Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

selam kızlar.nasılsınız?

selam canımın içi hoş geldin nasılsın? Oğlumuz nasıl?

kızlar ben yemeğe gidiyorum
hepinize afiyet olsun

afiyet olsun şeker yarasın

sağol balım allah razı olsun allah bütün dualarımız kabul etsin inşallaaaaaahhhhhhhhhh

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
harika yaaaa

ayrıca diğer fıkralarada bayıldım ellerine sağlık kuzum kaydirigubbakcemile3

ohhh ben sana da cadılığına da kurban olurum gülüm Şeniz Şeniz Şeniz

canım ablam benimmmmmmmm Şeniz Şeniz

ablacım 27 haftalığım ama 28 deniyormuş.doğumum 26 temmuz görünüyor..inşallah..

hayırlısı ile sen de kucağına alacaksın Ömür'ü kucağına annesi, Menzilgülümüz erken oldu ama doğum yaptı Yusuf Taha'yı aldı kucağına, darısı hepimizin başına inşallah, Menzil gülü az sıkıntılar yaşamadı biliyorsun hamileliği süresince, hep kanamalı geçmişti onun hamileliği, onun için ara sıra olana ağrılara sakın takılma ve endişelenme tatlım, herşey yolunda gidecek ve sen de Ömür'ü öpüp koklayacaksın canım :)

sevgili Allahım,

Şu an bu mesajı okuyan kişi ve kişiler, bana göre çok iyi ve çok özel.

Ben onu çok seviyorum.
Ona yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen, her istediği şeylerde yardımcı ol ona.
Karanlık yerlerde ona parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar sevebilsin.
Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona bildir ki onunla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir.

Amin

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:6 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım ablam AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sorma canım ya nazara geldim galiba neyse az kaldı allahtan geçiyor burnumda açılıyor gibi dediğin gibi bir dua okutsam iyi olucak nazarlık falan takayım bari

evet beyaz bencede ya bende okudum o haberi
ama bebekten değilde annenin hamilelikte yaptıklarından kaynaklanıyormuş baksana
biz dalga geçiyoruz ama bizimkilerde de böyle haller olabilir
sen mesela o kadar dershaneye gittin zeynep birşeyler kapmıştı nur desen hala devam ediyor ilayda nasıl olur bilemicem e bende iş yerinde hesaplarla boğuşuyorum bizim kız sayısalcı olcek var sen düşün gerisini kaydirigubbakcemile3

evet beyaz bencede ya bende okudum o haberi
ama bebekten değilde annenin hamilelikte yaptıklarından kaynaklanıyormuş baksana
biz dalga geçiyoruz ama bizimkilerde de böyle haller olabilir
sen mesela o kadar dershaneye gittin zeynep birşeyler kapmıştı nur desen hala devam ediyor ilayda nasıl olur bilemicem e bende iş yerinde hesaplarla boğuşuyorum bizim kız sayısalcı olcek var sen düşün gerisini kaydirigubbakcemile3

sorma canım ya nazara geldim galiba neyse az kaldı allahtan geçiyor burnumda açılıyor gibi dediğin gibi bir dua okutsam iyi olucak nazarlık falan takayım bari

evet canım okut kendini nazar boncuğuda tak ayrıca neme lazım
kimin sana ne gözle baktığını bilemezsinki insanoğlu bu anlayamayız
senin canın bildiklerin sana fesatlık yapabilir o yüzden allah korusun diyorum önlemini al.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:6 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz 2009) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet canım ya:roflol::roflol:

Cerencİm Çok tatlısın ya doĞumumu eklemİŞsİn saĞol.ceren sıra sana gelİyor bakalım...

canım benim sende çok şekersin eklicem tabii takipteyiz güzelim her ne kadar doğum anı kesin olmasada sıralar şaşsada biz yinede takipteyiz gülüm.
İnşallah hayırlısı ile doğum haberinide alıcaz ve doğduğu günüde bir alt listeye geçiricez oğlumuzun.
Evet ya sorma sıra bana geliyor bizimkide erkenden gelmese bari menzil gülü hepimizi şok etti tırsmaya başladım ben delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ama içimde de acaip bir mutluluk var kızıma kavuşacağım için hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım ablam AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.
Nurun kızı doğduğu anda verin bana test çözeceğim diyebilir, Ceren ise hesap makinesi isteyebilir hemen kaydirigubbakcemile3

ben şu ödev işlerimi bitirmeye çalışayım yarın beişk için çıkabilirz eşimle,hala almadık çocuk doğacakkaydirigubbakcemile3 ben gidemesemde eşim bakmaya gidecek ben nasıl bişey beğendiğimi göstremiştim
bazen kasıklarım çok ağrıyor ayakta duramıyorum hiç,bakalım artık yarın nasıl olucaz,tekrar uğraraım.

başağrın nasıl oldu tatlım? daha iyi misin?

Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.

Nurun kızı doğduğu anda verin bana test çözeceğim diyebilir, Ceren ise hesap makinesi isteyebilir hemen kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok benimki direk müşavir olarak doğacak teyzesi kaydirigubbakcemile3

canım benim ya daha beşik almadınızmı? Kız zeynep yanınızdamı yatıcak annem? Oy kıyamam yaa hadi onuda halledinde bir an önce bitsin kız gelicek artık çocuk ya belkide yoldadır delikafadulden delikafadulden
çok dikkat et kendine bol bol dinlen kuzum
Bu arada beyaz kayınvaliden geldimi kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…