Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kim demişşşşşş şutarafagitti
galiba ondan cerencim aklıma geldikçe daha çok ağrıyo başım çok istiyom ama elimde değil olmuyo

ooofff ooff ne diyem sana bilmiyimki takma deyyom takıyon
sallama deyyom sallayon
relax ol deyyim geriliyon

ne poh halin varsa gör deycem olmeycek
tak güzelim kafaya tak her birşeyi tamammı stres yap kendine geril sinirlen beynini kemirsin herşey oldumu anlaştıkmı benneyaptımki

canımmmm dualarımız seninle hayırlısı ne ise o olsun her iki sonuca hazırız tamammı yeterki kötü bir şey çıkmasın tatlım önemli olan bu. Kendine iyi bak ve mutlaka haber getir bize.

bu arada ben neden hala burdayım yaaaaa :uhm:

Canlarımmmmmmmmmmm güzellerrriiiiiiiiiimmmmmmmm bende artık gidiyorum bu haftayıda bitirdik çok şükür iki günlük tatil bizi bekliyor umarım herkes haftasonunu çok güzel geçirir kızlarrr hepinize iyi akşamlar vedeeeeeeee iyi tatillerrrrr çıtırlarrrr... Hepiniz Allaha emanet olun emi.........

uykunu aldınmı peki
kendine geldinmi peki ablacım

gönlüm zengin evet ablaaammmmmm

niyeki ben anlayamadım :uhm:
espiriyi kaçırdım sanırsam :1no2:
evet canım aldım, sağol :)
sizin gibi esprili hatunları varken hayatta yaşlanmazlar dedim, yaptığınız esprilere karşılık :)
iyi demek adet olmuş ablammmmmmmm ondan herhalkaydirigubbakcemile3
canım beniiim stresten oluyor hepsi, stres hyapma kendine :)
iyi akşamlar tatlım, iyi tatiller :)

iyi tatiller, iyi akşamlar canııııım, çooook öpüyorum, dikkate et kendine ve Ceren'e :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese....................................................
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:6 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

iyi akşamlar tatlım, haberlerini bekliyoruz yarın :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bilmem? gitmeyi mi unuttun? hamilelik hali canım, böyle unutkanlıklar olabiliyor kaydirigubbakcemile3

ama ben kaldım tek başıma... herkesler gitti... ben de gideyim bari

herkese iyi tatiller, iyi akşamlar :) yarın sık sık uğrayacağım arifecim akşam üstü haberlerini almak için, hepinizi öpüyorum kızlar :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:6 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (E) (17 Eylül) (Değişebilir tabii :)) {FURKAN}

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

geldim ama kimsecikler yok topiğin kepenklerini kapatıp gitmiş herkess
kriz gece mesailerini vurdu anlaşılan :)))

slm arkadaslar nasılsınız umarım iyisinizdır den cok iyiyim merak etmeyın hersey yolunda miraçım büyüyor..izin cok güzel geciyor
hepinizı öpüyorum yıne gırerım ınsallah allaha emanet olun byeeee

herkese günaydın :) kumsalcım bugün test yaptırıcaksın ha inan bende çok merak ediyorum inşallah hamiş haberini verirsinn nolur bugün testten sonra sonucu yaz buraya yoksa çatlarım meraktan kaydirigubbakcemile3

evet görüyorum ki hepimiz merak ve heyecanla Arife'nin getireceği haberi bekliyoruz... akşam üstü yine bakacağım, inşallah güzel haberlerle geleceksin Arifecim ya da en azından bekleyişimiz son bulacak ve ne olup ne olmadığını anlayacağız :)

Mavişim mesajını gördüm, iyisin bugün değil mi?

Entelliyecim senin msn adresini ekledim canım :)

Akşam üstü tekrar uğrayacağım, hepinizi öpüyorum :)

evet canı artık siteye bir şey olursa sizden nasıl haber alacam die dert etmiycem çok sağolun akşama görüşürüz

evet herkes merakla bekliyor hayırlı haberler geitr işallah arifemmm
ben bu sabah çok kötüydüm kızlarr acayip bi sancım vardı yanlarımda ve kasıklarımda ödüm koptu saatlerce kıpırdayamadım şimdi iyyim çok şükürrr noldum böyle bilmiyorum ama bebişimide hissediyorum yavaş yavaş onu hissetmek moral oldu bana azıcık
akşam yine uğrucam işallah şimdilik öpüyorum hepinizi

Selam bulcuk, kimsecikler yok bugün.

Ben de doktorumdaydım. Ve bir sürpriz, erkek dediği bebişim kızmış. Şimdi de kız dedi doktor. Çarşamba gün dopler ultrason var. Artık orda daha net belli olacak bakalım. Hayırlısı olsun. Ama kız annesi olmak da çok güzel. Bizde herkes kız istiyordu. Sağlıklı olsun da hiç mühim değil. Allahtan daha hiçbir cicisini almamıştım bebişimin.

arifeee gelmedinmi kız daha doktordannn çatlıcaz hepimiz burda bak hadi gelde güzel haberi getir artıkkk kaydirigubbakcemile3 ama olumsuz haber olursada üzülmek yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…