Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet Ceren'in mesleği şimdiden anlaşıldı kaydirigubbakcemile3

kayınvalidesi gelse kaçamak bile yapamaz bu kız, bence daha gelmemiştir

Allah gÜzellıklerı paylaŞmayı nasıp etsın cerencım hepımıze.menzıl gÜlÜnden haber varmı?bırÇok topık Çalkalandı heyecandan.herkesı bır korku bır telaŞ sardı Çok yerde okudum.allahım yavrusunu baĞıŞlayıp daıma mutlu etsın.Çok zorlandı o kızcaĞız...

Allah güzellikleri paylaşmayı nasip etsin cerencim hepimize.menzil gülünden haber varmı?birçok topik çalkalandı heyecandan.herkesi bir korku bir telaş sardı çok yerde okudum.allahım yavrusunu bağışlayıp daima mutlu etsin.çok zorlandı o kızcağız...

amin güzelim, inşallah... zorlandı ama sonucu çok güzel :) eee neden cennet annelerin ayakları altındadır denmiş? kolay mı yaşadıklarımız? herbirimizin farklı sıkıntıları, endişeleri var... peki doğduktan sonra bitecek mi? hayır... bu sefer daha farklı şeyler yaşayacağız anne olarak... ama herşeye değer değil mi?

çok şükür rabbime iyiyim.iyi gidiyor.valla hiç üzmüyo benim bebiş beni.seninki nasıl gidiyor.sen nasılsın

çok fazla zorlamıyor canım, biraz yorulduğum zaman hafif sancı yapıyor, oturup dinlenince geçiyor, bulantım falan da olmadı benim, o yüzden diğer arkadaşlar kadar zorlanmadım, sadece daha öncesinde 4 tane düşüğüm olduğu için kalp atışlarını duyana kadar bir tedirginliğim vardı, ama onu da gördükten sonra rahatladım çok şükür :)

valal okutucam kayınvalideme söyliyeyimde birini bulsun yada kendi okusun hem bayadır okunmamıştım rahatlık veriyor insana dua haklısın canım

bencede herşeye değer sanırım şimdiden zeynebimi hayal ediyorum birlikte yapacaklarımızı allah sağlıkla kucaklarımıza versin bebeişlerimizi acılar elbet geçer unutulur bende korkuyorum ama nasıl olsa geçecek diyorum o zaman korkum azalıyor:CüvCüv:

evet Ceren'in mesleği şimdiden anlaşıldı kaydirigubbakcemile3

kayınvalidesi gelse kaçamak bile yapamaz bu kız, bence daha gelmemiştir

yok ya benim kızım muhasebeci olmasın yazık ona daha eğlenceli bir meslek seçsin kedisine bence bu iş biraz kafa yedirici. delikafadulden

evet olabilir daha gelmemiştir kayınvalidesi dimi a.s

aminnnnnnn canım benim amin inşallaaahhhh
evet ya sorma dün sabah bir geldiğim topiği bir açtım gözlerime inanamadım valla hayırlısı böyle imiş demekki :Saruboceq:

kesinlikle öyle ablacım anne olmak hiç kolay değil. Biz kadınlar ne kadar dayanıklı sabırlı güçlüyüz Rabbim bizi yaratırken gerçekten herşeyi düşünmüş. Bu yaşanılanları bir erkeğin kaldırabileceğini hiç sanmıyorum :1no2:

evet canım iyi gelir şifa bulursun
aminnnnnnnn gülüm aminnnnnn inşallah rabbim hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun. Onları bize bizleri onlarada bağışlasın mürvetlerini görmeyi nasip etsin rabbbiiiiiiimmmmmmmm inşalllaaaaahhhh aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

ben kaçar.sırtım ağrıdı çok fazla.azıcık uzanayım.allaha emanet olun...

hadi canım git yat dinlen sende yorma kendini fazla iyi olunca gelirsin kuzum

kesinlikle herşeye değer, ben hala hayal kurmaya korkuyorum ama yine de bazen farkında olmadan hayal kuruyorum işte :)
ben kaçar.sırtım ağrıdı çok fazla.azıcık uzanayım.allaha emanet olun...
canım dinlen, dikkat et kendine, çok öpüyorum seni birtanem Şeniz

valla Allah kadınları yaratırken çok sabırlı ve acıya tahammüllü yaratmış, bizim yaşadıklarımızın onda birini erkekler yaşayamazlardı... her gece kendime iğne yapıyorum canım canımdan gidiyor ama dayanıyorum, mehmet iğneyi gördü anda bembeyaz kesiliveriyor... korkak şey... hehehe....

slm tekrar kızlar kayracım tedirgin olma bu kadar rabbim hayırlısını versin......kimseler kalmamış topikte olsun ben yazayım yine...ablacım yazdıgını görmedim daha dogrusu benim ikinci yazımda cvp yazmışsın ondan karışlıklık oldu...bu arada sen kendine mi igneyi vuruyorsun nereye kalçayamı nasıl vuruyorsun bende kalçadan vuruluyordum bu hafta son vuruldum artık doktor kesti gerek yok diye..yasaklarda kalktı gerçi bir iki kez delmiştik ...progestanıda bıraktım o ilaçta hormon oldugu için bende baş agrısı daha çok yapmıştı..ya kimsenini bu kpss ile bilgisi yok sanırım ..beyazcım bak senin derdine şipşak çözüm bulundu ben hala merak ediyorum.. dilmuh ne haber evet ablacım dilmuh kasım annelerinden ben tanıyorum oradakileri sende gelmiştin ama pek ugramadın sonra..

öyle valla ablacım yaa benim eşimde ağrı sancı çektiğimi gördükçe mahvoluyor ama elinden de bir şey gelmediği için üzülüyor garibim. Ne yapalım sağlık olsun geçecek bu sıkıntılı günler ve sonunda meleklerimize kavuşacağız inşallah hayırlısı ile. Annelik kolay değil kadın olmak kolay değil. Rabbim dağına göre kar veriyor.

hayatım her akşam karnımdan yapıyorum iğneyi, bu ayın 25'ine kadar da devam edeceğim, progestan'ı hala kullanıyorum günde 3 tane olmak üzere, onu da bu ayın 12'sinde bırakmamı söylemişti doktor... iğneyi pıhtılaşma ihtimali yüzünden kullandırıyor doktor... artık hergün daha zor olmaya başladı çünkü canım çok yanmaya başladı artık, ama bebeğim iyi olsun da ben razıyım, ya bismillah deyip yapıveriyorum... bizim yasak sanırım yien 25'ine kadar sürecek, gerçi eşim zaman zaman yasağı delme hamleleri yapsa da ustaca savuşturmayı öğrendim kasım annelerini her gün takip ediyorum canım ama pek yazmıyorum, burada olduğum kadar samimi değilim kimseyle, genelde akşamları baktığım için pek kimse olmuyor, dolayısıyla muhabbet de olamıyor tabii :)
evet canım kesinlikle haklısın, Allah dağına göre kar veriyor... iğne yaptıktan sonra birkaç dakika acısından kıvranıyorum, işte o zaman zavallım ne yapacağını şaşırıyor :)

kızlarr bende geldim kaynatmışsınız ne güsell
arife fıkralara bayıldım :))))
hava çok sıcak mayış mayış oldum iş yerinde iyice

canım ya çok üzüldüm iğne olayını bilmiyordum allah sabrının karşılığını nur topu gibi sağlıklı bir evlat olarak versin inşallah herşey gönlünce olsun kıyamam ya senağlama

ya valal çok kötü oldum okurken en kısa zamanda sağlıkla bebeğini lada kkucağına bu acılar bitisn inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…