Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nur ceren sağolun kızlar.valla çok mutlu geldim.
cerencim ruh halimi anlatmaya kelimelerim yetmez allahım herkesi korusun bu durumdan.ama dedim ya biraz daha zamana ihtiyacım var.bu ayı bir bitirip 8.ayıma başlayım söz daha neşeli ve daha umutlu olacağım...

oy oy maşşallah kuzumuzada annesinede
ne güsel haberler verdin böyle bizee işalahh herdaim böyle keyifli geçer

cerencım sen sadece muayene parasını mı verıyosun dıger tahlıll testlere ayrı ucret odemıyomusun ne guzel valla burda ozeller ıstıyo canım hem muayene parası hem tetkık verıyosun ben mesela bugun muayene verdım yarında tahlıllerden sonra 80 e yakın bı ucret daha odıcem sen ondan dıyosun ozel daha ıyı oluyo fazla odemıyosun daha rahat bılgılnıyosun keske bende orda olsamda ozele gıtsem valla devlete gıtmezdım orası kucuk oldugu ıcın fazla pahalı degıldır burda ooooof hasta oldunmu yandın valla dr gıtme evde kendın tedavını kendın yap en ıyısı zor valla
kızlar ben bı yandan yemekle ugrasıyom hemde sızı takıp edıyom kocıs uyudu o yuzden pc bana aıt yıne

Canım benimmm neden bu umudunu mutluluğunu erteliyorsun neden kendi sevincine kendin gölge ediyorsun yapma böyle kuzum. İllaki yaşadıkların kolay şeyler değil unut demiyorum unutamazsında ama geçmişinle yaşama artık nasip kısmet böyleymiş de ve önüne bak ne mutlu sanaki rabbim yine bir bebek nasip etti ve bu güne kadar sorunsuz bir şekilde geldin çok şükür emin ol allahın izini ile bu hamileliğin çok güzel bir doğum ve bebekle sonlanacak sonrada yep yeni bir hayat başlayacak. Yeterki sen buna inan gerisi gelir zaten.

canım benim evet ben tahlillere para vermiyorum üstelik özel hastaneye gittiğim halde sizin işiniz çok zor valla güzelim allah yardımcınız olsun ne diyim. Ben size göre biraz daha şanslıyım sanırsam alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
buyur gel şekerim bekleriz burası her zaman göç almaya uygun bir şehir kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK:2 hihoyyyt alkisalkisalkis
1. Beyaz16..................................40. haftamızdayız (K)(14 mayıs) {ZEYNEP}

2. Ceren......................................35. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

3. Nur_84....................................33. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

4.İerror........................................30 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

5. Entelliye ................................ 29. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

6.Kayra_42..................................29. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

7. Htc80......................................20. haftamızdayız (?) (17 Eylül)

8.Katar38038...............................20. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

9.Bulcuk....................................19. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

10.Pembeinci..............................19. Haftamızdayız (K) (13 Ekim)

11.Gcan......................................19. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
{MİRAÇ}

12.Ciğdem...................................17 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

13.Benssenb...............................16. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

14.Mavideniz...............................14 Haftamızdayız (15 kasım )

15.Rüzgar Deniz..........................12.Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

16.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım 2009)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
(en taze annemiz):dance::dance::dance::dance:

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yyyaaaaaaaa uuufff canım sıkılıyooooorr hemde çooookkk bu gün bitmek bilmedi nedense yaa bana çok uzun geldi ooooffffffff

bende otobüs durağına yanlız gidicem yürüyerek bırkacak kimse yok bugun umarım sanayinin köğekleri karşıma çıkmaz uzun yol çünkü delikafadulden

kızlar birkaç gün giremesem merak etmeyin.annem kızıyor..arada kaçar bakarım size...öptüm hepinizi.eşim eskişehire gitti bugün bende arkadaşa gidiyorum yemek yiyeceğim...

canımsın ya ceren.nasıl güzel söylüyorsun.yüreğinin güzelliği ellerine verilsin inşallah...

amin canım amin inşallah cümlemizinki tatlımmm :Saruboceq:

al bendende o kadr yaa vallaa bitsin artık günnnna.s

sorma yaa uzadıkça uzadı gün anasını satayım zaten uykusum bacağım ağrıyor midem yanıyor ooofff senağlama

bende çok sıkılıyorum bugün yaaa kaşımı aldırmaya gidecem eşimi bekliyrum

yaw nur sende bir otur evde be her gün bir bahane ile dışarı çıkıyon he sokakta doğurucan ilaydayı yada kuaförede kaydirigubbakcemile3

bende otobüs durağına yanlız gidicem yürüyerek bırkacak kimse yok bugun umarım sanayinin köğekleri karşıma çıkmaz uzun yol çünkü delikafadulden

kızz burcu aman diyim gülüm çok dikkati ol yavrum neden yalnız kaldın yaa hiçmi kimse yok seni bırakacak durağa kadar?

kızlar birkaç gün giremesem merak etmeyin.annem kızıyor..arada kaçar bakarım size...öptüm hepinizi.eşim eskişehire gitti bugün bende arkadaşa gidiyorum yemek yiyeceğim...

Tamam şeker arada kaç gel haber et güzelim ama dediklerimide unutma hadi şimdi annenle hasret giderin bakalım. Allaha emanet olun :a015:

kızlarrrr molfix in yeni reklamını izledinizmi?
Bir sürü bebek var reklamda hepside birbirinden güzel ve çok tatlılar
nasıl gülüyorlar yaa canlarım benim
ben o reklamı izlerken kopuyorum resmen kahkaha ile gülüyorum yaaa
izlemediyseniz mutlaka izleyin derim...

http://www.molfix.com/turkce/reklamlar_kukla_show.asp

Son düzenleme:
merhaba kuzucuklar nasilsiniz bakalim bebisler nasil ben yorgunum be kizlar az önce isten geldim ayaklarim agriyor yine moralim bozuluyor ayagim agrisi az gibi bide gecen ayagimi burktum onun agrisida eklendi üstüne am,an beni bosverin kafanizi agrittim sizler nasilniz

kızlar ben kaşlarımı aldırmaya gidiyorum birazdan gelirim öpüldünüz

hadi gitte aldır şu kaşlarını dikkatli ol

ablam hoşgeldin nasılsın? Biz bildiğin gibi işte aynı devam gün saymaya sırası gelen gidiyor bağıra bağıra bazende sessiz hatta sıra tutmuyor bile artık :):):)
Sanada geçmiş olsun yeter artık ama ya bir eleman alın iş yerine sen ne zamana kadar böyle götüreceksinki ablacım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…