- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #27.981
burcu cnm çok geçmiş olsun bu tarz ağrılar gebelik bıyunca oluyor heralde ama eğer şiddeti fazlaysa mutlaka doktoruna görün derim ben benimde çok ilginç ama mesela bir süre oturunca yada uzanıınca yerimeden kalkamıyorum sırtımın ve de cinsel organ çevresindeki kemikler varya sanki birbirinden ayrılacakmış g,b, ağrım oluo sırtı anladımda ordaki kemiklere ne oluyor onu anlamadım bide son bir haftadır kaburgalarım fecii ağrı yapıo ammmaaannn bende mızmızın teki oldum çıktım ama napım ağrıyo gerçektensenağlama
anneler gününüz kutlu olsun hanımlar.rabbim seneye kucaklarımızda yavrularımızla anneler gününe girmemizi nasip etsin inşallah.anne olmak için bekleyen arkadaşlarımızda bir an önce müjdeli haberi alırlar inşallah....
hepinizin anneler gününü kutluyorum arkadaşlar, buna Neşem, arifem ve jasmin'de dahil çünkü onlarda aday :) inşallah seneye kucağımızda miniklerimizle kutlayabiliriz :) hepinizi çok öpüyorum annecikler :)
burcucum bence yarını bekleme ve hemen doktorunu ara eğer bugün de devam ediyorsa ağrın, Allah korusun canım, bence ara, bize de haber ver
canım seninde kutlu olsun
sağol canım amiiinn herkesler anne olsun hepimizin kucağında sağlıklı bebişler olsuntatlı anneler ve anne adayları hepinizin anneler gününü kutluyorum Allah evlatlarınızla hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin olmayanlarada tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin hepinizi çok öpüyorum...
Anneler gününüz kutlu olsun hatunlarrrrrrrrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canımmmm benimmmm inşallah beraber veririz bu güzel haberi bizim velet onu ne kadar çok istediğimize inanmıyor galiba biraz daha özlesinşer diye diretiyooooo evet çok şükür korkulucak bi sorunum yokmuş şimdi kafam eskisine göre daha rahat hayırlısıyla dularla beklicem yavrumu sağol canıminşallah sende en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına
üzmüyorum canım içi çok sağol görünürde bi sorun yok çok şükür evet çok nazlı olucak dediğin gibi doktorum çok iyi o kadar rahatlattıki beni bulutların üstündeydim sanki meğer neler kurmuşum kendime neler geçirmişim aklımdan o odadan çıktığımda omuzumdan dağlar kadar bir yük kalktığını fark ettim .
canım benim işallah en kısa zamanda sizinde güzel haberlrinizi alıcazz
selam kızlarrrr nasılsınız? Herkesler iyidir umarım keyifler yerindemi? Evde bir sürü iş vardı valla sabahtan beri eşmle iş yapıyoruz kışlıkları felan kaldırdık. Şimdi oturduk keyif yapıyoruz. Sizler nasılsınız haftasonunuz iyi geçiyordur umarım.
Arifem canım ne düşündüğümü biliyorsun dha önce konuşmuştuk tekrar gündme getirmek istemiyorum bu konuyu önümüze bakmalıyız çünkü canım benim....
Entelliye ruh halin dengesiz demek takılma canım bunlara tamamen hamilelikten kaynaklanıyor. Geçecek bu günler sabır birtanem sabır.
Burcu balım ağrıların varmış tarifine göre idrar yolu enfeksiyonuna benziyor inşallah değildir bence ihmal etme gülüm ne olur ne olmaz doktorunla görüş balım....
Filiz ablam canım nasılsın? Keyfin yerindedir umarım.... cundadamısın yoksa mehmet abimle?
Beyaz cicim ne o senin sancılar kesilmiş zeynep vazmıgeçti yoksa gelmekten? Neyse sancın olmasında gerisi mühim değil kuzum....
Kayra canım beni çok duygulandırdın gözlerimden yaşlar hala akıyor balım herşey çok güzel olucak inan lütfen ve bir dahaki anneler gününde inşallah yavrulaımızla kutlayacağız kuzum...
Nur canm sen nasılsın? İlaydamız nasıl şeker?
Jasmin haftasonu dememiş gelmişsin balım sağolasın haftaiçide gel ama arayı uzatma :):):)
Canlarımmmmmmm ciğerlerimmmmmmmm hepinizin anneler gününü ktluyor yanacıklarınızdan öpüyorum kuzularrr herşey gönlünüzce olsun inşllah. Yer yüzündeki en kutsal duygu ANNELİK... rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah....
sağolasınn senidne kutlu olsunn bende efeksyon olduğunu düşünüyorum işallah değildir
tüm anneler anne adayları ve içinde anne şevkati taşıyan tüm kadınların anneler gnü kutlu olsun ..
seninde kutlu olsun canım
kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun a.s.
neşecim nasılsın canım....
kibele ile görüşüyor musun nasıl
canım haberini almıştık cok sevindim bebeginin ve senn iyi olmana ALLAH uzun ömür versin bebegine.Kizlar hepinize merhaba...
Biz dun evimize geldik. Cok sukur Yusufumuzda bizimle beraber cikti. Spinal sezeryan oldum, benim icin kotu bir deneyimdi ama tabi herkes icin oyle olacak diye birsey yok. Sabah kalktigim zaman o gunun aksaminda bebegimi kucagima alacagim nerden aklima gelebilirdiki.. 6 Mayis carsamba gunu sabahtan bir pedin 4 te 3 u kadar suyum geldi sonrasinda hastaneyi aradim ve gelmemi istediler. Hastanede doktor alttan muayene etti ve ondan sonra kanamam oldu ve beni hastanede gozlem altinda tutacaklarini soylediler. Ben bu 4. seferimiz oldugundan birsey olmaz diyordum ve esimi eve yolladim sonrasinda ise suyum gelmeye basladi. Hemen hemsireyi cagirdim ve doktorla beraber geldiler ve gercektende suyumun geldigini soyledi doktor. Hemen sezeryana alinacagim soylendi, tabi ben sok oldum. Heyecandan titremeye basladim ve daha esim gelmeden beni ameliyat yapacaklari odaya goturduler, Allahtan esim yetisti. Sezeryandan once yemek yenmemesi gerekiyordu, bende hemen oncesinde yemek yedigim icin sezeryan esnasinda cok fena oldum, cikardim. Ama cok sukur ertesi gunu ayaga kalkip bebegimi emzirmek icin ozel bakimda oldugu bolume gidebildim. Ve simdi Allaha sonsuz sukurler olsun bir sorunumuz yok, sutumde geliyor. Tek yapacagimiz hizla buyumek insallah... Darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslarimin basina... Desteginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hepinizi seviyorum...
canım haberini almıştık cok sevindim bebeginin ve senn iyi olmana ALLAH uzun ömür versin bebegine.
Kizlar hepinize merhaba...
Biz dun evimize geldik. Cok sukur Yusufumuzda bizimle beraber cikti. Spinal sezeryan oldum, benim icin kotu bir deneyimdi ama tabi herkes icin oyle olacak diye birsey yok. Sabah kalktigim zaman o gunun aksaminda bebegimi kucagima alacagim nerden aklima gelebilirdiki.. 6 Mayis carsamba gunu sabahtan bir pedin 4 te 3 u kadar suyum geldi sonrasinda hastaneyi aradim ve gelmemi istediler. Hastanede doktor alttan muayene etti ve ondan sonra kanamam oldu ve beni hastanede gozlem altinda tutacaklarini soylediler. Ben bu 4. seferimiz oldugundan birsey olmaz diyordum ve esimi eve yolladim sonrasinda ise suyum gelmeye basladi. Hemen hemsireyi cagirdim ve doktorla beraber geldiler ve gercektende suyumun geldigini soyledi doktor. Hemen sezeryana alinacagim soylendi, tabi ben sok oldum. Heyecandan titremeye basladim ve daha esim gelmeden beni ameliyat yapacaklari odaya goturduler, Allahtan esim yetisti. Sezeryandan once yemek yenmemesi gerekiyordu, bende hemen oncesinde yemek yedigim icin sezeryan esnasinda cok fena oldum, cikardim. Ama cok sukur ertesi gunu ayaga kalkip bebegimi emzirmek icin ozel bakimda oldugu bolume gidebildim. Ve simdi Allaha sonsuz sukurler olsun bir sorunumuz yok, sutumde geliyor. Tek yapacagimiz hizla buyumek insallah... Darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslarimin basina... Desteginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hepinizi seviyorum...
menzilgülü hoşgeldin erken doğum yapmışsın okuyunca şaşırdım ama bi yandanda bebeğine kavuşman ve hiç bi sorun olmaması çok iyi Allah sağlıkla sıhhatle uzun ömürler versin canım tebrik ederim kime benziyor bebişin sanamı babayamı kaydirigubbakcemile3 Allah bizlerede nasip etsin o günleri...
Amin canim...menzilcim çok uğraştım ama alıntı yapamadım rabbim bebeğine kavuşmanı nasip etti analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu başarılı uzun bir ömür nasip etsin yusufumuza inşallah hepimizinkine amin
herkesee günaydıınn güzel mutlu sağlıkı bir hafta osun işallahhh
beyazcım hadi gözün aydın beşikde alınmışşş güle güle kullanın işallahh
sıra kızımızın gemesindeee
kızlarrrrrrrrr dün nihayet beişiğimizi ısmarladıkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
eşim tek başına gitmişti bakmaya,bir sürü fotoğraf çekmiş eve geldi,hangisini istiyorsun seç bakalım dedi,bir tanesini çok beğendim,yeşil-beyaz yaptırıcaz,diğer bebişi de düşünelim dedim ne olur ne olmaz diye,baya büyük bişey daha sonrada yatak oluyormuş,hemen aradık siparişini verdik,inş çarşamba günü gelecek beişğimizhihoyyythihoyyyt
herkese günaydınlarrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar öncelikle hepinizin geçmiş anneler gününü canı gönülden kutluyorum ve çok öpüyorum
günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?