Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben bugun saat onıkıye randevu aldım yaptırcaz bakalım ınsallah benımde ıyı cıkar
nasıl yapılıyo bu test kanla mı bakıyolar

kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim dedim,akşam eşim almış ,haberim yoktu alacağından istedğimi anlamış tabi adamkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız

cerencim bizim kızlar yine damarına basmış anlaşılan :))))) az kaldı canım çok az

kız burcu şimdiden topikteki kızlara göz koydunuz fazla alıştırma oğluşunu çapkın olucek :))))

iremcim gelmiş dün yeni işin hayırlı canım umarım çok başarılı olursun nasılsın

menzilgülü nasılsın yusufta sen de iyimişsin çok sevindim

nurcum göbüşün çok güzel olmuş yaaaa allah nazarlardan saklasın ilaydamız baya bi büyümüş

yasemink nasılsın canım nasıl gidiyor annelik sudemiz nasıl

mavicim daha iyisin bugünerde galiba sıkınrıların azaldımı nasılsın

filiz abla nasılsın bebişin nasıl

jasminnn nasılsın canımm

çiğdemcim stajerle zor oluyor dimi yanında sürekli birinin olması kolay gelsin canım

burcuumm doktora gitmişsin kesin oğluşumuz geliyo demek tekrar hayırlı olsun diyelim isim bulmuşmuydun ne düşünüyosun bu arada çok geçmiş olsun enfeksiyon çıkmış kendine çok dikkat et

rara teşekkür ederim canım sağol ikili testtin varmış bügün güzel haberlerle hayırlısıyla gel inşallah şimdiye kadar bütün kızlardan güzel sonuçlar aldık çok şükür seninde öyle olucak inşallah endişelenme

beyazcım nasılsın canım çok azkaldı hatta bişi kalmadı varmı bi değişiklik sancıların olmuş herşeye hazırlıklı ol zeynep hanım heran gelebilir yalnız kalma artık zati kayınvalidende geliyomuş yorma kendini sakın iş miş yapma

Forumun en çatlakkk topiğininnnn ennn havalı çıtır hatunlarııııııııı
hepinize komacaaannn günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn

:roflol::roflol::roflol: neyse canım gün olup devran döner tabi eğer ben hamile kalabilirsem o zamana sen doğurmuş olup ordan bize özencik yaparsın :1shok::roflol:

diyosunnnnn
o zamanda ben korkudan adamın yanına yaklaşamam güzelim cerene kardeş gelir diye kaydirigubbakcemile3

bak şimdi oacak iş mi bu? hem hafta başı hem de gündüz vakti... kim başlattı bakiim, söyle döveyim :mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet abla ya damarıma bastılar
herşeyi çiğdem başlattı abla hani antalyalı varya bir tane heh işte o başlattı
demek söylediklerinide uyguladıki bak bu saat oldu hala ses seda yok kesin uyuyup kaldı kocişinin koynunda mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar Cerencim :) öpüyorum seni :)

bende seni öpüyorum mis kokulu ablaaaaaammmmmmmmm Şeniz

hadi gözün aydın gülüm anneler olmasa ne olacak bilmem. Gerçi benim annem yok ama yani yardımcı olamıyor bana fakat sağlık olsun ne yapalım onlar iyi olsunlarda.
Kız hayırdır ne halısı?

Canımmm geçmiş olsun demek enfeksiyon çıktı doğru tahmin yani doktora haybeye gittin biz sana antibiyotik yazardık be yavrum bu kadar tecrübe var burda kaydirigubbakcemile3
size bende ilişkiyi yasaklıyorum canım doktorun gıcıklığı üstünde olduğu için söylemeyi unutmuş. Bu arada demek senin oğlan kesinleşti he hadi gözün aydın gönül rahatlığı ile gelin bakabilirsin kaydirigubbakcemile3

Rukiye kızz nabeerrr nerdesin kaç gündür görünmüyorsun anacım?
Bu hafta yinemi yoksun ya neden ama yaaaaaa :çok üzgünüm:
neyse arada gel kaç yaz bize bak sonra kulaklarını çok çınlatırız heee kaydirigubbakcemile3

kuzum hoş geldin nasılsın? Neden gelmiyorsun kaç zamandır yaa arayı çok uzattın ama olmuyor böyle biliyorsun demi klava:
bak hepimiz teker teker doğuruyoruz ama seninle bu sevinci paylaşamıyoruz klava:
bende daha tam olarak heyecan dorukta değil önümde beyaz varya onun için rahatım ama o doğurunca listenin başında adımı görmek beni heyecandan öldürmez ise ii delikafadulden delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3
ama tatlı heyecan bunlarrrrr allahın izini ile meleğime kavuşucam çünkü hihoyyyt hihoyyyt
kız sen tersindenmi dünyaya geldin şeker yüklemesi o şerbettt nasıl hoşuna gider hemde boş mideye ıııyyy alemsin valla heeee delikafadulden

Günaydın birtanem nasılsın? Dün gece sancıların varmış zeynep bizi duydu zaaarr gelmeye karar verdi heralde canım benim yaa allah yardımcın olsun kuzum. Bende dün geceyi zor geçirdim berbattı :çok üzgünüm: sanırım bundan sonraki bütün geceler böyle geçecek senağlama
kayınvaliden geliyormuş hadi gözün aydın cicim kaydirigubbakcemile3 topiğe gelemezsende arka cebe mesaj at yavruuuu habersiz koma bizi buralardaa

gunatdııın herkese nasılsınız neler yapıyonuz ben bugun erkencıyım

günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Canımmm burcuda söylemiş zaten ben yaptırmadım ikili test doktor gerek görmedi çünkü herşey olunda demişti direk üçlüyü yaptırmıştım ama çokta korkulacak bir şey yok endişelenme herşey çok güzel çıkacak inşallah sende göreceksin.

kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim dedim,akşam eşim almış ,haberim yoktu alacağından istedğimi anlamış tabi adamkaydirigubbakcemile3

ay amanda aman yesinler onun şekerlerini bak kocişin sana kıyamamış ve şeker almış gördünmü canım benim rabbim dağıtmayı nasip etsin inşallah kuzum

arkadaslar ben kahvaltımı yapıp gelıyom gorusuruz

afiyet olsun şeker hadi doyur karnını ve gel

Günaydın canım benim nasılsın? dün çok yoğundun sanırım gelemedin yanımıza umarım bu gün sakin geçer.
Evet canım aynen öyle oldu tam damarıma bastılar kötükedihüso kötükedihüso

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

4.ıerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MıRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

16.Ra_ra......................................12. Haftamızdayız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben bugun saat onıkıye randevu aldım yaptırcaz bakalım ınsallah benımde ıyı cıkar
nasıl yapılıyo bu test kanla mı bakıyolar
hayırlı haberlerle gelirsin işallah kanda bakıyolar sonuç bi kaç gün sonra çıkıyor

ayy çok şirin kızz ne güselmiş adama dayanamadı aldı dabii baktı hatun melül melül şekerlere bakıyorr kaydirigubbakcemile3

günaydın canım sağol evet sukolik olcam kaydirigubbakcemile3
evet oğlanda kesinleşti ama hala isim yok :bbo:

ceren sen çok uzun yazmışın alıntı yapmadım
ayrıca günaydın diliyorum sana
evet valla doktora gerek yok eşime diyorum zaten
biz bunalrı biliyoz zaten topiktekilere sormam yeter kaydirigubbakcemile3
evet pipiyide gördük artık gelsin gelinlerrrrr :roflol:

bende senin alıntını kısalttım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben uzun yazmışım ya o bakımdan şey ettiydim kaydirigubbakcemile3
sanada günaydın şekerimmmmmmm
valla kocişler yakında yasaklıcaklar topiğe girişleri o kadarda açık vermeyin anacım bende her fırsatta bir şey olduğunda burdan örnek veriyorum adam bir gün engellicek giremicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pipiyimi gördünnn ilahiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne hissettin?
sen gelin adaylarının bir listesini yap bakem yavruuu
CEREN hariç dabiii kaydirigubbakcemile3

sanada gunaydın cerencım bu hafta da olmayabılırım halam gelıcek bana belkı bı ıkı gun kalabılır yenı amelıyat olmustu göğsü alında kontrolu varmıs sanırım hasteneye uzak oturuyolar bana gelıp benden gıdıcekler dr o yuzden gelen gıden derken pek fırsat bulamayabılırım haber edeyım dedım evet saolsun burcu bıraz rahatlattı benı hafta sonundan berı mıdeme kıramplar gırıyo aklıma geldıkce ama ınsallah bugun halledıcez bu meseleyıde oglene randevu aldım ben devlet hastanesıne gıdıyodum ya canım orası demedı yaptır dıye gelınce egorumceme bahsettım boyle boyle dıye nıye ıkıllı test vermemısler dıye kızdı durdu bırsuru bızde bugun ozele gıdıyoz orda yaptırıcaz testı zaten devlet tekı dr sadece uclu test yaptır demıstı hazıranın ılk haftasıda uclu testım var allahtan umud kesılmez

kısaltamıyorum ben kaydirigubbakcemile3
he valla ay beyaz doğurcak çok heycanlı diyorum bazen
o kim diyo hemşom canım :mymeka:
valla pipiyi gösterdiği esnada doktora trip atıyodum :dilcikar: o bak bu pipisi diyo ben hııı dedim sadece kaydirigubbakcemile3
topikteki tüm kız bebekler gelinimdir bundan sonra :roflol:

cerencım takvım ıcın son adet gunumu sormusun subat 16 dr dogum tarıhını soylemedı ama bılımıyom bugunku dr soylermı ıstersen bugun gıdıp geleyım ondan sonra yapalım takvımı olurmu

iyiyim canım çok sağol çalışıyoruz işte evet yoğundum sen nasılsın cerenasıl

anladım canımcım bu hafta seni beklemiyoruz o halde misafirinle ilgilen. İkil testede fazla takılma midene kramplar girecek kadar takmışsın kafaya yapma böyle bebeğine yazık kuzum.

sen kısaltamıyorsan uzatıyorsundur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabah sabah aklıma cinlik getirdin yine burcuuuu
kızz deli doktor bozuk belliki her zaman keyifli olmuyorlar hoş onlarda insan.
Neyse canım sen yinede listeni yap bak bakalım topikte kaç kız kaç erkek var cicim bütün kızları oğluna ayırma. bende doğmuş ve doğacak olan tüm erkek bebeklere olabilecek damat adayı gözü ile bakıyorum kaydirigubbakcemile3

cerencım takvım ıcın son adet gunumu sormusun subat 16 dr dogum tarıhını soylemedı ama bılımıyom bugunku dr soylermı ıstersen bugun gıdıp geleyım ondan sonra yapalım takvımı olurmu

canımm mühim değil ben şimdi hesaplarım muhtemel doğum tarihin çıkar güzelim. doktorda fdarklı bir yöntem kullanmıyor zaten anlarız şimdi ne zaman doğuracağını bu arada takviminide yapıyorum ve özeline atıyorum bakarsın ordan güzelim.

iyiyim canım çok sağol çalışıyoruz işte evet yoğundum sen nasılsın cerenasıl

o halde bu günün sakin geçmesi için dua ediyorum canımcım sana :Saruboceq:
biz iyiyiz gülüm ya artık ne kadar iyi olunursa işte. Kötünün iyisi diyimde sen anla.
Allahıma şükür diyor sabrediyorum elden gelen bir şey yok :1no2:

Sonunda sende kaynana moduna girdin :roflol::roflol:
çiğdem gelemedi hayırıdr işallahhh kaydirigubbakcemile3 akşamdan kaldı belliki

sağol canım benim
beyazdan sonra sıra sende gitgide ağırlaşıyosun kolay değil tabii ama az kaldı cerinini kucağına almaya biraz daha sabır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…