R
ra_ra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.201
arkadaslar ben kahvaltımı yapıp gelıyom gorusuruz
:roflol::roflol::roflol: neyse canım gün olup devran döner tabi eğer ben hamile kalabilirsem o zamana sen doğurmuş olup ordan bize özencik yaparsın :1shok::roflol:
bak şimdi oacak iş mi bu? hem hafta başı hem de gündüz vakti... kim başlattı bakiim, söyle döveyim :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
iyi akşamlar Cerencim :) öpüyorum seni :)
annem bütün işleri bitirdi sağolsun bende biraz yattım biraz ödevlerimi bitirdim
sizede bir bakayım dedim
eşim halı bakmaya gitti dah gelmedi yazık adama son zamana kalınca böyle oldu ne yapalım
hepinize iyi akşamlarŞeniz
kızlar pat diyee çıktığım için kusura bakmayın patronun karısı geldi yanımaa gitmedi çıkış saatine kadar
doktora gittik yeni geldik doktorumun bugun uyuzluğu üstündeydi bende ona uyuz oldum ve belli ettimde iyiceee kesin bişeye morali bozuktu bizede çok yanısttı vaktinden önce gittiğimiz için usrat yaptı resmen adam yada ben öyle algıladım bebişimiz yüzde yüz erkek artık iyice eminizz vee tahmin ettiğimiz gibi enfeksyon var deid anitbiyotik verdii bide ağrı kesici ama ilişki falan yasak demedi iki hafta sonra tekrar gidicezz bol bol su içip tuvaletimi yapmam lazım sizinde bildiğiniz gibi bakalım işallah çabuk atlatırım
ıyı geceler kızlar bu aralar gıremedım fazla haberlerınızı okuyom oku oku bıtmedı valla basım dondu kumsal haberını okudum allah sıze saglık sıhhat verdıgı surece olur ınsalllah guzel haberler alırız onumuzdekı gunlerde moralının yuksek olmasına sevındım herseyın hayırlısı olsun bu hafta yıne gelemeyebılırım yarım dr gıtcem ıkılı test yaptırmak ıcın sonrakı gun kalmaya mısafırım gelıcek bı kac gunluk fazla kalmıcaklar onların yanında gıremem sanırım ama fırsat bulursam yazarım hepınıze saglıklı ve mutlu haftalar
kızlar ben 2 mayıs ta aylık kontrolüme giittim şeker yüklemmem yapıldı şekerli su çok hoşuma gitti hemşireye gülerk bir 50 gr daha alabilirmiyim dedim şaşkınlıkla güldü şeker yüklemesi sonucum temiz çıktı kızımda 28 haftada 1300 gr olmuş şimdi bi dahaki randevum haziran birinde tam 32 yi dolduruyorum çalışabilir raporu alıcam kısmetse bakalım
inanın geçmişi okuyama dım fazla ama sizleri çokkkk çokkk özledim nasılsınız keyifler nasıl
ceren kız doğum yaklaşıyo heyecan doruktadır sende
beyaz zaten ha doğurdu ha doğuracak belkide ben bunları yazarken o doğurmuş olabilir hayırlısı ile
mavicim herşey yolundadır umarım sıkıntıların 2. devrede geçmiştir umarım
filiz abla senin derdin neki evham yapıyosun ya canımmm benimm pıt pıt duyalım dedik stres yaptık şükür onuda duyurdu rabbim daha zorun neki kendini üzüyon
htc çiğdem beyaz arifem neşem nasılsınız
bulcuk kız çok numara çeviriyon bebişi görmek için sancı numarası lafı iyiydi bee
gcan nasılsın tatlım
pembe inci sen nasılsın tatlım
ve ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi öpüyorum
bu arada herkese günaydın hanımlar?nasılınız bakalım?bizde uyuyamadık kzıızmla akşam çok sancım vardı,duş bile fayda etmedi,sabaha karşı yoruldu galiba bizim kız,sesi soluğu kesildi,ağrım yok şimdi,bişeyler hazırlycam ,kayınvalidem geliyor bugün,hatta birazdan gelir,bende o gelmeden sizlere haber vereyim dedim,beni merak etmeyin diye,artık giremem herhalde ,ama sizi haberdar etmeye çalışırım,herkes kendine çok iyi baksın ,öpüyorum hepinizi ayrı ayrıŞeniz
gunatdııın herkese nasılsınız neler yapıyonuz ben bugun erkencıyım
arkdaslar bısey sorcam ıkılı testı hepınız yapırdınız mı nasıl cıktı sonuclar hıc olumsuz karsılan oldumu aranızda ben bugun yaptırıcam bu onemlı testmıs bu haftalarda yapılıyomus hazıranın ılk haftasına dr bana uclu test vermıstı ama ıkılıyı soylemedı hıc bız kendımız baska dr yaptırıcazsonuc olumsuz cıkan olduysa ne yaptınız benımde oyle bısey cıkarsa ne yaparım hıc bılmıyom karar vermek cok zor allahım ınsallah ıyı cıkar sonucum bende kendı uzuldugumle kalırım
kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim dedim,akşam eşim almış ,haberim yoktu alacağından istedğimi anlamış tabi adamkaydirigubbakcemile3
arkadaslar ben kahvaltımı yapıp gelıyom gorusuruz
günaydın kızlar nasılsınız
cerencim bizim kızlar yine damarına basmış anlaşılan :))))) az kaldı canım çok az
kız burcu şimdiden topikteki kızlara göz koydunuz fazla alıştırma oğluşunu çapkın olucek :))))
iremcim gelmiş dün yeni işin hayırlı canım umarım çok başarılı olursun nasılsın
menzilgülü nasılsın yusufta sen de iyimişsin çok sevindim
nurcum göbüşün çok güzel olmuş yaaaa allah nazarlardan saklasın ilaydamız baya bi büyümüş
yasemink nasılsın canım nasıl gidiyor annelik sudemiz nasıl
mavicim daha iyisin bugünerde galiba sıkınrıların azaldımı nasılsın
filiz abla nasılsın bebişin nasıl
jasminnn nasılsın canımm
çiğdemcim stajerle zor oluyor dimi yanında sürekli birinin olması kolay gelsin canım
burcuumm doktora gitmişsin kesin oğluşumuz geliyo demek tekrar hayırlı olsun diyelim isim bulmuşmuydun ne düşünüyosun bu arada çok geçmiş olsun enfeksiyon çıkmış kendine çok dikkat et
rara teşekkür ederim canım sağol ikili testtin varmış bügün güzel haberlerle hayırlısıyla gel inşallah şimdiye kadar bütün kızlardan güzel sonuçlar aldık çok şükür seninde öyle olucak inşallah endişelenme
beyazcım nasılsın canım çok azkaldı hatta bişi kalmadı varmı bi değişiklik sancıların olmuş herşeye hazırlıklı ol zeynep hanım heran gelebilir yalnız kalma artık zati kayınvalidende geliyomuş yorma kendini sakın iş miş yapma
hayırlı haberlerle gelirsin işallah kanda bakıyolar sonuç bi kaç gün sonra çıkıyorben bugun saat onıkıye randevu aldım yaptırcaz bakalım ınsallah benımde ıyı cıkar
nasıl yapılıyo bu test kanla mı bakıyolar
ayy çok şirin kızz ne güselmiş adama dayanamadı aldı dabii baktı hatun melül melül şekerlere bakıyorr kaydirigubbakcemile3kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim dedim,akşam eşim almış ,haberim yoktu alacağından istedğimi anlamış tabi adamkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız
cerencim bizim kızlar yine damarına basmış anlaşılan :))))) az kaldı canım çok az
kız burcu şimdiden topikteki kızlara göz koydunuz fazla alıştırma oğluşunu çapkın olucek :))))
iremcim gelmiş dün yeni işin hayırlı canım umarım çok başarılı olursun nasılsın
menzilgülü nasılsın yusufta sen de iyimişsin çok sevindim
nurcum göbüşün çok güzel olmuş yaaaa allah nazarlardan saklasın ilaydamız baya bi büyümüş
yasemink nasılsın canım nasıl gidiyor annelik sudemiz nasıl
mavicim daha iyisin bugünerde galiba sıkınrıların azaldımı nasılsın
filiz abla nasılsın bebişin nasıl
jasminnn nasılsın canımm
çiğdemcim stajerle zor oluyor dimi yanında sürekli birinin olması kolay gelsin canım
burcuumm doktora gitmişsin kesin oğluşumuz geliyo demek tekrar hayırlı olsun diyelim isim bulmuşmuydun ne düşünüyosun bu arada çok geçmiş olsun enfeksiyon çıkmış kendine çok dikkat et
rara teşekkür ederim canım sağol ikili testtin varmış bügün güzel haberlerle hayırlısıyla gel inşallah şimdiye kadar bütün kızlardan güzel sonuçlar aldık çok şükür seninde öyle olucak inşallah endişelenme
beyazcım nasılsın canım çok azkaldı hatta bişi kalmadı varmı bi değişiklik sancıların olmuş herşeye hazırlıklı ol zeynep hanım heran gelebilir yalnız kalma artık zati kayınvalidende geliyomuş yorma kendini sakın iş miş yapma
ceren sen çok uzun yazmışın alıntı yapmadım
ayrıca günaydın diliyorum sana
evet valla doktora gerek yok eşime diyorum zaten
biz bunalrı biliyoz zaten topiktekilere sormam yeter kaydirigubbakcemile3
evet pipiyide gördük artık gelsin gelinlerrrrr :roflol:
bende senin alıntını kısalttım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben uzun yazmışım ya o bakımdan şey ettiydim kaydirigubbakcemile3
sanada günaydın şekerimmmmmmm
valla kocişler yakında yasaklıcaklar topiğe girişleri o kadarda açık vermeyin anacım bende her fırsatta bir şey olduğunda burdan örnek veriyorum adam bir gün engellicek giremicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pipiyimi gördünnn ilahiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne hissettin?
sen gelin adaylarının bir listesini yap bakem yavruuu
CEREN hariç dabiii kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım benim nasılsın? dün çok yoğundun sanırım gelemedin yanımıza umarım bu gün sakin geçer.
Evet canım aynen öyle oldu tam damarıma bastılar kötükedihüso kötükedihüso
sanada gunaydın cerencım bu hafta da olmayabılırım halam gelıcek bana belkı bı ıkı gun kalabılır yenı amelıyat olmustu göğsü alında kontrolu varmıs sanırım hasteneye uzak oturuyolar bana gelıp benden gıdıcekler dr o yuzden gelen gıden derken pek fırsat bulamayabılırım haber edeyım dedım evet saolsun burcu bıraz rahatlattı benı hafta sonundan berı mıdeme kıramplar gırıyo aklıma geldıkce ama ınsallah bugun halledıcez bu meseleyıde oglene randevu aldım ben devlet hastanesıne gıdıyodum ya canım orası demedı yaptır dıye gelınce egorumceme bahsettım boyle boyle dıye nıye ıkıllı test vermemısler dıye kızdı durdu bırsuru bızde bugun ozele gıdıyoz orda yaptırıcaz testı zaten devlet tekı dr sadece uclu test yaptır demıstı hazıranın ılk haftasıda uclu testım var allahtan umud kesılmez
kısaltamıyorum ben kaydirigubbakcemile3
he valla ay beyaz doğurcak çok heycanlı diyorum bazen
o kim diyo hemşom canım :mymeka:
valla pipiyi gösterdiği esnada doktora trip atıyodum :dilcikar: o bak bu pipisi diyo ben hııı dedim sadece kaydirigubbakcemile3
topikteki tüm kız bebekler gelinimdir bundan sonra :roflol:
cerencım takvım ıcın son adet gunumu sormusun subat 16 dr dogum tarıhını soylemedı ama bılımıyom bugunku dr soylermı ıstersen bugun gıdıp geleyım ondan sonra yapalım takvımı olurmu
iyiyim canım çok sağol çalışıyoruz işte evet yoğundum sen nasılsın cerenasıl
anladım canımcım bu hafta seni beklemiyoruz o halde misafirinle ilgilen. İkil testede fazla takılma midene kramplar girecek kadar takmışsın kafaya yapma böyle bebeğine yazık kuzum.
sen kısaltamıyorsan uzatıyorsundur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabah sabah aklıma cinlik getirdin yine burcuuuu
kızz deli doktor bozuk belliki her zaman keyifli olmuyorlar hoş onlarda insan.
Neyse canım sen yinede listeni yap bak bakalım topikte kaç kız kaç erkek var cicim bütün kızları oğluna ayırma. bende doğmuş ve doğacak olan tüm erkek bebeklere olabilecek damat adayı gözü ile bakıyorum kaydirigubbakcemile3
canımm mühim değil ben şimdi hesaplarım muhtemel doğum tarihin çıkar güzelim. doktorda fdarklı bir yöntem kullanmıyor zaten anlarız şimdi ne zaman doğuracağını bu arada takviminide yapıyorum ve özeline atıyorum bakarsın ordan güzelim.
o halde bu günün sakin geçmesi için dua ediyorum canımcım sana :Saruboceq:
biz iyiyiz gülüm ya artık ne kadar iyi olunursa işte. Kötünün iyisi diyimde sen anla.
Allahıma şükür diyor sabrediyorum elden gelen bir şey yok :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?