Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol canım benim
beyazdan sonra sıra sende gitgide ağırlaşıyosun kolay değil tabii ama az kaldı cerinini kucağına almaya biraz daha sabır sadece

bende öyle diyorum gülüm allah nasıl bir sabır verdiyse bizlere dayanma gücüme bazen hayran kalıyorum valla....
Sağlıkla sıhhatle gelsinde ceren hanım bu günler unutulur elbet Rabbim dermansız dertler vermesin.
Sen nasılsın? durumlar nedir sende gülüm? Hasta oldunmu?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

slm kızlar nasılsınız?

beyazcım şekerlerini göremedim maalesef ama gözün aydın diyorum...

ierror nerdesin nasılsın balım pek ugramaz oldun?

filiz ablada dün benden sonra gelmiş ama denk gelipte yazışamadık özledik ama yaaa...

ay dün gece sürekli rüyamda güvercin sayıklayıp durdum bizim balkonun dış tarafında (balkon camlı oldugu için bize şimdilik zararı yok) güvercin yuva yapmış eşim ilk gün bilmeden yuvarıdan birşey düştü zannedip temizlemiş karanlıkta ertesi gün baktık tekra yuva yapılmış o zman anladık güvercin yuvası oldugunu ve güvercin kaçmadı bizden hiç ürküyor ama gidemiyor meger altında yumurtası varmış... ama dün eve geldikten sonra unutup balkona çıktım hızlı bir şekilde zavallıcak korku ve kaçtı baktım iki tane yumurta var..ama sonra bir üzüldümki onu bilmeden korkuttugum için bir süre sonra yeniden baktım hala yoktu uzunca bir süre gelmedi..eşimde amcaları eve bırakmaya gitmişti ben uyumuşum gece sürekli güvercin geldimi diye sormuşum eşime baktım yoktu demiş oda a sürekli sormuşum ama ...sabah ilk işim gidip bakmak oldu gelmiş sonunda naısl rahatladım ama kötü oldum yumurtaları bırakıp gitti diye suçluluk duygusu idi oda anne bende onu anladım ve üzüldüm...

cerencım saol bı tanesını kaydettım ama nasıl gorebılırm dıgerlerını kaydetmeden
sanırım ben yazdıkca gorucem takvımımıbı bakayım nasıl mıs

Günaydın mavi hoş geldin sen tamamen annelik duygusundan dolayı bilinçaltı yapmış etkisinde kalmışsın canım. Neyseki gelmiş güvercin gözün aydın. Annelik işte insan da olsa hayvanda olsa annelik :CüvCüv:

cerencım saol bı tanesını kaydettım ama nasıl gorebılırm dıgerlerını kaydetmeden

canım ordaki linki kopyalayıp boş bir internet explorer sayfası aç ve kopyaladığın linki en üstte http: yazan yere yapıştır enter yap o zaman görürsün takvimleri.

bizimkiler daha gelmeiler ben de fırsat bu fırsat bir bakayım dedimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kahvaltı hazırladım cnm sadece,başka da bişey yapmadm,akşam ne yemek yapacağımı buldum gerisi kolay,temizlik memizlik yok artık,kayın validem yapar yarın son kezsengözlerimebaksanab,zaten annemde yaptı dün,anca toz alınır artık
sen naıslsın cnm?herşey yolunda mı?hastalandı mı ilaçlardan sonra?

beyazcım çok şirinmiş şekerlerinizz beyendim ay ne güzel yaaaa
sağol cnma.s.

cerencim sizi habersiz bırakmam cnm,sana msj atarım doğurdum diyekaydirigubbakcemile3mayıs annelerine de haber veririsin sen kuzuma.s.
cnm beişk için yatak odasının şeklini değiştirdik,böyle oluncada bizim halı kocaman bişeydi,hiç yer kalmadı,3 tane yolluk lazım oldu,dün eşim onları almaya gitti,beşiğimi,zde bu akşam gelecekmiş:lepi:herşey hazır olacak çok şükürhihoyyythihoyyyt
akşam sende kötü olmuşsun cnm,kıyamam ya,sağlıklı olsunlarda yapacak bişey yok:teselli:

teşekkürler cnm,sen nasıl oldun ?daha iyimisin bari?dikkat et kendine cnm benimŞeniz

burcu kızzzzzz,nassen?benim kız baya büyük gelir yaw senin oğlana,hem bizimkinin beişk kertiği var:roflol::roflol:daha 4 aylıkkken istedile kızımı:roflol::roflol:ama babamız vermiyo tabilülülülülülü
canım şeker alacağını söylememişti,ben gitmedim eşimle,ayakta duramıyorum ki çarşıya çıkıp gezeyim,ceren hanımın şekerleri gelmişti,eşime göstermiştim bak ne kadar güzel diye,sen de istresin şimdi demişti,tabi dedim ama para durumları işte,olmasada olur dedim,kıyamamış bize,almış,canım kocam benim:asigim:

cerencım saol ben ıkıncı olanı daha cok begendım ılk basta ıkısıde cıkmıstı sayfada ama sonra gıttı bı tanesı kaldı bu takvımlerı nerden buluyosunuz

tamam canım sen yeterki haber et doğurdum diye ben mayıs annelerinede haber ederim menzil gülünde olduğu gibi burdaki kızlarada zaten yazarım. Yeterki siz ikinizde iyi olun sağ salim kurtulun dualarımız sizinle balım.....
yeni halınızda hayırlı olsun cicim güle güle kullanın. Beşikte geldimi tamam artık gerisi zeynebe kalmış kaydirigubbakcemile3
valla sorma gülüm sonlara doğru kötü oluyoruz iyice ama geçiyor çokta konuşup anne adaylarını yolun başında olanları korkutmak istemiyorum :çok üzgünüm:
kocanında hakkı öndemez yani bak adam kıyamamış sana almış helal olsun.... a.s.

hoşbulduk cnm benim,eli kulağındadır şimdi gelirlerdelikafadulden
yeni takvimin süper olmuş cnm güle güle kullan.hihoyyythihoyyyt
rara güzel olmuş cnm takvim,güle güle kullan sende

tamam gelsinler fazlada bekletmesinler seni gülüm. Sende yat dinlen artık yeter bu kadar iş güç keyif yapma sırası sende artık ban son 2 gün zeynep gelene kadar yatabildiğin kadar yat kaydirigubbakcemile3
sağol balım güle güle kullanalım inşallah....

cerencım saol ben ıkıncı olanı daha cok begendım ılk basta ıkısıde cıkmıstı sayfada ama sonra gıttı bı tanesı kaldı bu takvımlerı nerden buluyosunuz

rica ederim canım beğenmiş olmana sevindim bu takvimlerin yapıldığı siteler var güzelim oralardan oluyor.

tesekkur ederım beyaz bu daha guzel galıba ben bunu cok begendım cerencıme cok tesekkur edrım

ne demek efendim sıkılırsan söyle değiştirirz yine. Farklı bir şeyler yaparız biraz kullan

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

arkadaslar ben cıkıyorum randevu saatıme az kaldı anca gıderım esımde ısten ızın alıp gelıcek benım ıcın dua edın arkadaslar herkese ıyı gunler gelınce yazarım sze gorusuruz

rara hadi güzel haberlerle gel inaşallah..ceren sen bu üçlüyü nasıl yaptırdın özeldemi fiyatı birde nasıl yapılıyor sadece kan mı veriyorsun yoksa yine ultrasonla baktıktan sonramı kan veriliyor aynı ikili gibi..

oyy oyyy yirimben o güvercinleri dicem ceren sopasını alcak eline yinee kaydirigubbakcemile3
güzelomuş takvimin

abooovvv kertmiş kızı delikafadulden
bak aynı şeherdeyizzz belli olmaz senin kız benim oğlana vurulursaaa karışmam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…