- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.961
iyiyiz canım ya seni sormalıŞenizcanlarımmmmmmm tebrikleriniz ve güzel mesajlarınız için canı günülden teşekkür ediyor hepinizi öpüyorum
burcum doğummu yaptı geçmişi o kadar didikleyemediğim için görmedim durumu özetlermisiniz?
neşemde aşılama yaptırmış sanırım öylemi sonuç bellimi ?
rüzgar deniz ceren bulcuk mavideniz arife nur beyaz entelliye ierror rahelim librarianım ya hepinizi çok özledim nasılsınız umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir hayat nasıl gidiyor ?
sağol güzelim inş,hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize,geçmiş olsun cnm ya,inan çok üzüldüm ,umarım bir sorun çıkmaz,bak burcuya onunda böyleydi,aldı yusufunu kucağına,sende iyi düşün iyi olsun cnm benim,kendine çok iyi bak.a.s.canlarım sitede sorun var sanırım geçenlerdede denedim saldırıya uğramış kapalıydı şimdide ne sayfa açılıyor nede mesajları görebiliyorum 10 dakka uğraşıyorum sonra açılıyor ki bu mesajım gidecekmi ondan bile emin değilim burcum demek erken doğum yaptı umarım sağlığı yerindedir özelden mesaj atacaktım ama dediğim gibi site inanılmaz sorunlu yada bende sorun var bilemiyorum ama burcumu görünce çok tebrik ettiğimi onu yusufu çok öptüğğümü söylersin ALlah analı babalı büyütmek nasip etsin
beyaz canım senin ve cereninde az kalmış hadi ALlah bir seste kurtarsın
Filiz canım sende durumlar nasıl sorun yok dimi?
arifem canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor ?
neşeme çok üzüldüm dualarımın başında o ve arifemi hep dile getiriyorum inşallah Rabbim birgün sizlerede bebişlerinizi nasip edecek
karabiberim ve yasemine şimdide burcum eklendi haa bir zamanlar hepimiz yok yumurtlama yok ateş diyorduk...
bende çok iyi sayılmam arkadaşlar daha doğrusu şuan için iyi gidiyor ama tedirginlik hat safhada 1 ay önce şiddetli kanama geçirdim meğer bebeklerinin birinin plasentası rahme yakınmış ondan kaynaklanmış ki halada lekelenmelerim devam ediyor kesilmedi ama bebeklerin durumu iyi seyrediyor haftaya nasip olursa kontrolüm var o zaman hem plasentanın ne alemde olduğunu hemde bebişlerim gösterirse cinsiyetlerini göreceğiz zaten göstermezlersede ay sonu ayrıntılı usg var onda kesin öğreneceğiz şimdi tek derdim şu lekelenmelerin kesilmesi ve hamileliğim boyunca tekrarlanmaması çünkü hatırlarsanız burcuda böyle bir durum yaşamıştı ve heleki sonlarına doğru plasenta yerini almazsa erken doğum ve sezeryan kaçınılmaz oluyor neyse şimdilik bunları düşünmek istemiyorum inşallah yerine gelirde daha sıkıntı yaşamam
arkadaşlar site çok sorunlu ve ben daha fazla pc başında duramayacağım ablamla mutfağa geçmemiz lazım hepinizi öpüyorum inşallah haftaya öğrenir öğrenmez ilk fırsatta sizleri haberdar edeceğim hepinizi seviyorum Allaha emanet olun
delikafaduldenana bir kız dahadelikafaduldenhayırlı olsun haticecim,bazen böyle şakalar yaapbiliyor bebişler,,eee ismi ne olacak şimdi?Selam bulcuk, kimsecikler yok bugün.
Ben de doktorumdaydım. Ve bir sürpriz, erkek dediği bebişim kızmış. Şimdi de kız dedi doktor. Çarşamba gün dopler ultrason var. Artık orda daha net belli olacak bakalım. Hayırlısı olsun. Ama kız annesi olmak da çok güzel. Bizde herkes kız istiyordu. Sağlıklı olsun da hiç mühim değil. Allahtan daha hiçbir cicisini almamıştım bebişimin.
canım benim hakkında hayırlısı olsun demiştik,nasip değilmiş,herley daha güzel olacak inş bundan sonra:teselli:slm sonunda gelebildim kızlar nasılsınız
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah razı olsun ama malasef bebişim yine benimle değil.
olsun bunada şükür cerenim çok teşekkür ederim balım dediklerini bir bir yapıyorum
kızlar biliyosunuz ki bu gün yeni bi doktora başladım ve geçmişe sünger çekip herşeye sıfırdan en baştan başlıyorum allahın izniyle ilk defa bebiş istermiş gibi doktorum çok iyi güler yüzlü ve en önemlisi tatmin edici şükürler olsun rabbim yanıltmadı inşallah hep böyle gider
gelelim asıl meseleye adetimi geçiktiren küçük bi çatlamamış yumurtaymış ultrosonla muayne etti smear testi yaptı ve adet söktürücü verdi ilaçım bittikten sonra 3 gün içinde adet olucam ve 3.günü horman testi iiçin tahlil vericem ona göre tedavi uygulucaz bu arada pcos değilmişim buna çok sevindim
büyük bir ihtimalle hormonlarımda bir sorun olduğunu düşünüyoruz bakalım artık ne olur benden bukadar şimdilik :)))))
haticecim canım allah gönlüne göre versin hayırlı evlat olur inşallah
hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım allah hepinizden razı olsun sizi çok merekta bıraktım hakkınızı helal edin hepiniziiiiiiiiiiii çok amam çok seviyorum iyiyki varsınız
geçmiş olsu güzelim,olabilir bu ağrılar,rahim büyüdüğü için çok normal.bu arada kızlar benim ağrılarım devam ediyor çok garip acı gibi ne yürüeybiliyorum ne oturup kalkabiliyorum yarında geçmesse p.tesi doktora gidicem bunun üstünee eltim ve kayın validem anlaşıp bana kahvaltıya gelcikler ailecek yarın kötüyüm dedim sen bişey yapmassın dediler eşim bu duruma çok kızdı arayıp gelmeyin dicekti ben engel oldum ayıp olucak diye bakalım yarını nasıl atlatıcam bu halde
anneler gününüz kutlu olsun hanımlar.rabbim seneye kucaklarımızda yavrularımızla anneler gününe girmemizi nasip etsin inşallah.anne olmak için bekleyen arkadaşlarımızda bir an önce müjdeli haberi alırlar inşallah....
hepinizin anneler gününü kutluyorum arkadaşlar, buna Neşem, arifem ve jasmin'de dahil çünkü onlarda aday :) inşallah seneye kucağımızda miniklerimizle kutlayabiliriz :) hepinizi çok öpüyorum annecikler :)
tatlı anneler ve anne adayları hepinizin anneler gününü kutluyorum Allah evlatlarınızla hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin olmayanlarada tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin hepinizi çok öpüyorum...
Hangi söz anlatmaya yeterki seni anne.anne olmadan anlamazdım kaygılarını.kızdırır çileden çıkartırdın beni.onu yapma buraya gitme diye verdiğin direktiflerin canımı sıkardı çoğu zaman.canından bir can olduğumu kırk cümlede kursan anlamam mümkün değildi.dikkat ederdimde her zaman ben ağlarken sen kahrolurdun,sevincim bayramın hüznüm yıkılışında.nasıl bir sabır derdim rabbim nasıl bir sabır?kızmaz yıkılmaz,bağırmaz....bebeğimi kaybettiğimde anladım seni annem...yavrum diyordun ta ciğerinden...ben yavruma ağlarken sen bana ağlıyordun.dünya buydu sanırım düzen bu.neden ben diye feryatlar arasındayken sen benim yanımda sakladığın gözyaşlarını ardımdan sessiz sessiz akıtıyordun...hani nerdeydi annem dost akraba dediklerimiz?bir sen kalmıştın kaosumda bir ben,birde bana kalan o korkunç karanlık acı gözyaşı..bebeğim yaşasaydı ilk anneler günümüzü kutlayacaktık oğlumla.anne diyemesede onun annesi olma mutluluğunda kalacaktım...
saatlerdir ağlıyorum anne.seninle konuşurken bile titrek sesimi saklamayı beceremedim.yüreğimde bir yer acıyor adını koyamıyorum..annem;can yoldaşım söyle kalbine atmayı unutmasın..CANIM YAVRUM;gelişinle hayata 1-0 yenik başlayan ben beraberliği yakaladım sayende.umutla doldu yüreğim sen geldin.kışa dönmüştü dünyam seninle baharları yakaladım.biraz korku biraz telaşla başladı hikayemiz.öylede devam ediyor.zaman geçecek ve sen karanlık dünyama ışık gibi doğacaksın.zamanında gel kuzum.zamanında sağlıkla gel.seni sabır ve duayla bekliyoruz...günüm seninle daha anlamlı ve dha özel....teşekkür ederim rabbim bana bu duyguyu yaşattığun için.yavrularımız sana emanet....
canımmmm benimmmm inşallah beraber veririz bu güzel haberi bizim velet onu ne kadar çok istediğimize inanmıyor galiba biraz daha özlesinşer diye diretiyooooo evet çok şükür korkulucak bi sorunum yokmuş şimdi kafam eskisine göre daha rahat hayırlısıyla dularla beklicem yavrumu sağol canıminşallah sende en kısa zamanda alırsın bebişini kucağınaarifecim her işte bir hayır vardır bir gün elbet olucak bebişini kucağına alıcaksın ama cefa çekmeden sefa gelmiyor malesef işte canım en azından sağlığın iyimiş önemli bi sorunun yokmuş çok şükür tedavinide olursun inşallah sonra çifter çifter gelsin bebişlerrr
üzmüyorum canım içi çok sağol görünürde bi sorun yok çok şükür evet çok nazlı olucak dediğin gibi doktorum çok iyi o kadar rahatlattıki beni bulutların üstündeydim sanki meğer neler kurmuşum kendime neler geçirmişim aklımdan o odadan çıktığımda omuzumdan dağlar kadar bir yük kalktığını fark ettim .canım daha öncede dediğim gibi sakın üzme kendini önemli olan görünen bebek sahibi olmana engel olabşilecek büyük bir sorunun yokmuş demekki meleğin biraz naz yapacak annesi bazılarımız maalesef daha gelmeden onların kaprislerini çekmeye başlıyoruz dimi her zaman kolay olmuyor önemli sağlıkla sıhhatle gelmesi sen doktoruna güvendiysen onun yolunu takip et en önemliside kafanı rahat tutmaya çalış canım olurmu biliyorsun bu sitede çok klasik bir laf oldu ama kafana taktıkça gerçekten olmuyor sanki herşeyde hayır var senin bebişinin şimdi gelmemiş olmasınındada bir hayır var inan
arifecim, moralinin yüksek olmasına sevindim, herşeyden önce moral olması gerekiyor, eninde sonunda bebeğini alacaksın kucağına birtanem, çok şükür bir sağlık sorunun yok, buna çok sevindim, şimdi önümüze bakacağız ve dua edeceğiz, şu an için bebek olmasa da aldığımız haberlerler güzel, kendine dikkat et hayatım, herşey yolunda gidecek ve sen de anne olacaksın en kısa zamanda :) çok öpüyorum seni[/QUOTE
evetttttttt ablam çok iyiyim moralim yüksek keyfim yerinde allahıma şükürler olsun inşallah ablacım ben beklemeye razıyım sağlıkla gelsin ömrünr ömür katılsın ben beklerim
evet önemli bişey yokmuş şimdilik bakalım tahlil sonuçlarından sonra neler olucak ablam benim canım bende seni çok öpüyorum
inşallah canım çok sağolarifecim orktuğun şeyin olmamasına çok sevindim inş herşey hayırlı şekilde devam edecek...
ablacım nasılsın
evet burcum bidakine tümü tutar inşallah allah razı olsun inşallah canımmmmm sizin sayenizde daha iyi oluyorum valla çok sağolcanım arifem dularımız yine bi parçada olsa tuttu çok şükür kötü bişey yokmuş kızlrında dediği gibi bebiğimiz nazlı olucak biz her zamanki gibi umudumuz moralimiz yüksek dularımıza devam edicez hayırlısıyla gelicek minik kuzumuzda en kısa zamanda :1hug:
çok geçmiş olsun canım kendini fazla yorma yat dinlen olmazsa mutlaka doktorunu ara bize haber ver tamammıbu arada kızlar benim ağrılarım devam ediyor çok garip acı gibi ne yürüeybiliyorum ne oturup kalkabiliyorum yarında geçmesse p.tesi doktora gidicem bunun üstünee eltim ve kayın validem anlaşıp bana kahvaltıya gelcikler ailecek yarın kötüyüm dedim sen bişey yapmassın dediler eşim bu duruma çok kızdı arayıp gelmeyin dicekti ben engel oldum ayıp olucak diye bakalım yarını nasıl atlatıcam bu halde
anne olmanın tatlı sıkıntıları olsa gerek canım :)))gece bu saat oldu beni uyku tutmadı kızlar kalktım bakıyım tabiii kimse yok içimde bir sıkıntı var ama hayırdır zaten bu gebelik hali beni garipleştirdi yaa aşırı mutluydum yada gergin ve huzursuz
hayır olsun
seninde anneler günün kutlu olsun aminnnnn inşallahanneler gününüz kutlu olsun hanımlar.rabbim seneye kucaklarımızda yavrularımızla anneler gününe girmemizi nasip etsin inşallah.anne olmak için bekleyen arkadaşlarımızda bir an önce müjdeli haberi alırlar inşallah....
sağol ablacım seninde anneler günün kutlu olsunhepinizin anneler gününü kutluyorum arkadaşlar, buna Neşem, arifem ve jasmin'de dahil çünkü onlarda aday :) inşallah seneye kucağımızda miniklerimizle kutlayabiliriz :) hepinizi çok öpüyorum annecikler :)
herkesin anneler günü kutlu olsun...
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
kayra ağlattın beniiiiiiiiiiii canım yapma böyle bak bebişin seninle allahın izniyle sağlıkla kucağımn alııcaksın yaşadığın şeyler kolay değil allah sabır versinHangi söz anlatmaya yeterki seni anne.anne olmadan anlamazdım kaygılarını.kızdırır çileden çıkartırdın beni.onu yapma buraya gitme diye verdiğin direktiflerin canımı sıkardı çoğu zaman.canından bir can olduğumu kırk cümlede kursan anlamam mümkün değildi.dikkat ederdimde her zaman ben ağlarken sen kahrolurdun,sevincim bayramın hüznüm yıkılışında.nasıl bir sabır derdim rabbim nasıl bir sabır?kızmaz yıkılmaz,bağırmaz....bebeğimi kaybettiğimde anladım seni annem...yavrum diyordun ta ciğerinden...ben yavruma ağlarken sen bana ağlıyordun.dünya buydu sanırım düzen bu.neden ben diye feryatlar arasındayken sen benim yanımda sakladığın gözyaşlarını ardımdan sessiz sessiz akıtıyordun...hani nerdeydi annem dost akraba dediklerimiz?bir sen kalmıştın kaosumda bir ben,birde bana kalan o korkunç karanlık acı gözyaşı..bebeğim yaşasaydı ilk anneler günümüzü kutlayacaktık oğlumla.anne diyemesede onun annesi olma mutluluğunda kalacaktım...
saatlerdir ağlıyorum anne.seninle konuşurken bile titrek sesimi saklamayı beceremedim.yüreğimde bir yer acıyor adını koyamıyorum..annem;can yoldaşım söyle kalbine atmayı unutmasın..CANIM YAVRUM;gelişinle hayata 1-0 yenik başlayan ben beraberliği yakaladım sayende.umutla doldu yüreğim sen geldin.kışa dönmüştü dünyam seninle baharları yakaladım.biraz korku biraz telaşla başladı hikayemiz.öylede devam ediyor.zaman geçecek ve sen karanlık dünyama ışık gibi doğacaksın.zamanında gel kuzum.zamanında sağlıkla gel.seni sabır ve duayla bekliyoruz...günüm seninle daha anlamlı ve dha özel....teşekkür ederim rabbim bana bu duyguyu yaşattığun için.yavrularımız sana emanet....
iyiyiz canım ya seni sormalıŞeniz
sağol güzelim inş,hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize,geçmiş olsun cnm ya,inan çok üzüldüm ,umarım bir sorun çıkmaz,bak burcuya onunda böyleydi,aldı yusufunu kucağına,sende iyi düşün iyi olsun cnm benim,kendine çok iyi bak.a.s.
delikafaduldenana bir kız dahadelikafaduldenhayırlı olsun haticecim,bazen böyle şakalar yaapbiliyor bebişler,,eee ismi ne olacak şimdi?
canım benim hakkında hayırlısı olsun demiştik,nasip değilmiş,herley daha güzel olacak inş bundan sonra:teselli:
geçmiş olsu güzelim,olabilir bu ağrılar,rahim büyüdüğü için çok normal.
a.s.a.s.a.s.
dün evin şeklini değiştirdik eşimle,daha doğrusu eşim değiştridi ben baktımkaydirigubbakcemile3
bugün de beişk bakmaya gitti ben çok gezerim sen yorulursun ayağın şiş bak dedi,sancım falan bişeyim yok valla bu aralar eskisi gibiyim,bizim kzıın gelmeye niyeti yok galibakaydirigubbakcemile3yerinden memnun
neyse ben çıkayım daha yemek yapıcam kociş öğle yemeği de yemedi,aç gelir,hepinizi öpüyorum
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
ŞAFAK:4 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}
2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}
7. Htc80......................................19. haftamızdayız (?) (17 Eylül)
8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)
11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}
13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))
14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
slm kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun arifem jasmin ve neşe sizinde her kadın annedir çünkü ...arifecim herşeyin hayırlısı olsun..pko olmaması sevindirici biraz daha ugraştırıcı oluyor o zman kendimden biliyorum benim gibi hemen ümitsizlige kapılma ve unutmaki melein sana kısa zmanda hayırlısı ile gelecek...kayracım cnm benim çok duygulandım bi tuhaf oldum lütfen artık önüne bakmaya çalış fazla üzülme bir daha ki anneler gününde ömürünle kutlayacaksın bunu düşün...eserizmir biz her geleni hemen listeye almıyoruz biraz burada paylaşımda bulunman gerekiyor sonra ceren hanımın sınavından geçmen gerekiyor :roflol:...bir çok kişi geliyor beni ekleyin diye yazıyor sonra pırrr gelen giden yok....neyse şimdi kimseler gelmez yarın gündüz daha kalabalık oluruz...bende kaçayım yemek yiyecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?