- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.181
valla olmuyor böylegerçekten çok sinir bir durum... iyiyim canım sağol, senden ne var ne yok? bakıyorum yine coşmuşsun kaydirigubbakcemile3
aaa abla ben çıkıyorum sen geliyorsun ama olmuyor yaaaa neyse hoş geldin ablacım nasılsın iyimisin?
iyi akşamlar maviiiiii kendine dikkat et
kudururum tabii sana göre hava hoş ne ala mualla canın her istediğinde herifin tepesinde ooohhh biz ne yapak bende isterem senağlama senağlama
neyse geçecek bu günler görecem sizide abisini :dilcikar:
bende sinir oluyorum ama ne yapalım elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz
ne alaka diceksin şimd
valla bende bilmiyorum
elden bir şey gelmiyor yazacaktım
parmaklarım bunu yazdı birden kaydirigubbakcemile3
coşturdular ablaaa coşturdularrr haftanın ilk iş günüde hemde güpe gündüz kudurttular beniiii senağlama
canım sürekli topikte olanları ekliyoruz listeye,hep geleceksen sende,cerenin bazı soruları var önce onlar yanıtlanıyor sonra listeye ekliyoruz güzelimŞeniz"Erken doğum" lafı hepimizi korkutuyor. Ama çok şükür ki siz sağ salim atlatmışsınız bebişinle. Gözün aydın canım. Allah analı babalı, sağlıklı, uzun bir ömür versin oğluşuna:Saruboceq:
Beyazcığım ben de listeye girebilir miyim demiştim ama gözünden kaçmış herhalde. Kızımla 24. haftamızdayız. Doğum kısmetse 30 Ağustos. Adı da Buse olacak kuzumun:asigim:
canım ya beşik hep alınacak bişey değil hele tek maaş olunca o yüzden her ihtimali düşünmek lazım dimi yayerimsenibenseninde anneler günün kutlu olsun canım sağol canım evet pko uğraştırıyomuş biraz ama asıl sonuç tahlillerden sonra çıkıcak bakalım neler olucak ümitsizliğe kapılmıyorum mavişim artık daha çok inanıyorum er yada geç bebişimin geleceğine inşallah
amiiiiinnnnnnnnnnn canım teşekkür ederim desteğin için
maşallah canım çok sevindim beraber çıkmanıza evinizede gelmişsiniz hayırlısıyla rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin yusufumuza
hayırlı bir evlat olur inşallah kendine dikkat et.
ooooooooo beyazcım sen birini kucağına almadan ikinciyi düşünmeye başladın galiba çok beklemicen heee
beşikte geliyor sanırım herşey tam zeynebimiz hariç oda inşallah sağlıkla gelicek anneciğine
kolay gelsin güzelim sanadagünaydın canım nasılsın bugün ağrıların varmış hala devam ediyormu ardınm doktorunu
bende dün çıkardım yazlıkları yıkadım ama ütülemeye fırsatım olmadı bu hafta ütü yaparız artık:)) sende fazla yorma kendini canım çok ayakta kalma ara ara uzan canım görüşürüz
güle güle iyi günlerde kullan mavişimŞenizcnm gündelik bir yemek takımı begenmiştim siyah beyaz kaşıklarıyla falan şık birşey hoşuma gitmişti daha önce alayım diye ama bende tabak çanak çok olunca alamıyordum eşimde atayım öncekileri diye baskı yapıyordu nitekim dün almış eskileride hemen ben uyurken paket yapmış yazlıga göndermek için..
oy oy maşallah nur,kız sen 9 aylık olunca ne yapıcan,benim göbiş anca bu kadar hatta yok bilea.sson haftalarda baya zorlanıcan,olsun sağlıklı olsun da ilayda önemli değila.s.
yok bacım gün sayıyoruzdelikafaduldenKızlarr beyaz doğum yaptı mı:uhm:
sağolasın cnm benim,sen naıslsın?sudemiz nasıl?herşey yolundadır umarım sudemize iyi bak annesiCanlarım nasılsınız? Hep aklımdasınız ama bilgisayarı açıp maillerimi okuyuncaya kadar Sude Hanım uyanıyor. Gecem gündüzüm onunla geçiyor. Buarada Menzil gülüm kavuşmuş Yusuf Tahaya Allah analı babalı büyütsün inşallah. Beyaz canım benim Allah kurtarsın son haftan.
iyiiz ablam sen anısslın?iyi akşamlar kızlaaaaaaaar :) nasılsınız?
hadi iyi akşamlar cnm
beyaz daha doğurmadı galiba :) Zeynep memnun halinden anlaşılan :)
canım sürekli topikte olanları ekliyoruz listeye,hep geleceksen sende,cerenin bazı soruları var önce onlar yanıtlanıyor sonra listeye ekliyoruz güzelimŞeniz
canım geçmiş olsun,ilişki yasak dememiş ama sen ilaçlarını kullandığın sürece yasak olsun size,hem senin için iyi olur,hemde eşine bulaştırma riskin olmaz,ben hamile değilken enfeksiyon geçirmiştim o zaman bize ysaktı,haberin olsun,demek gerçekten oğluş geliyor ha,hayırlısı olsun güzelim.kızlar pat diyee çıktığım için kusura bakmayın patronun karısı geldi yanımaa gitmedi çıkış saatine kadar
doktora gittik yeni geldik doktorumun bugun uyuzluğu üstündeydi bende ona uyuz oldum ve belli ettimde iyiceee kesin bişeye morali bozuktu bizede çok yanısttı vaktinden önce gittiğimiz için usrat yaptı resmen adam yada ben öyle algıladım bebişimiz yüzde yüz erkek artık iyice eminizz vee tahmin ettiğimiz gibi enfeksyon var deid anitbiyotik verdii bide ağrı kesici ama ilişki falan yasak demedi iki hafta sonra tekrar gidicezz bol bol su içip tuvaletimi yapmam lazım sizinde bildiğiniz gibi bakalım işallah çabuk atlatırım
tmtm şekerim ceren gelsin yazılıya başlarsınızkaydirigubbakcemile3Evet soruları alayım benalkisalkisalkisdelikafadulden
kızlar ben 2 mayıs ta aylık kontrolüme giittim şeker yüklemmem yapıldı şekerli su çok hoşuma gitti hemşireye gülerk bir 50 gr daha alabilirmiyim dedim şaşkınlıkla güldü şeker yüklemesi sonucum temiz çıktı kızımda 28 haftada 1300 gr olmuş şimdi bi dahaki randevum haziran birinde tam 32 yi dolduruyorum çalışabilir raporu alıcam kısmetse bakalım
inanın geçmişi okuyama dım fazla ama sizleri çokkkk çokkk özledim nasılsınız keyifler nasıl
ceren kız doğum yaklaşıyo heyecan doruktadır sende
beyaz zaten ha doğurdu ha doğuracak belkide ben bunları yazarken o doğurmuş olabilir hayırlısı ile
mavicim herşey yolundadır umarım sıkıntıların 2. devrede geçmiştir umarım
filiz abla senin derdin neki evham yapıyosun ya canımmm benimm pıt pıt duyalım dedik stres yaptık şükür onuda duyurdu rabbim daha zorun neki kendini üzüyon
htc çiğdem beyaz arifem neşem nasılsınız
bulcuk kız çok numara çeviriyon bebişi görmek için sancı numarası lafı iyiydi bee
gcan nasılsın tatlım
pembe inci sen nasılsın tatlım
ve ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi öpüyorum
bizde seni özledik canım yaakızlar ben 2 mayıs ta aylık kontrolüme giittim şeker yüklemmem yapıldı şekerli su çok hoşuma gitti hemşireye gülerk bir 50 gr daha alabilirmiyim dedim şaşkınlıkla güldü şeker yüklemesi sonucum temiz çıktı kızımda 28 haftada 1300 gr olmuş şimdi bi dahaki randevum haziran birinde tam 32 yi dolduruyorum çalışabilir raporu alıcam kısmetse bakalım
inanın geçmişi okuyama dım fazla ama sizleri çokkkk çokkk özledim nasılsınız keyifler nasıl
ceren kız doğum yaklaşıyo heyecan doruktadır sende
beyaz zaten ha doğurdu ha doğuracak belkide ben bunları yazarken o doğurmuş olabilir hayırlısı ile
mavicim herşey yolundadır umarım sıkıntıların 2. devrede geçmiştir umarım
filiz abla senin derdin neki evham yapıyosun ya canımmm benimm pıt pıt duyalım dedik stres yaptık şükür onuda duyurdu rabbim daha zorun neki kendini üzüyon
htc çiğdem beyaz arifem neşem nasılsınız
bulcuk kız çok numara çeviriyon bebişi görmek için sancı numarası lafı iyiydi bee
gcan nasılsın tatlım
pembe inci sen nasılsın tatlım
ve ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi öpüyorum
canım geçmiş olsun,ilişki yasak dememiş ama sen ilaçlarını kullandığın sürece yasak olsun size,hem senin için iyi olur,hemde eşine bulaştırma riskin olmaz,ben hamile değilken enfeksiyon geçirmiştim o zaman bize ysaktı,haberin olsun,demek gerçekten oğluş geliyor ha,hayırlısı olsun güzelim.
tmtm şekerim ceren gelsin yazılıya başlarsınızkaydirigubbakcemile3
sağolasın cnm iyiyiz,seni sormalı,sen naıslsın?
bu arada herkese günaydın hanımlar?nasılınız bakalım?bizde uyuyamadık kzıızmla akşam çok sancım vardı,duş bile fayda etmedi,sabaha karşı yoruldu galiba bizim kız,sesi soluğu kesildi,ağrım yok şimdi,bişeyler hazırlycam ,kayınvalidem geliyor bugün,hatta birazdan gelir,bende o gelmeden sizlere haber vereyim dedim,beni merak etmeyin diye,artık giremem herhalde ,ama sizi haberdar etmeye çalışırım,herkes kendine çok iyi baksın ,öpüyorum hepinizi ayrı ayrıŞeniz
arkdaslar bısey sorcam ıkılı testı hepınız yapırdınız mı nasıl cıktı sonuclar hıc olumsuz karsılan oldumu aranızda ben bugun yaptırıcam bu onemlı testmıs bu haftalarda yapılıyomus hazıranın ılk haftasına dr bana uclu test vermıstı ama ıkılıyı soylemedı hıc bız kendımız baska dr yaptırıcazsonuc olumsuz cıkan olduysa ne yaptınız benımde oyle bısey cıkarsa ne yaparım hıc bılmıyom karar vermek cok zor allahım ınsallah ıyı cıkar sonucum bende kendı uzuldugumle kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?