- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.881
ayyy valla sabahtan olsaydı keşkeneyse napalım, bekleriz biz de :) inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım :)
hiç sorma yaaa... bu bekleyiş çok zor gerçekten, o kontrol günleri iple çekiyoruz hepimiz :) herhalde kesinleşir cinsiyeti de o zaman :)
canlarım sitede sorun var sanırım geçenlerdede denedim saldırıya uğramış kapalıydı şimdide ne sayfa açılıyor nede mesajları görebiliyorum 10 dakka uğraşıyorum sonra açılıyor ki bu mesajım gidecekmi ondan bile emin değilim burcum demek erken doğum yaptı umarım sağlığı yerindedir özelden mesaj atacaktım ama dediğim gibi site inanılmaz sorunlu yada bende sorun var bilemiyorum ama burcumu görünce çok tebrik ettiğimi onu yusufu çok öptüğğümü söylersin ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin
beyaz canım senin ve cereninde az kalmış hadi ALlah bir seste kurtarsın
Filiz canım sende durumlar nasıl sorun yok dimi?
arifem canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor ?
neşeme çok üzüldüm dualarımın başında o ve arifemi hep dile getiriyorum inşallah Rabbim birgün sizlerede bebişlerinizi nasip edecek
karabiberim ve yasemine şimdide burcum eklendi haa bir zamanlar hepimiz yok yumurtlama yok ateş diyorduk...
bende çok iyi sayılmam arkadaşlar daha doğrusu şuan için iyi gidiyor ama tedirginlik hat safhada 1 ay önce şiddetli kanama geçirdim meğer bebeklerinin birinin plasentası rahme yakınmış ondan kaynaklanmış ki halada lekelenmelerim devam ediyor kesilmedi ama bebeklerin durumu iyi seyrediyor haftaya nasip olursa kontrolüm var o zaman hem plasentanın ne alemde olduğunu hemde bebişlerim gösterirse cinsiyetlerini göreceğiz zaten göstermezlersede ay sonu ayrıntılı usg var onda kesin öğreneceğiz şimdi tek derdim şu lekelenmelerin kesilmesi ve hamileliğim boyunca tekrarlanmaması çünkü hatırlarsanız burcuda böyle bir durum yaşamıştı ve heleki sonlarına doğru plasenta yerini almazsa erken doğum ve sezeryan kaçınılmaz oluyor neyse şimdilik bunları düşünmek istemiyorum inşallah yerine gelirde daha sıkıntı yaşamam
arkadaşlar site çok sorunlu ve ben daha fazla pc başında duramayacağım ablamla mutfağa geçmemiz lazım hepinizi öpüyorum inşallah haftaya öğrenir öğrenmez ilk fırsatta sizleri haberdar edeceğim hepinizi seviyorum Allaha emanet olun
hayret bu şak diye gitti :)))
canlarım çıkmalıyım sizlere doyamıyorum ama pc başında duramıyorum malum neyse öpüyorum hoşçakalın
hayırlısı gerçekten tatlım :)bende çok isatedim sabah olsun ama işte her işte bi hayır vardır inşallah be ablacım inşallah
iyi tatiller Çiğdemcim, güle güle :)sitede problem var bende yazamadım bayadır kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi tatiller şimdiden sağlıklı mutlu güzel bir hafta sonu diliyorum herkese kocaman öpücükler
iyiyiz hayatım nasıl olalım işte iş güç uğraşıyoruz çok geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın inşallah lekelenmelerinde geçer allahın izniyle sen stres yapma kendinecanlarım sitede sorun var sanırım geçenlerdede denedim saldırıya uğramış kapalıydı şimdide ne sayfa açılıyor nede mesajları görebiliyorum 10 dakka uğraşıyorum sonra açılıyor ki bu mesajım gidecekmi ondan bile emin değilim burcum demek erken doğum yaptı umarım sağlığı yerindedir özelden mesaj atacaktım ama dediğim gibi site inanılmaz sorunlu yada bende sorun var bilemiyorum ama burcumu görünce çok tebrik ettiğimi onu yusufu çok öptüğğümü söylersin ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin
neşeme çok üzüldüm dualarımın başında o ve arifemi hep dile getiriyorum inşallah Rabbim birgün sizlerede bebişlerinizi nasip edecek
karabiberim ve yasemine şimdide burcum eklendi haa bir zamanlar hepimiz yok yumurtlama yok ateş diyorduk...
bende çok iyi sayılmam arkadaşlar daha doğrusu şuan için iyi gidiyor ama tedirginlik hat safhada 1 ay önce şiddetli kanama geçirdim meğer bebeklerinin birinin plasentası rahme yakınmış ondan kaynaklanmış ki halada lekelenmelerim devam ediyor kesilmedi ama bebeklerin durumu iyi seyrediyor haftaya nasip olursa kontrolüm var o zaman hem plasentanın ne alemde olduğunu hemde bebişlerim gösterirse cinsiyetlerini göreceğiz zaten göstermezlersede ay sonu ayrıntılı usg var onda kesin öğreneceğiz şimdi tek derdim şu lekelenmelerin kesilmesi ve hamileliğim boyunca tekrarlanmaması çünkü hatırlarsanız burcuda böyle bir durum yaşamıştı ve heleki sonlarına doğru plasenta yerini almazsa erken doğum ve sezeryan kaçınılmaz oluyor neyse şimdilik bunları düşünmek istemiyorum inşallah yerine gelirde daha sıkıntı yaşamam
arkadaşlar site çok sorunlu ve ben daha fazla pc başında duramayacağım ablamla mutfağa geçmemiz lazım hepinizi öpüyorum inşallah haftaya öğrenir öğrenmez ilk fırsatta sizleri haberdar edeceğim hepinizi seviyorum Allaha emanet olun
güle güle görüşmek üzere :a015:hayret bu şak diye gitti :)))
canlarım çıkmalıyım sizlere doyamıyorum ama pc başında duramıyorum malum neyse öpüyorum hoşçakalın
sitede problem var bende yazamadım bayadır kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi tatiller şimdiden sağlıklı mutlu güzel bir hafta sonu diliyorum herkese kocaman öpücükler
hayırlısı gerçekten tatlım :)
iyi tatiller Çiğdemcim, güle güle :)
bensenbcim hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah ..içini ferah tut...o kadar korkma rabbim hayırlı dogumlar nasip eder inşallah..çigdem güle güle ...ceren hnm hala bitiremedi para dagıtmayı..
hayatım her akşam karnımdan yapıyorum iğneyi, bu ayın 25'ine kadar da devam edeceğim, progestan'ı hala kullanıyorum günde 3 tane olmak üzere, onu da bu ayın 12'sinde bırakmamı söylemişti doktor... iğneyi pıhtılaşma ihtimali yüzünden kullandırıyor doktor... artık hergün daha zor olmaya başladı çünkü canım çok yanmaya başladı artık, ama bebeğim iyi olsun da ben razıyım, ya bismillah deyip yapıveriyorum... bizim yasak sanırım yien 25'ine kadar sürecek, gerçi eşim zaman zaman yasağı delme hamleleri yapsa da ustaca savuşturmayı öğrendimkasım annelerini her gün takip ediyorum canım ama pek yazmıyorum, burada olduğum kadar samimi değilim kimseyle, genelde akşamları baktığım için pek kimse olmuyor, dolayısıyla muhabbet de olamıyor tabii :)
evet canım kesinlikle haklısın, Allah dağına göre kar veriyor... iğne yaptıktan sonra birkaç dakika acısından kıvranıyorum, işte o zaman zavallım ne yapacağını şaşırıyor :)
kızlar ben biraz uzanayım, gözlerim kapanmaya başladı, 1-2 saat sonra yine gelirim canlarım, çok öpüyorum sizi :)
kızlarr bende geldim kaynatmışsınız ne güsell
arife fıkralara bayıldım :))))
hava çok sıcak mayış mayış oldum iş yerinde iyice
kıslar napıyosunuz
mirmirmirmir ben uyukluyorum resmen yaa 2 saat kaldı geçmek bilmez odaa eve gideiym hemen yatıcam
hatunlar hepinize iyi akşmalr,hafta sonu malum giremem
bişey olursa haber veririm size,en azından arka cepten mesj çekeriz
iyi tatillelr
canlarımmmmmmm tebrikleriniz ve güzel mesajlarınız için canı günülden teşekkür ediyor hepinizi öpüyorum
burcum doğummu yaptı geçmişi o kadar didikleyemediğim için görmedim durumu özetlermisiniz?
neşemde aşılama yaptırmış sanırım öylemi sonuç bellimi ?
rüzgar deniz ceren bulcuk mavideniz arife nur beyaz entelliye ierror rahelim librarianım ya hepinizi çok özledim nasılsınız umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir hayat nasıl gidiyor ?
canlarım sitede sorun var sanırım geçenlerdede denedim saldırıya uğramış kapalıydı şimdide ne sayfa açılıyor nede mesajları görebiliyorum 10 dakka uğraşıyorum sonra açılıyor ki bu mesajım gidecekmi ondan bile emin değilim burcum demek erken doğum yaptı umarım sağlığı yerindedir özelden mesaj atacaktım ama dediğim gibi site inanılmaz sorunlu yada bende sorun var bilemiyorum ama burcumu görünce çok tebrik ettiğimi onu yusufu çok öptüğğümü söylersin ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin
hayret bu şak diye gitti :)))
sitede problem var bende yazamadım bayadır kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi tatiller şimdiden sağlıklı mutlu güzel bir hafta sonu diliyorum herkese kocaman öpücükler
Cereeeeeeeeeeeen hala mı para dağıtıyorsun gülüm sen?
bensenbcim hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah ..içini ferah tut...o kadar korkma rabbim hayırlı dogumlar nasip eder inşallah..çigdem güle güle ...ceren hnm hala bitiremedi para dagıtmayı..
valla bitiremedi, biraz da bize dağıtsa ya :jeyyar:
Burcu uyuyacak bir köşe mi buldun? işler mi yoğun canım?
ceren paraları cebe indirip kaçtı galiba bu haftayakalayınnn
ceren paraları cebe indirip kaçtı galiba bu haftayakalayınnn
ekrana bakıp transa geçtim sanırım :1shok: anca böle açık tutabiliyorum gözlerimi kaydirigubbakcemile3
alllaaaaaaaaah yakalayın Ceren'iiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?