- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.221
Sonunda sende kaynana moduna girdin :roflol::roflol:
çiğdem gelemedi hayırıdr işallahhh kaydirigubbakcemile3 akşamdan kaldı belliki
sağol canım benim
beyazdan sonra sıra sende gitgide ağırlaşıyosun kolay değil tabii ama az kaldı cerinini kucağına almaya biraz daha sabır sadece
slm kızlar nasılsınız?
beyazcım şekerlerini göremedim maalesef ama gözün aydın diyorum...
ierror nerdesin nasılsın balım pek ugramaz oldun?
filiz ablada dün benden sonra gelmiş ama denk gelipte yazışamadık özledik ama yaaa...
ay dün gece sürekli rüyamda güvercin sayıklayıp durdum bizim balkonun dış tarafında (balkon camlı oldugu için bize şimdilik zararı yok) güvercin yuva yapmış eşim ilk gün bilmeden yuvarıdan birşey düştü zannedip temizlemiş karanlıkta ertesi gün baktık tekra yuva yapılmış o zman anladık güvercin yuvası oldugunu ve güvercin kaçmadı bizden hiç ürküyor ama gidemiyor meger altında yumurtası varmış... ama dün eve geldikten sonra unutup balkona çıktım hızlı bir şekilde zavallıcak korku ve kaçtı baktım iki tane yumurta var..ama sonra bir üzüldümki onu bilmeden korkuttugum için bir süre sonra yeniden baktım hala yoktu uzunca bir süre gelmedi..eşimde amcaları eve bırakmaya gitmişti ben uyumuşum gece sürekli güvercin geldimi diye sormuşum eşime baktım yoktu demiş oda a sürekli sormuşum ama ...sabah ilk işim gidip bakmak oldu gelmiş sonunda naısl rahatladım ama kötü oldum yumurtaları bırakıp gitti diye suçluluk duygusu idi oda anne bende onu anladım ve üzüldüm...
cerencım saol bı tanesını kaydettım ama nasıl gorebılırm dıgerlerını kaydetmeden
sanırım ben yazdıkca gorucem takvımımıbı bakayım nasıl mıs
kahvaltı hazırladım cnm sadece,başka da bişey yapmadm,akşam ne yemek yapacağımı buldum gerisi kolay,temizlik memizlik yok artık,kayın validem yapar yarın son kezsengözlerimebaksanab,zaten annemde yaptı dün,anca toz alınır artıkgünaydın kızlar nasılsınız
cerencim bizim kızlar yine damarına basmış anlaşılan :))))) az kaldı canım çok az
kız burcu şimdiden topikteki kızlara göz koydunuz fazla alıştırma oğluşunu çapkın olucek :))))
iremcim gelmiş dün yeni işin hayırlı canım umarım çok başarılı olursun nasılsın
menzilgülü nasılsın yusufta sen de iyimişsin çok sevindim
nurcum göbüşün çok güzel olmuş yaaaa allah nazarlardan saklasın ilaydamız baya bi büyümüş
yasemink nasılsın canım nasıl gidiyor annelik sudemiz nasıl
mavicim daha iyisin bugünerde galiba sıkınrıların azaldımı nasılsın
filiz abla nasılsın bebişin nasıl
jasminnn nasılsın canımm
çiğdemcim stajerle zor oluyor dimi yanında sürekli birinin olması kolay gelsin canım
burcuumm doktora gitmişsin kesin oğluşumuz geliyo demek tekrar hayırlı olsun diyelim isim bulmuşmuydun ne düşünüyosun bu arada çok geçmiş olsun enfeksiyon çıkmış kendine çok dikkat et
rara teşekkür ederim canım sağol ikili testtin varmış bügün güzel haberlerle hayırlısıyla gel inşallah şimdiye kadar bütün kızlardan güzel sonuçlar aldık çok şükür seninde öyle olucak inşallah endişelenme
beyazcım nasılsın canım çok azkaldı hatta bişi kalmadı varmı bi değişiklik sancıların olmuş herşeye hazırlıklı ol zeynep hanım heran gelebilir yalnız kalma artık zati kayınvalidende geliyomuş yorma kendini sakın iş miş yapma
sağol cnma.s.beyazcım çok şirinmiş şekerlerinizz beyendim ay ne güzel yaaaa
cerencim sizi habersiz bırakmam cnm,sana msj atarım doğurdum diyekaydirigubbakcemile3mayıs annelerine de haber veririsin sen kuzuma.s.Forumun en çatlakkk topiğininnnn ennn havalı çıtır hatunlarııııııııı
hepinize komacaaannn günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn
diyosunnnnn
o zamanda ben korkudan adamın yanına yaklaşamam güzelim cerene kardeş gelir diye kaydirigubbakcemile3
evet abla ya damarıma bastılar
herşeyi çiğdem başlattı abla hani antalyalı varya bir tane heh işte o başlattı
demek söylediklerinide uyguladıki bak bu saat oldu hala ses seda yok kesin uyuyup kaldı kocişinin koynunda mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
bende seni öpüyorum mis kokulu ablaaaaaammmmmmmmm Şeniz
hadi gözün aydın gülüm anneler olmasa ne olacak bilmem. Gerçi benim annem yok ama yani yardımcı olamıyor bana fakat sağlık olsun ne yapalım onlar iyi olsunlarda.
Kız hayırdır ne halısı?
Canımmm geçmiş olsun demek enfeksiyon çıktı doğru tahmin yani doktora haybeye gittin biz sana antibiyotik yazardık be yavrum bu kadar tecrübe var burda kaydirigubbakcemile3
size bende ilişkiyi yasaklıyorum canım doktorun gıcıklığı üstünde olduğu için söylemeyi unutmuş. Bu arada demek senin oğlan kesinleşti he hadi gözün aydın gönül rahatlığı ile gelin bakabilirsin kaydirigubbakcemile3
Rukiye kızz nabeerrr nerdesin kaç gündür görünmüyorsun anacım?
Bu hafta yinemi yoksun ya neden ama yaaaaaa :çok üzgünüm:
neyse arada gel kaç yaz bize bak sonra kulaklarını çok çınlatırız heee kaydirigubbakcemile3
kuzum hoş geldin nasılsın? Neden gelmiyorsun kaç zamandır yaa arayı çok uzattın ama olmuyor böyle biliyorsun demiklava:
bak hepimiz teker teker doğuruyoruz ama seninle bu sevinci paylaşamıyoruzklava:
bende daha tam olarak heyecan dorukta değil önümde beyaz varya onun için rahatım ama o doğurunca listenin başında adımı görmek beni heyecandan öldürmez ise ii delikafadulden delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3
ama tatlı heyecan bunlarrrrr allahın izini ile meleğime kavuşucam çünkü hihoyyyt hihoyyyt
kız sen tersindenmi dünyaya geldin şeker yüklemesi o şerbettt nasıl hoşuna gider hemde boş mideye ıııyyy alemsin valla heeee delikafadulden
Günaydın birtanem nasılsın? Dün gece sancıların varmış zeynep bizi duydu zaaarr gelmeye karar verdi heralde canım benim yaa allah yardımcın olsun kuzum. Bende dün geceyi zor geçirdim berbattı :çok üzgünüm: sanırım bundan sonraki bütün geceler böyle geçecek senağlama
kayınvaliden geliyormuş hadi gözün aydın cicim kaydirigubbakcemile3 topiğe gelemezsende arka cebe mesaj at yavruuuu habersiz koma bizi buralardaa
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
Canımmm burcuda söylemiş zaten ben yaptırmadım ikili test doktor gerek görmedi çünkü herşey olunda demişti direk üçlüyü yaptırmıştım ama çokta korkulacak bir şey yok endişelenme herşey çok güzel çıkacak inşallah sende göreceksin.
ay amanda aman yesinler onun şekerlerini bak kocişin sana kıyamamış ve şeker almış gördünmü canım benim rabbim dağıtmayı nasip etsin inşallah kuzum
afiyet olsun şeker hadi doyur karnını ve gel
slm kızlar nasılsınız?
filiz ablada dün benden sonra gelmiş ama denk gelipte yazışamadık özledik ama yaaa...
ay dün gece sürekli rüyamda güvercin sayıklayıp durdum bizim balkonun dış tarafında (balkon camlı oldugu için bize şimdilik zararı yok) güvercin yuva yapmış eşim ilk gün bilmeden yuvarıdan birşey düştü zannedip temizlemiş karanlıkta ertesi gün baktık tekra yuva yapılmış o zman anladık güvercin yuvası oldugunu ve güvercin kaçmadı bizden hiç ürküyor ama gidemiyor meger altında yumurtası varmış... ama dün eve geldikten sonra unutup balkona çıktım hızlı bir şekilde zavallıcak korku ve kaçtı baktım iki tane yumurta var..ama sonra bir üzüldümki onu bilmeden korkuttugum için bir süre sonra yeniden baktım hala yoktu uzunca bir süre gelmedi..eşimde amcaları eve bırakmaya gitmişti ben uyumuşum gece sürekli güvercin geldimi diye sormuşum eşime baktım yoktu demiş oda a sürekli sormuşum ama ...sabah ilk işim gidip bakmak oldu gelmiş sonunda naısl rahatladım ama kötü oldum yumurtaları bırakıp gitti diye suçluluk duygusu idi oda anne bende onu anladım ve üzüldüm...
beyazım deryam hoş geldin kuzu ne oldu kayınvaliden daha gelmedimi yavrum?
cerencim sizi habersiz bırakmam cnm,sana msj atarım doğurdum diyekaydirigubbakcemile3mayıs annelerine de haber veririsin sen kuzuma.s.
cnm beişk için yatak odasının şeklini değiştirdik,böyle oluncada bizim halı kocaman bişeydi,hiç yer kalmadı,3 tane yolluk lazım oldu,dün eşim onları almaya gitti,beşiğimi,zde bu akşam gelecekmiş:lepi:herşey hazır olacak çok şükürhihoyyythihoyyyt
akşam sende kötü olmuşsun cnm,kıyamam ya,sağlıklı olsunlarda yapacak bişey yok:teselli:
canım şeker alacağını söylememişti,ben gitmedim eşimle,ayakta duramıyorum ki çarşıya çıkıp gezeyim,ceren hanımın şekerleri gelmişti,eşime göstermiştim bak ne kadar güzel diye,sen de istresin şimdi demişti,tabi dedim ama para durumları işte,olmasada olur dedim,kıyamamış bize,almış,canım kocam benim:asigim:
hoşbulduk cnm benim,eli kulağındadır şimdi gelirlerdelikafadulden
yeni takvimin süper olmuş cnm güle güle kullan.hihoyyythihoyyyt
rara güzel olmuş cnm takvim,güle güle kullan sende
cerencım saol ben ıkıncı olanı daha cok begendım ılk basta ıkısıde cıkmıstı sayfada ama sonra gıttı bı tanesı kaldı bu takvımlerı nerden buluyosunuz
tesekkur ederım beyaz bu daha guzel galıba ben bunu cok begendım cerencıme cok tesekkur edrım
slm kızlar nasılsınız?
güzelomuş takvimincerencım saol bı tanesını kaydettım ama nasıl gorebılırm dıgerlerını kaydetmeden
sanırım ben yazdıkca gorucem takvımımıbı bakayım nasıl mıs
bizimkiler daha gelmeiler ben de fırsat bu fırsat bir bakayım dedimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kahvaltı hazırladım cnm sadece,başka da bişey yapmadm,akşam ne yemek yapacağımı buldum gerisi kolay,temizlik memizlik yok artık,kayın validem yapar yarın son kezsengözlerimebaksanab,zaten annemde yaptı dün,anca toz alınır artık
sen naıslsın cnm?herşey yolunda mı?hastalandı mı ilaçlardan sonra?
sağol cnma.s.
cerencim sizi habersiz bırakmam cnm,sana msj atarım doğurdum diyekaydirigubbakcemile3mayıs annelerine de haber veririsin sen kuzuma.s.
cnm beişk için yatak odasının şeklini değiştirdik,böyle oluncada bizim halı kocaman bişeydi,hiç yer kalmadı,3 tane yolluk lazım oldu,dün eşim onları almaya gitti,beşiğimi,zde bu akşam gelecekmiş:lepi:herşey hazır olacak çok şükürhihoyyythihoyyyt
akşam sende kötü olmuşsun cnm,kıyamam ya,sağlıklı olsunlarda yapacak bişey yok:teselli:
teşekkürler cnm,sen nasıl oldun ?daha iyimisin bari?dikkat et kendine cnm benimŞeniz
burcu kızzzzzz,nassen?benim kız baya büyük gelir yaw senin oğlana,hem bizimkinin beişk kertiği var:roflol::roflol:daha 4 aylıkkken istedile kızımı:roflol::roflol:ama babamız vermiyo tabilülülülülülü
canım şeker alacağını söylememişti,ben gitmedim eşimle,ayakta duramıyorum ki çarşıya çıkıp gezeyim,ceren hanımın şekerleri gelmişti,eşime göstermiştim bak ne kadar güzel diye,sen de istresin şimdi demişti,tabi dedim ama para durumları işte,olmasada olur dedim,kıyamamış bize,almış,canım kocam benim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?