Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canımm hoşgeldiiinn sudemiz nasıl annesii
ayy ne güsel sizler böyle gelip haber verdikçce daha bi hevesleniyorum anneliğe

yasemin nasılsın? nurcum bende memlekette gittigimde eşle heryere gidemiyorsun ama tekken kadınlar arasıda oturmaya gidiyorsun ediyorsun daha rahat oluyor..ayy memleket özlemim depreşti yine..

yasemin nasılsın? nurcum bende memlekette gittigimde eşle heryere gidemiyorsun ama tekken kadınlar arasıda oturmaya gidiyorsun ediyorsun daha rahat oluyor..ayy memleket özlemim depreşti yine..

evet canım kesinlikle o istiyor hep beraber gezelim edelim ama sen akrabalarını gezmek istiyorsun bide benim ablam gelince aynı yerde kalmak istiyoruz yalnız iyi oluyor yani

:roflol::roflol: patron sorarsa hayırdır ne için kızım
şeyy ımm der durur artık

sorma yaaa ama şimdi hamile ya akıllarına o iş gelmez kimsenin uyuyup kaldı kalkamadı felan diye düşünür herkes kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ilahi çigdem demek sabahlar olmasın akşam bende yapamam...eve gitmeyecez direk amca geliyor almanyadan ablama gidecem eve geç geliriz sonrada olmaz garı ben yatarım..

ohhooo sizde bu akşam icraat yok o zaman sende fazla gezme hee dön hemene vine yat dinlen klava:

allah hiç ayırmasın canım biz eşimin işi dolayısıyla çok ayrı kaldık ama memlekete eşinle gidince iyi olmuyor canım rahat gezemiyorsun

amin balım aminnnnnnnnnnn Rabbim kimseyi eşinden ayırmasın :Saruboceq:
valla gülüm ben aynı şehirde doğdum yaşadım evlendim bu yüzden ben pek anlamam bu durumları kaydirigubbakcemile3

ayy benimde sorunum o erkende uyyorum doktor yasak koymasa bile ben sızdığım için gerçekleşemiyo bu olay kaydirigubbakcemile3

uykucu nolcek sende haftasonları yaparsın kaydirigubbakcemile3

canım benim birtanem hoş geldin kuzum nasılsın? sudem nasıl? Keyifler yerindemi? Yeni resimleri yokmu kızımızın annesi büyümüştür biraz artık hee bekliyoruz ona göre

kıaymam ayol ağlama dur az kaldı uyurken yaparsınız yaramazlıkları elbet fırsat olur canım yakaydirigubbakcemile3

bak ya siz varya sizkaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol: patron sorarsa hayırdır ne için kızım
şeyy ımm der durur artık
şeyedecektikte akşam :)

ilahi çigdem demek sabahlar olmasın akşam bende yapamam...eve gitmeyecez direk amca geliyor almanyadan ablama gidecem eve geç geliriz sonrada olmaz garı ben yatarım..
bugün olmassa belki yarın durumları yani olsun varsın geç olsun güç olmasınkaydirigubbakcemile3

nasıl ağlamam nasıl kaç ay oldu sen biliyormusun senağlama senağlama
rüyalarıma giriyor artık yaaaaaaaaaa delikafadulden senağlama

iyi akşamlar güzeller ben çıktım öpüldünüz mujk

hadi git bakalım cicim gitte hazırlığını yap ateşli bir gece seni çağırıyorrrrrr :asigim: :asigim:

ceren kız seni bi dakka boş bırakmaya gelmiyor hemen kuduruyosun kaydirigubbakcemile3:roflol: sapukkkk sen doğurunca vay kocanın haline :roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlaaaaaaaar :) nasılsınız?

aaa abla ben çıkıyorum sen geliyorsun ama olmuyor yaaaa neyse hoş geldin ablacım nasılsın iyimisin?

bende şimdiden iyi akşamlar dileyeyim..yarın görüşürüz...byee

iyi akşamlar maviiiiii kendine dikkat et

ceren kız seni bi dakka boş bırakmaya gelmiyor hemen kuduruyosun kaydirigubbakcemile3:roflol: sapukkkk

kudururum tabii sana göre hava hoş ne ala mualla canın her istediğinde herifin tepesinde ooohhh biz ne yapak bende isterem senağlama senağlama
neyse geçecek bu günler görecem sizide abisini :dilcikar:

kuzucuklarım bana müsaade haftanın ilk iş gününü bitirmiş bulunmaktayız kendinize ve bebişlerinize ve tabii eşlerinize çok çok iyi bakın canlarımmm sizleri seviyorum ve kocaman öpüyorummm hepiciğinize iyi akşamlarrrrrr vedeee iyi geceleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

valla olmuyor böyle gerçekten çok sinir bir durum... iyiyim canım sağol, senden ne var ne yok? bakıyorum yine coşmuşsun kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:3 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…