Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iremm o pozisyon neymiş yav bende merak ettim

müdür oldumm dermişimmmm:roflol:
yok be canım işim birazcık zorlaştı artık yeni bir iş daha öğreniyorum önceden yaptığım evraklar benim sorumluluğumdaydı şimdi 3 kişi artı banka kontrol edecek
bankalarda didik didik ediyorlar tek bir yanlış tonla maliyet olarak geri dönüyor çok stresli anlayacağınızdelikafadulden

uyy densene daha fazla uğraş durrrdelikafadulden

ahh be gülüm işte bende bunu demeye çalışıyorum sana sadece gebelik değil mevzu sende biliyorsun bazen gebeliği bebeği unutyoruz muhabbetlerde ama madem öyle aile içi şiddete sebep oluyorsak gelme tabii.... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

elbet bu günler geçecek ve biz acısını çıkaracağız inşallaaahhhh

burcu hanım burcu hanımmm ben daha kızımı kimselere vermedim ona göreeee cerenin adını ağzına alırken besmele çek heleeee kaydirigubbakcemile3
bu arada kız çatlak burcu bebeğinin cinsiyeti kız olan entelliye değil hatice deli karı kaydirigubbakcemile3

meraklı melehat yazdımmkaydirigubbakcemile3

bakıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iremm o pozisyon neymiş yav bende merak ettim

aha bir meraklı daha :roflol: :roflol:

kızlar benim dışarda birazcık daha işim var bitireyim de geleyim hemencecik.Akşam eşim mesaide olacak girebilirim katılan olacaksayerimseniben

eh hadi git bari gitme desek kalmıcaksın
ama gel yine tamammı şeker lütfennnn

allah yardımcın olsun ne diyeeemmm delikafadulden

hee yolladıkdan sonra farkettim entelliye yazdığımı hatice diede düzeltmedim olsun sonuçda oğluma bi kız daha çıktı yaa
cereni vermee kaçırrız nolmuşş :dilcikar: anam bi dünür olsak amma olurr klava:klava: böyle oluruz

kızz düzeltseydin ya deli kızın gücüne gidecek bu kadarmı kaale alınıyorum diye
ben olsam uyuz olurdum (Amma gaz veriyorum dimi kaydirigubbakcemile3 )

valla çok fena oluruz hee sen oğluna ben kızıma laf söyletmeyiz aslaaa onlar gününü gün ederken biz birbimizi yer dururuz kaydirigubbakcemile3

ya bende sıkılıyorum sürekli tepemde birisi ama anpayım el mahkum patronda burda işi gösteriyorum ama arada yolluyorum işte şimdi aşağıda ben çağırana kadar gelmene gerek yok dedimkaydirigubbakcemile3 üffs iş anlatmakta çok sıkıcıymış ya yapmak daha kolay valla

ana bizim kızları cariye yapmış bu ayol aaa gülçin koş yetiş anacığım biz gıdım gıdım büyütelim bu hatun oğluna cariye yapsın ayy fena oluyorum

kız deliüü ne gaz verion klava: gebeyiz unutkanlık hat safhada entelliyecim haticecim beni analr dimi kızlarr :1hug:a.s.

aynen öyle olurr oğluna bişey de kızımı üzmesin klava:
iki yemek yapmayı bilmiyo seninde kızın haaklava:
delikafaduldendelikafadulden korkunç olurmuş kızz
yok yok biz örgülerimizi alıp uysl uysal dünürcüük oynardık
cer4n kız iki kişi listeye girelim diye yazıp duruyoduu gördünmü sınav mınav yapmıcanmı kaydirigubbakcemile3

kızz ne var fena yeremi düştü kızlarınızz oğlum pırlanta gibi belliki makina mühedisi olucak seslere alışık :dilcikar: şükredin ayoll

EVET CANIM YAA
işi anlatmak daha zor hakkatten biz bildiğimiz için otomatikman yapıyoruz herşeyi
sende fazla detaya inmeden anlat kuzum her işi gösterme
senin bildiğin herşeyi bilmesin sonra pabucun dama atılır kaydirigubbakcemile3

sorma yaa hamile felan demicem dövecem bu burcuyu ben heee daha şimdiden kızlara göz koydu sapıkkkk klava:

heee yap sen duygu sömürüsünü yap ben olsam ağzıma geleni syardım sana kaydirigubbakcemile3

yok yok olmaz bu iş anacım mümkünse hiç tanımadığım biri dünür olsun ben mesafeyi baştan koyarım resmi olurum ona göre. :jeyyar:
şimdi tanıdıkla uğraşılmaz valla heleki kk daki tanıdıklarr yatak odama kadar biliyorlar anam ne resmiyeti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla cicim o iki arkadaşa ben cevap yazdım belki okumuşsundur ama topiğin kritelerini ve sınavını duyunca bir aha yazmadılar bakalım bir daha geleceklermi kaydirigubbakcemile3

kızlar ev süpürüyrsum netim kopmuş yaaa.............
naptınız bakalım ben yokken özlediniz değil mi beni

kızz ne var fena yeremi düştü kızlarınızz oğlum pırlanta gibi belliki makina mühedisi olucak seslere alışık :dilcikar: şükredin ayoll

böyle konuşuyorumm benimkide son anda kız çıkarmış :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
pırlanta gibi heeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hemde makina mühendisi heeeeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aayy aayyy karnıma ağrı girdi gülmektennnn :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: hakkaten kız yatak odamıza kadar biliozz ne zor olurdu

anam bu burcudan bende tırsttım hatuna bak kızlara göz koydu şimdiden kaynanalık yapıyor ..çigdem kolay gelsin bir kaç ay sonra bende senin gibi olacam sık giremem diye tısıyorum o zaman ay anam vakit geçmez tüm gün başımda biri off..

napim aıştıram kendimi çocumu övmeye bu cümleler ilerde lazım olcak dimi ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…