- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.301
kızlar yarın annem geliyor bu birinci sebebim.
doktora gittim ve bana çok iyi ilerlediğimi erken doğumu ciddi anlamda ekarte ettiğimi söledi.bebişim 40 cm olmuş ve ben zayıf diye çok üzülüyordum ama 1300 olmuş.nasıl yediysem 9 günde 400 gram almış kuzum.suyu çok güzel nst de sancı çıkmadı.rahim ağzı kapalı ölçümü iyi.daha ne olsun....
nur ceren sağolun kızlar.valla çok mutlu geldim.
cerencim ruh halimi anlatmaya kelimelerim yetmez allahım herkesi korusun bu durumdan.ama dedim ya biraz daha zamana ihtiyacım var.bu ayı bir bitirip 8.ayıma başlayım söz daha neşeli ve daha umutlu olacağım...
cerencım sen sadece muayene parasını mı verıyosun dıger tahlıll testlere ayrı ucret odemıyomusun ne guzel valla burda ozeller ıstıyo canım hem muayene parası hem tetkık verıyosun ben mesela bugun muayene verdım yarında tahlıllerden sonra 80 e yakın bı ucret daha odıcem sen ondan dıyosun ozel daha ıyı oluyo fazla odemıyosun daha rahat bılgılnıyosun keske bende orda olsamda ozele gıtsem valla devlete gıtmezdım orası kucuk oldugu ıcın fazla pahalı degıldır burda ooooof hasta oldunmu yandın valla dr gıtme evde kendın tedavını kendın yap en ıyısı zor valla
kızlar ben bı yandan yemekle ugrasıyom hemde sızı takıp edıyom kocıs uyudu o yuzden pc bana aıt yıne
bende otobüs durağına yanlız gidicem yürüyerek bırkacak kimse yok bugun umarım sanayinin köğekleri karşıma çıkmaz uzun yol çünkü delikafadulden
canımsın ya ceren.nasıl güzel söylüyorsun.yüreğinin güzelliği ellerine verilsin inşallah...
al bendende o kadr yaa vallaa bitsin artık günnnna.s
bende çok sıkılıyorum bugün yaaa kaşımı aldırmaya gidecem eşimi bekliyrum
bende otobüs durağına yanlız gidicem yürüyerek bırkacak kimse yok bugun umarım sanayinin köğekleri karşıma çıkmaz uzun yol çünkü delikafadulden
kızlar birkaç gün giremesem merak etmeyin.annem kızıyor..arada kaçar bakarım size...öptüm hepinizi.eşim eskişehire gitti bugün bende arkadaşa gidiyorum yemek yiyeceğim...
kızlar ben şimdiden iyi akşamalr dileyeyim hafiften başım agrıyor..sabah biraz gecikebilirim sskya gidecem...hepinizi öptm..
kızlar ben kaşlarımı aldırmaya gidiyorum birazdan gelirim öpüldünüz
merhaba kuzucuklar nasilsiniz bakalim bebisler nasil ben yorgunum be kizlar az önce isten geldim ayaklarim agriyor yine moralim bozuluyor ayagim agrisi az gibi bide gecen ayagimi burktum onun agrisida eklendi üstüne am,an beni bosverin kafanizi agrittim sizler nasilniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?