Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyiyim mavim sen nasılsın senin nasıl gidiyor ? benim tahmini doğum günüm 1 kasım ama ikiz olduğu için erken doğum olası görülüyor bellide olmaz bakalım hayırlısı

hayret bu şak diye gitti :)))

canlarım çıkmalıyım sizlere doyamıyorum ama pc başında duramıyorum malum neyse öpüyorum hoşçakalın

bende çok isatedim sabah olsun ama işte her işte bi hayır vardır inşallah be ablacım inşallah

canım çok geçmiş olsun, inşallah Rabbim bir daha göstermez, ama napalım, onlar sağlıklı olsunlar da biz sıkıntı çekmeye razıyız... bak Menzilgülü çok şükür kavuştu miniğine, o da çok sıkıntı çekmişti bu yüzden, inşallah sen de kavuşacaksın hayatım sağlıkla :) dikkat et kendine ve sakın yorma kendini :) inşallah her şey yolunda gidecek canım, önce sen herşeyin yolunda gideceğine inanmalısın tabii :) ben iyiyim hayatım, şimdilik fazla bir sıkıntım yok çok şükür, ben de ay sonuna doğru tekrar kontrole gideceğim, şimdilik herşey yolunda gözüküyor canım :)

haftaya haberlerini bekliyoruz, lütfen habersiz bırakma bizi, hem geldiğinde inşallah beyaz'ın da doğum haberini almış olabilirsin muhtemelen :) kendine çok dikkat et canımcım :)

sitede problem var bende yazamadım bayadır kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi tatiller şimdiden sağlıklı mutlu güzel bir hafta sonu diliyorum herkese kocaman öpücükler

bende çok isatedim sabah olsun ama işte her işte bi hayır vardır inşallah be ablacım inşallah
hayırlısı gerçekten tatlım :)
sitede problem var bende yazamadım bayadır kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi tatiller şimdiden sağlıklı mutlu güzel bir hafta sonu diliyorum herkese kocaman öpücükler
iyi tatiller Çiğdemcim, güle güle :)

iyiyiz hayatım nasıl olalım işte iş güç uğraşıyoruz çok geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın inşallah lekelenmelerinde geçer allahın izniyle sen stres yapma kendine
bebişlerinde iyiymiş çok sevindim bundan sonra inşallah sorunsuz geçer canım haftaya mutlaka bize haber ver çok merak ediyorum bebişleri kendine çok dikkat et canım arada uğra merakta bırakma bizi allah emanet ol canım

canlarım çıkmalıyım sizlere doyamıyorum ama pc başında duramıyorum malum neyse öpüyorum hoşçakalın
güle güle görüşmek üzere :a015:

iyi akşamlar iyi tatiller canım bende öptümŞeniz

bensenbcim hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah ..içini ferah tut...o kadar korkma rabbim hayırlı dogumlar nasip eder inşallah..çigdem güle güle ...ceren hnm hala bitiremedi para dagıtmayı..

canım ablam benim ya rabbim inşallah bu kez bebeğinden yana yüzünü güldürecek çektiğin sıkıntılar meleğini kollarının arasına aldığın an bitecek inşallah dualarımız seninle ablammmmm :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ben biraz uzanayım, gözlerim kapanmaya başladı, 1-2 saat sonra yine gelirim canlarım, çok öpüyorum sizi :)

sen uzandın dimi sonra tekrar geldin ama ben anca girebildim kaydirigubbakcemile3

kızlarr bende geldim kaynatmışsınız ne güsell
arife fıkralara bayıldım :))))
hava çok sıcak mayış mayış oldum iş yerinde iyice

sorma yaa ne oluyorsa böyle anlamadım gitti :1closedeyes:

kıslar napıyosunuz

iyi sen napıyorsun kuzu kaydirigubbakcemile3

mirmirmirmir ben uyukluyorum resmen yaa 2 saat kaldı geçmek bilmez odaa eve gideiym hemen yatıcam

eve gidince uyku muyku kalmaz gülüm kaydirigubbakcemile3

hatunlar hepinize iyi akşmalr,hafta sonu malum giremem
bişey olursa haber veririm size,en azından arka cepten mesj çekeriz
iyi tatillelr

canım benim sadana iyi akşamlar güzelim iyi tatiller kendine çok iyi bak Allaha emanet olun inşallah.

bensenb hoş geldin kuzu yetişemedim sana seni görmek ne güzel burda yaaaa

canım benim çok geçmiş olsun tatlım seninde sıkıntılı başladı demek hamilelik sağlık olsun buna şükür ne diyelim bebekler iyi ise sende kendine dikkat edersen sorun yok gülüm her zaman dualarımızdasın. Bizlerde iyiyiz canım bildiğin gibi artık sona doğru yaklaşıyoruz

canım kendine ve bebişlere iyi bak mutlaka bize haber getir canım olurmu bizi merakta bırakma çünkü sana ulaşabilecek başka bir şansımız yok.

sanada iyi akşamlar iyi tatiller canım iyi dinlen ve kendine gel iyice iyileş artık balım.
Allaha emanet ol kendine iyi bak tabii zeynebede

Cereeeeeeeeeeeen hala mı para dağıtıyorsun gülüm sen?

sorma abla ne paraymış dağıt dağıt bitmedi öööğğğhh geldi yaaa kaydirigubbakcemile3

bensenbcim hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah ..içini ferah tut...o kadar korkma rabbim hayırlı dogumlar nasip eder inşallah..çigdem güle güle ...ceren hnm hala bitiremedi para dagıtmayı..

bitirdim ve geldim canımcım

valla bitiremedi, biraz da bize dağıtsa ya :jeyyar:

ne kadar lazımdı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…