Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar kapatmam gerekiyor malum konu yarın görüşmek üzere hepinizi gıdınızdan öptüm :) iyi bakın kendinize bebeklerinize moralinize yarın konuşmak kaynatmak üzere fıkır fıkır bir akşam dilerim anladınız siz beni sabahlar olmasın ohh yandan sağdan soldan kıvırr :)) öptüm byeee

güle güle şekerim kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım allaha şükür birkaç eksiğimiz kaldı onlarda yastık falan kayınbabamın gelmesini bekliyorum onlar içindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nur ne alaka kuzu kayınbabanmı getiricek yastıkları? anlayamadımda :uhm:

azgın karıııııı koooşşşşş aydin yarın grş. kaydirigubbakcemile3

nur ne alaka kuzu kayınbabanmı getiricek yastıkları? anlayamadımda :uhm:

azgın karıııııı koooşşşşş aydin yarın grş. kaydirigubbakcemile3

yastıkları değil ama parasını kayınbabam getirecekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yastıkları değil ama parasını kayınbabam getirecekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız nur o kadar pahalı bir şeymi yastık valla anlamadım.
ya sen adamı yedin bitirdin sömürdün kuruşu kalmadı zavallının
yada başka bişi var çözemedim :uhm:

ikili daha önemli imiş yani dogruluk payı %80 lerde imiş bazı doktorlar ikili iyi çıakrsa üçlüye gerek duymuyor bazısıdaikili yaptırmıyor üçlü yaptırıyor..her doktorun yogurt yiyişi farklıdır işte..

kız nur o kadar pahalı bir şeymi yastık valla anlamadım.
ya sen adamı yedin bitirdin sömürdün kuruşu kalmadı zavallının
yada başka bişi var çözemedim :uhm:

yok kız ne sömürmesi bu ay eşimin ödemesi vardı o yüzden nakiti bitirdik kredi kartıda kullanmak istemiyorum...
kenara biraz biriktirmiştim onuda doğuma ayırdım ne olur ne olmaz diye kayınbabamda bebişin arabasının parasını ben verecem deişti şimdi o gelince alacam 100-150 liralık bi eksiğim kaldı...
kendim çalışmaynca her istediğimi yapmıyorum açıkçası canım hala para istemeye alışamadım eşimden o verirse alıyorum alışamayacamda herhalde

oy oy oy canım benim kıyamam ben sana anladım gülüm benim ne eksiğin var söyle balım ilaydamıza hediye biz alalım ihtiyacın olan bir şeyi alalımki işe yarasın.

çok sağolun canım benim

nurr nasıl yastık alıcan ilaydaya
bak ben 4 çeşit yastık adlım biliyonmu
abarttım yani oalyı kaydirigubbakcemile3
biri bebecikken yatsın diye yan yatırma yastığı
biri boğulma önleyici yastık
biri linensten kuş tüyü antialerjik yastık
birde standart bebek yastığı
şuan son ikisini ben kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

mavi denız nıye oyle dedın buyuk ultrasonla bakılmıyo mu ıkılı teste anlamadım doktor oyle anlattı bılgım yok fazla

mavi denız nıye oyle dedın buyuk ultrasonla bakılmıyo mu ıkılı teste anlamadım doktor oyle anlattı bılgım yok fazla

canımcım her doktorun farklı yöntemleri uygulamarı vardır takılma bu kadar sen herşeye çok fazlada araştırma yapma. doktor neyi uygun gördüyse onu yapar zaten rahat ol biraz yaawww

kızlar selam nasılsınız?ben bugün çok keyifliyim....
iyiyiz canım allah keyfini hiç bozmasın canım

canım bende iki tane alacam birisi ergonomik yastık diye geçiyor biride yan yatırma yastığı alacam çok iyi oluyormuş

kızlar yarın annem geliyor bu birinci sebebim.
doktora gittim ve bana çok iyi ilerlediğimi erken doğumu ciddi anlamda ekarte ettiğimi söledi.bebişim 40 cm olmuş ve ben zayıf diye çok üzülüyordum ama 1300 olmuş.nasıl yediysem 9 günde 400 gram almış kuzum.suyu çok güzel nst de sancı çıkmadı.rahim ağzı kapalı ölçümü iyi.daha ne olsun....

canım benim çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin bebişimiz

iyiyiz canım allah keyfini hiç bozmasın canım

canım bende iki tane alacam birisi ergonomik yastık diye geçiyor biride yan yatırma yastığı alacam çok iyi oluyormuş

anladım canım evet tecrübeli kullanan anneler mutlaka alın diyor yan yatırma yastığını çok faydalı imiş. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah

canım hadi gözün aydın anneciğine kavuşuyorsun ne güzel hihoyyyt hihoyyyt
bak gördünmü boşuna bunca zamandır stres oldun balım ya rahatla artık biraz bebeğinide kendinide bizide üzme lütfen tamammı canım bu kez herşey çok daha güzel olucak allahımın izini ile..... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…