Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

teşekkürler cnm,evet tek eksişiğimiz zeynebimiz kaldıa.s
oda gelicek annesi az kaldı beşiğin içinden boncuk boncuk bakcak annesinee meleğin

kızlar öncelikle hepinizin geçmiş anneler gününü canı gönülden kutluyorum ve çok öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel bir gün diliyorum

günaydın canım seninde kutlu olsun :1hug:

"Erken doğum" lafı hepimizi korkutuyor. Ama çok şükür ki siz sağ salim atlatmışsınız bebişinle. Gözün aydın canım. Allah analı babalı, sağlıklı, uzun bir ömür versin oğluşuna:Saruboceq:

Beyazcığım ben de listeye girebilir miyim demiştim ama gözünden kaçmış herhalde. Kızımla 24. haftamızdayız. Doğum kısmetse 30 Ağustos. Adı da Buse olacak kuzumun:asigim:

seninde anneler günün kutlu olsun canım sağol canım evet pko uğraştırıyomuş biraz ama asıl sonuç tahlillerden sonra çıkıcak bakalım neler olucak ümitsizliğe kapılmıyorum mavişim artık daha çok inanıyorum er yada geç bebişimin geleceğine inşallah
amiiiiinnnnnnnnnnn canım teşekkür ederim desteğin için

maşallah canım çok sevindim beraber çıkmanıza evinizede gelmişsiniz hayırlısıyla rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin yusufumuza
hayırlı bir evlat olur inşallah kendine dikkat et.

ooooooooo beyazcım sen birini kucağına almadan ikinciyi düşünmeye başladın galiba çok beklemicen heee
beşikte geliyor sanırım herşey tam zeynebimiz hariç oda inşallah sağlıkla gelicek anneciğine

günaydın canım nasılsın bugün ağrıların varmış hala devam ediyormu ardınm doktorunu

bende dün çıkardım yazlıkları yıkadım ama ütülemeye fırsatım olmadı bu hafta ütü yaparız artık:)) sende fazla yorma kendini canım çok ayakta kalma ara ara uzan canım görüşürüz

Günaydın güzellleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
Hepiciğinizeee misss kokulu öpücükler gönderiyor ve iyi bir hafta diliyorum canlarımmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım çıtırlar nasıl geçti haftasonunuz? Herkesler dinlendinmi? Keyifler yerindemi?

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:3 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

4.ıerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MıRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:

Canım çok şükür ikinizinde iyi olması çok sevindirici bir haber alalh sağlıklı uzun ömürler nasip ersin yusuf bebeğe :1hug:

günaydın güzeller hava süper moralim süper hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum birazdan stajer gelecek bu kadar rahat yazamam ama aralarda giricem hepinizi çok öpüyorum

günaydın cerencim nasılsın miniğimizde iyidir umarım senin içinde iyi bir hafta olur inşallah canım hafta sonunu yoğun geçirdik doktor hediye anneler günü derken hiç bişi anlamadan geçti evde insan daha çok yoruluyo galiba senin nasıl geçti güzelim
günaydın arkadaşlar nasılsınız :ecrin_bebek:

günaydın canım nasılsın bebişin nasıl

günaydın güzeller hava süper moralim süper hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum birazdan stajer gelecek bu kadar rahat yazamam ama aralarda giricem hepinizi çok öpüyorum

Canımmm sanada günaydın balımmmm
oh oh süppersin demek ne güzel bende öyleyimmm enerji doluyum içim kıpır kıpır hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Günaydın birtanemmmm ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Minik cerende iyi çok şükür yani iyidir heralde bana olumsuz bir durum yansıtmadığına göre kaydirigubbakcemile3
Valla bizimde yoğundu haftasonu gülüm ya cumartesi alış veriş pazar evde temizlik bitti gitti iki gün :1no2:
Yep yeni bir haftaya daha başladık işte umarım çok güzel geçer ve çok mutlu haberler alırız bu hafta :Saruboceq:
Sen nasılsın balım seninde yoğun geçmiş haftasonun sağlık olsun ne yapalım bir dahaki hafta dinleniriz inşallah gülüm.

kumsalım iyiyim çok şükür bebişte inş. iyidir canım pcos çıkmamış çok sevindim ufak yumurtlama problemiyse sorun olmaz inş. hormon testinde güzel çıkarsa korkulacak birşey yok demektir ben diyorum senin bebiş naz yapıyor diye sen yeterki sıkma canını

Cerencim iyiyiz bisde yoğun bir haftsonuydu malum anneler günü hediye ve ziyaret telaşı güzeldi çok şükür alkisalkisalkis

Herkesin hafta sonu yoğundu sanırım
Malum özel günden dolayı
Ama en güzeliii ilk defa tanıdıklarım benide arayıp anneler günümü kutladı ceren adına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

herkese günaydın güzel günlerr nasılsınız anneler kaydirigubbakcemile3

günaydın kızçee naberrsiiinn

heh kızlar günaydın tekrar patron burda yazamdım sizlere
kumsacım bu akşam gidicem doktoraa ağrım öyle çok şiddetli değil ama bi gideyimde baksın bakalım ne durumda bebiş

iyiyim canım sen nabersin kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarıyorum yüzümden alevler çıkıyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…