Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

burcucum bence yarını bekleme ve hemen doktorunu ara eğer bugün de devam ediyorsa ağrın, Allah korusun canım, bence ara, bize de haber ver

tatlı anneler ve anne adayları hepinizin anneler gününü kutluyorum Allah evlatlarınızla hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin olmayanlarada tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin hepinizi çok öpüyorum...

Hangi söz anlatmaya yeterki seni anne.anne olmadan anlamazdım kaygılarını.kızdırır çileden çıkartırdın beni.onu yapma buraya gitme diye verdiğin direktiflerin canımı sıkardı çoğu zaman.canından bir can olduğumu kırk cümlede kursan anlamam mümkün değildi.dikkat ederdimde her zaman ben ağlarken sen kahrolurdun,sevincim bayramın hüznüm yıkılışında.nasıl bir sabır derdim rabbim nasıl bir sabır?kızmaz yıkılmaz,bağırmaz....bebeğimi kaybettiğimde anladım seni annem...yavrum diyordun ta ciğerinden...ben yavruma ağlarken sen bana ağlıyordun.dünya buydu sanırım düzen bu.neden ben diye feryatlar arasındayken sen benim yanımda sakladığın gözyaşlarını ardımdan sessiz sessiz akıtıyordun...hani nerdeydi annem dost akraba dediklerimiz?bir sen kalmıştın kaosumda bir ben,birde bana kalan o korkunç karanlık acı gözyaşı..bebeğim yaşasaydı ilk anneler günümüzü kutlayacaktık oğlumla.anne diyemesede onun annesi olma mutluluğunda kalacaktım...
saatlerdir ağlıyorum anne.seninle konuşurken bile titrek sesimi saklamayı beceremedim.yüreğimde bir yer acıyor adını koyamıyorum..annem;can yoldaşım söyle kalbine atmayı unutmasın..CANIM YAVRUM;gelişinle hayata 1-0 yenik başlayan ben beraberliği yakaladım sayende.umutla doldu yüreğim sen geldin.kışa dönmüştü dünyam seninle baharları yakaladım.biraz korku biraz telaşla başladı hikayemiz.öylede devam ediyor.zaman geçecek ve sen karanlık dünyama ışık gibi doğacaksın.zamanında gel kuzum.zamanında sağlıkla gel.seni sabır ve duayla bekliyoruz...günüm seninle daha anlamlı ve dha özel....teşekkür ederim rabbim bana bu duyguyu yaşattığun için.yavrularımız sana emanet....

iyiyiz canım ya seni sormalıŞeniz
sağol güzelim inş,hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize,geçmiş olsun cnm ya,inan çok üzüldüm ,umarım bir sorun çıkmaz,bak burcuya onunda böyleydi,aldı yusufunu kucağına,sende iyi düşün iyi olsun cnm benim,kendine çok iyi bak.a.s.
delikafaduldenana bir kız dahadelikafaduldenhayırlı olsun haticecim,bazen böyle şakalar yaapbiliyor bebişler,,eee ismi ne olacak şimdi?
canım benim hakkında hayırlısı olsun demiştik,nasip değilmiş,herley daha güzel olacak inş bundan sonra:teselli:
geçmiş olsu güzelim,olabilir bu ağrılar,rahim büyüdüğü için çok normal.

hepinizin anneler gününü kutluyorum arkadaşlar, buna Neşem, arifem ve jasmin'de dahil çünkü onlarda aday :) inşallah seneye kucağımızda miniklerimizle kutlayabiliriz :) hepinizi çok öpüyorum annecikler :)

a.s.a.s.a.s.

senağlama senağlama senağlama beni çok duygulandırdın Kayra :teselli: a.s.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:4 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/QUOTE]

dün evin şeklini değiştirdik eşimle,daha doğrusu eşim değiştridi ben baktımkaydirigubbakcemile3
bugün de beişk bakmaya gitti ben çok gezerim sen yorulursun ayağın şiş bak dedi,sancım falan bişeyim yok valla bu aralar eskisi gibiyim,bizim kzıın gelmeye niyeti yok galibakaydirigubbakcemile3yerinden memnun
neyse ben çıkayım daha yemek yapıcam kociş öğle yemeği de yemedi,aç gelir,hepinizi öpüyorum

canımmmm benimmmm inşallah beraber veririz bu güzel haberi bizim velet onu ne kadar çok istediğimize inanmıyor galiba biraz daha özlesinşer diye diretiyooooo evet çok şükür korkulucak bi sorunum yokmuş şimdi kafam eskisine göre daha rahat hayırlısıyla dularla beklicem yavrumu sağol canıminşallah sende en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına
üzmüyorum canım içi çok sağol görünürde bi sorun yok çok şükür evet çok nazlı olucak dediğin gibi doktorum çok iyi o kadar rahatlattıki beni bulutların üstündeydim sanki meğer neler kurmuşum kendime neler geçirmişim aklımdan o odadan çıktığımda omuzumdan dağlar kadar bir yük kalktığını fark ettim .

selam kızlarrrr nasılsınız? Herkesler iyidir umarım keyifler yerindemi? Evde bir sürü iş vardı valla sabahtan beri eşmle iş yapıyoruz kışlıkları felan kaldırdık. Şimdi oturduk keyif yapıyoruz. Sizler nasılsınız haftasonunuz iyi geçiyordur umarım.

Arifem canım ne düşündüğümü biliyorsun dha önce konuşmuştuk tekrar gündme getirmek istemiyorum bu konuyu önümüze bakmalıyız çünkü canım benim....

Entelliye ruh halin dengesiz demek takılma canım bunlara tamamen hamilelikten kaynaklanıyor. Geçecek bu günler sabır birtanem sabır.

Burcu balım ağrıların varmış tarifine göre idrar yolu enfeksiyonuna benziyor inşallah değildir bence ihmal etme gülüm ne olur ne olmaz doktorunla görüş balım....

Filiz ablam canım nasılsın? Keyfin yerindedir umarım.... cundadamısın yoksa mehmet abimle?

Beyaz cicim ne o senin sancılar kesilmiş zeynep vazmıgeçti yoksa gelmekten? Neyse sancın olmasında gerisi mühim değil kuzum....

Kayra canım beni çok duygulandırdın gözlerimden yaşlar hala akıyor balım herşey çok güzel olucak inan lütfen ve bir dahaki anneler gününde inşallah yavrulaımızla kutlayacağız kuzum...

Nur canm sen nasılsın? ılaydamız nasıl şeker?

Jasmin haftasonu dememiş gelmişsin balım sağolasın haftaiçide gel ama arayı uzatma :):):)

Canlarımmmmmmm ciğerlerimmmmmmmm hepinizin anneler gününü ktluyor yanacıklarınızdan öpüyorum kuzularrr herşey gönlünüzce olsun inşllah. Yer yüzündeki en kutsal duygu ANNELıK... rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:4 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tüm anneler anne adayları ve içinde anne şevkati taşıyan tüm kadınların anneler gnü kutlu olsun ..

beni yazmadınız mı listeye :)
ESERizmir Erkek (Taha) 20+3 olsa gerek :) doğum 24 Eylül de allah nasip ederse

slm kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun arifem jasmin ve neşe sizinde her kadın annedir çünkü ...arifecim herşeyin hayırlısı olsun..pko olmaması sevindirici biraz daha ugraştırıcı oluyor o zman kendimden biliyorum benim gibi hemen ümitsizlige kapılma ve unutmaki melein sana kısa zmanda hayırlısı ile gelecek...kayracım cnm benim çok duygulandım bi tuhaf oldum lütfen artık önüne bakmaya çalış fazla üzülme bir daha ki anneler gününde ömürünle kutlayacaksın bunu düşün...eserizmir biz her geleni hemen listeye almıyoruz biraz burada paylaşımda bulunman gerekiyor sonra ceren hanımın sınavından geçmen gerekiyor :roflol:...bir çok kişi geliyor beni ekleyin diye yazıyor sonra pırrr gelen giden yok....neyse şimdi kimseler gelmez yarın gündüz daha kalabalık oluruz...bende kaçayım yemek yiyecem..

Canım benim ya her kadın annedir demişsin ya okuyunca ağlamak eldi içimden. Zaten son günlerde herşeye zırlar oldum( az önce eşime "benim anneler günümü kutlamayacak mısın?" dedim. "Öğrencilerim bile telefon ettiler kutladılar". Eşim " sen bir doğur o zaman kutlarız" dedi.

Sen nasılsın canım? Bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…