- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #28.341
akşam beşiğimiz geldi,cibinliğini bir türlü istediğim gibi yerleştiremedim,modellerine bakmaya girdim nete,birde size cee diyeyeim dedimkaydirigubbakcemile2
güle güle sağlıkla uyusun büyüsün beşiğinde kuzumuzz:ecrin_bebek:
sağol cnm benim,darısı başınıza
kayınvalidem uyumuyor tatlım,bişeylerle uğralıyor bende cicnliğe bakmak için girince size günaydın demek istedim,kaçamak yaptımhihoyyyt
hadi ben kaçtım kızlar,herkese benden selammmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın canım nasılsın alışmışım ilk sabah selamını senden görmeye yazını göremeyince zeynep geldi dedim heral nasıl meleğimiz ağrın falan varmıgünaydınnnnnnnnn,işte geldim burdayım,kayınvalidem evde olmasına rağmenkaydirigubbakcemile3
nasıslınız bakalım?
akşam beşiğimiz geldi,cibinliğini bir türlü istediğim gibi yerleştiremedim,modellerine bakmaya girdim nete,birde size cee diyeyeim dedimkaydirigubbakcemile2
bende iyiyim canım sağol maşallah sevindim hissediyosun demek ne güzeliyyim ca nımcım sen nasılsın hissetmeye başladım ufak ufak böyle tam bir dönüş yaptığında sanırım hissediyorum öyle olduunu düşünüyorum en azından kaydirigubbakcemile3
bedne yazcaktık beyaz gelmedi diye tam ama kayınvaliden aklıma geldi
bırak uyusun o sen katıl bize kaydirigubbakcemile3 sessiz yazışırızzz şşşş
hadi ben kaçtım kızlar,herkese benden selammmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydınnn canım nasılsınherkese günaydın nasılsınız kızlar
günaydın kıslar
bulcuk hissediyormusun bebişi ben hala hissedemiyorum
kumsalım sen nasılsın canım
yarın zeynepmi geliyor vay be büyük gün geldi desenize hayırlısıyla gelsin inş.
günaydın canımmm sen nasılsınherkese günaydın nasılsınız kızlar
günaydın kıslar
bulcuk hissediyormusun bebişi ben hala hissedemiyorum
kumsalım sen nasılsın canım
yarın zeynepmi geliyor vay be büyük gün geldi desenize hayırlısıyla gelsin inş.
pek iyi değilim kızlar biliyorum kızıcaksınız ama yedi günüm var ve ben dayanamayıp yine sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve koca bir tek çizgi çıktı ağlamaktan harap oldum sabahtan beri çok moralim bozuldu zaten bu varmı yokmu olayı yeterince beni germişti bir boşalma yaşadım resmen
kız deli 7 gün önceeeden belli olurmu hiç millietn bir hafta geçiyoda belli olmuyo
sen böyle günler öncesinden moralini bozuyosun bebişin gelceği varsada gelemiyo üzgüntüden azıcık rahat ol lütfen yaa daha çok varr hele bi günün geçsinn hep örnek veriyorum benim arkdaşım 2 aylık hamileyken bile idrarda pozitif çıkmıyodu
sen kafanı rahat tutucaksınki kasların sinirlerin gerilmesin bebekde kendine yol bulsun
gelmek için:1hug:
kızlar günaydın hepininze bi merhaba diyeyim dedim
beyazcım kendine çok dikkat et haberlerini bekliyoruz
jasmin kızıyorum ama bu kadar önceden test yapıp neden moralini bozuyorsun canım yaa yazık değil mi sana
haklısın belki canım ama böylede belirsizlik kötü oluyo tam başım ağrıyo ilaç içicem ya varsa diyorum içmiyorum sonra bütün gece o ağrıyı çekiyorum ya hamileysem diye bütün hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum sonra olmadığını görmek çok üzücü gerçekten zaten son zamanlarda çok hassaslaştım hep ağlayasım geliyo bugün böyle bi boşalma yaşadım
iyidir hayatım uğraşıyorum işte eve işe artık zorlanmaya başladım sırtım belim çok ağrıyor ama dayanmaya çalışıyorum son zamana kadar izne ayrılmamak içingünaydın canım nasılsın
evet canımcım hepimiz atlattık o dönemi çok iyi biliyorumm
sen yine hiç ilaç alma sonucda bebek isityorsunuz ve her an gelebilir tüm tebrilerini al sen ama içinide rahat tut sende çok iyi biliyosun bu veletler en ufak strese gelemiyorlarr :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?