Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Prof.Dr.ıbrahim Saraçoğlu Esra ceylanın programında doğum yapan bayanların karın yağlarından kurtulmaları kısa sürede düz bir karna kavuşmalarını sağlıyacak mucize formülü verdi...
Doğum sonrası karın yağlarını eritmek için
-4 tane lahana yaprağı
-20-25 tane maydanoz
-limon
Hazırlanışı:Öncelikle yarım litre suya 4 tane yeşil lahananın dış yapraklarından atarak 3 dakika kaynatın daha sonra 20-25 tane maydanoz dalını içersine atın 2dakika daha kaynatın ve ılımaya bırakın ılık olarak içerseniz daha etkili olacaktır.Sabah öğlen olmak üzere günde 2 kere için 15 gün boyunca taze olarak hazırlayıp için içmeden önce 1bardağa yarım limon sıkın .
saracoglu.at

arkadaslar ben cıkıyorum randevu saatıme az kaldı anca gıderım esımde ısten ızın alıp gelıcek benım ıcın dua edın arkadaslar herkese ıyı gunler gelınce yazarım sze gorusuruz

tamam şekerim kendine dikkat et allaha emanet ol güzel haberlerle gel inşallah. Geldiğin gibide ilk fırsatta yaz bize neler olduğunu cicim....

canım ben özelde yaptırdım ek bir ücret ödemedim zaten özel hastaneye her gittiğimde muayene ve ilaç bedeli olarak 20 lira ödüyoruz buda onun içindeydi üçlü test için ayrı bir ödeme yapmadık balım. Üçlü testte kanda bakılıyor birtanem doktorum beni önce muayene etmişti ultrasonla bakmıştı genel olarak bebişe sonrada laboratuara kağıt yazdı işte üçlü için yanlış hatırlamıyorsam ya iki yada üç tüp kan verdim. Sonuçların çıkması uzun sürüyor ama bir hafta falan oluyor.

elleşme hayvanlarla klava: kaydirigubbakcemile3

kızzz sen ciddi ciddi sardın bu kaynana işine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın güzeller nasılsıınız bakalım ben ütü yapıyorum

Günaydın canım hoş geldin nasılsın? Kolay gelsin fazla yorma kendini ütü ile...

herkese tünaydınn nasılsınız kızlar kumsalcım saol canım iyiyim günüm yaklaştıkça heycanım başladı cereennn bencede doğumdan sonra siz ne kadar korunma yöntemi varsa hepsini kullanın anacım anca yeter kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana olsun kız bi kardeş gelsin cerene fenamı olur ikisi birden büyür çıkar aradan heheh bak ilkini doğurdunda ikinciyi bilem düşünmeye başladık kaydirigubbakcemile3 bu arada nasılsın canım iyisindir inşallah,beyaz doğumuna çok az kalmış heyecan sende sınırdadır şimdi ayy ne güzel bebişine iki güğn sonra kavuşucaksınn Allah kolaylıkla atlatmanı nasip etsin

ooyyy acaba gerçekten işe yararmı dersin yaaa denemekte fayda var ama 15 gün boyunca her gün kim uğraşacak bununla yaa birde doğumdan hemen sonra yapsak olurmukine yani kanamanın bitmesini beklemeden felan malum anca o zaman evde olucaz taze yapmak için evde olmak gerek. Birde bu lahana kara lahanamı beyaz lahanamı anlayamadım.
Amma soru sordum dimi ilgilendim hesapta ama inan ben bunu unuturum canım yada üşeniri yapmaya kaydirigubbakcemile3

ayy ben üşenirim böyle şeyler yapmaya kumsal mirmirmirmir

aynennn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oooo jasminn hoş geldin kuzu naberrr??? Evet cicim biz doğumdan sonra çift katmanlı korumaya geçicez ne olur ne olmaz malum yollarda açık zaten e o kadarda hasret var kesin anında döllenir valla cerene kardeş kaydirigubbakcemile3
yok anam yok ben hayırlısı ile cereni bir doğurayım kardeş felan düşünmüyoruz şuan uzun bir sürede düşünmicez sanırım. Malum hamilelik zor e biz birde yeni evliyiz anam bırakta evlilikten bir şeyler anlayalım. Rabbim cerenime uzun sağlıklı hayırlı ömür versin yeter.

sağlıkla gelsinler canım inşallah aminnnnn bende iyiyim canım şimdilik bi değişiklik yok ilaç kullanmaya devam cuma günü ilacım biticek 2-3 gün içinde adet olurum diye tahmin ediyorum adetimin 3 günü sabahtan aç karnına tahlil vericem baklaım inşallah güzel çıkar sonuçlar
canım beniiiimmm ne kadar ince düşünmüşsün çok tatlısın
bıde buna bakalım sızde fıkır verın bana arkadaslar
takvimin çok güzel olmuş canım
yok beyazcım hala ilaç kullanıyorum cuma biticek bittikten 2-3 gün içinde adet olurum sen çok dikkat et canımm
arkadaslar ben cıkıyorum randevu saatıme az kaldı anca gıderım esımde ısten ızın alıp gelıcek benım ıcın dua edın arkadaslar herkese ıyı gunler gelınce yazarım sze gorusuruz
tamam canım hayırlı haberler alırsın inşallah
günaydın nurcum nasılsın canım kolay gelsin

ayy ben üşenirim böyle şeyler yapmaya kumsal mirmirmirmir
burcu alt tarfı ocağa su koyup kaynatcan tabiii sen zayıfsın göbek falan olmaz dimi:jeyyar:
günaydın canım nasılsın sakın gün sayma tamamı takıntı haline getirme güzelim inşalah güzel haberler alırız

cerencim ben ya dogum hastanesine gidiyordum yada özelde laboratuarda veriyordum ama testler için ayrı ücret alıyorlar yani özel muayene ücreti degil ..ben ikiliyi hastanede yaptıracaktım malum rahatsızlanıp gidemeyince doktoru aradaım söylemiştim özelde yaptırırım nasıl olacagım belli degil diye..oda tekrar muayene edip laboratuara göndermişti ikili için kanı 80 tl ödedim..üçlüyü zaten dışarıda vermemi istemişti...birde ayrıntılı ultrason var sanırım onlarda 200 civarında oluyormuş..

merhaba canım ya özlettin kendini bizler iyiyiz şükür sende iyiymişlsin ne güzel demek şeker yüklemeyi sevdin benimkinide sana yüklesinler madem ıyyğ ben midem bulanır diye korkuyorum bakalım ne yapıcam

canım ya az kaldı ondan uyutmuyo yaramaz desene birinci zeynebimiz geliyor sağlıkla inşallah darısı başıma ikinci zeynebe inşallah beyazcım dualrımız seninle allah bir avazda kurtarsın
kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim dedim,akşam eşim almış ,haberim yoktu alacağından istedğimi anlamış tabi adamkaydirigubbakcemile3
çok şirin canım ağız tadıyla dağıtın inşallah

evet canım ya zor oluyro ancak yazabildim aklım hep burda birikincede okuması zor oluyro ama okuyabildiğim kadar okuyorum yinede neyse baya birşeyler öğrettim idare edicem artık arada aşğıya yolluyorum öle gidiyor şimdilik
Sonunda sende kaynana moduna girdin :roflol::roflol:
çiğdem gelemedi hayırıdr işallahhh kaydirigubbakcemile3 akşamdan kaldı belliki

akşam gayet iyiydi tabi ama dipçik gibi kalktım valla kan akışım hızlandı herhalde iyi geldi yane oy oyy sabahlar olmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gülme kız ordan kendin yapamıyon tabi :) gülersinn

kolay gelsin nurcum yorma kendini çok

ben bunu yazayımda kenara yaparım inşallah fazal suyu atar maydanoz zaten umarım çok şişmeden bitiririm şu 9 ayı zor anacığım zor

[

gülçincim akşam çok tepinmedim zeyneptende izin istedim tamam çok sarsmayın ben uyuyorum dedi haberin ola dinledim sözünü yani kaydirigubbakcemile5

sırnaşık şey haklısın canım inşallah en hayırlısı olsun ceren güzel güzel büyüsün baksana senin kanallar açık maşallah hem istediğin zaman gelir zaten ikincisi

öyle yapmaya çalışıyorum canım evdede şu son hafta fazla durmamaya çalışıcam başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum yoksa takınca cidden kötü oluyo hayırlısı inş

evet bende öyle diyorum balım sağlıkla gelsinlerde çekilen acılar unutulur geriye güzellikler kalır hihoyyyt hihoyyyt
canım benim inşallah ilaçlar bittiği gibi hasta olursun ve bütün tahlillerin temiz çıkar umarım. Dualarımız seninle gülüm benimmm... Şeniz

canım yaa çokmuş be güzelim ben özele gittiğim halde vermiyorum o kadar neden öyleki ya. Hay allah senin işin zor o zaman balım her defasında para bayılıcan. Üçlü test , ayrıntılı ultrason, şeker yüklemesi hep para. Neyse sağlık olsun ne diyelim. :1no2:

ya kızlar ütü yapan makineyi ne zaman üretirler acaba

ne oldiiiiiiiiiiiiiii ağırmı geldiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

ben diyorum anacım sex her zaman iyidir kalori yakmakta birebirdir.
Mutluluk hormonu salıgılanır ve insan capcanlı dinamik oluuuurrr kendimden biliyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

neyen gülmicekmişim beeeeeee
kalitemiş bozdurma beniiiiiimmmmm kaydirigubbakcemile3

gülçincim akşam çok tepinmedim zeyneptende izin istedim tamam çok sarsmayın ben uyuyorum dedi haberin ola dinledim sözünü yani kaydirigubbakcemile5

zeynep izin verdi demek bak sen sana öyle geliyor çocuk hayır demiştir aslında ama sen evet olarak algılamışsındır onu. Senide aşağıdan yukarı doğru ittiren birşey olsa sürekli aynı tempoda gıcık olursun düşünsene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey haklısın canım inşallah en hayırlısı olsun ceren güzel güzel büyüsün baksana senin kanallar açık maşallah hem istediğin zaman gelir zaten ikincisi

kız benim kanalların açık olduğunu bileydik biz bu akdar rahat davranırmıydık acep?
Doktor bana senin zor çocuğun olur dedi evlendim bir ay sonra gebe kaldım. Hani diyorum ben hep kızlarada zor demeseydi kolay deseydi daha gelin almasında baba evinden çıkarkan gebe olurdum heralde hani kocişin elini felan tutçam ya kaydirigubbakcemile3 bizde doktora inandık güvendikte dedik o zaman korunmayalım. Cerende kapıda bekliyormuş zaar açılsada kapı dalsam içeri diye. Şimdi gelde tırsmaa delikafadulden delikafadulden

:roflol::roflol: valla kolay deseymiş beşiz felan olurmuş :roflol::roflol:

:roflol::roflol: valla kolay deseymiş beşiz felan olurmuş :roflol::roflol:

kesiiiinnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

zaten aklıma gekdikçe o doktor uyuz oluyorum tanıdığım tanımadığım herkesede söylüyorum sakın gitmeyin o adama bir boktan anladığı yok paracı o paracı diyorum kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…