- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.821
selam kızlar.nasılsınız?
kızlar ben yemeğe gidiyorum
hepinize afiyet olsun
burcu ne güzel 7 ay berebersin bebişinle bırakırken zor olucak galiba
cerencim seninde cuman mübarek olsun kızlar hepinizin cuması mübarek dularımız kabul olsun inşallah
kayracım hoşgeldin canım nasılsın
afiyet olsun burcuuuuuuuuuuuu
İki İskoçyalı kasabada bir tiyatro açmışlar, fakat iskoçlar malum çok cimri, kimse para vermek istemediğinden hergün sıfır çekiyorlarmış.
Bakmışlar olacak gibi değil, düşünmüşler "ne yapalım ne edelim" diye. En sonunda birinin aklına bir fikir gelmiş.
Ertesi gün her tarafa ilanlar asılıyor:
"Cumartesi günü tiyatromuza giriş bedavadır!"
Kasaba halkı bedavayı bulmuş, kaçırır mı Cumartesi gününü! Tiyatro ful çekmiş, bizimkiler mükemmel bir oyun sergiliyorlar. Herkes ayakta alkışlıyor.
Oyun bittikten sonra kasaba halkı çıkısa doğru yönelmiş, ama ne görsünler!?
Kapılar kilitli ve şu yazı yazıyor:
"Çıkış 10 sterlin..." :)))))))))))))))))
ohhh ben sana da cadılığına da kurban olurum gülüm Şeniz Şeniz Şeniz
ablacım 27 haftalığım ama 28 deniyormuş.doğumum 26 temmuz görünüyor..inşallah..
hayırlısı ile sen de kucağına alacaksın Ömür'ü kucağına annesi, Menzilgülümüz erken oldu ama doğum yaptı Yusuf Taha'yı aldı kucağına, darısı hepimizin başına inşallah, Menzil gülü az sıkıntılar yaşamadı biliyorsun hamileliği süresince, hep kanamalı geçmişti onun hamileliği, onun için ara sıra olana ağrılara sakın takılma ve endişelenme tatlım, herşey yolunda gidecek ve sen de Ömür'ü öpüp koklayacaksın canım :)
sevgili Allahım,
Şu an bu mesajı okuyan kişi ve kişiler, bana göre çok iyi ve çok özel.
Ben onu çok seviyorum.
Ona yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen, her istediği şeylerde yardımcı ol ona.
Karanlık yerlerde ona parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar sevebilsin.
Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona bildir ki onunla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir.
Amin
sorma canım ya nazara geldim galiba neyse az kaldı allahtan geçiyor burnumda açılıyor gibi dediğin gibi bir dua okutsam iyi olucak nazarlık falan takayım baricanım daha iyi olmana sevindim bak normal hayata dönüyorsun yavaş yavaş.
bizde iyiyiz çok şükür bildiğin gibi işte bir değişiklik yok günden güne genişliyoruz işte büyüyoruz bekliyoruzzz
aminnn canım allah hepimizi güldürsün
sanada afiyet olsun canımmm
bencede o unutkanlık hamileliktendir yada işine öyle geliyordur kaydirigubbakcemile3
hee ısırırsın sen cerenin poposunu oda senin saçını çekerde görürsün :dilcikar:
sen benim cadılığımada süpürgemede kurban ol emi :dilcikar:
canım yaa sende bir kurtulamadın şu sağlık sorunlarından hee biri bitiyor diğeri başlıyor kızım nazaramı geldin yoksa? oku kendini yada okut elemtera fişşş kem gözlere şişşş tü tü tükaydirigubbakcemile3
tamam canım hallederiz şekerleri sen rahat ol yerimseniben
sorma canım ya nazara geldim galiba neyse az kaldı allahtan geçiyor burnumda açılıyor gibi dediğin gibi bir dua okutsam iyi olucak nazarlık falan takayım bari
evet beyaz bencede ya bende okudum o haberi
ama bebekten değilde annenin hamilelikte yaptıklarından kaynaklanıyormuş baksana
biz dalga geçiyoruz ama bizimkilerde de böyle haller olabilir
sen mesela o kadar dershaneye gittin zeynep birşeyler kapmıştı nur desen hala devam ediyor ilayda nasıl olur bilemicem e bende iş yerinde hesaplarla boğuşuyorum bizim kız sayısalcı olcek var sen düşün gerisini kaydirigubbakcemile3
Cerencİm Çok tatlısın ya doĞumumu eklemİŞsİn saĞol.ceren sıra sana gelİyor bakalım...
Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.canım ablam AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Nurun kızı doğduğu anda verin bana test çözeceğim diyebilir, Ceren ise hesap makinesi isteyebilir hemen kaydirigubbakcemile3evet beyaz bencede ya bende okudum o haberi
ama bebekten değilde annenin hamilelikte yaptıklarından kaynaklanıyormuş baksana
biz dalga geçiyoruz ama bizimkilerde de böyle haller olabilir
sen mesela o kadar dershaneye gittin zeynep birşeyler kapmıştı nur desen hala devam ediyor ilayda nasıl olur bilemicem e bende iş yerinde hesaplarla boğuşuyorum bizim kız sayısalcı olcek var sen düşün gerisini kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar benide aranıza alııııııııııın
ben şu ödev işlerimi bitirmeye çalışayım yarın beişk için çıkabilirz eşimle,hala almadık çocuk doğacakkaydirigubbakcemile3 ben gidemesemde eşim bakmaya gidecek ben nasıl bişey beğendiğimi göstremiştim
bazen kasıklarım çok ağrıyor ayakta duramıyorum hiç,bakalım artık yarın nasıl olucaz,tekrar uğraraım.
Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.
Nurun kızı doğduğu anda verin bana test çözeceğim diyebilir, Ceren ise hesap makinesi isteyebilir hemen kaydirigubbakcemile3
ben şu ödev işlerimi bitirmeye çalışayım yarın beişk için çıkabilirz eşimle,hala almadık çocuk doğacakkaydirigubbakcemile3 ben gidemesemde eşim bakmaya gidecek ben nasıl bişey beğendiğimi göstremiştim
bazen kasıklarım çok ağrıyor ayakta duramıyorum hiç,bakalım artık yarın nasıl olucaz,tekrar uğraraım.
hoşgeldin dilmuhcum, sen Kasım annelerindeydin değil mi? oradan tanıyorum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?