Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Arifeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız çatlattın bizi burda....Htc80 canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

evet canı artık siteye bir şey olursa sizden nasıl haber alacam die dert etmiycem çok sağolun akşama görüşürüz
site çökünce ne kadar kötü oldu değil mi? neyse artık haberleşme sorunu yok :)
geçmiş olsun tatlım, neyse iyi olmana sevindim... ne güzel artık hissediyor olman harika olmalı, darısı bizlerin başına inşallah canım :)
aaaaaa desene sürpriz yaptı kızın :) Allahtan henüz alışveriş yapmamışsın neyseki... gözün aydın canım, doplerden sonra tamamen netleşir herhalde artık, bize de haber vermeyi ihmal etme canımcım :)
arifeee gelmedinmi kız daha doktordannn çatlıcaz hepimiz burda bak hadi gelde güzel haberi getir artıkkk kaydirigubbakcemile3 ama olumsuz haber olursada üzülmek yokkkkk
evet ben kendi adıma çatlamak üzereyim, kaçtır gelip bakıyorum haber yok daha
Arifeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız çatlattın bizi burda....Htc80 canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
iyice merak ettirdi değil mi? inşallah bu merak ve heyecana değer :)

selaaaaammmmmmmm ben geldimmm

aaaaa arife hala haber vermemişşş
bende bilerek geç geldimki yazmış olsun diye ama hala gelmemiş hatun
arka cepten arasakmıki yaaa nerde bu kız?

ablaaaa naber?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:6 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................39. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

filiz ablacım evet gerçekten çok merak ediyorum inşallah hamiledir çok sevinirim onun adına kendim gibi heyecanla bekliyorum arifenin haberini,oo ceren sen haftasonu geliyomuydun kızzzz naberrr yine bi ikimiz varız topikte bak sınavda verdiğim sözlere ne kadar sadığım dimi kimse yokken bile ben burdayım kaydirigubbakcemile3

anna kız htc benim doktorda kesin değil demişti bende mavileri almayam bari iki hafta sonra gidicem doktor iyice emin olsun bakalım öyle alışverişe başlayalım şimdi senin kesin kızmıymış haırlısı olsun cicim, böylede amma tuhaf demi alıştıroyosun kendini birden değişio
arifeeeeeeeeeee kız gezmeklerden girdim nete seni merak edip nerde kaldın kızzz

arifenin sonucu glaiba olumsuz baksana gelmediğine göre belkide olumludur bütün herkesle paylaşıyolardır sevinci kaydirigubbakcemile3 ayy inşallah böledir yaa bende girip girip bakıom haber varmı diye kendim için bu kadar sabırsız değilim haaaa kaydirigubbakcemile3

slm sonunda gelebildim kızlar nasılsınız
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah razı olsun ama malasef bebişim yine benimle değil.
olsun bunada şükür cerenim çok teşekkür ederim balım dediklerini bir bir yapıyorum

kızlar biliyosunuz ki bu gün yeni bi doktora başladım ve geçmişe sünger çekip herşeye sıfırdan en baştan başlıyorum allahın izniyle ilk defa bebiş istermiş gibi doktorum çok iyi güler yüzlü ve en önemlisi tatmin edici şükürler olsun rabbim yanıltmadı inşallah hep böyle gider

gelelim asıl meseleye adetimi geçiktiren küçük bi çatlamamış yumurtaymış ultrosonla muayne etti smear testi yaptı ve adet söktürücü verdi ilaçım bittikten sonra 3 gün içinde adet olucam ve 3.günü horman testi iiçin tahlil vericem ona göre tedavi uygulucaz bu arada pcos değilmişim buna çok sevindim
büyük bir ihtimalle hormonlarımda bir sorun olduğunu düşünüyoruz bakalım artık ne olur benden bukadar şimdilik :)))))

haticecim canım allah gönlüne göre versin hayırlı evlat olur inşallah

hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım allah hepinizden razı olsun sizi çok merekta bıraktım hakkınızı helal edin hepiniziiiiiiiiiiii çok amam çok seviyorum iyiyki varsınız

arifecim her işte bir hayır vardır bir gün elbet olucak bebişini kucağına alıcaksın ama cefa çekmeden sefa gelmiyor malesef işte canım en azından sağlığın iyimiş önemli bi sorunun yokmuş çok şükür tedavinide olursun inşallah sonra çifter çifter gelsin bebişlerrr

canım daha öncede dediğim gibi sakın üzme kendini önemli olan görünen bebek sahibi olmana engel olabşilecek büyük bir sorunun yokmuş demekki meleğin biraz naz yapacak annesi bazılarımız maalesef daha gelmeden onların kaprislerini çekmeye başlıyoruz dimi her zaman kolay olmuyor önemli sağlıkla sıhhatle gelmesi sen doktoruna güvendiysen onun yolunu takip et en önemliside kafanı rahat tutmaya çalış canım olurmu biliyorsun bu sitede çok klasik bir laf oldu ama kafana taktıkça gerçekten olmuyor sanki herşeyde hayır var senin bebişinin şimdi gelmemiş olmasınındada bir hayır var inan

arifecim, moralinin yüksek olmasına sevindim, herşeyden önce moral olması gerekiyor, eninde sonunda bebeğini alacaksın kucağına birtanem, çok şükür bir sağlık sorunun yok, buna çok sevindim, şimdi önümüze bakacağız ve dua edeceğiz, şu an için bebek olmasa da aldığımız haberlerler güzel, kendine dikkat et hayatım, herşey yolunda gidecek ve sen de anne olacaksın en kısa zamanda :) çok öpüyorum seni

arifecim orktuğun şeyin olmamasına çok sevindim inş herşey hayırlı şekilde devam edecek...
ablacım nasılsın

canım arifem dularımız yine bi parçada olsa tuttu çok şükür kötü bişey yokmuş kızlrında dediği gibi bebiğimiz nazlı olucak biz her zamanki gibi umudumuz moralimiz yüksek dularımıza devam edicez hayırlısıyla gelicek minik kuzumuzda en kısa zamanda :1hug:

bu arada kızlar benim ağrılarım devam ediyor çok garip acı gibi ne yürüeybiliyorum ne oturup kalkabiliyorum yarında geçmesse p.tesi doktora gidicem bunun üstünee eltim ve kayın validem anlaşıp bana kahvaltıya gelcikler ailecek yarın kötüyüm dedim sen bişey yapmassın dediler eşim bu duruma çok kızdı arayıp gelmeyin dicekti ben engel oldum ayıp olucak diye bakalım yarını nasıl atlatıcam bu halde

gece bu saat oldu beni uyku tutmadı kızlar kalktım bakıyım tabiii kimse yok içimde bir sıkıntı var ama hayırdır zaten bu gebelik hali beni garipleştirdi yaa aşırı mutluydum yada gergin ve huzursuz
hayır olsun

burcu cnm çok geçmiş olsun bu tarz ağrılar gebelik bıyunca oluyor heralde ama eğer şiddeti fazlaysa mutlaka doktoruna görün derim ben benimde çok ilginç ama mesela bir süre oturunca yada uzanıınca yerimeden kalkamıyorum sırtımın ve de cinsel organ çevresindeki kemikler varya sanki birbirinden ayrılacakmış g,b, ağrım oluo sırtı anladımda ordaki kemiklere ne oluyor onu anlamadım bide son bir haftadır kaburgalarım fecii ağrı yapıo ammmaaannn bende mızmızın teki oldum çıktım ama napım ağrıyo gerçektensenağlama

anneler gününüz kutlu olsun hanımlar.rabbim seneye kucaklarımızda yavrularımızla anneler gününe girmemizi nasip etsin inşallah.anne olmak için bekleyen arkadaşlarımızda bir an önce müjdeli haberi alırlar inşallah....

hepinizin anneler gününü kutluyorum arkadaşlar, buna Neşem, arifem ve jasmin'de dahil çünkü onlarda aday :) inşallah seneye kucağımızda miniklerimizle kutlayabiliriz :) hepinizi çok öpüyorum annecikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…