- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.901
ben çoktaaaaaaaaan uyudum, uyandım, geldim, ohoooo sen yoksun :)canım ablam benim ya rabbim inşallah bu kez bebeğinden yana yüzünü güldürecek çektiğin sıkıntılar meleğini kollarının arasına aldığın an bitecek inşallah dualarımız seninle ablammmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
sen uzandın dimi sonra tekrar geldin ama ben anca girebildim kaydirigubbakcemile3
sorma abla ne paraymış dağıt dağıt bitmedi öööğğğhh geldi yaaa kaydirigubbakcemile3
bitirdim ve geldim canımcım
ne kadar lazımdı CADIARZU
ekrana bakıp transa geçtim sanırım :1shok: anca böle açık tutabiliyorum gözlerimi kaydirigubbakcemile3
yahu site yine bir garip iki saate güncelleyemiyor kendini..ben şimdiden iyi akşamalr dileyeyim de ne olur ne olmaz..iyi tatiller diyeyim hatta yarın muhtemelen kimse gelmeyecek...kendinize iyi bakın..
yahu site yine bir garip iki saate güncelleyemiyor kendini..ben şimdiden iyi akşamalr dileyeyim de ne olur ne olmaz..iyi tatiller diyeyim hatta yarın muhtemelen kimse gelmeyecek...kendinize iyi bakın..
bende iyiyim cerencim çalışıyom uykum geldi başım ağrıyor (kız pişman olucak sorduğuna)
hepiniz başka bir alemsiniz... sizin kocalar hayatta yaşlanmaz gülmekten... :roflol:
bende iyiyim cerencim çalışıyom uykum geldi başım ağrıyor (kız pişman olucak sorduğuna)
ben çoktaaaaaaaaan uyudum, uyandım, geldim, ohoooo sen yoksun :)
ohhh gönlü zenginn kardeşim benim :) Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
BIR TAKIM GICIK ESPIRILER .....
Almanya'da Almanlar yaşıyorsa
Sakarya'da sakarlar mı yaşar?
...
hepiniz başka bir alemsiniz... sizin kocalar hayatta yaşlanmaz gülmekten... :roflol:
uykun geldi, başın ağrıyor ama iyisin öyle mi? :roflol: çok kötü bir yalancısın :roflol: :roflol: :roflol:
ilahi kumsal koptum kız sakaryayı sil ceren kızmasın..cerencim sonunda gelebildin heee.
uykunu aldınmı peki
kendine geldinmi peki ablacım
gönlüm zengin evet ablaaammmmmm
ben sakarmıyımmm :dilcikar:
hadi canım sanada iyi akşamlar iyi tatiller kendine iyi bak pazartesi kısmetse grş. inşallah Allaha emanet ol :a015:
niyeki ben anlayamadım :uhm:
espiriyi kaçırdım sanırsam :1no2:
canım benim yaa stres yaptın kendine tabii sıktın kastın kendini yarın için bu hale geldin sonunda yarın yanına yaklaşılmaz senin relax ol anacım rahatla sal kendini silkelen kendine gel bak haftasonu geldi ne güzel hihoyyyt hihoyyyt
10dakka kalmışş ne uyarmıyonuz sabahdan beri bu saati bekle sonra farkına varmaaadelikafadulden
toparlanamda kaçam hemen
hepinize iyi hafta sonlarııı çok çok öptüm
arifeeeeeeeeeeee haberini bekliyorumm unutma emii olumlu olumsuz
a.s.
kız kaçarmı ondan görmüş bilem hemide cevap yazmışkaydirigubbakcemile3gördüm bile artık çok geeeççç kötükedihüso kötükedihüso :jeyyar:
10dakka kalmışş ne uyarmıyonuz sabahdan beri bu saati bekle sonra farkına varmaaadelikafadulden
toparlanamda kaçam hemen
hepinize iyi hafta sonlarııı çok çok öptüm
arifeeeeeeeeeeee haberini bekliyorumm unutma emii olumlu olumsuz
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?