- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.921
kim demişşşşşş şutarafagitti
galiba ondan cerencim aklıma geldikçe daha çok ağrıyo başım çok istiyom ama elimde değil olmuyo
kızlar ben bu akşam erken çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi tatiller allaha emanet olun canlarım
bana dua etmeyi unutmayın lütfennnnn allahın izniyle iyi bi şekilde atlatayım inşallah yarın mutlaka haber vericem size çok öpüyorum hepinizi by by byŞeniz
evet canım aldım, sağol :)uykunu aldınmı peki
kendine geldinmi peki ablacım
gönlüm zengin evet ablaaammmmmm
niyeki ben anlayamadım :uhm:
espiriyi kaçırdım sanırsam :1no2:
canım beniiim stresten oluyor hepsi, stres hyapma kendine :)iyi demek adet olmuş ablammmmmmmm ondan herhalkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar tatlım, iyi tatiller :)10dakka kalmışş ne uyarmıyonuz sabahdan beri bu saati bekle sonra farkına varmaaadelikafadulden
toparlanamda kaçam hemen
hepinize iyi hafta sonlarııı çok çok öptüm
arifeeeeeeeeeeee haberini bekliyorumm unutma emii olumlu olumsuz
a.s.
iyi akşamlar tatlım, haberlerini bekliyoruz yarın :)kızlar ben bu akşam erken çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi tatiller allaha emanet olun canlarım
bana dua etmeyi unutmayın lütfennnnn allahın izniyle iyi bi şekilde atlatayım inşallah yarın mutlaka haber vericem size çok öpüyorum hepinizi by by byŞeniz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ooofff ooff ne diyem sana bilmiyimki takma deyyom takıyon
sallama deyyom sallayon
relax ol deyyim geriliyon
ne poh halin varsa gör deycem olmeycek
tak güzelim kafaya tak her birşeyi tamammı stres yap kendine geril sinirlen beynini kemirsin herşey oldumu anlaştıkmı benneyaptımki
canımmmm dualarımız seninle hayırlısı ne ise o olsun her iki sonuca hazırız tamammı yeterki kötü bir şey çıkmasın tatlım önemli olan bu. Kendine iyi bak ve mutlaka haber getir bize.
bu arada ben neden hala burdayım yaaaaa :uhm:
evet görüyorum ki hepimiz merak ve heyecanla Arife'nin getireceği haberi bekliyoruz... akşam üstü yine bakacağım, inşallah güzel haberlerle geleceksin Arifecim ya da en azından bekleyişimiz son bulacak ve ne olup ne olmadığını anlayacağız :)
Mavişim mesajını gördüm, iyisin bugün değil mi?
Entelliyecim senin msn adresini ekledim canım :)
Akşam üstü tekrar uğrayacağım, hepinizi öpüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?