu? Nasıl oldun? seninde cuman mübarek olsun balım.
hoşgeldin tatlım, nasılsın bugün?slm kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun...ancak yazabildim sizede...ya bu kpss 2 yıllık ve liseler için olan başvurusu bugün sonmuydu yada ne zman biri bana bunu açıklayabilirmi haberim yoktu bu sene olmayacagını söylemişlerdi ..
nur bize kandırık atıyor kızımın çorabı yok diye ama kendi eklediği resimleri kendisi unutuyor erken bunama var zzaaaarrr kaydirigubbakcemile3
ısırma bee kızın poposunu acııırrr ağlar kıyamam bende seni ısırırım sonra cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
ben karnımı boyadım bilene ortadan aşağı doğru bir çizgi iyice koyulaştı rengi yoıl ayrımı gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba canım nasılsın sanada hayırlı cumalarslm kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun...ancak yazabildim sizede...ya bu kpss 2 yıllık ve liseler için olan başvurusu bugün sonmuydu yada ne zman biri bana bunu açıklayabilirmi haberim yoktu bu sene olmayacagını söylemişlerdi ..
geçmiş olsun hormonlaradn oluyormuş beyazcım ya az kaldı sık dişini zeynep hanım gelsin hepsini unuturusn inşallah çok öpüyorum iyi uykular tatlı rüyalarben bieaz daha yatayım olmaz hala geçmezse ağrı kesici içicem artık,çatlıyor başım resmen,zeynep hanımda rahat vermiyor 2 gündür pek bi hareketli durmadan tpikliyo,ben yatınca sakinleşir belki biraz:ecrin_bebek:
ya canım zırt pırt hastalıktan söz etmiyeyim diye yazmadım koltuk altımda beze gibi birşey vardı ağrıda yaptı dün doktora gittim allahtan önemsiz kıl dönmesiymiş ciddi bir şey yokmuş inan hep girmek istiyorum dediğin gibi annemlerden döndüm döneli grip,iş duurmlarımdaki değişiklik bırakmayı düşünürken birden kalmaya karar vermem bakıcı olayı,üstüne koltukaltı ,stajer derken eskisi gibi yazamıyorum ne olur anlayın yoksa hep yazmak istiyorum aklım burda şekerler konusunda bekliyorum uygun olduğunda konuşalım balımma.s.nur bize kandırık atıyor kızımın çorabı yok diye ama kendi eklediği resimleri kendisi unutuyor erken bunama var zzaaaarrr kaydirigubbakcemile3
kız deli içine sokmıcan sen eşin halletçek o işi sen büyütüp çıkarıcan kaydirigubbakcemile3
canım tabiki hassas konular bunlar haklısın o yüzden aslında çokta üstüne gelmek istemiyorum neyse dualarımız seninle herşeyin hayırlısı inşallah. :Saruboceq:
çiğdem naber kız kaçak bir gittin tatile annenlerin yanına o gün bu gündür bir kopukluk var sende uzlaşamıyoruz cici. Neyse arada geliyorsun haber ediyorsun ya oda yeter.
bakıyorumda şimdiden cicilere bakılmaya başlanmış cinsiyet netleşince insan duramıyor dimi bencede almaya başla zaten sadece bakma eksik o kadar çokki ve zaman çok çabuk geçiyor sonlara bırakmamaya çalış canım içine sine sine yap herşeyini.
Şeker süs mevzusuna gelince bununla ilgili özelden bilgi veririm sana tatlım. yerimseniben
mavi deniz hoş geldin naber kuzu? Nasıl oldun? seninde cuman mübarek olsun balım.
bulcuk canım çok sevindim senin adına 7 ay süper gerçekten ikimizde rahata erdik desene allah yardım ediyor gerçekten bir kapı açıyor buna inanıyorum evde kalmak beni çok sıkarmı diye korkularım vardı allahtan bende devam edicem seninde durumun çok iyi olmuş allah şansımızı açık tutsun canım öpüyorumpatron yok babası var karısı varr bende patron boll-tatlicadiarzu-
slm canım stjer yetiştiriyosun hadi iş olayını da halletmişsin bende hallettitm o konuyu doğumdan sonra işe devam ama farklı konumda yerime biri alınıcak bende sadece muhasebe yapıcam 4+3 ay izin bebeğim 7 aylıkken işe başlıcam kısmetseeehihoyyyt
slm canım seninde cuman mübarek olsun
dilini ısır kızzzlaelaelaelaelae
yat canım yat kız durmuyo çıkmak istiyo belliki dinlen sen bi güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?