Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ay ne güzel listeymişalkisalkisalkisBen de aranıza katılabilir miyim?

Kısmet olursa Ağustos sonunda (30 AĞUSTOS)bir kızım olacakAdı da Buse olacak

Allah hepimize bebişlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

a.s.ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNa.s.

sağol canım bel ağrısı süreli çekiyorum zatende böyle sancım ilk defa oldu bugun biraz haifi ama tuvaletimi yapamıyorum canım acıyor yarın akşam doktora gidicem işallah
hepimiz mızmız oluyoruz valla bi yerim ağrıyor demek istemiyorum artık ama daha çok deicem sanırım

amiiiiiiiiiiiiiin hepimizin kutlu olsun

hepinizin anneler gününü kutluyorum arkadaşlar, buna Neşem, arifem ve jasmin'de dahil çünkü onlarda aday :) inşallah seneye kucağımızda miniklerimizle kutlayabiliriz :) hepinizi çok öpüyorum annecikler :)

burcucum bence yarını bekleme ve hemen doktorunu ara eğer bugün de devam ediyorsa ağrın, Allah korusun canım, bence ara, bize de haber ver

amiin herkessinkini tüm listedki canlarımın annelerin günü kutluyorum
yarın gidicem ablacım doktora işallah kötü bişey yokturrr
canım seninde kutlu olsun

sağol canım amiiinn herkesler anne olsun hepimizin kucağında sağlıklı bebişler olsun

Anneler gününüz kutlu olsun hatunlarrrrrrrrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

seninde kutlu olsun beyazcımm

Kizlar hepinize merhaba...

Biz dun evimize geldik. Cok sukur Yusufumuzda bizimle beraber cikti. Spinal sezeryan oldum, benim icin kotu bir deneyimdi ama tabi herkes icin oyle olacak diye birsey yok. Sabah kalktigim zaman o gunun aksaminda bebegimi kucagima alacagim nerden aklima gelebilirdiki.. 6 Mayis carsamba gunu sabahtan bir pedin 4 te 3 u kadar suyum geldi sonrasinda hastaneyi aradim ve gelmemi istediler. Hastanede doktor alttan muayene etti ve ondan sonra kanamam oldu ve beni hastanede gozlem altinda tutacaklarini soylediler. Ben bu 4. seferimiz oldugundan birsey olmaz diyordum ve esimi eve yolladim sonrasinda ise suyum gelmeye basladi. Hemen hemsireyi cagirdim ve doktorla beraber geldiler ve gercektende suyumun geldigini soyledi doktor. Hemen sezeryana alinacagim soylendi, tabi ben sok oldum. Heyecandan titremeye basladim ve daha esim gelmeden beni ameliyat yapacaklari odaya goturduler, Allahtan esim yetisti. Sezeryandan once yemek yenmemesi gerekiyordu, bende hemen oncesinde yemek yedigim icin sezeryan esnasinda cok fena oldum, cikardim. Ama cok sukur ertesi gunu ayaga kalkip bebegimi emzirmek icin ozel bakimda oldugu bolume gidebildim. Ve simdi Allaha sonsuz sukurler olsun bir sorunumuz yok, sutumde geliyor. Tek yapacagimiz hizla buyumek insallah... Darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslarimin basina... Desteginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hepinizi seviyorum...

canım haberini almıştık cok sevindim bebeginin ve senn iyi olmana ALLAH uzun ömür versin bebegine.

menzilgülü hoşgeldin erken doğum yapmışsın okuyunca şaşırdım ama bi yandanda bebeğine kavuşman ve hiç bi sorun olmaması çok iyi Allah sağlıkla sıhhatle uzun ömürler versin canım tebrik ederim kime benziyor bebişin sanamı babayamı kaydirigubbakcemile3 Allah bizlerede nasip etsin o günleri...

menzilcim çok uğraştım ama alıntı yapamadım rabbim bebeğine kavuşmanı nasip etti analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu başarılı uzun bir ömür nasip etsin yusufumuza inşallah hepimizinkine amin

veee arkadaşlarım biliyorum geç oldu ama misafirim vardı ancak girebildim hepimizin anneler günü kutlu olsun gelecek anneler günlerimizi yavrularımızla kutlarız hepimiz inşallah

Sagol canim, amin... Bebegimiz sari sacli oldugu icin babasiyla dusunuyoruz kime benziyor diye, ikimizde esmer oldugumuz icin..Galiba daha cok bana benziyor..

Amin canim...

ay canım ne kadar çok sevindim bebeğind seninle beraber çıkmış hastaneden ne kadar güzel,maşallah yusufumuzaalkisalkisalkisgerçekten zor günler yaşamışssın cnm ya,neyseki artık hepsi bitti herşey yoluna girdi çok şükür,Allah analı babalı büyütsün cnm,hayırlı evlat olsun inş.a.s.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:3 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................34. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................32. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................29 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................28. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................19. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................19. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................18. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................18. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................18. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................16 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................15. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................13 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................11.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/QUOTE]

kızlarrrrrrrrr dün nihayet beişiğimizi ısmarladıkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
eşim tek başına gitmişti bakmaya,bir sürü fotoğraf çekmiş eve geldi,hangisini istiyorsun seç bakalım dedi,bir tanesini çok beğendim,yeşil-beyaz yaptırıcaz,diğer bebişi de düşünelim dedim ne olur ne olmaz diye,baya büyük bişey daha sonrada yatak oluyormuş,hemen aradık siparişini verdik,inş çarşamba günü gelecek beişğimizhihoyyythihoyyyt

canımm çok şükür atlattın gözünüz aydınn a.s. Allah sağlıklı uzun ömürler versin işallahh

herkesee günaydıınn güzel mutlu sağlıkı bir hafta osun işallahhh
beyazcım hadi gözün aydın beşikde alınmışşş güle güle kullanın işallahh
sıra kızımızın gemesindeee

kızlar ben kaçtım,annem gelecek yazlıkları çıkaracak kadın kahvaltı hazırlayayım,sonra ütü faslı falan baya işimiz var,dün biraz vede yoruldum akşam sancılarım vardı ama fazla değil,gece hiç uyuyamadım bugün erken bitirisek yatarım biraz,tekrar gelmeye çalışırım

kızlar öncelikle hepinizin geçmiş anneler gününü canı gönülden kutluyorum ve çok öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel bir gün diliyorum

Canım ahyırlısıyla bebişine de kavuşursun inşallah...Güle güle kullanın tüm aldıklarnızı...

Canım benim nasıl sevindim iyi olduğunuza. Kibelemle de bir türlü karşılaşamadık seni soracaktım ona. Canım sıkıntılı bir gebelik geçirdin ama inşallah mükafatını fazlasıyla alacaksın. Yusufu bizim için öp annesi. Onu kokla bizim için. Hep dua et bize de. Allah sizlere de sağlık huzur versin. Salih bir evlat olsun inşallah.

herkese günaydınlarrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydın canım..

kızlar öncelikle hepinizin geçmiş anneler gününü canı gönülden kutluyorum ve çok öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel bir gün diliyorum

Teşekkür ediyorum canım. Biz de sana aynısından diliyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…