- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.001
oda gelicek annesi az kaldı beşiğin içinden boncuk boncuk bakcak annesinee meleğinteşekkürler cnm,evet tek eksişiğimiz zeynebimiz kaldıa.s
kızlar öncelikle hepinizin geçmiş anneler gününü canı gönülden kutluyorum ve çok öpüyorum
günaydın kızlar nasılsınız hepinize çok güzel bir gün diliyorum
Kizlar hepinize merhaba...
Biz dun evimize geldik. Cok sukur Yusufumuzda bizimle beraber cikti. Spinal sezeryan oldum, benim icin kotu bir deneyimdi ama tabi herkes icin oyle olacak diye birsey yok. Sabah kalktigim zaman o gunun aksaminda bebegimi kucagima alacagim nerden aklima gelebilirdiki.. 6 Mayis carsamba gunu sabahtan bir pedin 4 te 3 u kadar suyum geldi sonrasinda hastaneyi aradim ve gelmemi istediler. Hastanede doktor alttan muayene etti ve ondan sonra kanamam oldu ve beni hastanede gozlem altinda tutacaklarini soylediler. Ben bu 4. seferimiz oldugundan birsey olmaz diyordum ve esimi eve yolladim sonrasinda ise suyum gelmeye basladi. Hemen hemsireyi cagirdim ve doktorla beraber geldiler ve gercektende suyumun geldigini soyledi doktor. Hemen sezeryana alinacagim soylendi, tabi ben sok oldum. Heyecandan titremeye basladim ve daha esim gelmeden beni ameliyat yapacaklari odaya goturduler, Allahtan esim yetisti. Sezeryandan once yemek yenmemesi gerekiyordu, bende hemen oncesinde yemek yedigim icin sezeryan esnasinda cok fena oldum, cikardim. Ama cok sukur ertesi gunu ayaga kalkip bebegimi emzirmek icin ozel bakimda oldugu bolume gidebildim. Ve simdi Allaha sonsuz sukurler olsun bir sorunumuz yok, sutumde geliyor. Tek yapacagimiz hizla buyumek insallah... Darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslarimin basina... Desteginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hepinizi seviyorum...
slm kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun arifem jasmin ve neşe sizinde her kadın annedir çünkü ...arifecim herşeyin hayırlısı olsun..pko olmaması sevindirici biraz daha ugraştırıcı oluyor o zman kendimden biliyorum benim gibi hemen ümitsizlige kapılma ve unutmaki melein sana kısa zmanda hayırlısı ile gelecek...kayracım cnm benim çok duygulandım bi tuhaf oldum lütfen artık önüne bakmaya çalış fazla üzülme bir daha ki anneler gününde ömürünle kutlayacaksın bunu düşün...eserizmir biz her geleni hemen listeye almıyoruz biraz burada paylaşımda bulunman gerekiyor sonra ceren hanımın sınavından geçmen gerekiyor :roflol:...bir çok kişi geliyor beni ekleyin diye yazıyor sonra pırrr gelen giden yok....neyse şimdi kimseler gelmez yarın gündüz daha kalabalık oluruz...bende kaçayım yemek yiyecem..
Biz dun evimize geldik. Cok sukur Yusufumuzda bizimle beraber cikti. Spinal sezeryan oldum, benim icin kotu bir deneyimdi ama tabi herkes icin oyle olacak diye birsey yok. Sabah kalktigim zaman o gunun aksaminda bebegimi kucagima alacagim nerden aklima gelebilirdiki.. 6 Mayis carsamba gunu sabahtan bir pedin 4 te 3 u kadar suyum geldi sonrasinda hastaneyi aradim ve gelmemi istediler. Hastanede doktor alttan muayene etti ve ondan sonra kanamam oldu ve beni hastanede gozlem altinda tutacaklarini soylediler. Ben bu 4. seferimiz oldugundan birsey olmaz diyordum ve esimi eve yolladim sonrasinda ise suyum gelmeye basladi. Hemen hemsireyi cagirdim ve doktorla beraber geldiler ve gercektende suyumun geldigini soyledi doktor. Hemen sezeryana alinacagim soylendi, tabi ben sok oldum. Heyecandan titremeye basladim ve daha esim gelmeden beni ameliyat yapacaklari odaya goturduler, Allahtan esim yetisti. Sezeryandan once yemek yenmemesi gerekiyordu, bende hemen oncesinde yemek yedigim icin sezeryan esnasinda cok fena oldum, cikardim. Ama cok sukur ertesi gunu ayaga kalkip bebegimi emzirmek icin ozel bakimda oldugu bolume gidebildim. Ve simdi Allaha sonsuz sukurler olsun bir sorunumuz yok, sutumde geliyor. Tek yapacagimiz hizla buyumek insallah... Darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslarimin basina... Desteginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hepinizi seviyorum...
kızlarrrrrrrrr dün nihayet beişiğimizi ısmarladıkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
eşim tek başına gitmişti bakmaya,bir sürü fotoğraf çekmiş eve geldi,hangisini istiyorsun seç bakalım dedi,bir tanesini çok beğendim,yeşil-beyaz yaptırıcaz,diğer bebişi de düşünelim dedim ne olur ne olmaz diye,baya büyük bişey daha sonrada yatak oluyormuş,hemen aradık siparişini verdik,inş çarşamba günü gelecek beişğimizhihoyyythihoyyyt
günaydın canım nasılsın bugün ağrıların varmış hala devam ediyormu ardınm doktorunuherkesee günaydıınn güzel mutlu sağlıkı bir hafta osun işallahhh
beyazcım hadi gözün aydın beşikde alınmışşş güle güle kullanın işallahh
sıra kızımızın gemesindeee
kızlar ben kaçtım,annem gelecek yazlıkları çıkaracak kadın kahvaltı hazırlayayım,sonra ütü faslı falan baya işimiz var,dün biraz vede yoruldum akşam sancılarım vardı ama fazla değil,gece hiç uyuyamadım bugün erken bitirisek yatarım biraz,tekrar gelmeye çalışırım
günaydın cerencim nasılsın miniğimizde iyidir umarım senin içinde iyi bir hafta olur inşallah canım hafta sonunu yoğun geçirdik doktor hediye anneler günü derken hiç bişi anlamadan geçti evde insan daha çok yoruluyo galiba senin nasıl geçti güzelim
günaydın arkadaşlar nasılsınız :ecrin_bebek:
günaydın arkadaşlar nasılsınız :ecrin_bebek:
günaydın güzeller hava süper moralim süper hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum birazdan stajer gelecek bu kadar rahat yazamam ama aralarda giricem hepinizi çok öpüyorum
günaydın cerencim nasılsın miniğimizde iyidir umarım senin içinde iyi bir hafta olur inşallah canım hafta sonunu yoğun geçirdik doktor hediye anneler günü derken hiç bişi anlamadan geçti evde insan daha çok yoruluyo galiba senin nasıl geçti güzelim
Günaydın inciiiiiii hihoyyyt hihoyyyt
biz iyiyiz siz nasılsınız?
Cerencim iyiyiz bisde yoğun bir haftsonuydu malum anneler günü hediye ve ziyaret telaşı güzeldi çok şükür alkisalkisalkis
herkese günaydın güzel günlerr nasılsınız anneler kaydirigubbakcemile3
Herkesin hafta sonu yoğundu sanırım
Malum özel günden dolayı
Ama en güzeliii ilk defa tanıdıklarım benide arayıp anneler günümü kutladı ceren adına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın kızçee naberrsiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?