- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.041
canıımm al benden de o kadar valla evde bir yeri dağınık pis görmiyim tahammül edemiyorum bu yüzden de eşimle sürekli kavga ediyoruz kzııyor bana
o bana yat diyor ben yatıcam diyorum bir geliyor bir yerlere yine birşeyler olmuş kaydirigubbakcemile3 ne yapıyım duramıyorum huy işte kaydirigubbakcemile3
günaydın nurcum nasılsın balım? İlaydamız nasıl şeker?
günaydın canım benim çok işim var ama kalkmaya niyetim yok nasıl bitecek bu işler ufff
sen nasılsın canım cerenim nasıl
kızlarr apartmandaki kedimiz doğurdu hani şu hiç kıskanmadığım kaydirigubbakcemile3
görmelisiniz yavruyu o kadar güsel ve minik ki mıy mıy ötüyor
cnm gündelik bir yemek takımı begenmiştim siyah beyaz kaşıklarıyla falan şık birşey hoşuma gitmişti daha önce alayım diye ama bende tabak çanak çok olunca alamıyordum eşimde atayım öncekileri diye baskı yapıyordu nitekim dün almış eskileride hemen ben uyurken paket yapmış yazlıga göndermek için..
canım benimm ahyırdır yaa ne işin var bu kadar?
Yorma kendinide ilaydamızıda bak kızarım sonra heeklava:
biz iyiyiz balım bir yaramazlık yok çok şükür cerenim biraz durgun sanırım haftasonu çok yoruldu garibim hala kendine gelemedi ara ara hareket ediyor ama sanırım uykuda dönüyor kaydirigubbakcemile3
kızz burcu hamile halinle bakma öyle kedilere köpeklere ellemede sakın
canım benimm ahyırdır yaa ne işin var bu kadar?
Yorma kendinide ilaydamızıda bak kızarım sonra heeklava:
biz iyiyiz balım bir yaramazlık yok çok şükür cerenim biraz durgun sanırım haftasonu çok yoruldu garibim hala kendine gelemedi ara ara hareket ediyor ama sanırım uykuda dönüyor kaydirigubbakcemile3
kızz burcu hamile halinle bakma öyle kedilere köpeklere ellemede sakın
canım kışlıkları düzeltecem ütülerim var onları biirmem lazımki ilaydanın eşyalarını yıkayabileyim bide evimi süpürüp silecem
mavicim güle güle kullan canım benim eşimde 1 tane gül almış bunu kızın ısmarladı diye getirip verdi
ellemiyorumda baktım çok şekerdi ama acık baksaydım bee :çok üzgünüm:
oo ne güsel kızlarr anneler günü hediylerinizi almışsınız
benim kocam zavallım anca benle ilgilendi hatta oğluna kızdı anneni üzüyosun deyip
nerde bnun kulağı çekeyim diyo kaydirigubbakcemile3
oooofff sendemi kışlıklara girişicen canım ya anlaşılan bütün topik gardolabı düzenliyor kaydirigubbakcemile3 yavaş yavaş yap gülüm yorma kendini valla normal şartlarda iş değil bunlar aslında ama hamile olunca bir şeyi katlayıp kaldırmak bile yoruyor insanı. Bak bende göye dün cerenin kalan eşyalarını yıkayıp ütülecektim yine olmadı dolaptakilerle uğraşırken canımız çıktı valla bıraktık bizde. Ve çantamız yne hazır değil :çok üzgünüm:
ooo iyisin yani ne güzel sakla o gülü kurut ilaydaya gösterirsin bu senin ilk hediyendi dersin kaydirigubbakcemile3
bakma beee allah korusun çocuğun kediye benzicek sonra töbe töbe lülülülülülü
canım ya bizimkide aynı valla nerde poposu dur vurucam diyor geliyor yanıma göbeğime eğilip konuşuyor cerenle hesapta kızıyor ama olan yine bana oluyor çünkü ceren anlıyor heralde tekmeleri daha sağlam atıyor bende yakınlaştırmıyorum baba kızı artık kaydirigubbakcemile3
kız töbe töbeee deli delikafadulden
evet bende öyle diyorum kızma babası sevki uslu dursun içerdee kaydirigubbakcemile3
kuzummm büyütmüşsün ilaydayı maşallahhhhh
kaç kilo oldu bizim kız haberin varmı merak ettim?
bencede töbe töbe işte o yüzden bakma deyyom kaydirigubbakcemile3
dimi babaları kızınca olan yine bize oluyor onların bir şey duyduğu yok kaydirigubbakcemile3
yok canım çarşamba günü randevumuz var
kızlar çingeneme cicişler aldım resimlerini ekledim albümüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?