Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla olmuyor böyle gerçekten çok sinir bir durum... iyiyim canım sağol, senden ne var ne yok? bakıyorum yine coşmuşsun kaydirigubbakcemile3

bende sinir oluyorum ama ne yapalım elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz
ne alaka diceksin şimd
valla bende bilmiyorum
elden bir şey gelmiyor yazacaktım
parmaklarım bunu yazdı birden kaydirigubbakcemile3

coşturdular ablaaa coşturdularrr haftanın ilk iş günüde hemde güpe gündüz kudurttular beniiii senağlama

:roflol::roflol::roflol: neyse canım gün olup devran döner tabi eğer ben hamile kalabilirsem o zamana sen doğurmuş olup ordan bize özencik yaparsın :1shok::roflol:

bak şimdi oacak iş mi bu? hem hafta başı hem de gündüz vakti... kim başlattı bakiim, söyle döveyim :mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım sürekli topikte olanları ekliyoruz listeye,hep geleceksen sende,cerenin bazı soruları var önce onlar yanıtlanıyor sonra listeye ekliyoruz güzelimŞeniz
canım ya beşik hep alınacak bişey değil hele tek maaş olunca o yüzden her ihtimali düşünmek lazım dimi yayerimseniben
kolay gelsin güzelim sanada
güle güle iyi günlerde kullan mavişimŞeniz
kızlar göbüşümüz dün çektik

oy oy maşallah nur,kız sen 9 aylık olunca ne yapıcan,benim göbiş anca bu kadar hatta yok bilea.sson haftalarda baya zorlanıcan,olsun sağlıklı olsun da ilayda önemli değila.s.
Kızlarr beyaz doğum yaptı mı:uhm:
yok bacım gün sayıyoruzdelikafadulden
sağolasın cnm benim,sen naıslsın?sudemiz nasıl?herşey yolundadır umarım sudemize iyi bak annesi
iyi akşamlar kızlaaaaaaaar :) nasılsınız?
iyiiz ablam sen anısslın?
hadi iyi akşamlar cnm
beyaz daha doğurmadı galiba :) Zeynep memnun halinden anlaşılan :)

galiba ablacım ama bugün baya sancım var,elimle karnımı tutmadan yürüyemiyorumfisfisfis

annem bütün işleri bitirdi sağolsun bende biraz yattım biraz ödevlerimi bitirdim
sizede bir bakayım dedim
eşim halı bakmaya gitti dah gelmedi yazık adama son zamana kalınca böyle oldu ne yapalım
hepinize iyi akşamlarŞeniz

Menzil Gülü canım, ne mutlu Yusuf'unla birlikte evine kavuştun, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin, şansı, bahtı açık olsun hayatım :) bize fırsat buldukça haber ver tatlım :)

Yasemincim, nasıl gidiyor hayatım annelik? kızın sana fırsat vermiyor sanırım buraya gelmen için :) olsun arada ufak tefek kaçamaklar yap gel tatlım :)

ıremim gelmiş bugün? canım benim yeni iş pozisyonu hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

Bugün bir ara uğradım buraya ama bölüm odası kalabalıklaşınca yazamadan çıktım

Beyazım artık çok az kaldı, o sancılar normal herhalde, Çarşamba günü mü doğum? bizi haberdar etmeyi unutma sakın :) dualarım seninle hayatım :) Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)

Kızlar hepinizi çoooooooooooooooooooook öpüyorum, kendinize dikkat edin, yarın akşam yine bu şekilde görüşürüz :) Hepinize iyi akşamlar güzeller :)

kızlar pat diyee çıktığım için kusura bakmayın patronun karısı geldi yanımaa gitmedi çıkış saatine kadar
doktora gittik yeni geldik doktorumun bugun uyuzluğu üstündeydi bende ona uyuz oldum ve belli ettimde iyiceee kesin bişeye morali bozuktu bizede çok yanısttı vaktinden önce gittiğimiz için usrat yaptı resmen adam yada ben öyle algıladım bebişimiz yüzde yüz erkek artık iyice eminizz vee tahmin ettiğimiz gibi enfeksyon var deid anitbiyotik verdii bide ağrı kesici ama ilişki falan yasak demedi iki hafta sonra tekrar gidicezz bol bol su içip tuvaletimi yapmam lazım sizinde bildiğiniz gibi bakalım işallah çabuk atlatırım

ıyı geceler kızlar bu aralar gıremedım fazla haberlerınızı okuyom oku oku bıtmedı valla basım dondu kumsal haberını okudum allah sıze saglık sıhhat verdıgı surece olur ınsalllah guzel haberler alırız onumuzdekı gunlerde moralının yuksek olmasına sevındım herseyın hayırlısı olsun bu hafta yıne gelemeyebılırım yarım dr gıtcem ıkılı test yaptırmak ıcın sonrakı gun kalmaya mısafırım gelıcek bı kac gunluk fazla kalmıcaklar onların yanında gıremem sanırım ama fırsat bulursam yazarım hepınıze saglıklı ve mutlu haftalar

kızlar ben 2 mayıs ta aylık kontrolüme giittim şeker yüklemmem yapıldı şekerli su çok hoşuma gitti hemşireye gülerk bir 50 gr daha alabilirmiyim dedim şaşkınlıkla güldü şeker yüklemesi sonucum temiz çıktı kızımda 28 haftada 1300 gr olmuş şimdi bi dahaki randevum haziran birinde tam 32 yi dolduruyorum çalışabilir raporu alıcam kısmetse bakalım
inanın geçmişi okuyama dım fazla ama sizleri çokkkk çokkk özledim nasılsınız keyifler nasıl
ceren kız doğum yaklaşıyo heyecan doruktadır sende
beyaz zaten ha doğurdu ha doğuracak belkide ben bunları yazarken o doğurmuş olabilir hayırlısı ile
mavicim herşey yolundadır umarım sıkıntıların 2. devrede geçmiştir umarım
filiz abla senin derdin neki evham yapıyosun ya canımmm benimm pıt pıt duyalım dedik stres yaptık şükür onuda duyurdu rabbim daha zorun neki kendini üzüyon
htc çiğdem beyaz arifem neşem nasılsınız
bulcuk kız çok numara çeviriyon bebişi görmek için sancı numarası lafı iyiydi bee
gcan nasılsın tatlım
pembe inci sen nasılsın tatlım
ve ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi öpüyorum

canım geçmiş olsun,ilişki yasak dememiş ama sen ilaçlarını kullandığın sürece yasak olsun size,hem senin için iyi olur,hemde eşine bulaştırma riskin olmaz,ben hamile değilken enfeksiyon geçirmiştim o zaman bize ysaktı,haberin olsun,demek gerçekten oğluş geliyor ha,hayırlısı olsun güzelim.
Evet soruları alayım benalkisalkisalkisdelikafadulden
tmtm şekerim ceren gelsin yazılıya başlarsınızkaydirigubbakcemile3

sağolasın cnm iyiyiz,seni sormalı,sen naıslsın?

bu arada herkese günaydın hanımlar?nasılınız bakalım?bizde uyuyamadık kzıızmla akşam çok sancım vardı,duş bile fayda etmedi,sabaha karşı yoruldu galiba bizim kız,sesi soluğu kesildi,ağrım yok şimdi,bişeyler hazırlycam ,kayınvalidem geliyor bugün,hatta birazdan gelir,bende o gelmeden sizlere haber vereyim dedim,beni merak etmeyin diye,artık giremem herhalde ,ama sizi haberdar etmeye çalışırım,herkes kendine çok iyi baksın ,öpüyorum hepinizi ayrı ayrıŞeniz

arkdaslar bısey sorcam ıkılı testı hepınız yapırdınız mı nasıl cıktı sonuclar hıc olumsuz karsılan oldumu aranızda ben bugun yaptırıcam bu onemlı testmıs bu haftalarda yapılıyomus hazıranın ılk haftasına dr bana uclu test vermıstı ama ıkılıyı soylemedı hıc bız kendımız baska dr yaptırıcazsonuc olumsuz cıkan olduysa ne yaptınız benımde oyle bısey cıkarsa ne yaparım hıc bılmıyom karar vermek cok zor allahım ınsallah ıyı cıkar sonucum bende kendı uzuldugumle kalırım

bizde seni özledik canım yaa
kız ters insan herkes şeker yükemesinden ayılır bayılır benim korkulu rüyam haline geldi resmen delikafadulden iyi sevmişin kaydirigubbakcemile3
maşallah kızında büyümüş annesi ne güsel . evet sağlığın iyyise son ana kadar çalışmak en iyisi bende öyle yapmayı düşünüyorum. arada uğra böyle güsel haberlerini ver bize yinee

sağol beyazcım doktor demedi ama ben yasak koydum zaten o işe garantiye alayım ne olur ne olmaz bol bol su içmeye başladım bilee uzun süre tuvalette konaklıcam sanırım kaydirigubbakcemile3

günaydın canımm
girebildiğin an gir malum topikce meraklıyız
sende kendine dikkat et canım doğuma ramak kaldı sağlıkla kucağına al bebişini işallah :Saruboceq:

günaydın canım bi çoğumuz yaptırdık ikili test ben ikili üçlü ikisinide yaptırdım
sanırım topikteki herkezde iyi çıktı sonuçlarrr sende içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme işallah sonuçların iyi çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…