Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın canım benim çok işim var ama kalkmaya niyetim yok nasıl bitecek bu işler ufff
sen nasılsın canım cerenim nasıl

kızlarr apartmandaki kedimiz doğurdu hani şu hiç kıskanmadığım kaydirigubbakcemile3
görmelisiniz yavruyu o kadar güsel ve minik ki mıy mıy ötüyor

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:3 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

cnm gündelik bir yemek takımı begenmiştim siyah beyaz kaşıklarıyla falan şık birşey hoşuma gitmişti daha önce alayım diye ama bende tabak çanak çok olunca alamıyordum eşimde atayım öncekileri diye baskı yapıyordu nitekim dün almış eskileride hemen ben uyurken paket yapmış yazlıga göndermek için..

günaydın canım benim çok işim var ama kalkmaya niyetim yok nasıl bitecek bu işler ufff
sen nasılsın canım cerenim nasıl

canım benimm ahyırdır yaa ne işin var bu kadar?
Yorma kendinide ilaydamızıda bak kızarım sonra hee klava:
biz iyiyiz balım bir yaramazlık yok çok şükür cerenim biraz durgun sanırım haftasonu çok yoruldu garibim hala kendine gelemedi ara ara hareket ediyor ama sanırım uykuda dönüyor kaydirigubbakcemile3

kızlarr apartmandaki kedimiz doğurdu hani şu hiç kıskanmadığım kaydirigubbakcemile3
görmelisiniz yavruyu o kadar güsel ve minik ki mıy mıy ötüyor

kızz burcu hamile halinle bakma öyle kedilere köpeklere ellemede sakın

hımmm anladım güzelim güle güle kullanın inşallah
ilk anneler günü hediyen geldi yani ne güzel
bakalım seneye bıcırığın babası ile ne hediye getiricek sana kaydirigubbakcemile3

canım kışlıkları düzeltecem ütülerim var onları biirmem lazımki ilaydanın eşyalarını yıkayabileyim bide evimi süpürüp silecem

mavicim güle güle kullan canım benim eşimde 1 tane gül almış bunu kızın ısmarladı diye getirip verdi

ellemiyorumda baktım çok şekerdi ama acık baksaydım bee :çok üzgünüm:

oo ne güsel kızlarr anneler günü hediylerinizi almışsınız
benim kocam zavallım anca benle ilgilendi hatta oğluna kızdı anneni üzüyosun deyip
nerde bnun kulağı çekeyim diyo kaydirigubbakcemile3

canım kışlıkları düzeltecem ütülerim var onları biirmem lazımki ilaydanın eşyalarını yıkayabileyim bide evimi süpürüp silecem

oooofff sendemi kışlıklara girişicen canım ya anlaşılan bütün topik gardolabı düzenliyor kaydirigubbakcemile3 yavaş yavaş yap gülüm yorma kendini valla normal şartlarda iş değil bunlar aslında ama hamile olunca bir şeyi katlayıp kaldırmak bile yoruyor insanı. Bak bende göye dün cerenin kalan eşyalarını yıkayıp ütülecektim yine olmadı dolaptakilerle uğraşırken canımız çıktı valla bıraktık bizde. Ve çantamız yne hazır değil :çok üzgünüm:

mavicim güle güle kullan canım benim eşimde 1 tane gül almış bunu kızın ısmarladı diye getirip verdi

ooo iyisin yani ne güzel sakla o gülü kurut ilaydaya gösterirsin bu senin ilk hediyendi dersin kaydirigubbakcemile3

ellemiyorumda baktım çok şekerdi ama acık baksaydım bee :çok üzgünüm:

bakma beee allah korusun çocuğun kediye benzicek sonra töbe töbe lülülülülülü

canım ya bizimkide aynı valla nerde poposu dur vurucam diyor geliyor yanıma göbeğime eğilip konuşuyor cerenle hesapta kızıyor ama olan yine bana oluyor çünkü ceren anlıyor heralde tekmeleri daha sağlam atıyor bende yakınlaştırmıyorum baba kızı artık kaydirigubbakcemile3

kız töbe töbeee deli delikafadulden
evet bende öyle diyorum kızma babası sevki uslu dursun içerdee kaydirigubbakcemile3
kızlar göbüşümüz dün çektik

ay maşallah maşallah nurcum Allah nazarlardan saklasın çok şeker omuş bide kırmızı kırmızı pek yakışmış

kızlar göbüşümüz dün çektik

kuzummm büyütmüşsün ilaydayı maşallahhhhh
kaç kilo oldu bizim kız haberin varmı merak ettim?

kız töbe töbeee deli delikafadulden
evet bende öyle diyorum kızma babası sevki uslu dursun içerdee kaydirigubbakcemile3

bencede töbe töbe işte o yüzden bakma deyyom kaydirigubbakcemile3

dimi babaları kızınca olan yine bize oluyor onların bir şey duyduğu yok kaydirigubbakcemile3

yok canım çarşamba günü randevumuz var

bende bu akşam gidicem bakalım cinsiyet hakkında bişey dicekmi doktor tekrar normalde iki hafta sonra randevum ama kızz nur ağrım var de git demiştin ahanda gerçek oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…