- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.021
heh kızlar günaydın tekrar patron burda yazamdım sizlere
kumsacım bu akşam gidicem doktoraa ağrım öyle çok şiddetli değil ama bi gideyimde baksın bakalım ne durumda bebiş
iyiyim canım sen nabersin kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarıyorum yüzümden alevler çıkıyo kaydirigubbakcemile3
günaydın çiğdemcim nasılsınız keyifler yerinde maşallah seninde anneler günün kutlu olsun bekliyoruz canımgünaydın güzeller hava süper moralim süper hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum birazdan stajer gelecek bu kadar rahat yazamam ama aralarda giricem hepinizi çok öpüyorum
bende iyiyim çok şükür maşallah cerene ne zaman gidiyosunuz kontrole evet inşalalh çok güzel geçer bu hafta umarım dinlenebilirzCanımmm sanada günaydın balımmmm
oh oh süppersin demek ne güzel bende öyleyimmm enerji doluyum içim kıpır kıpır hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Günaydın birtanemmmm ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Minik cerende iyi çok şükür yani iyidir heralde bana olumsuz bir durum yansıtmadığına göre kaydirigubbakcemile3
Valla bizimde yoğundu haftasonu gülüm ya cumartesi alış veriş pazar evde temizlik bitti gitti iki gün :1no2:
Yep yeni bir haftaya daha başladık işte umarım çok güzel geçer ve çok mutlu haberler alırız bu hafta :Saruboceq:
Sen nasılsın balım seninde yoğun geçmiş haftasonun sağlık olsun ne yapalım bir dahaki hafta dinleniriz inşallah gülüm.
kumsalım iyiyim çok şükür bebişte inş. iyidir canım pcos çıkmamış çok sevindim ufak yumurtlama problemiyse sorun olmaz inş. hormon testinde güzel çıkarsa korkulacak birşey yok demektir ben diyorum senin bebiş naz yapıyor diye sen yeterki sıkma canını
evet canım bence bir an önce yapta kurtul yavaş yavaş yaparsın önce kendikini sonra eşininkinleri halledersinayy o işi benimde yapmam lazım yazlıkarı çıkartma işini ne zor geliyorr vallaa
tünaydın balım nassen
patron döndü demek ankaradan gözün aydın kaydirigubbakcemile3
hımm anladım biz o işin bir kısmını dün hallettik eşimle ama hala tam olarak bitmedi
sürekli yapma sende ara ver biraz dinlen öyle devam et....
ay canım ne kadar çok sevindim bebeğind seninle beraber çıkmış hastaneden ne kadar güzel,maşallah yusufumuzaalkisalkisalkisgerçekten zor günler yaşamışssın cnm ya,neyseki artık hepsi bitti herşey yoluna girdi çok şükür,Allah analı babalı büyütsün cnm,hayırlı evlat olsun inş.a.s.
canımm çok şükür atlattın gözünüz aydınn a.s. Allah sağlıklı uzun ömürler versin işallahh
Canım benim nasıl sevindim iyi olduğunuza. Kibelemle de bir türlü karşılaşamadık seni soracaktım ona. Canım sıkıntılı bir gebelik geçirdin ama inşallah mükafatını fazlasıyla alacaksın. Yusufu bizim için öp annesi. Onu kokla bizim için. Hep dua et bize de. Allah sizlere de sağlık huzur versin. Salih bir evlat olsun inşallah.
"Erken doğum" lafı hepimizi korkutuyor. Ama çok şükür ki siz sağ salim atlatmışsınız bebişinle. Gözün aydın canım. Allah analı babalı, sağlıklı, uzun bir ömür versin oğluşuna:Saruboceq:
Beyazcığım ben de listeye girebilir miyim demiştim ama gözünden kaçmış herhalde. Kızımla 24. haftamızdayız. Doğum kısmetse 30 Ağustos. Adı da Buse olacak kuzumun:asigim:
Canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum guzel dusunceleriniz icin... Rabbim henuz kavusmayanlari yavrularina sag salim kavustursun, bebek isteyen arkadaslarimida hayirlisi ile bebislerine kavustursun...maşallah canım çok sevindim beraber çıkmanıza evinizede gelmişsiniz hayırlısıyla rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin yusufumuza
hayırlı bir evlat olur inşallah kendine dikkat et.
bende iyiyim çok şükür maşallah cerene ne zaman gidiyosunuz kontrole evet inşalalh çok güzel geçer bu hafta umarım dinlenebilirz
evet bitmez canım birde bir sürü giyilmeyen kıyafet var hepsini verecemklava: boş boş duruyo bide işi bitmiyo böyle fazla eşya çok iş yaa az ve öz olucak
döndü cerencimmmmaalesefffff
Canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum guzel dusunceleriniz icin... Rabbim henuz kavusmayanlari yavrularina sag salim kavustursun, bebek isteyen arkadaslarimida hayirlisi ile bebislerine kavustursun...
günaydın cicim nasılsın kolay gelsin yazlıkları çıkarıyomuşsunherkese günaydın güzel günlerr nasılsınız anneler kaydirigubbakcemile3
patron gelmiş gözün aydın canımheh kızlar günaydın tekrar patron burda yazamdım sizlere
kumsacım bu akşam gidicem doktoraa ağrım öyle çok şiddetli değil ama bi gideyimde baksın bakalım ne durumda bebiş
Canim cok sukur hersey yolunda... Evet burda gece 2:40 saat. Agrim oluyor ama cok sukur toparlandim iyiyim..Guzel dualarina aminn canim...canımmmm hoş geldin nasılsın yusufumuz nasıl keyifler yerindedir inşallah
sizin orda şuan gece dimi balım? Sen nasıl oldun
allah yavrunuzu size bağışlasın gülüm ve bekleyenlerede nasip etsin hayırlısı ile inşallahhh
Canim cok sukur hersey yolunda... Evet burda gece 2:40 saat. Agrim oluyor ama cok sukur toparlandim iyiyim..Guzel dualarina aminn canim...
hehe giyersin giyersin hele bi doğur sonra dal gibi olursun yine kaydirigubbakcemile3Valla gülüm aslında cumartesi gitmemiz gerekiyordu ama eşim cumartesi çalıştı bende yalnız gitmek istemedim malum tek başıma fazla kalamıyorum dışarda büyük ihtimalle bir aksilik çıkmaz ise bu cumartesi gidicez inşallah bakalım. Acaba kaç kilo oldu bizim çitlenbik biraz daha büyüsün diye bekliyorum aslında.
evet ya sorma hele benim dolabı görsen hamilelikten dolayı giyemediğim o kadar çok kıyafet varki onlara bakıp bakıp acaba ben bir gün yine bunları giyebilecekmiyim diyorum kendime o yüzden temizleyip kaldırıyorum içimdeki umudu kaybetmeden kaydirigubbakcemile3
allah kurtarsın bacım ne diyim
günaydın cicim nasılsın kolay gelsin yazlıkları çıkarıyomuşsun
patron gelmiş gözün aydın canım
git tabi canım bişi yoksada için rahat eder
canım benimmm yoksa oğlumuzu emzirmek içinmi uyandın*?
Umarım çok kısa sürede normale döner toparlanırsın tatlım dualarımız sizinle....
hehe giyersin giyersin hele bi doğur sonra dal gibi olursun yine kaydirigubbakcemile3
günaydın canım sağol iyiyim sen nasılsın evet çıkarıyorum ne zor iş yaww çıkar yıka as topla ütüle hehehe kaydirigubbakcemile3 çalışanları düşünemiyorum nasıl yapıosunuz bütün bunları ya bide hamişleri hiç düşünemiorum yok ben fazla güçsüzüm herhalde kaydirigubbakcemile3
Evet canim emzirmeye kalktim.. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
Ben simdi cikiyorum. Herkese iyi bir hafta diliyorum...
inşallah birtanem bakalım şimdilik aşırı bir kilomuz yok ama son ayda ne oluruz bilemiyoruz :1no2:
kuzum ben senin hamile halini düşünemiyorum hee sen hiç bir iş yapmazsın allah bilir kaydirigubbakcemile3
dualarımız sizlerle gülüm her zaman bizimde sizlerin yeni anneciklerin dualarına ihtiyaçlarımız var.
sanada iyi bir hafta diliyoruz taze annecik kendine ve oğlumuza iyi bak.
hehe zor ama mecbur yapıoz ayy hamiş olıyımda keşke herşeyi yapıyımm kaydirigubbakcemile3 böle dediğime bakma kızz bende fazla titizim temiz yeri on kere silenlerdenim malesef zaten o yüzdende çok yoruluyorum yoruyorum kendimi :mymeka:
günadın canlarım...
nasılsınız bakalım menzilim allah sizi hiç ayımasın inş yusufumuzun resmini bekliyoruz en kısa zamanda...
slm kızlar nasılsınız ? neşecim bebiş iyi sanırım daha yeni gördüm yazını dün hafif bulantı yaşadım akşam ilaç içip yattım o biraz normale çevirdi sanırım...3 ay bitti sonunda darısı diger aylara... menzil gülü tebrik ederim ne güzel yusufunda gelmişsin eve bu çok güzel haber çabuk büyüyecek tosunun merak etme..cerencim benimde hep anneler günü için arayan oldu...geçen seneden ben zaten ikizlerden hediye alıyordum bu senede öyle oldu birde eşim almış çok begendigim almayı düşündügüm şeyi çok mutlu oldum..ama bu senede neden bilmiyorum belki gerçekten anne gibi hissettigimden olsa gerek daha bir duygusal oldum her annelerle ilgili şeye aglar olmuştum c.tesi akşamından beri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?