Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy yerim ben bu cicişleri çok şekerler özellike beyaz katlı elbiseye ve mavi beyaz puanıya bayıldım içinde ne bıcır bıcır durur kimbilir iyi günlerde giydirmek nasip olsun işallah

bende bu akşam gidicem bakalım cinsiyet hakkında bişey dicekmi doktor tekrar normalde iki hafta sonra randevum ama kızz nur ağrım var de git demiştin ahanda gerçek oldu kaydirigubbakcemile3

kız ben sana o gün de dedim sonra git demedim -tatlicadiarzu-

ayy yerim ben bu cicişleri çok şekerler özellike beyaz katlı elbiseye ve mavi beyaz puanıya bayıldım içinde ne bıcır bıcır durur kimbilir iyi günlerde giydirmek nasip olsun işallah

sağol canım hepsi nasılda yakışacak benim çingeneme teyzesi

şu anda babamın kuzeni doğuruyooo çevremdeki bir hamile daha eleniyo kaydirigubbakcemile3 oğlu olcak işallahh kolaylıkla atlatır doğumunu :Saruboceq:

canım o ağrılar sadece orta 3 ayda rahatlıyor beni tekrar başladı...
birde baş dönmemvar 1 haftadır tansiyonumda normal ama kulaklarım kaşınıyor ve uğulduyor çarşambayı bekliyorum dört gözle

geçmiş olsun canım az kaldı hepsi geççek sende işsallah
benidme ağrım sızım olmazdı ama işte bi kaç gündür çekiyorum bi gideyim doktora bakalım bahaneyle cinsiyet onaylatırım kaydirigubbakcemile3

bende bu akşam gidicem bakalım cinsiyet hakkında bişey dicekmi doktor tekrar normalde iki hafta sonra randevum ama kızz nur ağrım var de git demiştin ahanda gerçek oldu kaydirigubbakcemile3

kız burcu değişirmi sence cinsiyeti
yani cinsiyet değişmezde doktor yanılmış olabilirmi?
ben doktora 3 defa arka arkaya gittiğimde her seferinde sormuştum kız dimi diye emin olmak için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şu anda babamın kuzeni doğuruyooo çevremdeki bir hamile daha eleniyo kaydirigubbakcemile3 oğlu olcak işallahh kolaylıkla atlatır doğumunu :Saruboceq:

ayyy canım sezeryanmi, normalmi? Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

canım o ağrılar sadece orta 3 ayda rahatlıyor beni tekrar başladı...
birde baş dönmemvar 1 haftadır tansiyonumda normal ama kulaklarım kaşınıyor ve uğulduyor çarşambayı bekliyorum dört gözle

canım yaa seninde şikayetler gün geçtikçe sıklaşıyor ve değişiyor umarım ciddi bir şey yoktur bak en baş dönmem var diye gittiğimde kan tahlili yapıldı değerlere bakıldı ve demir yetersiz geldi demir hapını bu yüzden günde ikiye çıkardım anca kendime geldim. Aklında bulunsun balım sende de böyle bir şey olabilir. Doktora bir sor istersen.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:3 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

soracam artık canım dün çarşıdan gelirken kötüleştim o anda eşim hemen tansiyonumu normal çıktı bi drumla görüşeyim bakalım

cerencim yanılabilir doktor emin değilim diye yüz kere dedi o günde ama erkeğe benziyo demişti bakalım bayada hazırlıyo kendini insan doktor emin değilim desede kaydirigubbakcemile3
sezeryan olcak canım yaşı büyük doktor sezeryan önermişti

benimde açık ama bir türlü girip yazamadım yaa...kızlar ya gardolabı kaldırıyormusunuz benimde yapmam lazım o işi ama elim gitmiyor bir türlü..havalarda bri öyle bir böyle olunca cesarette edemiyorum ama ufaktan ufakta az az akldırsam iyi olur zannımca birden çok yük olmasın..hadi kendimi geçiyorumda eşime yazık o yapmaya çalışıyor ben yorulmayayım diye dünde evi süpürüp sildi ben gebe kaldım herşey ona kaldı..

kızlarrrr duydum ki biraz hareketlenmeye ihtiyacınız varmış bende geleyim bir dedimmmm:hooray:

Bugün izinliyim kimliğimi değiştirdim birde muhtarlıkta vs işlerim vardı birazdan temizlik yapıcam bir bakımmm dedim fırsattan istifadeee:sm_cool:

Nasılsınız çok özledim sizleriii:çok üzgünüm:

soracam artık canım dün çarşıdan gelirken kötüleştim o anda eşim hemen tansiyonumu normal çıktı bi drumla görüşeyim bakalım

canımm kesinlikle sor doktoruna ihmale gelmez ama dediğim gibi çok ciddi birşey oalcağını sanmıyorum....
Bu bıcırıklar bizim iliğimzi kemiğimiz kurutuyor nurr o yüzden bu haldeyiz bacım :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaa madem yanılabilir o zaman neden cinsiyet söylüyorlarki gıcık oluyorum heeee
canım inşallah sağ salim çıkar ameliyattan ve bebeğini kucağına alır.... :Saruboceq:

diğer kızlar nerdee yaa kimsecikler yok bugun

herkesin işi var sanırsam malum pazartesi :çok üzgünüm:

evet mavi ya sorma 8 aydır neler çekiyor bizimkide yazık ya valla ben üzülüyorum onun haline. neys diyorum az kaldı sık dişini en azından 2 ay daha sonra yine normal eski hayatımıza döeriz inşallah dönebilirsek tabiii kaydirigubbakcemile3

aman efendim aman kimler gelmiş kimler gözlerime inanamıyorum yaaaa
kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hoş geldin nassen? bizde seni çok özledik kurban ne var ne yok? Kız evlendiğinden beri ancamı değştirdin kimliği kaydirigubbakcemile3

canım benim ancak girebildim malum stajer kız yanımdayken rahat olmuyor şimdi aşağıya gönderdim santralde azıcık rahat rahat geçmişi okudum menzil gülüde yazmış iyiymiş çok sevindim sende kıpırkıpırmışsın oh ne güzel allah ağzımızın tadını bozmasın maşallah maşallah

kumsalcım ancak girebildim nasılsın tatlım sağol canım anneler günü için hiç beklemediğim kişiler bile aradı çok şaşırdım çünkü daha anne değilim gibime geliyor stajer anneyim :)kaydirigubbakcemile3

Canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum guzel dusunceleriniz icin... Rabbim henuz kavusmayanlari yavrularina sag salim kavustursun, bebek isteyen arkadaslarimida hayirlisi ile bebislerine kavustursun...
canım çok geçmiş olsun allah bebeğini sağlıkla büyütmek nasip etsin iyi olduğunu bilmek güzela.s.

kızlar göbüşümüz dün çektik

aLLAH NAZARLARDAN SAKLASIN CİCİM PEK ŞEKER ÇIKMIŞ göbişin bayıldım valla kilonda gayet iyi gözküyor süper tü tüü tüüü maşallah nazar değmez inşallah:teytey:

kızlar çingeneme cicişler aldım resimlerini ekledim albümüme
hemen bakıcam eminim harikadır hepsi

mavi deniz merhaba canım benimde aynı dert var başımda ya hepsi yığınla yatağın üzerinde yerleşmeyi bekliyor gereksizleri giymediklerimi ayırdım ihtiyacı olan birilerine vericem allahtan o işi bitiridm gerisini yavaş yavaş katlayıp ayırıp yerleştiricem artık eşimde akşam yardım edecek birlikte yapıcaz bakalım uykum gelmesse tabi

CERENNN BU listede biz hala yokuzzz :) 3799.sayfada burko ve bende yazdık :) almıcanız mı listeye bizi yaaa :)delikafadulden

bende daha başlamadı o işe mavicim ama bu hafta kesin yapıcam artık havalr çok soğuk olmaz kışlıkları kaldrımak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…