Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

başağrın nasıl oldu tatlım? daha iyi misin?
yok ablam hala geçmedi:çok üzgünüm:
yok güzelim gelmedi daha,ablam nasıl da bilmiş:roflol:

mavişim,2 yıllıklar için sınav yapılacaksa 2010 da yapılacakmış güzelim,ama kesin tarih belli olmamaış,kardeşim için araştırdım bende

aaaa gittiğimden beri kimse yazmamış hiçbir şey???

inşallah canımcım, napalım, dedik ya anne olmak kolay değil, hepimiz bir şekilde uğraşıyoruz işte :)

amin canım Allah bu yola başkoymuş herkese yardım etsin ve sabırlarının ödülünü bir bebekle versin inşallah, Allah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah :)

hatunlar hepinize iyi akşmalr,hafta sonu malum giremem
bişey olursa haber veririm size,en azından arka cepten mesj çekeriz
iyi tatillelr

ablacım göbekten vurulan ignenin ne demek oldugunu bilirim bende öncesinden vurulmuştum bizde kendimiz vuruyorduk ben batıramıyordum eşime yaptırdım oda el mahkum yaptı ama bakamadan eli titreye titreye yapıyordu...şimdi göbekten degilde kalçadan yaglı bir igne vuruluyordum gerçi bu hafta itibariyle kesti doktorum ama igne yüzünden delik deşik oldum desem yeridir göbek kalça allah ne verdiyse...size hala yasak olması normal henüz 3 ay bitmedi dimi ..kasım anneleri genelde gündüz daha aktif geceleride yazan oluyor ama işte burası gibi..ben bir ora bir bura yetişiyorum malum bütün gün bilg.başında olunca...

mirmirmirmir ben uyukluyorum resmen yaa 2 saat kaldı geçmek bilmez odaa eve gideiym hemen yatıcam
ayyy ne tatlıdır o uyku ya... eve gidince o tatlı uyku kalmaz, kaçıverir kaydirigubbakcemile3

hay Allah :çok üzgünüm: aldın mı peki ağrı kesici yoksa dayanmaya mı çalışıyorsun?

bilirim ben biliriiiiiiiiiiiim ciğerlerini okurum ben kaynanaların :roflol:

iyi tatillelr
aman bizi habersiz bırakma beyazcım :) hadi iyi tatiller canım, bakalım Zeynep izin verirse tabii :)

offff o iğne olayı işkence valla, bir de bunu dokuz ay boyunca yapanlar da var, Allah yardımcıları olsun valla, benim de senin gibi 3 ay bitince kesilecek sanırım, daha doğrusu doktor 25 Mayıs'a kadar kullanın dedi, o hafta da kotrolüm var zaten... yok güzelim daha 3. aya daha yeni girdik, önümüzde 3 hafta var daha :) çok sıcak insanlar var Kasım annelerinde de, çok sevdim onlarıda :)

mirmirmirmir ben uyukluyorum resmen yaa 2 saat kaldı geçmek bilmez odaa eve gideiym hemen yatıcam
bende aynıyım burcu ağırlık çöktü üstüme resmen ya bide başıma ağrı girdi hafiften kemiriyor
iyi tatillelr

iyi akşamalar beyazcım kendine çok dikkat et çok öptüm iyi tatiller

canlarımmmmmmm tebrikleriniz ve güzel mesajlarınız için canı günülden teşekkür ediyor hepinizi öpüyorum

burcum doğummu yaptı geçmişi o kadar didikleyemediğim için görmedim durumu özetlermisiniz?

neşemde aşılama yaptırmış sanırım öylemi sonuç bellimi ?

rüzgar deniz ceren bulcuk mavideniz arife nur beyaz entelliye ierror rahelim librarianım ya hepinizi çok özledim nasılsınız umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir hayat nasıl gidiyor ?

öyle ablacım 9 ay çekenler var çok şükür yinede...geçer geçer diyecem ama gelde bana sor daha yeni geldik doktordan hafta olmadı ama ben merakla 3 ahftayı bekliyorumhaziran başında kontrolüm var cinsiyeti belki ögreniriz o zman..

öyle ablacım 9 ay çekenler var çok şükür yinede...geçer geçer diyecem ama gelde bana sor daha yeni geldik doktordan hafta olmadı ama ben merakla 3 haftayı bekliyorumhaziran başında kontrolüm var cinsiyeti belki ögreniriz o zman..

aman kimleri görüyorum hoşgeldin canım nasılsın bebişlerin nasıl cinsiyetlerini öğrenebildinmi nasıl gidiyor hamilelik ben iyiyim şükürler olsun hep aynı ne olsun havadisler sende bizde seni çok özledik

canııııııııııııııııııııııım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) evet menzil gülü doğum yaptı, oysa beyaz'ın gününü sayıyorduk biz :) ama çok mutlu olduk :)

neşemin sonucu belli ama sevinemedik ne yazık ki

sen bize kendinden bahset... cinsiyetleri tam olarak belli mi ikizlerimizin? doğum tarihi ne zaman? nasıl geçiyor hamilelik?

yok içmiyom abla 15:40 ta şimdi zamanda geçmez bana yarın sabahtan olsa ne güzel olucaktı ama doluymuş
ayyy valla sabahtan olsaydı keşke neyse napalım, bekleriz biz de :) inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım :)
hiç sorma yaaa... bu bekleyiş çok zor gerçekten, o kontrol günleri iple çekiyoruz hepimiz :) herhalde kesinleşir cinsiyeti de o zaman :)

canlarım sitede sorun var sanırım geçenlerdede denedim saldırıya uğramış kapalıydı şimdide ne sayfa açılıyor nede mesajları görebiliyorum 10 dakka uğraşıyorum sonra açılıyor ki bu mesajım gidecekmi ondan bile emin değilim burcum demek erken doğum yaptı umarım sağlığı yerindedir özelden mesaj atacaktım ama dediğim gibi site inanılmaz sorunlu yada bende sorun var bilemiyorum ama burcumu görünce çok tebrik ettiğimi onu yusufu çok öptüğğümü söylersin ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin

beyaz canım senin ve cereninde az kalmış hadi ALlah bir seste kurtarsın

Filiz canım sende durumlar nasıl sorun yok dimi?

arifem canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor ?

neşeme çok üzüldüm dualarımın başında o ve arifemi hep dile getiriyorum inşallah Rabbim birgün sizlerede bebişlerinizi nasip edecek

karabiberim ve yasemine şimdide burcum eklendi haa bir zamanlar hepimiz yok yumurtlama yok ateş diyorduk...

bende çok iyi sayılmam arkadaşlar daha doğrusu şuan için iyi gidiyor ama tedirginlik hat safhada 1 ay önce şiddetli kanama geçirdim meğer bebeklerinin birinin plasentası rahme yakınmış ondan kaynaklanmış ki halada lekelenmelerim devam ediyor kesilmedi ama bebeklerin durumu iyi seyrediyor haftaya nasip olursa kontrolüm var o zaman hem plasentanın ne alemde olduğunu hemde bebişlerim gösterirse cinsiyetlerini göreceğiz zaten göstermezlersede ay sonu ayrıntılı usg var onda kesin öğreneceğiz şimdi tek derdim şu lekelenmelerin kesilmesi ve hamileliğim boyunca tekrarlanmaması çünkü hatırlarsanız burcuda böyle bir durum yaşamıştı ve heleki sonlarına doğru plasenta yerini almazsa erken doğum ve sezeryan kaçınılmaz oluyor neyse şimdilik bunları düşünmek istemiyorum inşallah yerine gelirde daha sıkıntı yaşamam

arkadaşlar site çok sorunlu ve ben daha fazla pc başında duramayacağım ablamla mutfağa geçmemiz lazım hepinizi öpüyorum inşallah haftaya öğrenir öğrenmez ilk fırsatta sizleri haberdar edeceğim hepinizi seviyorum Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…