E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.281
kızlar kapatmam gerekiyor malum konu yarın görüşmek üzere hepinizi gıdınızdan öptüm :) iyi bakın kendinize bebeklerinize moralinize yarın konuşmak kaynatmak üzere fıkır fıkır bir akşam dilerim anladınız siz beni sabahlar olmasın ohh yandan sağdan soldan kıvırr :)) öptüm byeee
canım allaha şükür birkaç eksiğimiz kaldı onlarda yastık falan kayınbabamın gelmesini bekliyorum onlar içindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar kapatmam gerekiyor malum konu yarın görüşmek üzere hepinizi gıdınızdan öptüm :) iyi bakın kendinize bebeklerinize moralinize yarın konuşmak kaynatmak üzere fıkır fıkır bir akşam dilerim anladınız siz beni sabahlar olmasın ohh yandan sağdan soldan kıvırr :)) öptüm byeee
nur ne alaka kuzu kayınbabanmı getiricek yastıkları? anlayamadımda :uhm:
azgın karıııııı koooşşşşş aydin yarın grş.kaydirigubbakcemile3
yastıkları değil ama parasını kayınbabam getirecekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız nur o kadar pahalı bir şeymi yastık valla anlamadım.
ya sen adamı yedin bitirdin sömürdün kuruşu kalmadı zavallının
yada başka bişi var çözemedim :uhm:
yok kız ne sömürmesi bu ay eşimin ödemesi vardı o yüzden nakiti bitirdik kredi kartıda kullanmak istemiyorum...
kenara biraz biriktirmiştim onuda doğuma ayırdım ne olur ne olmaz diye kayınbabamda bebişin arabasının parasını ben verecem deişti şimdi o gelince alacam 100-150 liralık bi eksiğim kaldı...
kendim çalışmaynca her istediğimi yapmıyorum açıkçası canım hala para istemeye alışamadım eşimden o verirse alıyorum alışamayacamda herhalde
oy oy oy canım benim kıyamam ben sana anladım gülüm benim ne eksiğin var söyle balım ilaydamıza hediye biz alalım ihtiyacın olan bir şeyi alalımki işe yarasın.
çok sağolun canım benim
kızlar selam nasılsınız?ben bugün çok keyifliyim....
mavi denız nıye oyle dedın buyuk ultrasonla bakılmıyo mu ıkılı teste anlamadım doktor oyle anlattı bılgım yok fazla
iyiyiz canım allah keyfini hiç bozmasın canımkızlar selam nasılsınız?ben bugün çok keyifliyim....
nurr nasıl yastık alıcan ilaydaya
bak ben 4 çeşit yastık adlım biliyonmu
abarttım yani oalyı kaydirigubbakcemile3
biri bebecikken yatsın diye yan yatırma yastığı
biri boğulma önleyici yastık
biri linensten kuş tüyü antialerjik yastık
birde standart bebek yastığı
şuan son ikisini ben kullanıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın annem geliyor bu birinci sebebim.
doktora gittim ve bana çok iyi ilerlediğimi erken doğumu ciddi anlamda ekarte ettiğimi söledi.bebişim 40 cm olmuş ve ben zayıf diye çok üzülüyordum ama 1300 olmuş.nasıl yediysem 9 günde 400 gram almış kuzum.suyu çok güzel nst de sancı çıkmadı.rahim ağzı kapalı ölçümü iyi.daha ne olsun....
iyiyiz canım allah keyfini hiç bozmasın canım
canım bende iki tane alacam birisi ergonomik yastık diye geçiyor biride yan yatırma yastığı alacam çok iyi oluyormuş
kızlar yarın annem geliyor bu birinci sebebim.
doktora gittim ve bana çok iyi ilerlediğimi erken doğumu ciddi anlamda ekarte ettiğimi söledi.bebişim 40 cm olmuş ve ben zayıf diye çok üzülüyordum ama 1300 olmuş.nasıl yediysem 9 günde 400 gram almış kuzum.suyu çok güzel nst de sancı çıkmadı.rahim ağzı kapalı ölçümü iyi.daha ne olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?