Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren kız bak dikkat et benimde bir arkadaşım var oglu oldu şimdi 1 yaşında ve bugün haberini aldım 5 haftalık hamile imiş o da senin gibi ilk çocugunada kazayla gebe kaldı bunada özellikle düşünmediler hatta ilkinde sorun yaşadılar eşi istememişti ilk zamanlar..

kadın dediğin sen gibi olur işte her yanın yumurta kaynıyo demekki hemencecik kapıvermişin maşallah aman allah kiseye aratmasın canım ya varsın doğurgan olsun herkesler yaşasın sex alkisalkisalkis

kadın dediğin sen gibi olur işte her yanın yumurta kaynıyo demekki hemencecik kapıvermişin maşallah aman allah kiseye aratmasın canım ya varsın doğurgan olsun herkesler yaşasın sex alkisalkisalkis

kızlar çiğdemden korkalım ceren sakinleşmişti şimdide çiğdemdelikafadulden

ütülerimi bitirip geldim ilaydanın çamaşırlarını yarın yıkayacam bugün zor geldi

hadi gözün aydın cicim bırak artık yat dinlen ilaydanın cicilerinide yarın yaparsın zaten bir günde bitmez canım yarın anca yıkar asarsın öbür günde ütüler kaldırırsın. Bu arada ilaydanın odası geldimi şeker?

ayy ooff sorma yaaa diyorum ben adamın yanına yaklaşmaya korkuyorum diye kuzu. Allah hayırlısını nasip etsin tabii ama Rabbim isteyene versin.....

amin cnaım evet rabbim kimseye aratmasın eksikliğini göstermesin insanlar bunun için yıllarca bekliyor tedavi görüyor biz ne kadar şükretsek azdır. :Saruboceq:
kızzz memlekette nüfus patlaması olur ben bu akdar rahat olursam benim bu konuya hemencecik bir çözüm bulmam gerek ama ne :uhm:
spiral mi taktırsam acaba doğumdan sonra?

valla sorma hamileliğin son zamanlarında ben kabuğuma çekildim ama sağolsun çiğdem aratmıyor benim yokluğumda fazla sıkılmazsınız işte kızlar çiğdem sizi boş bırakmaz kaydirigubbakcemile3

selam kızlar temizlik yapıodum şöle bi mola verdim bakıım dedim nasılsınızz

hoş geldin cici kolay gelsin bizler iyiyiz sen nasılsın canım?

saol canım bende iyiyim ceren ya bişe sorcam doktor ikili testi yaptı bana 3lüye gerek duymadı illa yaptrımam gerekmi canım

odamız gelmedi canım cuma gelecek herhalde bi gelsede yerleştirsem evin şekli kaçtı odayı boşaltınca

ben geldım arkadaslar bugun sadece ultrasonla baktı yarın gıdıp buyuk ultrason cekılcem vde kan tahlılı verıcem ondan sonra bellı olucakmıs hersey yıne haber edrım sıze sımdılık cıkıyom ben yıne mısafırlerım gelıcek hazırlık yapıcam hem esım evde bugun o gecer sımdı bılgısayarın basına gorusmek uzre

saol canım bende iyiyim ceren ya bişe sorcam doktor ikili testi yaptı bana 3lüye gerek duymadı illa yaptrımam gerekmi canım

allah allah neden acaba ya şaşırdım aslında tam tersi olur ikiliye gerek duymaz doktorlar ghenelde ama üçlüyü mutlaka kesin isterler çok önemli diye. Sen doktora bir daha sor bunu güezlim vakti geçmeden.

odamız gelmedi canım cuma gelecek herhalde bi gelsede yerleştirsem evin şekli kaçtı odayı boşaltınca

canım yaaa evet böyle beklemeside zor olsun ama haftasonu biter bütün işin oda gelir eşinle birlikte yerleştirirsinizde. Sonrada başlarsın artık keyif yapmaya....

hoş geldin cicim hadi gözün aydın şimdilik bir şey yok tahlillerde temiz çıkacak inan.
Sana kolay gelsin grş.

bu arada kızlarr söylemeyi unuttum biz nihayet dün akşam eşimle birlikte çantamızı hazırladık
daha soğrusu çantalarımızı desem iyi olur
çünkü bana ayrı ceren hanıma ayrı çanta yaptık konulması gerekenleri koyduk ama tabii doğuma gidene kadar kim bilir kaç kez ben o çantayı kurcalarım.

ay evet benim hormonlar tavan yapıyo galiba bir şarkıvardı ya canım istiyor her gece her gece diye onu söyleyip duruyorum içimden ama çok iyi geliyor tavsiye ederim sinir stres kalmıyor kaydirigubbakcemile2

selam canım naber

canım cerene sormuşsuna ma benimde üçlüyü yaptırmayan çok arkadaşım var doktorum gerekli görmüyorsa illa yaptırmana gerek yok sağlıkla doğar inaşşalh sen içini ferah tut

o çantanın yerinde olmak istemezdim kaydirigubbakcemile3 sen kırk kere dürter içine bişeyler tıkıştırıp durursun kesin :roflol::roflol::roflol:

nurcum işin çok desene hadi kolay gelsin ama sen yarın yıka sonraki gün ancak ütü yaparsın..
evet canım öyle yapacam çok çabuk yoruluyorum çünkü

canım neler koydun çantaya bende ütüden sonra hazırlayacam

hadi gidelim karakola merkeze
canım istiyor her gece her gece
ahhh o geceleriii bir dile gelseeee aaaaaahhhhhhhhhh :asigim:
bencede sen o çantanın yerinde olma zatii cicim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet canım öyle yapacam çok çabuk yoruluyorum çünkü

canım neler koydun çantaya bende ütüden sonra hazırlayacam

canım benim sen daha dur nereye hazırlıyorsun sen önce ilaydanın eşyalarını yıka ütüle sonra çantayı hazırlarsın balım. Ben sana liste yollamıştım ya en altta hastane çantasında olması gerekenler diye bir bölüm var ordan bakabilirsin balım.

:roflol: dimi ama çatır çatır doğurcak :roflol:

ütülerimi bitirip geldim ilaydanın çamaşırlarını yarın yıkayacam bugün zor geldi
yorma canım kendini yarın yap boşverrr
heh eşimin kuzenide öyle işte çocuk 2 yaşına geliyo pırttttt hamile kalıo delikafadulden
delikafadulden kesinlikeee kızın hormonalr tavan yaptıı
kolay gelsin canım

hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırsın işallah

ohh hazırsın artık sende ceren kız duydunmu gelebilirsin her an
ay töbe töbe vakitli gel sen gene emi kuzum

:roflol: dimi ama çatır çatır doğurcak :roflol:

ohh hazırsın artık sende ceren kız duydunmu gelebilirsin her an
ay töbe töbe vakitli gel sen gene emi kuzum

evet canım böyle giderse çatır çatır seda sayan misali doğurucaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy evet yaa akşam çantaları hazırladıktan sonra kenarıya koyunca bir garip oldum senağlama senağlama çok duygulandım senağlama senağlama
aman daha gelemsin kuzum daha minik annem 40 gün var daha

sağol canım yıkayım ütüleyeyim hafta sonuda hazırlarım

listeye bakta canım eksiğin varsa tamamla alış verişini yap ona göre başlarsın yıkamaya malum alınan herşeyin yıkanması gerek. :1no2:

canım allaha şükür birkaç eksiğimiz kaldı onlarda yastık falan kayınbabamın gelmesini bekliyorum onlar içindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…