Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:3 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:
iyilik kankiii sen nasılsınnn?

Evet canım ya ihmal ettim çok baktım başıma dert olmaya başladı ayıp olmasın değiştireyim dedimmmhihoyyyt
Ceren iyice sıkılmıştır artık içerdee nasıl gidiyor gebelik:CüvCüv:

Nurcumm çok güzel çıkmışsın maşallah

sen arada bir mola verdir kıza olmuyor ama böyle cicim başka yerlere yolla dışarı felan çıksın ne bu ya hep yanında hep yanında biz görüşemiyoruz ama klava:
evet ben kıpır kıpırımda topik pek bi durgun

CERENNN BU listede biz hala yokuzzz :) 3799.sayfada burko ve bende yazdık :) almıcanız mı listeye bizi yaaa :)delikafadulden

hoş geldin güzelim öncelikle merhaba
biz her yeni geleni beni listeye ekle diyeni listeye almıyoruz cicim bizim topik sakinleri olarak bazı kriterlerimiz var şeker eğer bunlara uyarsan sınava girer soruları cevaplarsan sende listeye dahil olabilirsin tabii neden olmayasınki....

bende daha başlamadı o işe mavicim ama bu hafta kesin yapıcam artık havalr çok soğuk olmaz kışlıkları kaldrımak lazım

a.s a.s a.s
evet bencede artık çok soğuk olmaz en azından kabanların kazakların felan kalkması şart

uyyy kimler gemiş yaaaa :1hug: özlettin kız kendini
nasılsın

iremmmm nerdesin bakem sen nasılsın? allah iyiligini versin ancakmı degiştirdin kimligi iyi şimdiye kadar sıkıntı olmamış..nurcum göremiyorum ben resimleri malum burada bazı yerler açılmıyor..

iyidir be kanka ne olsun bildiğin gibi işte günden güne büyüyoruz komacan olduk teyzesi
bencede artık değiştirmeliydin gülüm senesi geldi nerdeyse evliliğinin kaydirigubbakcemile3

ceren sıkıldımı bilmiyorum ama sıkılmasın diye arada minyatür oyuncaklardan yutuyorum oynasın içerde diye :roflol: :roflol: :roflol:

uyyy kimler gemiş yaaaa :1hug: özlettin kız kendini
nasılsın

dimi burcu yaaa özletti kendisini cadıııı kaydirigubbakcemile3

hop hop gelirgelmez ayağımın tozuyla cadı madı deme kızımm ya en azından birkaç syf ilerleseydii:roflol:

valla bende özledim canımm:çok üzgünüm: oğluşun olacakmışşş çok sevindimmm:sm_cool: kızlar evde kalmayacakkk erkekler artmışşkaydirigubbakcemile3 ceren hadi iyisin:roflol:

kıızzz niye iyi oluyormuşum ben
benim kızım evde kalırmı sence?
anasına bak kızını al demişlerrr yavruuuuu :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

hop hop gelirgelmez ayağımın tozuyla cadı madı deme kızımm ya en azından birkaç syf ilerleseydii:roflol:

peki sen biliyin şimdi alınır gşdersşn bşr daha gelmezsin birde lülülülülülü lülülülülülü

iremmmm nerdesin bakem sen nasılsın? allah iyiligini versin ancakmı degiştirdin kimligi iyi şimdiye kadar sıkıntı olmamış..nurcum göremiyorum ben resimleri malum burada bazı yerler açılmıyor..

iyiyim canımmmm ne olsunn bana yasak koydu eşim kk ya giremiyorum ilk başta çok üzüldüm ama pes ettim askerden sonrası en mantıklısı bebiş için ertelemek durumunda kaldım iş yapım da değişince artık üzülmüyorum vardır her işte bir hayır:Saruboceq:

kıızzz ne gibi bir pozisyon buuuu merak ettim farklı dedin ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
burdan yazamazsan özelden yaz canım kaydirigubbakcemile3

evet evet öyle ama eşinede uyuz oldum heeeeeeeee klava:
tamam çocuk düşünme yine ama kk neden yasakkkkkkkkkkkk
o kocan bir gelsin hele bu tarafada gör bak neler oluyor klava: klava:

bana bakk aldırma elime oklavayııı hıııııklava: kızım ciddi kavga ediyoruz eşimle girince oda üzülüyor benim bu durumuma bende ona onlar benim arkadaşım normal sohbet ediyoruz desemde yemezler diyorr ikna olmuyor:çok üzgünüm: aslında cidden öyle tamam gebelik topiği ama herzaman gebelikten konuşmuyoruz işte ailevi canımız neye sıkılsa yada sevinsek gelip anlatıyorduk ne güzel artık ondan da mahrum kaldımm:çok üzgünüm:

valla bende özledim canımm:çok üzgünüm: oğluşun olacakmışşş çok sevindimmm:sm_cool: kızlar evde kalmayacakkk erkekler artmışşkaydirigubbakcemile3 ceren hadi iyisin:roflol:

he kız ben oğluma harem bile kurdum ceren ilayda zeynep.... kızları topladım
analrına baktım kızlarını aldım
kız entelleiyede bana bırakbiraz kızlardan diyodu ama onunda kızı olcak artık alkisalkisalkis oğluma bi kız daha

meraklı melehat yazdımmkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versinnnnn:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…