Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kesinlikle gidemez canım yazın memlekete gidecez şimdiden acısı çöktü ona en napacam ya burda diye

ayy canım yaa kolaymı adam yapayalnız kalacak hem karısından ayrılacak hemde dokuz ay yolunu beklediği kızından
ne kadar kalacaksınız memlekette nur? Fazla kalıp adamı çileden çıkarma sakın
eşinde gelemezmi seninle memlekete?

fantaziiii haaaaaaaa süüppeeeeeerrrrrrrr yapabiliyorken yapın kızlarrrrr sonra bu günleri çok ararsınız

kız burcu doğru değilmiymiş o kaktüs muhabbeti? banada atmıştın sen o maili?

evet karpuz alıyor seçmece bunlar seçmeceeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

he valla kulalkarı çınlasın irem dönemi muhabbetleriydi +18lerrrr nası özlemeyelim bi o kızı dimi ama :roflol:

hele bide bi kere görse hiç gidemez

aaahhhh aahh kankim benim gelsede yine +18 e dönsek sohbeti bile güzel
gerçi birde yaşaması varya neyse
töbe töbe güpe gündüz aklımdaki şeylere bak yaaaa beni yoldan çıkardınız yine

kızz seni niye dünür olarak kabul etmeyelim ben seni dünür değil kardeş gibi görüyorum çatlak yumurta ama o kadar fazlada ileri gitme yüz verdik diye astar isteme şimdi.

evet canım enfeksiyon varsa ilişki yassaaahh sadece ilişki değil neler yasak inşallah yoktur :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 ilahi ceren çok yaşa emi sen ama şaka bir yana hormonlar cidden tavan yapıyor herhalde +18 i görmeyi isterim valla niye gelmiyeyim ayol gelirim hem daha çok gelirim bende allahın bir kuluyum ayol ayy gelsin fantaziler gitsin içi geçmişlerkaydirigubbakcemile2 Şeniz

yapçem valla aksilik çıkmaz ise yıkanıp kokulanıp hazırlanayım diyorum mumlarıda yaktımmı tamamdırkaydirigubbakcemile3

canım 1 aydan fazla kalacaz inş atamam olursa ağustosun 20-25inde gelecez ama eşim dayanamaz fazla gelir gider bizi görmeye

anladım burcuuu ben işten ayrılacam dogumda öyle görünüyor bugün sormuş eşime yönetim kurulu başkanımız konuşun siz diye kibarca ne yazacaksınız bizde ona göre yeniden yapılandırıyoruz falan ona göre eleman bakarız falan diye...açık açık göndermiyorlarda eşim oldugu için arada biraz çekindiler.. benim içinde çalışmakta sıkıntıydı muhtemelen önümüzdeki aya eleman ararlar sonra buldum ettim derken bir de benim iş ögretmem biraz zman alır zaten sonra izne ayrılırım zannımca..

değilmiş valla bende haberlerde duydum yoksa heryeri kaktüs yapıcaktım kaydirigubbakcemile3

yok kız kardeşiz dabi dünür kız isteme işin geyiği :1hug:
ayyy işallah öyle bi sorun yokturrr delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: gaza geldik hepimizzz giyinin seksi şeyleri akşama şenlik varr:roflol:
canım 1 aydan fazla kalacaz inş atamam olursa ağustosun 20-25inde gelecez ama eşim dayanamaz fazla gelir gider bizi görmeye

ayy dayanamaz adamcık kızını karısını görmeye gelir sık sık

hayrlısı olsun canım ya bende çıkmıcamda başka eleman alcaklar bakalım benim patrona güvende olmazya gelince bana posta koyabilir

oyy oyy oyy sabahlar olmasın kızlar soyunun giyin en güzel dantelleri slow bir müzik mum ışığı ışıklar kapalı herhangi bir oda olsun kalsiğin dışında yanekaydirigubbakcemile3 oyy oy sabahlar olmasın alkisalkisalkis

çatlak gacı:roflol::roflol::roflol::roflol:

bak sennn bizim antalyalıda neler varmışta haberimiz yok gel anam gel eski günlere döneriz bizde +18 muhabbetler çok hoş olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohh valla diyorum ya yapabiliyorsanız yapın kızlar fantazileri biz sanırım bir yıl falan unutucaz bu olayları alel acele yapçaz ne ben anlıcam bir poh ne kocam ceren mıy mıy ağlıcak senağlama

oooyyy kızz çokmuş beeee yazık adama valla üzüldüm şimdi o kadar kalman şartmı gülüm yaa bir yandan sen bir yandan ilayda hasret çektireceksiniz adama.

hakkında hayırlısı ne ise o olsun gülüm boşver belkide işten çıkman en doğrusu olacak senin için bebeğinle ilgilenirsin fenamı sonra bakarsın duruma göre.

aaa bende akşam eşime diyordum akktüs alalım eve camların önüne koyarız diye ee o zaman almayalım yaa iyiki söyledin valla sağol :1hug: :1hug:

yarın siz işe zor kalkarsınız yavru bu fantaziler sonucunda düşünemiyorum sizi :asigim:

ben bu duruma sadece aaaahhhhh aaaaahhhhhhhhhhhhh diyorum başkada bir şey diyemiyorum senağlama senağlama senağlama

cerenim benim ablam gelecek hemde benim evim çok sıcak oluyor nemide var istanbulun artık eşimde aralarda gelecek bende dayanamam ama

bende o haberden sonra almakdan vazgeçtim eşimde inandım diye dalga geçmişti zaten benlee kaydirigubbakcemile3

ben meçhulde çiğdem -tatlicadiarzu- böyle gelir yarın kesin :roflol:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:3 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

cerenim benim ablam gelecek hemde benim evim çok sıcak oluyor nemide var istanbulun artık eşimde aralarda gelecek bende dayanamam ama

ayyy canım yaaa madem öyle diyorsun sizin için iyi olur tabiide eşine çok zor olur valla biz daha evlendiğimizden beri hiç ayrı kalmadık bir gece bile ayrı yatmadık allahımda ayırmasın :Saruboceq:

bende o haberden sonra almakdan vazgeçtim eşimde inandım diye dalga geçmişti zaten benlee kaydirigubbakcemile3

ben meçhulde çiğdem -tatlicadiarzu- böyle gelir yarın kesin :roflol:

bende almıcam o zaman ne gerek var evde kaktüse sonra ceren meraklanıp parmaklıcak canı acıcak kıyamam :teselli:

çiğdem evet ya gitmeden evvel izin alsın bence yarın gecikicem diye kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: patron sorarsa hayırdır ne için kızım
şeyy ımm der durur artık

ilahi çigdem demek sabahlar olmasın akşam bende yapamam...eve gitmeyecez direk amca geliyor almanyadan ablama gidecem eve geç geliriz sonrada olmaz garı ben yatarım..

allah hiç ayırmasın canım biz eşimin işi dolayısıyla çok ayrı kaldık ama memlekete eşinle gidince iyi olmuyor canım rahat gezemiyorsun

ilahi çigdem demek sabahlar olmasın akşam bende yapamam...eve gitmeyecez direk amca geliyor almanyadan ablama gidecem eve geç geliriz sonrada olmaz garı ben yatarım..

ayy benimde sorunum o erkende uyyorum doktor yasak koymasa bile ben sızdığım için gerçekleşemiyo bu olay kaydirigubbakcemile3

Canlarım nasılsınız? Hep aklımdasınız ama bilgisayarı açıp maillerimi okuyuncaya kadar Sude Hanım uyanıyor. Gecem gündüzüm onunla geçiyor. Buarada Menzil gülüm kavuşmuş Yusuf Tahaya Allah analı babalı büyütsün inşallah. Beyaz canım benim Allah kurtarsın son haftan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…