Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sagol gülüm ya alamsina alacaz da islerin devamli böyle gidecegini bilsek zaten var iki tane su ortamda bilmiyorsunki iste agrilarim olmasa calismak hic sorun degil ama iste ne yapalim niye kiz sirasiz geln mi oldu

kızlar bende kaçıyorumm anca hazırlanırım hepinize iyi ve sağlıklı akşamlarrr

haydin sanada iyi akşamlar cicim dikkat et kendine ve damat aday adayımıza kaydirigubbakcemile3

sagol gülüm ya alamsina alacaz da islerin devamli böyle gidecegini bilsek zaten var iki tane su ortamda bilmiyorsunki iste agrilarim olmasa calismak hic sorun degil ama iste ne yapalim niye kiz sirasiz geln mi oldu

doğru diyorsun abla sende haklısın ama sanada çok zor gelir be ablam evde iki çocuk birde iş allah yardımcın olsun valla ne diyim.
Evet ablam menzil gülü isimli arkadaşımız ikinci sırada idi 2 hazirandı doğumu ama geçen hafta doğum yaptı erken oldu malesef çok şükürki iyilermiş ikiside alkisalkisalkis

kiz bayagi bi erken olmus ama iyi olmalarina sevindim

evet ablacım ama dediğin gibi iyi olmalarına sevindik zaten sorunlu bir hamilelik yaşıyordu sürekli kanaması vardı iyi oldu dahada iyi olur inşallah zamanla

kızlar benım mısafırklerım geldı ben cıkıyom sızlere ıyı aksamlar hepınıze ıyı haftalar

sanada iyi akşamlar canım kendine iyi bak arayı uzatma :a015:

ceren kuzum sen kaca kadar calisiyorsun kiz

çıkıyorum abla farketmedim saati hatta uçuyorummmmmmmm

iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar canımmmmmmmmm

kızlar bende kaçıyorummmm hepiniz kendinize iyi bakın canlarım yarın görüşmek ümidi ile hoşça ve dostça kalın anacım
en güzel akşamlar vede geceler sizlerin olsunnnn bbbbyyyyyyyyyyeeeeeeeee

Ben sadece ikili test yaptırdım. Sonuçlarım iyi çıktı, onun için başka bir test yaptırıp boşuna bir de onun stresini çekmeyeyim dedim. Güvenilirlik açısından ikinci sırada ikili test. En güvenilir olan amniyosentez. Ama malum, o da riskli. Bence ikiliyi yaptır, üçlüye gerek yok. Ondan daha güvenilir dörtlü test var ama yaptırmak istersen
kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim dedim,akşam eşim almış ,haberim yoktu alacağından istedğimi anlamış tabi adamkaydirigubbakcemile3
Çooooook şirinmişalkisalkisalkisFena gaza geldim bak şimdi. Hiç aklımda yoktu ama bebek şekeriCADIARZU
kızlar selam nasılsınız?ben bugün çok keyifliyim....

Kayraaam, gülüüüüma.s.Burada da karşılaştık bak. Hah şöyle canım ya, zevk al artık biraz yaşadığın günlerden. Bak kuzucuğun maşallah büyümekle meşgul. Niye üzüyorsun onu da bu meşguliyetinin arasında annesi? Daha güzel haberler de alacağız inşallah. Sen hiiiiç korkma

Ceren sen miydin beni sözlüye çekecek olan? E hadi, bekliyorumyerimseniben

ıyi akşamlar kızlar :) nasılsınız? hepinizi çok özledim, akşamları böyle okuyarak hasret gideriyorum sizinle neyse, napalım, perşembe sabah ve cuma günü konuşuruz artık...

Kayracım haberine çoooooooooooooook ama çooooooooooooook sevindim, lütfen artık endişelenmeyi bırak, doktorun herşeyin normal ve iyi olduğunu söylemiş, artık kendini de bebişini de üzme güzelim, keyifli günlerini erteleme tamam mı? Seni çok seviyorum tatlım, Allahın izniyle herşey yolunda ve iyi gidecek ve Ömür'ü sağlıkla kucağına alacaksın canımcım. Bu arada anneciğinin yanına gelmesine çok sevindim, ohhh bol bol hasret giderin :)

Beyazcım, 2 gün kaldı ha? hadi bakalım, dualarımız seninle, lütfen bizi habersiz bırakma canımcım :)

Mavicim ben de çok özlediiiiiiiiiim ((((

Raracım hadi hayırlısı olsun, kendini bu kadar çok yıpratma ve strese sokma lütfen, bebeği de strese sokuyorsun bu durumda :) herşey iyi olacak hayatım, endişelenme :)

Kumsalcım hormon testleri yapacağı için adetin 3. günü istemiş doktorun, bakalım ters giden bir şey var mı hormonlarda diye, endişe etme sakın canım :) sonuçlar hemen belli oluyor :)

Nurcum nasılsın birtanem? Burada sizlerden ne çok şey öğreniyoruz ya? Ceren de 4 farklı yastıktan söz ediyor...

Burcucum kaynanalığa çok özeniyorsun gülüm, şimdi davulun sesi uzaktan hoş gelir, ama elin kızı gelecek oğlanın aklını çelecek vayyyyyy, ne olcek sonraaa???? aman aman aman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ıerrorcum ben de çok özledim seni güzelim... haklısın bu kuruntular ve korkular çok gereksiz ama beni geriyor işte, elimde değil, şimdilik idare ediyorum ama 15 gün sonra doktora gideceğim kontrole, nasıl geçireceğim diyorum şu 15 günü :)

Kızlar hepinizi tek tek öpüyorum, not almadan aklımda kalanlarla yazdım umarım arada atladıklarım yoktur, lütfen alınmayın ve kırılmayın, tüm güne tek bir şey yazmak çok zor gerçekten... ismini saydıklarım ve saymadıklarım, hepinizi tek tek öpüyorum canlarım :) ıyi akşamlar hepinize :)

burkocum burası benim ilk topiklerimden.hamile değilken çok yazar dertlerimi gözyaşlarımı çok paylaşırdım buradaki dostlarımla.ben çoğu zaman buradayım bitanem.....

canlarım tabii bu saatte kimsecikler yok ben dünde uğrayamadım bu akşamda misafirim vardı ancak bakıyım dedim ama sırtım korkunç ağrıyor dayanamadım geçmişi okuyamadım
hepinizi çok seviyorum
kendinize iii bakın olur mu

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı günlerrrrrrra.s.

aaaaaaaaaaaaaaa beyaaz gelmemiş bu sabah yoksa zeynepmi geldiii

akşam beşiğimiz geldi,cibinliğini bir türlü istediğim gibi yerleştiremedim,modellerine bakmaya girdim nete,birde size cee diyeyeim dedimkaydirigubbakcemile2

burcum nasılsın canım bebişin nasıl hissediyomusun artık baya büyüdü çünkü
iyyim ca nımcım sen nasılsın hissetmeye başladım ufak ufak böyle tam bir dönüş yaptığında sanırım hissediyorum öyle olduunu düşünüyorum en azından kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnn,işte geldim burdayım,kayınvalidem evde olmasına rağmenkaydirigubbakcemile3
nasıslınız bakalım?

bedne yazcaktık beyaz gelmedi diye tam ama kayınvaliden aklıma geldi
bırak uyusun o sen katıl bize kaydirigubbakcemile3 sessiz yazışırızzz şşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…