- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.161
Canlarım nasılsınız? Hep aklımdasınız ama bilgisayarı açıp maillerimi okuyuncaya kadar Sude Hanım uyanıyor. Gecem gündüzüm onunla geçiyor. Buarada Menzil gülüm kavuşmuş Yusuf Tahaya Allah analı babalı büyütsün inşallah. Beyaz canım benim Allah kurtarsın son haftan.
yasemin nasılsın? nurcum bende memlekette gittigimde eşle heryere gidemiyorsun ama tekken kadınlar arasıda oturmaya gidiyorsun ediyorsun daha rahat oluyor..ayy memleket özlemim depreşti yine..
:roflol::roflol: patron sorarsa hayırdır ne için kızım
şeyy ımm der durur artık
ilahi çigdem demek sabahlar olmasın akşam bende yapamam...eve gitmeyecez direk amca geliyor almanyadan ablama gidecem eve geç geliriz sonrada olmaz garı ben yatarım..
allah hiç ayırmasın canım biz eşimin işi dolayısıyla çok ayrı kaldık ama memlekete eşinle gidince iyi olmuyor canım rahat gezemiyorsun
ayy benimde sorunum o erkende uyyorum doktor yasak koymasa bile ben sızdığım için gerçekleşemiyo bu olay kaydirigubbakcemile3
Canlarım nasılsınız? Hep aklımdasınız ama bilgisayarı açıp maillerimi okuyuncaya kadar Sude Hanım uyanıyor. Gecem gündüzüm onunla geçiyor. Buarada Menzil gülüm kavuşmuş Yusuf Tahaya Allah analı babalı büyütsün inşallah. Beyaz canım benim Allah kurtarsın son haftan.
kıaymam ayol ağlama dur az kaldı uyurken yaparsınız yaramazlıkları elbet fırsat olur canım yakaydirigubbakcemile3bak sennn bizim antalyalıda neler varmışta haberimiz yok gel anam gel eski günlere döneriz bizde +18 muhabbetler çok hoş olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohh valla diyorum ya yapabiliyorsanız yapın kızlar fantazileri biz sanırım bir yıl falan unutucaz bu olayları alel acele yapçaz ne ben anlıcam bir poh ne kocam ceren mıy mıy ağlıcak senağlama
oooyyy kızz çokmuş beeee yazık adama valla üzüldüm şimdi o kadar kalman şartmı gülüm yaa bir yandan sen bir yandan ilayda hasret çektireceksiniz adama.
hakkında hayırlısı ne ise o olsun gülüm boşver belkide işten çıkman en doğrusu olacak senin için bebeğinle ilgilenirsin fenamı sonra bakarsın duruma göre.
aaa bende akşam eşime diyordum akktüs alalım eve camların önüne koyarız diye ee o zaman almayalım yaa iyiki söyledin valla sağol :1hug: :1hug:
yarın siz işe zor kalkarsınız yavru bu fantaziler sonucunda düşünemiyorum sizi :asigim:
bak ya siz varya sizkaydirigubbakcemile2ayyy canım yaaa madem öyle diyorsun sizin için iyi olur tabiide eşine çok zor olur valla biz daha evlendiğimizden beri hiç ayrı kalmadık bir gece bile ayrı yatmadık allahımda ayırmasın :Saruboceq:
bende almıcam o zaman ne gerek var evde kaktüse sonra ceren meraklanıp parmaklıcak canı acıcak kıyamam :teselli:
çiğdem evet ya gitmeden evvel izin alsın bence yarın gecikicem diye kaydirigubbakcemile3
şeyedecektikte akşam :):roflol::roflol: patron sorarsa hayırdır ne için kızım
şeyy ımm der durur artık
bugün olmassa belki yarın durumları yani olsun varsın geç olsun güç olmasınkaydirigubbakcemile3ilahi çigdem demek sabahlar olmasın akşam bende yapamam...eve gitmeyecez direk amca geliyor almanyadan ablama gidecem eve geç geliriz sonrada olmaz garı ben yatarım..
kıaymam ayol ağlama dur az kaldı uyurken yaparsınız yaramazlıkları elbet fırsat olur canım yakaydirigubbakcemile3
bak ya siz varya sizkaydirigubbakcemile2
şeyedecektikte akşam :)
bugün olmassa belki yarın durumları yani olsun varsın geç olsun güç olmasınkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar güzeller ben çıktım öpüldünüz mujk
iyi akşamlar güzeller ben çıktım öpüldünüz mujk
iyi akşamlar kızlaaaaaaaar :) nasılsınız?
ii akşamlar ablacım nasılsın hoşgeldinhihoyyythihoyyyt
nasıl ağlamam nasıl kaç ay oldu sen biliyormusun senağlama senağlama
rüyalarıma giriyor artık yaaaaaaaaaa delikafadulden senağlama
hadi git bakalım cicim gitte hazırlığını yap ateşli bir gece seni çağırıyorrrrrr :asigim: :asigim:
iyi akşamlar kızlaaaaaaaar :) nasılsınız?
bende şimdiden iyi akşamlar dileyeyim..yarın görüşürüz...byee
ceren kız seni bi dakka boş bırakmaya gelmiyor hemen kuduruyosun kaydirigubbakcemile3:roflol: sapukkkk
aaa abla ben çıkıyorum sen geliyorsun ama olmuyor yaaaa neyse hoş geldin ablacım nasılsın iyimisin?
iyi akşamlar maviiiiii kendine dikkat et
kudururum tabii sana göre hava hoş ne ala mualla canın her istediğinde herifin tepesinde ooohhh biz ne yapak bende isterem senağlama senağlama
neyse geçecek bu günler görecem sizide abisini :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?