- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.121
anam bu burcudan bende tırsttım hatuna bak kızlara göz koydu şimdiden kaynanalık yapıyor ..çigdem kolay gelsin bir kaç ay sonra bende senin gibi olacam sık giremem diye tısıyorum o zaman ay anam vakit geçmez tüm gün başımda biri off..
sen hala işmi yapıyorsun nur otur biraz yaaaaa bak valla fena olucak heeeeeeeeklava: klava:
kusura bakma şekerim benim kocam mühendise kız vermez
:roflol::roflol::roflol: hakkaten kız yatak odamıza kadar biliozz ne zor olurdu
anam bu burcudan bende tırsttım hatuna bak kızlara göz koydu şimdiden kaynanalık yapıyor ..çigdem kolay gelsin bir kaç ay sonra bende senin gibi olacam sık giremem diye tısıyorum o zaman ay anam vakit geçmez tüm gün başımda biri off..
napim aıştıram kendimi çocumu övmeye bu cümleler ilerde lazım olcak dimi ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kusura bakma şekerim benim kocam mühendise kız vermez
kız şimdi bende sana yazıodum mavinin kızı olursa gıkını çıakrmadan verrii dimi mavi diyee
gel oğlumm başka topikerde kızmı yok sana :dilcikar:
bitirdim canım eşime yaptırdım ama çıldırdım resmen ütülerimiz var ama yarına kalsın onlarda ilaydamın cicişlerinide çarşamba yıkayacam artık
amanın dostlaarr yetişiiiinn kolonyaa getirin amanınnn kimse beğenmedi yaa oğlumuuu ay bana bişilerr oluooo kafamçokkarıştı
burcuya bak hele alınganlık yapıp başka topiklere kız bakmaya gidiyor. bakalım burcu bi ögrenelim kızmı erkekmi diye
niye kızzz? Mühendislerin nesi varki?
canımm neden çıldırdın yaa hayırdır?
kuzu senin kociş artık iş yerine gitmeye başlamadımı?
Bırak ütüyüde yarın yaparsın yaaa bulgurluya gelinmi gidicen yat dinlen
burcuya bak hele alınganlık yapıp başka topiklere kız bakmaya gidiyor. bakalım burcu bi ögrenelim kızmı erkekmi diye
yok yok olmaz valla yüz yüze bakamayız yaa
ben varya her gördüğümde seni aklımaakaydirigubbakcemile3
sorma mavi ye topikteki bütün kızları topladı şimdiden seç beğen al durumu olcak heee kaydirigubbakcemile3
bak seeeeennn demek şimdiden kendini yalancı kaynanalığa hazırlıyorsun heee vvvıııııışşşşş tirledim haaaaaa kaydirigubbakcemile3
niye kızzz? Mühendislerin nesi varki?
başka topiklerde kız arıyon heee kız bu tv programlarındaki kaynanalara benzedin sen heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canımm neden çıldırdın yaa hayırdır?
kuzu senin kociş artık iş yerine gitmeye başlamadımı?
Bırak ütüyüde yarın yaparsın yaaa bulgurluya gelinmi gidicen yat dinlen
tamam tamam üzülme hele bir doğsunlar bakarız
gerçi bizim kızlar zaten sana uymaz şekerim bizim kızlar senin oğlandan büyük oluyorlar erkeğin bir kaç yaş büyüğü makbuldür yavrum biliyorsun :teselli:
şuna bak yaa buda şimdiden çocuğum evde kalmasın diye temel atıyorrr kaydirigubbakcemile3
ayy beklemek çok heycanlı ben öğrendimde ne oldu sanki haa emin değilizzz hayırlısı olsunda hepimizin öğrencez nede olsayok gıı burcu baksana depresyona gidecek azıcık ılımlı olalım diye şeyeetim ben...bana zati erkek olacak mış gibi geliyor hala ama kız olursa şok olacak bir süre..aman hayırlısı olsun..şu meraktan bir an önce kurtulmak istiyorum..daha haziran 4 de çooookk var..
canım kendi mühendis olunca vermem kızımı diyor.....
yok daha iş yerine gitmiyor canım zannedersem doğumdan sonra gidecek şimdi evde çalışıyor....
eşime iş tarif ediyorum anlamıyor yapamıyor çıldırttıklava: klava:
ya tatdını çıkar o zaman valal berbat bişeymiş iş öğretmek çok sıkıcıanam bu burcudan bende tırsttım hatuna bak kızlara göz koydu şimdiden kaynanalık yapıyor ..çigdem kolay gelsin bir kaç ay sonra bende senin gibi olacam sık giremem diye tısıyorum o zaman ay anam vakit geçmez tüm gün başımda biri off..
tamm a tmama gitmiyoruum elalemin kızında ne işim varr değilm a açocukar görürü biribni beğenir anlaşırsa olur dimi ama :roflol::roflol:
evet valla biz bi toplaşasak varyaa hepimiz aha ahaaa sen şu pozisyonu seviyodun dimii hadi haddii karın söyledi deriz kocalara :roflol::roflol:
kız zengin ourlar diye dediydim ben aba kararı oğluma bıraktım artık çıksın bakam ilk önce haniginizin adını söylücekk ona göre bakarız artık :roflol::roflol:
yok gıı burcu baksana depresyona gidecek azıcık ılımlı olalım diye şeyeetim ben...bana zati erkek olacak mış gibi geliyor hala ama kız olursa şok olacak bir süre..aman hayırlısı olsun..şu meraktan bir an önce kurtulmak istiyorum..daha haziran 4 de çooookk var..
canım kendi mühendis olunca vermem kızımı diyor.....
yok daha iş yerine gitmiyor canım zannedersem doğumdan sonra gidecek şimdi evde çalışıyor....
eşime iş tarif ediyorum anlamıyor yapamıyor çıldırttıklava: klava:
tamm a tmama gitmiyoruum elalemin kızında ne işim varr değilm a açocukar görürü biribni beğenir anlaşırsa olur dimi ama :roflol::roflol:
evet valla biz bi toplaşasak varyaa hepimiz aha ahaaa sen şu pozisyonu seviyodun dimii hadi haddii karın söyledi deriz kocalara :roflol::roflol:
kız zengin ourlar diye dediydim ben aba kararı oğluma bıraktım artık çıksın bakam ilk önce haniginizin adını söylücekk ona göre bakarız artık :roflol::roflol:
ayy beklemek çok heycanlı ben öğrendimde ne oldu sanki haa emin değilizzz hayırlısı olsunda hepimizin öğrencez nede olsa
evet valla işin içinde olunca insan zorlukları biliyor bende muhasebeciye vermem oğlumu kaydirigubbakcemile3
ya tatdını çıkar o zaman valal berbat bişeymiş iş öğretmek çok sıkıcıama ileride bebeğimle rahat rahat 4-5 ay geçirebilmek için katlanıyorum napayım
anacığım bu topiğe şifre koymak farz oldu sanursam bu ne ayol pozisyon falan ay pozisyon demişken akşama bişeyler hazırlasam iyi olur çekmecemdeki dantelleri çıkarayım bari göbiş iyicene şişmeden kaydirigubbakcemile3
demekki mühendislerde bir poohhhluuu varrrr azıcık ağzından laf alaydın yaa neyen öyle diyor beee :uhm:
hımm doğumdan sonrada ilaydayı bırakıp gidemez bence cicim kaydirigubbakcemile3
anladım canım erkekler tabi elinin çamuru ile kadın işine bulaşınca eline yüzüne bulaştırıyorlar dimi ama sakin ol kuzum. Bunalrı yapmayan erkeklerde var. Bizde yani buldukta bulanıyoruz heee resmen kaşınıyoruzklava:
kız zilli fantazimi yapcan gece seni seniii :jeyyar: doktor yasak mdesse bende yapam bari bak özendim şimcikkya tatdını çıkar o zaman valal berbat bişeymiş iş öğretmek çok sıkıcıama ileride bebeğimle rahat rahat 4-5 ay geçirebilmek için katlanıyorum napayım
anacığım bu topiğe şifre koymak farz oldu sanursam bu ne ayol pozisyon falan ay pozisyon demişken akşama bişeyler hazırlasam iyi olur çekmecemdeki dantelleri çıkarayım bari göbiş iyicene şişmeden kaydirigubbakcemile3
geçer geçer merak etme
diyene bak ben zor beklemiştim valla
eşin ne diyor cinsiyet konusunda peki mavi?
bak bizimki hep kız demişti kız çıktı belki tutar seninkide kaydirigubbakcemile3
demekki mühendislerde bir poohhhluuu varrrr azıcık ağzından laf alaydın yaa neyen öyle diyor beee :uhm:
hımm doğumdan sonrada ilaydayı bırakıp gidemez bence cicim kaydirigubbakcemile3
anladım canım erkekler tabi elinin çamuru ile kadın işine bulaşınca eline yüzüne bulaştırıyorlar dimi ama sakin ol kuzum. Bunalrı yapmayan erkeklerde var. Bizde yani buldukta bulanıyoruz heee resmen kaşınıyoruzklava:
:roflol: :roflol: :roflol:
bakalım senin yakışıklı kimi beğenecek :dilcikar: :dilcikar:
heee zengin olurlar demii kim uydurduysa bu yalanıda
allah bilir bir erkek kendinden büyük bir hatuna aşık olmuştur zamanında erkekliğe bok sürülmesin diyede bunu uydurmuştur ve yüzyıllardır gelir bu cümle günümüze kadar.
Ama çevremde ne kadar bu şekil evlilik varsa daha zengin olduklarını görmedim yani bilgine canım....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pardon bacım anlamadım sen ne dedin
muhasebeciye oğlumu vermemmi dedin
ulen sen muhasebecilere kurban ol emiiiiiiii
hhııııhhhh :dilcikar: :dilcikar:
kız ne şifresi sen +18 muhabbet görsen birde gelmezsin bir daha topiğe heralde aaahhhh aahhhh ne sohbetleri onlar yaaa dimi kızlaaaaaarrrrrrr :asigim: :asigim: :asigim:
kızzz senin şimdi hormonlar tavan yapmıştır heeee kudurukluğun had safhasındasındır sen şimdi tehlikeli dönemide geçtiniz valla iyi değerlendir güzelim bu günleri sonra sen kudursanda tırmansanda bir poh olmuyor kendimden biliyorum senağlama
kesinlikle gidemez canım yazın memlekete gidecez şimdiden acısı çöktü ona en napacam ya burda diye
yok kimse beni dünür olarak kabul etmedi :çok üzgünüm: bende tercihi çocuklara bırakıcam artık kaydirigubbakcemile3çigdemcim valla sıkıntılı oldugunu tahmin edebiliyorum..benim yerimede birileri bakılacak o yzüden iş ögretmem gerekecek... ceren kız eşimde erkek hissediyor kesinlikle benimde onunda özellikle erkek bebk takıntımız yok ama nedense hep içimize öyle dogdu şimdilerde diyoruz kız olursa ufak bir şaşkınlık şok geçiririz diye..hayırlısı tabii.. burcu demek ismileri söyleyecen hangisini söylerse seç begen al yaneee kadına bak yaa pazardan mal alıyo sanki..
burcu sende mii anam desene iki ay sonra sanada bana da burası hayal olacak gibi..burcu neden hala yassak anam size biz kalktı yassak falan yok artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?