- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.081
canımm kesinlikle sor doktoruna ihmale gelmez ama dediğim gibi çok ciddi birşey oalcağını sanmıyorum....
Bu bıcırıklar bizim iliğimzi kemiğimiz kurutuyor nurr o yüzden bu haldeyiz bacım :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaa madem yanılabilir o zaman neden cinsiyet söylüyorlarki gıcık oluyorum heeee
canım inşallah sağ salim çıkar ameliyattan ve bebeğini kucağına alır.... :Saruboceq:
herkesin işi var sanırsam malum pazartesi :çok üzgünüm:
evet mavi ya sorma 8 aydır neler çekiyor bizimkide yazık ya valla ben üzülüyorum onun haline. neys diyorum az kaldı sık dişini en azından 2 ay daha sonra yine normal eski hayatımıza döeriz inşallah dönebilirsek tabiii kaydirigubbakcemile3
aman efendim aman kimler gelmiş kimler gözlerime inanamıyorum yaaaa
kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hoş geldin nassen? bizde seni çok özledik kurban ne var ne yok? Kız evlendiğinden beri ancamı değştirdin kimliği kaydirigubbakcemile3
canım benim ancak girebildim malum stajer kız yanımdayken rahat olmuyor şimdi aşağıya gönderdim santralde azıcık rahat rahat geçmişi okudum menzil gülüde yazmış iyiymiş çok sevindim sende kıpırkıpırmışsın oh ne güzel allah ağzımızın tadını bozmasın maşallah maşallah
CERENNN BU listede biz hala yokuzzz :) 3799.sayfada burko ve bende yazdık :) almıcanız mı listeye bizi yaaa :)delikafadulden
bende daha başlamadı o işe mavicim ama bu hafta kesin yapıcam artık havalr çok soğuk olmaz kışlıkları kaldrımak lazım
kızlarrrr duydum ki biraz hareketlenmeye ihtiyacınız varmış bende geleyim bir dedimmmm:hooray:
Bugün izinliyim kimliğimi değiştirdim birde muhtarlıkta vs işlerim vardı birazdan temizlik yapıcam bir bakımmm dedim fırsattan istifadeee:sm_cool:
Nasılsınız çok özledim sizleriii:çok üzgünüm:
Kızlarr beyaz doğum yaptı mı:uhm:
:
iyilik kankiii sen nasılsınnn?
Evet canım ya ihmal ettim çok baktım başıma dert olmaya başladı ayıp olmasın değiştireyim dedimmmhihoyyyt
Ceren iyice sıkılmıştır artık içerdee nasıl gidiyor gebelik:CüvCüv:
Nurcumm çok güzel çıkmışsın maşallah
uyyy kimler gemiş yaaaa :1hug: özlettin kız kendini
nasılsın
uyyy kimler gemiş yaaaa :1hug: özlettin kız kendini
nasılsın
iyidir be kanka ne olsun bildiğin gibi işte günden güne büyüyoruz komacan olduk teyzesi
bencede artık değiştirmeliydin gülüm senesi geldi nerdeyse evliliğinin kaydirigubbakcemile3
ceren sıkıldımı bilmiyorum ama sıkılmasın diye arada minyatür oyuncaklardan yutuyorum oynasın içerde diye :roflol: :roflol: :roflol:
hee benim verdiğim taktiği uyguluyorsunn:roflol: kızım kabızlık yapar o :roflol:
dimi burcu yaaa özletti kendisini cadıııı kaydirigubbakcemile3
ee irem anat bakalım nası gidiyorr
valla bende özledim canımm:çok üzgünüm: oğluşun olacakmışşş çok sevindimmm:sm_cool: kızlar evde kalmayacakkk erkekler artmışşkaydirigubbakcemile3 ceren hadi iyisin:roflol:
hop hop gelirgelmez ayağımın tozuyla cadı madı deme kızımm ya en azından birkaç syf ilerleseydii:roflol:
iremmmm nerdesin bakem sen nasılsın? allah iyiligini versin ancakmı degiştirdin kimligi iyi şimdiye kadar sıkıntı olmamış..nurcum göremiyorum ben resimleri malum burada bazı yerler açılmıyor..
iyiyiz gülüm ya ne olsun ev iş mekik dokuyoruz.Birde aynı yerde aynı bölümdeyim ama farklı bir pozisyona geçtim hiç bilmediğim bir iş birazcık tısıyorummdelikafadulden bu aralar gündemde bu var bende:1shok:
iyiyim canımmmm ne olsunn bana yasak koydu eşim kk ya giremiyorum ilk başta çok üzüldüm ama pes ettim askerden sonrası en mantıklısı bebiş için ertelemek durumunda kaldım iş yapım da değişince artık üzülmüyorum vardır her işte bir hayır:Saruboceq:
kıızzz niye iyi oluyormuşum ben
benim kızım evde kalırmı sence?
anasına bak kızını al demişlerrr yavruuuuu :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
peki sen biliyin şimdi alınır gşdersşn bşr daha gelmezsin birde lülülülülülü lülülülülülü
valla bende özledim canımm:çok üzgünüm: oğluşun olacakmışşş çok sevindimmm:sm_cool: kızlar evde kalmayacakkk erkekler artmışşkaydirigubbakcemile3 ceren hadi iyisin:roflol:
kıızzz ne gibi bir pozisyon buuuu merak ettim farklı dedin ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
burdan yazamazsan özelden yaz canımkaydirigubbakcemile3
evet evet öyle ama eşinede uyuz oldum heeeeeeeeeklava:
tamam çocuk düşünme yine ama kk neden yasakkkkkkkkkkkk
o kocan bir gelsin hele bu tarafada gör bak neler oluyorklava: klava:
he kız ben oğluma harem bile kurdum ceren ilayda zeynep.... kızları topladım
analrına baktım kızlarını aldım
kız entelleiyede bana bırakbiraz kızlardan diyodu ama onunda kızı olcak artık alkisalkisalkis oğluma bi kız daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?