- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.861
kıslar napıyosunuz
yok ablam hala geçmedi:çok üzgünüm:başağrın nasıl oldu tatlım? daha iyi misin?
yok güzelim gelmedi daha,ablam nasıl da bilmiş:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok benimki direk müşavir olarak doğacak teyzesi kaydirigubbakcemile3
canım benim ya daha beşik almadınızmı? Kız zeynep yanınızdamı yatıcak annem? Oy kıyamam yaa hadi onuda halledinde bir an önce bitsin kız gelicek artık çocuk ya belkide yoldadır delikafadulden delikafadulden
çok dikkat et kendine bol bol dinlen kuzum
Bu arada beyaz kayınvaliden geldimi kız?
slm tekrar kızlar kayracım tedirgin olma bu kadar rabbim hayırlısını versin......kimseler kalmamış topikte olsun ben yazayım yine...ablacım yazdıgını görmedim daha dogrusu benim ikinci yazımda cvp yazmışsın ondan karışlıklık oldu...bu arada sen kendine mi igneyi vuruyorsun nereye kalçayamı nasıl vuruyorsun bende kalçadan vuruluyordum bu hafta son vuruldum artık doktor kesti gerek yok diye..yasaklarda kalktı gerçi bir iki kez delmiştik ...progestanıda bıraktım o ilaçta hormon oldugu için bende baş agrısı daha çok yapmıştı..ya kimsenini bu kpss ile bilgisi yok sanırım ..beyazcım bak senin derdine şipşak çözüm bulundu ben hala merak ediyorum.. dilmuh ne haber evet ablacım dilmuh kasım annelerinden ben tanıyorum oradakileri sende gelmiştin ama pek ugramadın sonra..
canım ya çok üzüldüm iğne olayını bilmiyordum allah sabrının karşılığını nur topu gibi sağlıklı bir evlat olarak versin inşallah herşey gönlünce olsun kıyamam ya senağlama
ya valal çok kötü oldum okurken en kısa zamanda sağlıkla bebeğini lada kkucağına bu acılar bitisn inşallaha.s.
hayatım her akşam karnımdan yapıyorum iğneyi, bu ayın 25'ine kadar da devam edeceğim, progestan'ı hala kullanıyorum günde 3 tane olmak üzere, onu da bu ayın 12'sinde bırakmamı söylemişti doktor... iğneyi pıhtılaşma ihtimali yüzünden kullandırıyor doktor... artık hergün daha zor olmaya başladı çünkü canım çok yanmaya başladı artık, ama bebeğim iyi olsun da ben razıyım, ya bismillah deyip yapıveriyorum... bizim yasak sanırım yien 25'ine kadar sürecek, gerçi eşim zaman zaman yasağı delme hamleleri yapsa da ustaca savuşturmayı öğrendimkasım annelerini her gün takip ediyorum canım ama pek yazmıyorum, burada olduğum kadar samimi değilim kimseyle, genelde akşamları baktığım için pek kimse olmuyor, dolayısıyla muhabbet de olamıyor tabii :)
evet canım kesinlikle haklısın, Allah dağına göre kar veriyor... iğne yaptıktan sonra birkaç dakika acısından kıvranıyorum, işte o zaman zavallım ne yapacağını şaşırıyor :)
ayyy ne tatlıdır o uyku ya... eve gidince o tatlı uyku kalmaz, kaçıverir kaydirigubbakcemile3mirmirmirmir ben uyukluyorum resmen yaa 2 saat kaldı geçmek bilmez odaa eve gideiym hemen yatıcam
yok ablam hala geçmedi:çok üzgünüm:
yok güzelim gelmedi daha,ablam nasıl da bilmiş:roflol:
mavişim,2 yıllıklar için sınav yapılacaksa 2010 da yapılacakmış güzelim,ama kesin tarih belli olmamaış,kardeşim için araştırdım bende
aman bizi habersiz bırakma beyazcım :) hadi iyi tatiller canım, bakalım Zeynep izin verirse tabii :)hatunlar hepinize iyi akşmalr,hafta sonu malum giremem
bişey olursa haber veririm size,en azından arka cepten mesj çekeriz
iyi tatillelr
ablacım göbekten vurulan ignenin ne demek oldugunu bilirim bende öncesinden vurulmuştum bizde kendimiz vuruyorduk ben batıramıyordum eşime yaptırdım oda el mahkum yaptı ama bakamadan eli titreye titreye yapıyordu...şimdi göbekten degilde kalçadan yaglı bir igne vuruluyordum gerçi bu hafta itibariyle kesti doktorum ama igne yüzünden delik deşik oldum desem yeridir göbek kalça allah ne verdiyse...size hala yasak olması normal henüz 3 ay bitmedi dimi ..kasım anneleri genelde gündüz daha aktif geceleride yazan oluyor ama işte burası gibi..ben bir ora bir bura yetişiyorum malum bütün gün bilg.başında olunca...
bende aynıyım burcu ağırlık çöktü üstüme resmen ya bide başıma ağrı girdi hafiften kemiriyormirmirmirmir ben uyukluyorum resmen yaa 2 saat kaldı geçmek bilmez odaa eve gideiym hemen yatıcam
hatunlar hepinize iyi akşmalr,hafta sonu malum giremem
bişey olursa haber veririm size,en azından arka cepten mesj çekeriz
iyi tatillelr
bende aynıyım burcu ağırlık çöktü üstüme resmen ya bide başıma ağrı girdi hafiften kemiriyor
iyi akşamalar beyazcım kendine çok dikkat et çok öptüm iyi tatiller
aman ilaç falan içme bence, yarın saat kaçta doktor randevun?
canlarımmmmmmm tebrikleriniz ve güzel mesajlarınız için canı günülden teşekkür ediyor hepinizi öpüyorum
burcum doğummu yaptı geçmişi o kadar didikleyemediğim için görmedim durumu özetlermisiniz?
neşemde aşılama yaptırmış sanırım öylemi sonuç bellimi ?
rüzgar deniz ceren bulcuk mavideniz arife nur beyaz entelliye ierror rahelim librarianım ya hepinizi çok özledim nasılsınız umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir hayat nasıl gidiyor ?
canlarımmmmmmm tebrikleriniz ve güzel mesajlarınız için canı günülden teşekkür ediyor hepinizi öpüyorum
burcum doğummu yaptı geçmişi o kadar didikleyemediğim için görmedim durumu özetlermisiniz?
neşemde aşılama yaptırmış sanırım öylemi sonuç bellimi ?
rüzgar deniz ceren bulcuk mavideniz arife nur beyaz entelliye ierror rahelim librarianım ya hepinizi çok özledim nasılsınız umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir hayat nasıl gidiyor ?
ayyy valla sabahtan olsaydı keşkeyok içmiyom abla 15:40 ta şimdi zamanda geçmez bana yarın sabahtan olsa ne güzel olucaktı ama doluymuş
hiç sorma yaaa... bu bekleyiş çok zor gerçekten, o kontrol günleri iple çekiyoruz hepimiz :) herhalde kesinleşir cinsiyeti de o zaman :)öyle ablacım 9 ay çekenler var çok şükür yinede...geçer geçer diyecem ama gelde bana sor daha yeni geldik doktordan hafta olmadı ama ben merakla 3 ahftayı bekliyorumhaziran başında kontrolüm var cinsiyeti belki ögreniriz o zman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?