- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.321
hadi gitte aldır şu kaşlarını dikkatli ol
ablam hoşgeldin nasılsın? Biz bildiğin gibi işte aynı devam gün saymaya sırası gelen gidiyor bağıra bağıra bazende sessiz hatta sıra tutmuyor bile artık :):):)
Sanada geçmiş olsun yeter artık ama ya bir eleman alın iş yerine sen ne zamana kadar böyle götüreceksinki ablacım?
kızlar bende kaçıyorumm anca hazırlanırım hepinize iyi ve sağlıklı akşamlarrr
sagol gülüm ya alamsina alacaz da islerin devamli böyle gidecegini bilsek zaten var iki tane su ortamda bilmiyorsunki iste agrilarim olmasa calismak hic sorun degil ama iste ne yapalim niye kiz sirasiz geln mi oldu
kiz bayagi bi erken olmus ama iyi olmalarina sevindim
kızlar benım mısafırklerım geldı ben cıkıyom sızlere ıyı aksamlar hepınıze ıyı haftalar
ceren kuzum sen kaca kadar calisiyorsun kiz
iyi akşamlar kızlar
Ben sadece ikili test yaptırdım. Sonuçlarım iyi çıktı, onun için başka bir test yaptırıp boşuna bir de onun stresini çekmeyeyim dedim. Güvenilirlik açısından ikinci sırada ikili test. En güvenilir olan amniyosentez. Ama malum, o da riskli. Bence ikiliyi yaptır, üçlüye gerek yok. Ondan daha güvenilir dörtlü test var ama yaptırmak istersenarkdaslar bısey sorcam ıkılı testı hepınız yapırdınız mı nasıl cıktı sonuclar hıc olumsuz karsılan oldumu aranızda ben bugun yaptırıcam bu onemlı testmıs bu haftalarda yapılıyomus hazıranın ılk haftasına dr bana uclu test vermıstı ama ıkılıyı soylemedı hıc bız kendımız baska dr yaptırıcazsonuc olumsuz cıkan olduysa ne yaptınız benımde oyle bısey cıkarsa ne yaparım hıc bılmıyom karar vermek cok zor allahım ınsallah ıyı cıkar sonucum bende kendı uzuldugumle kalırım
Çooooook şirinmişalkisalkisalkisFena gaza geldim bak şimdi. Hiç aklımda yoktu ama bebek şekeriCADIARZUkızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim dedim,akşam eşim almış ,haberim yoktu alacağından istedğimi anlamış tabi adamkaydirigubbakcemile3
kızlar selam nasılsınız?ben bugün çok keyifliyim....
kızlar yarın annem geliyor bu birinci sebebim.
doktora gittim ve bana çok iyi ilerlediğimi erken doğumu ciddi anlamda ekarte ettiğimi söledi.bebişim 40 cm olmuş ve ben zayıf diye çok üzülüyordum ama 1300 olmuş.nasıl yediysem 9 günde 400 gram almış kuzum.suyu çok güzel nst de sancı çıkmadı.rahim ağzı kapalı ölçümü iyi.daha ne olsun....
iyyim ca nımcım sen nasılsın hissetmeye başladım ufak ufak böyle tam bir dönüş yaptığında sanırım hissediyorum öyle olduunu düşünüyorum en azından kaydirigubbakcemile3burcum nasılsın canım bebişin nasıl hissediyomusun artık baya büyüdü çünkü
günaydınnnnnnnnn,işte geldim burdayım,kayınvalidem evde olmasına rağmenkaydirigubbakcemile3
nasıslınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?