- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.941
site çökünce ne kadar kötü oldu değil mi? neyse artık haberleşme sorunu yok :)evet canı artık siteye bir şey olursa sizden nasıl haber alacam die dert etmiycem çok sağolun akşama görüşürüz
geçmiş olsun tatlım, neyse iyi olmana sevindim... ne güzel artık hissediyor olman harika olmalı, darısı bizlerin başına inşallah canım :)evet herkes merakla bekliyor hayırlı haberler geitr işallah arifemmm
ben bu sabah çok kötüydüm kızlarr acayip bi sancım vardı yanlarımda ve kasıklarımda ödüm koptu saatlerce kıpırdayamadım şimdi iyyim çok şükürrr noldum böyle bilmiyorum ama bebişimide hissediyorum yavaş yavaş onu hissetmek moral oldu bana azıcık
akşam yine uğrucam işallah şimdilik öpüyorum hepinizi
aaaaaa desene sürpriz yaptı kızın :) Allahtan henüz alışveriş yapmamışsın neyseki... gözün aydın canım, doplerden sonra tamamen netleşir herhalde artık, bize de haber vermeyi ihmal etme canımcım :)Selam bulcuk, kimsecikler yok bugün.
Ben de doktorumdaydım. Ve bir sürpriz, erkek dediği bebişim kızmış. Şimdi de kız dedi doktor. Çarşamba gün dopler ultrason var. Artık orda daha net belli olacak bakalım. Hayırlısı olsun. Ama kız annesi olmak da çok güzel. Bizde herkes kız istiyordu. Sağlıklı olsun da hiç mühim değil. Allahtan daha hiçbir cicisini almamıştım bebişimin.
evet ben kendi adıma çatlamak üzereyim, kaçtır gelip bakıyorum haber yok dahaarifeee gelmedinmi kız daha doktordannn çatlıcaz hepimiz burda bak hadi gelde güzel haberi getir artıkkk kaydirigubbakcemile3 ama olumsuz haber olursada üzülmek yokkkkk
iyice merak ettirdi değil mi? inşallah bu merak ve heyecana değer :)Arifeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız çatlattın bizi burda....Htc80 canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Selam bulcuk, kimsecikler yok bugün.
Ben de doktorumdaydım. Ve bir sürpriz, erkek dediği bebişim kızmış. Şimdi de kız dedi doktor. Çarşamba gün dopler ultrason var. Artık orda daha net belli olacak bakalım. Hayırlısı olsun. Ama kız annesi olmak da çok güzel. Bizde herkes kız istiyordu. Sağlıklı olsun da hiç mühim değil. Allahtan daha hiçbir cicisini almamıştım bebişimin.
slm sonunda gelebildim kızlar nasılsınız
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah razı olsun ama malasef bebişim yine benimle değil.
olsun bunada şükür cerenim çok teşekkür ederim balım dediklerini bir bir yapıyorum
kızlar biliyosunuz ki bu gün yeni bi doktora başladım ve geçmişe sünger çekip herşeye sıfırdan en baştan başlıyorum allahın izniyle ilk defa bebiş istermiş gibi doktorum çok iyi güler yüzlü ve en önemlisi tatmin edici şükürler olsun rabbim yanıltmadı inşallah hep böyle gider
gelelim asıl meseleye adetimi geçiktiren küçük bi çatlamamış yumurtaymış ultrosonla muayne etti smear testi yaptı ve adet söktürücü verdi ilaçım bittikten sonra 3 gün içinde adet olucam ve 3.günü horman testi iiçin tahlil vericem ona göre tedavi uygulucaz bu arada pcos değilmişim buna çok sevindim
büyük bir ihtimalle hormonlarımda bir sorun olduğunu düşünüyoruz bakalım artık ne olur benden bukadar şimdilik :)))))
haticecim canım allah gönlüne göre versin hayırlı evlat olur inşallah
hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım allah hepinizden razı olsun sizi çok merekta bıraktım hakkınızı helal edin hepiniziiiiiiiiiiii çok amam çok seviyorum iyiyki varsınız
canım daha öncede dediğim gibi sakın üzme kendini önemli olan görünen bebek sahibi olmana engel olabşilecek büyük bir sorunun yokmuş demekki meleğin biraz naz yapacak annesi bazılarımız maalesef daha gelmeden onların kaprislerini çekmeye başlıyoruz dimi her zaman kolay olmuyor önemli sağlıkla sıhhatle gelmesi sen doktoruna güvendiysen onun yolunu takip et en önemliside kafanı rahat tutmaya çalış canım olurmu biliyorsun bu sitede çok klasik bir laf oldu ama kafana taktıkça gerçekten olmuyor sanki herşeyde hayır var senin bebişinin şimdi gelmemiş olmasınındada bir hayır var inanslm sonunda gelebildim kızlar nasılsınız
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah razı olsun ama malasef bebişim yine benimle değil.
olsun bunada şükür cerenim çok teşekkür ederim balım dediklerini bir bir yapıyorum
kızlar biliyosunuz ki bu gün yeni bi doktora başladım ve geçmişe sünger çekip herşeye sıfırdan en baştan başlıyorum allahın izniyle ilk defa bebiş istermiş gibi doktorum çok iyi güler yüzlü ve en önemlisi tatmin edici şükürler olsun rabbim yanıltmadı inşallah hep böyle gider
gelelim asıl meseleye adetimi geçiktiren küçük bi çatlamamış yumurtaymış ultrosonla muayne etti smear testi yaptı ve adet söktürücü verdi ilaçım bittikten sonra 3 gün içinde adet olucam ve 3.günü horman testi iiçin tahlil vericem ona göre tedavi uygulucaz bu arada pcos değilmişim buna çok sevindim
büyük bir ihtimalle hormonlarımda bir sorun olduğunu düşünüyoruz bakalım artık ne olur benden bukadar şimdilik :)))))
hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım allah hepinizden razı olsun sizi çok merekta bıraktım hakkınızı helal edin hepiniziiiiiiiiiiii çok amam çok seviyorum iyiyki varsınız
slm sonunda gelebildim kızlar nasılsınız
burcu cnm çok geçmiş olsun bu tarz ağrılar gebelik bıyunca oluyor heralde ama eğer şiddeti fazlaysa mutlaka doktoruna görün derim ben benimde çok ilginç ama mesela bir süre oturunca yada uzanıınca yerimeden kalkamıyorum sırtımın ve de cinsel organ çevresindeki kemikler varya sanki birbirinden ayrılacakmış g,b, ağrım oluo sırtı anladımda ordaki kemiklere ne oluyor onu anlamadım bide son bir haftadır kaburgalarım fecii ağrı yapıo ammmaaannn bende mızmızın teki oldum çıktım ama napım ağrıyo gerçektensenağlamabu arada kızlar benim ağrılarım devam ediyor çok garip acı gibi ne yürüeybiliyorum ne oturup kalkabiliyorum yarında geçmesse p.tesi doktora gidicem bunun üstünee eltim ve kayın validem anlaşıp bana kahvaltıya gelcikler ailecek yarın kötüyüm dedim sen bişey yapmassın dediler eşim bu duruma çok kızdı arayıp gelmeyin dicekti ben engel oldum ayıp olucak diye bakalım yarını nasıl atlatıcam bu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?