- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.061
bende bu akşam gidicem bakalım cinsiyet hakkında bişey dicekmi doktor tekrar normalde iki hafta sonra randevum ama kızz nur ağrım var de git demiştin ahanda gerçek oldu kaydirigubbakcemile3
kız ben sana o gün de dedim sonra git demedim -tatlicadiarzu-
ayy yerim ben bu cicişleri çok şekerler özellike beyaz katlı elbiseye ve mavi beyaz puanıya bayıldım içinde ne bıcır bıcır durur kimbilir iyi günlerde giydirmek nasip olsun işallah
he biliyom bugune nasipmiş :roflol:
şu anda babamın kuzeni doğuruyooo çevremdeki bir hamile daha eleniyo kaydirigubbakcemile3 oğlu olcak işallahh kolaylıkla atlatır doğumunu :Saruboceq:
canım o ağrılar sadece orta 3 ayda rahatlıyor beni tekrar başladı...
birde baş dönmemvar 1 haftadır tansiyonumda normal ama kulaklarım kaşınıyor ve uğulduyor çarşambayı bekliyorum dört gözle
bende bu akşam gidicem bakalım cinsiyet hakkında bişey dicekmi doktor tekrar normalde iki hafta sonra randevum ama kızz nur ağrım var de git demiştin ahanda gerçek oldu kaydirigubbakcemile3
şu anda babamın kuzeni doğuruyooo çevremdeki bir hamile daha eleniyo kaydirigubbakcemile3 oğlu olcak işallahh kolaylıkla atlatır doğumunu :Saruboceq:
canım o ağrılar sadece orta 3 ayda rahatlıyor beni tekrar başladı...
birde baş dönmemvar 1 haftadır tansiyonumda normal ama kulaklarım kaşınıyor ve uğulduyor çarşambayı bekliyorum dört gözle
kız burcu değişirmi sence cinsiyeti
yani cinsiyet değişmezde doktor yanılmış olabilirmi?
ben doktora 3 defa arka arkaya gittiğimde her seferinde sormuştum kız dimi diye emin olmak için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy canım sezeryanmi, normalmi? Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
canım yaa seninde şikayetler gün geçtikçe sıklaşıyor ve değişiyor umarım ciddi bir şey yoktur bak en baş dönmem var diye gittiğimde kan tahlili yapıldı değerlere bakıldı ve demir yetersiz geldi demir hapını bu yüzden günde ikiye çıkardım anca kendime geldim. Aklında bulunsun balım sende de böyle bir şey olabilir. Doktora bir sor istersen.
soracam artık canım dün çarşıdan gelirken kötüleştim o anda eşim hemen tansiyonumu normal çıktı bi drumla görüşeyim bakalım
cerencim yanılabilir doktor emin değilim diye yüz kere dedi o günde ama erkeğe benziyo demişti bakalım bayada hazırlıyo kendini insan doktor emin değilim desede kaydirigubbakcemile3
sezeryan olcak canım yaşı büyük doktor sezeryan önermişti
diğer kızlar nerdee yaa kimsecikler yok bugun
benimde açık ama bir türlü girip yazamadım yaa...kızlar ya gardolabı kaldırıyormusunuz benimde yapmam lazım o işi ama elim gitmiyor bir türlü..havalarda bri öyle bir böyle olunca cesarette edemiyorum ama ufaktan ufakta az az akldırsam iyi olur zannımca birden çok yük olmasın..hadi kendimi geçiyorumda eşime yazık o yapmaya çalışıyor ben yorulmayayım diye dünde evi süpürüp sildi ben gebe kaldım herşey ona kaldı..
kızlarrrr duydum ki biraz hareketlenmeye ihtiyacınız varmış bende geleyim bir dedimmmm:hooray:
Bugün izinliyim kimliğimi değiştirdim birde muhtarlıkta vs işlerim vardı birazdan temizlik yapıcam bir bakımmm dedim fırsattan istifadeee:sm_cool:
Nasılsınız çok özledim sizleriii:çok üzgünüm:
canım benim ancak girebildim malum stajer kız yanımdayken rahat olmuyor şimdi aşağıya gönderdim santralde azıcık rahat rahat geçmişi okudum menzil gülüde yazmış iyiymiş çok sevindim sende kıpırkıpırmışsın oh ne güzel allah ağzımızın tadını bozmasın maşallah maşallahCanımmm sanada günaydın balımmmm
oh oh süppersin demek ne güzel bende öyleyimmm enerji doluyum içim kıpır kıpır hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Günaydın birtanemmmm ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Minik cerende iyi çok şükür yani iyidir heralde bana olumsuz bir durum yansıtmadığına göre kaydirigubbakcemile3
Valla bizimde yoğundu haftasonu gülüm ya cumartesi alış veriş pazar evde temizlik bitti gitti iki gün :1no2:
Yep yeni bir haftaya daha başladık işte umarım çok güzel geçer ve çok mutlu haberler alırız bu hafta :Saruboceq:
Sen nasılsın balım seninde yoğun geçmiş haftasonun sağlık olsun ne yapalım bir dahaki hafta dinleniriz inşallah gülüm.
kumsalcım ancak girebildim nasılsın tatlım sağol canım anneler günü için hiç beklemediğim kişiler bile aradı çok şaşırdım çünkü daha anne değilim gibime geliyor stajer anneyim :)kaydirigubbakcemile3günaydın çiğdemcim nasılsınız keyifler yerinde maşallah seninde anneler günün kutlu olsun bekliyoruz canım
bende iyiyim çok şükür maşallah cerene ne zaman gidiyosunuz kontrole evet inşalalh çok güzel geçer bu hafta umarım dinlenebilirz
canım hormon testlerinden sonra belli olcak çok problem olmaz inşallah kafam daha rahat şimdi hayırlısıyla güzel haberi vericem günü bekliyorum
canım çok geçmiş olsun allah bebeğini sağlıkla büyütmek nasip etsin iyi olduğunu bilmek güzela.s.Canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum guzel dusunceleriniz icin... Rabbim henuz kavusmayanlari yavrularina sag salim kavustursun, bebek isteyen arkadaslarimida hayirlisi ile bebislerine kavustursun...
aLLAH NAZARLARDAN SAKLASIN CİCİM PEK ŞEKER ÇIKMIŞ göbişin bayıldım valla kilonda gayet iyi gözküyor süper tü tüü tüüü maşallah nazar değmez inşallah
hemen bakıcam eminim harikadır hepsikızlar çingeneme cicişler aldım resimlerini ekledim albümüme
benimde açık ama bir türlü girip yazamadım yaa...kızlar ya gardolabı kaldırıyormusunuz benimde yapmam lazım o işi ama elim gitmiyor bir türlü..havalarda bri öyle bir böyle olunca cesarette edemiyorum ama ufaktan ufakta az az akldırsam iyi olur zannımca birden çok yük olmasın..hadi kendimi geçiyorumda eşime yazık o yapmaya çalışıyor ben yorulmayayım diye dünde evi süpürüp sildi ben gebe kaldım herşey ona kaldı..
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
ŞAFAK:3 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}
2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}
7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)
8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}
9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )
10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)
11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}
13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))
14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?