- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.241
arkadaslar ben cıkıyorum randevu saatıme az kaldı anca gıderım esımde ısten ızın alıp gelıcek benım ıcın dua edın arkadaslar herkese ıyı gunler gelınce yazarım sze gorusuruz
rara hadi güzel haberlerle gel inaşallah..ceren sen bu üçlüyü nasıl yaptırdın özeldemi fiyatı birde nasıl yapılıyor sadece kan mı veriyorsun yoksa yine ultrasonla baktıktan sonramı kan veriliyor aynı ikili gibi..
oyy oyyy yirimben o güvercinleri dicem ceren sopasını alcak eline yinee kaydirigubbakcemile3
abooovvv kertmiş kızı delikafadulden
bak aynı şeherdeyizzz belli olmaz senin kız benim oğlana vurulursaaa karışmam kaydirigubbakcemile3
günaydın güzeller nasılsıınız bakalım ben ütü yapıyorum
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Esra ceylanın programında doğum yapan bayanların karın yağlarından kurtulmaları kısa sürede düz bir karna kavuşmalarını sağlıyacak mucize formülü verdi...
Doğum sonrası karın yağlarını eritmek için
-4 tane lahana yaprağı
-20-25 tane maydanoz
-limon
Hazırlanışı:Öncelikle yarım litre suya 4 tane yeşil lahananın dış yapraklarından atarak 3 dakika kaynatın daha sonra 20-25 tane maydanoz dalını içersine atın 2dakika daha kaynatın ve ılımaya bırakın ılık olarak içerseniz daha etkili olacaktır.Sabah öğlen olmak üzere günde 2 kere için 15 gün boyunca taze olarak hazırlayıp için içmeden önce 1bardağa yarım limon sıkın .
saracoglu.at
ayy ben üşenirim böyle şeyler yapmaya kumsal mirmirmirmir
herkese tünaydınn nasılsınız kızlar kumsalcım saol canım iyiyim günüm yaklaştıkça heycanım başladı cereennn bencede doğumdan sonra siz ne kadar korunma yöntemi varsa hepsini kullanın anacım anca yeter kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana olsun kız bi kardeş gelsin cerene fenamı olur ikisi birden büyür çıkar aradan heheh bak ilkini doğurdunda ikinciyi bilem düşünmeye başladık kaydirigubbakcemile3 bu arada nasılsın canım iyisindir inşallah,beyaz doğumuna çok az kalmış heyecan sende sınırdadır şimdi ayy ne güzel bebişine iki güğn sonra kavuşucaksınn Allah kolaylıkla atlatmanı nasip etsin
sağlıkla gelsinler canım inşallah aminnnnn bende iyiyim canım şimdilik bi değişiklik yok ilaç kullanmaya devam cuma günü ilacım biticek 2-3 gün içinde adet olurum diye tahmin ediyorum adetimin 3 günü sabahtan aç karnına tahlil vericem baklaım inşallah güzel çıkar sonuçlarbende öyle diyorum gülüm allah nasıl bir sabır verdiyse bizlere dayanma gücüme bazen hayran kalıyorum valla....
Sağlıkla sıhhatle gelsinde ceren hanım bu günler unutulur elbet Rabbim dermansız dertler vermesin.
Sen nasılsın? durumlar nedir sende gülüm? Hasta oldunmu?
canım beniiiimmm ne kadar ince düşünmüşsün çok tatlısınslm kızlar nasılsınız?
beyazcım şekerlerini göremedim maalesef ama gözün aydın diyorum...
ierror nerdesin nasılsın balım pek ugramaz oldun?
filiz ablada dün benden sonra gelmiş ama denk gelipte yazışamadık özledik ama yaaa...
ay dün gece sürekli rüyamda güvercin sayıklayıp durdum bizim balkonun dış tarafında (balkon camlı oldugu için bize şimdilik zararı yok) güvercin yuva yapmış eşim ilk gün bilmeden yuvarıdan birşey düştü zannedip temizlemiş karanlıkta ertesi gün baktık tekra yuva yapılmış o zman anladık güvercin yuvası oldugunu ve güvercin kaçmadı bizden hiç ürküyor ama gidemiyor meger altında yumurtası varmış... ama dün eve geldikten sonra unutup balkona çıktım hızlı bir şekilde zavallıcak korku ve kaçtı baktım iki tane yumurta var..ama sonra bir üzüldümki onu bilmeden korkuttugum için bir süre sonra yeniden baktım hala yoktu uzunca bir süre gelmedi..eşimde amcaları eve bırakmaya gitmişti ben uyumuşum gece sürekli güvercin geldimi diye sormuşum eşime baktım yoktu demiş oda a sürekli sormuşum ama ...sabah ilk işim gidip bakmak oldu gelmiş sonunda naısl rahatladım ama kötü oldum yumurtaları bırakıp gitti diye suçluluk duygusu idi oda anne bende onu anladım ve üzüldüm...
takvimin çok güzel olmuş canımbıde buna bakalım sızde fıkır verın bana arkadaslar
yok beyazcım hala ilaç kullanıyorum cuma biticek bittikten 2-3 gün içinde adet olurum sen çok dikkat et canımmbizimkiler daha gelmeiler ben de fırsat bu fırsat bir bakayım dedimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kahvaltı hazırladım cnm sadece,başka da bişey yapmadm,akşam ne yemek yapacağımı buldum gerisi kolay,temizlik memizlik yok artık,kayın validem yapar yarın son kezsengözlerimebaksanab,zaten annemde yaptı dün,anca toz alınır artık
sen naıslsın cnm?herşey yolunda mı?hastalandı mı ilaçlardan sonra?
sağol cnma.s.
cerencim sizi habersiz bırakmam cnm,sana msj atarım doğurdum diyekaydirigubbakcemile3mayıs annelerine de haber veririsin sen kuzuma.s.
cnm beişk için yatak odasının şeklini değiştirdik,böyle oluncada bizim halı kocaman bişeydi,hiç yer kalmadı,3 tane yolluk lazım oldu,dün eşim onları almaya gitti,beşiğimi,zde bu akşam gelecekmiş:lepi:herşey hazır olacak çok şükürhihoyyythihoyyyt
akşam sende kötü olmuşsun cnm,kıyamam ya,sağlıklı olsunlarda yapacak bişey yok:teselli:
teşekkürler cnm,sen nasıl oldun ?daha iyimisin bari?dikkat et kendine cnm benimŞeniz
burcu kızzzzzz,nassen?benim kız baya büyük gelir yaw senin oğlana,hem bizimkinin beişk kertiği var:roflol::roflol:daha 4 aylıkkken istedile kızımı:roflol::roflol:ama babamız vermiyo tabilülülülülülü
canım şeker alacağını söylememişti,ben gitmedim eşimle,ayakta duramıyorum ki çarşıya çıkıp gezeyim,ceren hanımın şekerleri gelmişti,eşime göstermiştim bak ne kadar güzel diye,sen de istresin şimdi demişti,tabi dedim ama para durumları işte,olmasada olur dedim,kıyamamış bize,almış,canım kocam benim:asigim:
tamam canım hayırlı haberler alırsın inşallaharkadaslar ben cıkıyorum randevu saatıme az kaldı anca gıderım esımde ısten ızın alıp gelıcek benım ıcın dua edın arkadaslar herkese ıyı gunler gelınce yazarım sze gorusuruz
günaydın nurcum nasılsın canım kolay gelsingünaydın güzeller nasılsıınız bakalım ben ütü yapıyorum
burcu alt tarfı ocağa su koyup kaynatcan tabiii sen zayıfsın göbek falan olmaz dimi:jeyyar:ayy ben üşenirim böyle şeyler yapmaya kumsal mirmirmirmir
günaydın canım nasılsın sakın gün sayma tamamı takıntı haline getirme güzelim inşalah güzel haberler alırızherkese tünaydınn nasılsınız kızlar kumsalcım saol canım iyiyim günüm yaklaştıkça heycanım başladı cereennn bencede doğumdan sonra siz ne kadar korunma yöntemi varsa hepsini kullanın anacım anca yeter kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana olsun kız bi kardeş gelsin cerene fenamı olur ikisi birden büyür çıkar aradan heheh bak ilkini doğurdunda ikinciyi bilem düşünmeye başladık kaydirigubbakcemile3 bu arada nasılsın canım iyisindir inşallah,beyaz doğumuna çok az kalmış heyecan sende sınırdadır şimdi ayy ne güzel bebişine iki güğn sonra kavuşucaksınn Allah kolaylıkla atlatmanı nasip etsin
merhaba canım ya özlettin kendini bizler iyiyiz şükür sende iyiymişlsin ne güzel demek şeker yüklemeyi sevdin benimkinide sana yüklesinler madem ıyyğ ben midem bulanır diye korkuyorum bakalım ne yapıcamkızlar ben 2 mayıs ta aylık kontrolüme giittim şeker yüklemmem yapıldı şekerli su çok hoşuma gitti hemşireye gülerk bir 50 gr daha alabilirmiyim dedim şaşkınlıkla güldü şeker yüklemesi sonucum temiz çıktı kızımda 28 haftada 1300 gr olmuş şimdi bi dahaki randevum haziran birinde tam 32 yi dolduruyorum çalışabilir raporu alıcam kısmetse bakalım
inanın geçmişi okuyama dım fazla ama sizleri çokkkk çokkk özledim nasılsınız keyifler nasıl
ceren kız doğum yaklaşıyo heyecan doruktadır sende
beyaz zaten ha doğurdu ha doğuracak belkide ben bunları yazarken o doğurmuş olabilir hayırlısı ile
mavicim herşey yolundadır umarım sıkıntıların 2. devrede geçmiştir umarım
filiz abla senin derdin neki evham yapıyosun ya canımmm benimm pıt pıt duyalım dedik stres yaptık şükür onuda duyurdu rabbim daha zorun neki kendini üzüyon
htc çiğdem beyaz arifem neşem nasılsınız
bulcuk kız çok numara çeviriyon bebişi görmek için sancı numarası lafı iyiydi bee
gcan nasılsın tatlım
pembe inci sen nasılsın tatlım
ve ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi öpüyorum
canım ya az kaldı ondan uyutmuyo yaramaz desene birinci zeynebimiz geliyor sağlıkla inşallah darısı başıma ikinci zeynebe inşallah beyazcım dualrımız seninle allah bir avazda kurtarsınbu arada herkese günaydın hanımlar?nasılınız bakalım?bizde uyuyamadık kzıızmla akşam çok sancım vardı,duş bile fayda etmedi,sabaha karşı yoruldu galiba bizim kız,sesi soluğu kesildi,ağrım yok şimdi,bişeyler hazırlycam ,kayınvalidem geliyor bugün,hatta birazdan gelir,bende o gelmeden sizlere haber vereyim dedim,beni merak etmeyin diye,artık giremem herhalde ,ama sizi haberdar etmeye çalışırım,herkes kendine çok iyi baksın ,öpüyorum hepinizi ayrı ayrıŞeniz
çok şirin canım ağız tadıyla dağıtın inşallahkızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim dedim,akşam eşim almış ,haberim yoktu alacağından istedğimi anlamış tabi adamkaydirigubbakcemile3
evet canım ya zor oluyro ancak yazabildim aklım hep burda birikincede okuması zor oluyro ama okuyabildiğim kadar okuyorum yinede neyse baya birşeyler öğrettim idare edicem artık arada aşğıya yolluyorum öle gidiyor şimdilikgünaydın kızlar nasılsınız
cerencim bizim kızlar yine damarına basmış anlaşılan :))))) az kaldı canım çok az
kız burcu şimdiden topikteki kızlara göz koydunuz fazla alıştırma oğluşunu çapkın olucek :))))
iremcim gelmiş dün yeni işin hayırlı canım umarım çok başarılı olursun nasılsın
menzilgülü nasılsın yusufta sen de iyimişsin çok sevindim
nurcum göbüşün çok güzel olmuş yaaaa allah nazarlardan saklasın ilaydamız baya bi büyümüş
yasemink nasılsın canım nasıl gidiyor annelik sudemiz nasıl
mavicim daha iyisin bugünerde galiba sıkınrıların azaldımı nasılsın
filiz abla nasılsın bebişin nasıl
jasminnn nasılsın canımm
çiğdemcim stajerle zor oluyor dimi yanında sürekli birinin olması kolay gelsin canım
burcuumm doktora gitmişsin kesin oğluşumuz geliyo demek tekrar hayırlı olsun diyelim isim bulmuşmuydun ne düşünüyosun bu arada çok geçmiş olsun enfeksiyon çıkmış kendine çok dikkat et
rara teşekkür ederim canım sağol ikili testtin varmış bügün güzel haberlerle hayırlısıyla gel inşallah şimdiye kadar bütün kızlardan güzel sonuçlar aldık çok şükür seninde öyle olucak inşallah endişelenme
beyazcım nasılsın canım çok azkaldı hatta bişi kalmadı varmı bi değişiklik sancıların olmuş herşeye hazırlıklı ol zeynep hanım heran gelebilir yalnız kalma artık zati kayınvalidende geliyomuş yorma kendini sakın iş miş yapma
Sonunda sende kaynana moduna girdin :roflol::roflol:
çiğdem gelemedi hayırıdr işallahhh kaydirigubbakcemile3 akşamdan kaldı belliki
gülme kız ordan kendin yapamıyon tabi :) gülersinn:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kolay gelsin nurcum yorma kendini çokgünaydın güzeller nasılsıınız bakalım ben ütü yapıyorum
ben bunu yazayımda kenara yaparım inşallah fazal suyu atar maydanoz zaten umarım çok şişmeden bitiririm şu 9 ayı zor anacığım zorProf.Dr.İbrahim Saraçoğlu Esra ceylanın programında doğum yapan bayanların karın yağlarından kurtulmaları kısa sürede düz bir karna kavuşmalarını sağlıyacak mucize formülü verdi...
Doğum sonrası karın yağlarını eritmek için
-4 tane lahana yaprağı
-20-25 tane maydanoz
-limon
Hazırlanışı:Öncelikle yarım litre suya 4 tane yeşil lahananın dış yapraklarından atarak 3 dakika kaynatın daha sonra 20-25 tane maydanoz dalını içersine atın 2dakika daha kaynatın ve ılımaya bırakın ılık olarak içerseniz daha etkili olacaktır.Sabah öğlen olmak üzere günde 2 kere için 15 gün boyunca taze olarak hazırlayıp için içmeden önce 1bardağa yarım limon sıkın .
saracoglu.at
gülçincim akşam çok tepinmedim zeyneptende izin istedim tamam çok sarsmayın ben uyuyorum dedi haberin ola dinledim sözünü yani kaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey haklısın canım inşallah en hayırlısı olsun ceren güzel güzel büyüsün baksana senin kanallar açık maşallah hem istediğin zaman gelir zaten ikincisiooyyy acaba gerçekten işe yararmı dersin yaaa denemekte fayda var ama 15 gün boyunca her gün kim uğraşacak bununla yaa birde doğumdan hemen sonra yapsak olurmukine yani kanamanın bitmesini beklemeden felan malum anca o zaman evde olucaz taze yapmak için evde olmak gerek. Birde bu lahana kara lahanamı beyaz lahanamı anlayamadım.
Amma soru sordum dimi ilgilendim hesapta ama inan ben bunu unuturum canım yada üşeniri yapmaya kaydirigubbakcemile3
aynennn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oooo jasminn hoş geldin kuzu naberrr??? Evet cicim biz doğumdan sonra çift katmanlı korumaya geçicez ne olur ne olmaz malum yollarda açık zaten e o kadarda hasret var kesin anında döllenir valla cerene kardeş kaydirigubbakcemile3
yok anam yok ben hayırlısı ile cereni bir doğurayım kardeş felan düşünmüyoruz şuan uzun bir sürede düşünmicez sanırım. Malum hamilelik zor e biz birde yeni evliyiz anam bırakta evlilikten bir şeyler anlayalım. Rabbim cerenime uzun sağlıklı hayırlı ömür versin yeter.
sağlıkla gelsinler canım inşallah aminnnnn bende iyiyim canım şimdilik bi değişiklik yok ilaç kullanmaya devam cuma günü ilacım biticek 2-3 gün içinde adet olurum diye tahmin ediyorum adetimin 3 günü sabahtan aç karnına tahlil vericem baklaım inşallah güzel çıkar sonuçlar
canım beniiiimmm ne kadar ince düşünmüşsün çok tatlısın
takvimin çok güzel olmuş canım
yok beyazcım hala ilaç kullanıyorum cuma biticek bittikten 2-3 gün içinde adet olurum sen çok dikkat et canımm
tamam canım hayırlı haberler alırsın inşallah
günaydın nurcum nasılsın canım kolay gelsin
burcu alt tarfı ocağa su koyup kaynatcan tabiii sen zayıfsın göbek falan olmaz dimi:jeyyar:
günaydın canım nasılsın sakın gün sayma tamamı takıntı haline getirme güzelim inşalah güzel haberler alırız
sağlıkla gelsinler canım inşallah aminnnnn bende iyiyim canım şimdilik bi değişiklik yok ilaç kullanmaya devam cuma günü ilacım biticek 2-3 gün içinde adet olurum diye tahmin ediyorum adetimin 3 günü sabahtan aç karnına tahlil vericem baklaım inşallah güzel çıkar sonuçlar
cerencim ben ya dogum hastanesine gidiyordum yada özelde laboratuarda veriyordum ama testler için ayrı ücret alıyorlar yani özel muayene ücreti degil ..ben ikiliyi hastanede yaptıracaktım malum rahatsızlanıp gidemeyince doktoru aradaım söylemiştim özelde yaptırırım nasıl olacagım belli degil diye..oda tekrar muayene edip laboratuara göndermişti ikili için kanı 80 tl ödedim..üçlüyü zaten dışarıda vermemi istemişti...birde ayrıntılı ultrason var sanırım onlarda 200 civarında oluyormuş..
ya kızlar ütü yapan makineyi ne zaman üretirler acaba
akşam gayet iyiydi tabi ama dipçik gibi kalktım valla kan akışım hızlandı herhalde iyi geldi yane oy oyy sabahlar olmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gülme kız ordan kendin yapamıyon tabi :) gülersinn
gülçincim akşam çok tepinmedim zeyneptende izin istedim tamam çok sarsmayın ben uyuyorum dedi haberin ola dinledim sözünü yani kaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey haklısın canım inşallah en hayırlısı olsun ceren güzel güzel büyüsün baksana senin kanallar açık maşallah hem istediğin zaman gelir zaten ikincisi
kız benim kanalların açık olduğunu bileydik biz bu akdar rahat davranırmıydık acep?
Doktor bana senin zor çocuğun olur dedi evlendim bir ay sonra gebe kaldım. Hani diyorum ben hep kızlarada zor demeseydi kolay deseydi daha gelin almasında baba evinden çıkarkan gebe olurdum heralde hani kocişin elini felan tutçam ya kaydirigubbakcemile3 bizde doktora inandık güvendikte dedik o zaman korunmayalım. Cerende kapıda bekliyormuş zaar açılsada kapı dalsam içeri diye. Şimdi gelde tırsmaa delikafadulden delikafadulden
:roflol::roflol: valla kolay deseymiş beşiz felan olurmuş :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?