- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.801
senin işin zor canım, Allah yardımcın olsun :)patron yok babası var karısı varr bende patron boll-tatlicadiarzu-
slm canım stjer yetiştiriyosun hadi iş olayını da halletmişsin bende hallettitm o konuyu doğumdan sonra işe devam ama farklı konumda yerime biri alınıcak bende sadece muhasebe yapıcam 4+3 ay izin bebeğim 7 aylıkken işe başlıcam kısmetseeehihoyyyt
slm canım seninde cuman mübarek olsun
dilini ısır kızzzlaelaelaelaelae
yat canım yat kız durmuyo çıkmak istiyo belliki dinlen sen bi güzell
birtanem olur mu hiç öyle şey, ben sana selam vermiştim :) niye küselim hayatım :)beyazcım sagol ama 2 yıllıklar için başvuru ne zman bugün sonmu onu ögrenmek istiyordum...cerencim bugün iyi sayılırım şükür..sen nasılsın neler yaptınız ..filizi ablacım bakıyorum da slm vermiyosun küsmüyüz..
selam kızlar.nasılsınız?
beyazcım sagol ama 2 yıllıklar için başvuru ne zman bugün sonmu onu ögrenmek istiyordum...cerencim bugün iyi sayılırım şükür..sen nasılsın neler yaptınız ..filizi ablacım bakıyorum da slm vermiyosun küsmüyüz..
afiyet olsun canım, bebişine yarasın inşallah yediklerin :)kızlar ben yemeğe gidiyorum
hepinize afiyet olsun
iyiyim birtanem sağol, senin ağrıların nasıl oldu? devam mı? yoksa geçti mi?iyiym ablacım sen nasılsın?
beyazcım sagol ama 2 yıllıklar için başvuru ne zman bugün sonmu onu ögrenmek istiyordum...cerencim bugün iyi sayılırım şükür..sen nasılsın neler yaptınız ..filizi ablacım bakıyorum da slm vermiyosun küsmüyüz..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ceren kopardım beni ay çok güldüm allahta seni güldürün inşallah
kızlar ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun
di mi ama? yok hamilelikten kaynaklanan bir unutkanlık bu bence kaydirigubbakcemile3
ayyy ısırırım ısırırım, Cereninkini de ısırırım... ne şeker olurlar kimbilir
sana süpürgeli cadı resmi çizelim biz kaydirigubbakcemile3
ya canım zırt pırt hastalıktan söz etmiyeyim diye yazmadım koltuk altımda beze gibi birşey vardı ağrıda yaptı dün doktora gittim allahtan önemsiz kıl dönmesiymiş ciddi bir şey yokmuş inan hep girmek istiyorum dediğin gibi annemlerden döndüm döneli grip,iş duurmlarımdaki değişiklik bırakmayı düşünürken birden kalmaya karar vermem bakıcı olayı,üstüne koltukaltı ,stajer derken eskisi gibi yazamıyorum ne olur anlayın yoksa hep yazmak istiyorum aklım burda şekerler konusunda bekliyorum uygun olduğunda konuşalım balımma.s.
:roflol: :roflol: :roflol: süpeeeeeeeeeeerİki İskoçyalı kasabada bir tiyatro açmışlar, fakat iskoçlar malum çok cimri, kimse para vermek istemediğinden hergün sıfır çekiyorlarmış.
Bakmışlar olacak gibi değil, düşünmüşler "ne yapalım ne edelim" diye. En sonunda birinin aklına bir fikir gelmiş.
Ertesi gün her tarafa ilanlar asılıyor:
"Cumartesi günü tiyatromuza giriş bedavadır!"
Kasaba halkı bedavayı bulmuş, kaçırır mı Cumartesi gününü! Tiyatro ful çekmiş, bizimkiler mükemmel bir oyun sergiliyorlar. Herkes ayakta alkışlıyor.
Oyun bittikten sonra kasaba halkı çıkısa doğru yönelmiş, ama ne görsünler!?
Kapılar kilitli ve şu yazı yazıyor:
"Çıkış 10 sterlin..." :)))))))))))))))))
bencede o unutkanlık hamileliktendir yada işine öyle geliyordur kaydirigubbakcemile3
hee ısırırsın sen cerenin poposunu oda senin saçını çekerde görürsün :dilcikar:
sen benim cadılığımada süpürgemede kurban ol emi :dilcikar:
ablacım çok şükür çok daha iyiyim.ne bileyim arada bir yokluyor ama daha iyiyim...
iyiyim kumsalcım.sen nasılsın?
canım 28 haftalıksın değil mi? yarıyı çoktan geçtin balım :) senin doğumun ne zaman olacak?
iyiyim canım çok şükür bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?